yine abuk sabuk kabuslarla uyandım parmağıma kurbağa yapıştı ısırdı ben de kağıt gibi yarısını yırtıp yedim offff uyuyamıyorum şimdi herkes uykuda mı? Rabbim hepinize bol oksijenli uykular nasip etsin yataklarınızda solunuza döndürsün ha bide kurbağasız kabussuz rüyalar nasip etsin AMİN ama yine de biri uyanık olsa iyi olabilirdi yani ben de yatmaya çalışayım bari
Canm ya ben süt yumurta gibi seyleri tüketemiyoum midem kabul etmiyor
Nutellaya kim karşı koyabilir ki
CANIM seni ilk defa gördüm sanki bu topikte :26:
olsun o zaman folik asit takviyesi alıyorsundur nasılsa
ben heryerde ilk sayılırım zaten kk yeni üye oldum haziran annesi ya da anne adayı da değilim henüz ama bakalım inş istiyorum bu ay bir şevk geldi bi anda kendimi kk de buldum
Nurgu66 ;Şoktayım resmen. Benim de kızım olacak. Kız olduğu fikrine çok alıştım ama nedense hala içimden bir ses erkek olduğunu söylüyor. 3 doktorda kız dedi. Ben bir taraftan pembiş pembiş alışverişlere başladım. Artık hayırlısı bakalım. Şimdi senin durumu okuyunca, içimdeki ses yine acaba? demeye başladı
ay cnm ya ben günde dört kez sekerimi ölcüyorumyinede hergun degisiyor ölcüsü.bugun mesala corba pilav nohut yedim cok az ekmek sekerim cikti 182 öyle abartili bir porsiyonumda yok cocuklarin porsiyonunylaa ayni yiyorum. gecen günde sadece patates yemegi yedim baska birseyde yoktu yine yuksek cikti gec saate yemeyle pasta yemeyle alakasi nerdeyse yok. yedigimiz siradan yemekler bile cok etkiliyor. ya sadece sebzeyle beslenecegiz onun bile bazisi yukselte biliyor yada ac kalcaz ac olunca normal cikiyor yarin seker icin kontrolum var bakalim nolcak bu defa
Canım benim en yememen gerekenleri yemişsin, elbette şekerin yüksek çıkacak.
Pirinç pilavının her kaşığı o kadar şeker demek. O öğünde yüksek çıkması çok normal, ne kadar az da yesen, o yediğinin tamamı şeker, öyle düşün.
Patates de şekeri yüksek olanların ilk kesmesi gereken besinlerden, çünkü yüksek oranda nişasta var.
Bunları yersen şekerin düşmez ki.
Yani pirinç de aynı patates de aynı pasta da nerdeyse..
Bi sebze yemeği ye, zeytinyağlı, yanına yoğurt ve tam bugday ekmeği.
O zaman ölç bakalım yükselecek mi şekerin.
Yemeden önce ölçtüğünle nerdeyse aynı çıkar.
günaydın kızlar.nihayetinde sayın sevgili müdürüm inadına kırarak pc nin bağlantı ayarlarını açtı..evden pek giremiyordum ama artıkın buralardayım.bu arada benim şafak 90 inşallah..doktor 30 mayıs diyor..dün kontrolüm vardı benim kızçem 1020 gr olmuş.şimdilik herşey güzel gidiyor..son 10 haftam kaldı..10 hafta daha çalışıp izne çıkacağım inşalah.sonrasındada işe geri dönüp dönmeyeceğim muallakta.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
bana soruorsun galiba..karşı koyamanlardan biri olarak ağlayarak söylüyorum kiii:2::2:12 kilo aldım zaten kilolu da hamile kalmıştım..şuan 82 kiloyum...off ki ne offf:2:
bana soruorsun galiba..karşı koyamanlardan biri olarak ağlayarak söylüyorum kiii:2::2:12 kilo aldım zaten kilolu da hamile kalmıştım..şuan 82 kiloyum...off ki ne offf:2:
bende bu aralar bebegim için bebek şekeri yapıyorummm , çok şirin oluyorlar, her akşam oturuyorum saatlerce uğraşıyorum, eşim niye kendini yoruyosun diyor ama ben yorulmuyorum kiii büyük bir aşkla hazırlıyorum onlarıı :111::111: çok zevklii hepinize tavsiye ediyorumm
yaşasınnn bugun cumaaaaaa yarın evdeyimmm , dün giremedim gecmişi okuyup ancak gelebildim nasıl keyifler...
dün 2. tetenoz asımı vurdurdum allahtan ağrı falan olmadı çok sükür ama kasıklarımda ağrı var yaaa , bol su içiyorum idrar yollarında problem varrr :26:
minikus , burcu başınız sağolsun kızlarr allah güç kuvvet versin :44:
nurgu66 cnm valala senin oglun bu zamana kadar iyi saklamaış pipiyiiii , neyseki doğduktan sonraaaa süpriz yapmadı sizeee
bende bu aralar bebegim için bebek şekeri yapıyorummm , çok şirin oluyorlar, her akşam oturuyorum saatlerce uğraşıyorum, eşim niye kendini yoruyosun diyor ama ben yorulmuyorum kiii büyük bir aşkla hazırlıyorum onlarıı :111::111: çok zevklii hepinize tavsiye ediyorumm