2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bebek sepetine ne konuyor? çok hoş şeyler yapmışsınız, benim de beyaz sepetim var çeyizden kalma, onu yaparım ama içine ne koycaz?

cnm bebek sepeti hastaneye götürülüyor, içine gelenler için bebek şekeri, kolonya gibi malzemeler koyuyorsun...sıgarsa eger terligini tacını da sepetin içinde götürebilirsin.. ben ıvır zıvır ne alırsa içine atıp en son güzel komple kristal tülle kaplayıp agzına kocaman bir kurdele bağlamayı düşünüyorum

Zeynomm harikasın yaa ne diyeyim sana maşallah çok zevkli olsa gerek ama ben çok beceriksizim bu konuda
ne yapalım bizde hazırla idare edeceğiz nerelerdeydin 2-3 gündür yoktun merak ettim seni

kızlar bebek sepetine ne konuyor? çok hoş şeyler yapmışsınız, benim de beyaz sepetim var çeyizden kalma, onu yaparım ama içine ne koycaz?

Canım içine bebek şekeri konuluyor hastaneye götürülüyor veya eve bebek görmeye gelenlere ikram ediliyor onun içinde

Zeynomm harikasın yaa ne diyeyim sana maşallah çok zevkli olsa gerek ama ben çok beceriksizim bu konuda
ne yapalım bizde hazırla idare edeceğiz nerelerdeydin 2-3 gündür yoktun merak ettim seni

tşkler canımcımm eminim sende çok daha güzelini yapabilirsin ama herkes yapmalı diyede bir durum yok dimi
aslında burdayım yazdıklarınızı okuyorum hergün ama her zaman yazacak bişiler olmuyor :119:
ilgimi çeken konu olunca dahil oluyorum

Canım içine bebek şekeri konuluyor hastaneye götürülüyor veya eve bebek görmeye gelenlere ikram ediliyor onun içinde

güzel fikirmiş kızlar tamam ben de yapayım o zaman :) teşekkürler...

Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Benimde aklıma yattı bu fikir. Eminönüne alışveriş için gittiğimde malzemeleri alabilirim.
Çikolata ve şekeri kutunun içerisine nasıl koyacaksın? Şekerleri belki direk tülün içe atarsın ama çikolatayı kağıdamı saracaksın. Madlen çikolatamı koyacaksın?

cnm tşk ederimm

çikolatayı sarılı olanlardan alıcam zaten 2 şeker bir çikolata yeterli, hatta sadece çikolata yada şeker bile koyulabilir.. folyolu çikolataları bilirsin, onlar çok ideal olur.

Kızlar ton balığını hamileyken yemekte herhangi sakınca var mı? burada pişmiş balık alabileceğimiz bi yer yok bende kokusundan çok tiksiniyorum günlerce evden gitmiyo tek çare ton balığı geldi aklıma ne diyosunuz bi bilgisi olan var mı??

Hımm tamam canım aman kötü bişey olmasında
dur seni yakalamışken bir şey sorayım biz geçen beşiği çıkardık öyle kurduk gibi yaptık
vidalarını felan takmadıkta elimizle tuttuk kurmuş gibi olduk neyse beşikte kırık beyazmış
yani tam beyaz değil tam kremde değil.cibinlik almıştım denedik çok beyaz kaldı
sence cibinlikği krem rengi olanıyla değiştireyimmi yoksa cibinlik beyaz olarak kalsın mı
Çünkü uyku setinide pembe beyaz alacağım:26::26::26: çok kararsız kaldım bu konuda

Ton balığı hamileyken yemek iyi değil canım en güzeli taze balık fırında pişir canım
bak tarifini vereyim ben böyle yapıyorum bir gram koku olmuyor koksa yiyemem çünkü
balığı sarımsakla sosla canım yağlı kağıda sar balığı iyice içinede sebze koy sevdiklerinden soğan patates vs gibi
220 derecede yarım saat pişir hımmm harika löp löpp ymuşak yumulak oluyor tabi ben büyük balık tercih ediyorum

cnm tşk ederimm

çikolatayı sarılı olanlardan alıcam zaten 2 şeker bir çikolata yeterli, hatta sadece çikolata yada şeker bile koyulabilir.. Folyolu çikolataları bilirsin, onlar çok ideal olur.

zeynoo paylaştığın kutuları çok beğendim hoşgeldin dila yazanı çok hoşuma gitti kararımı verdim kutu içine çikolata üstündeki tüller filan satılıyo dimi bendece 2 çikolata yeterli sen çikolatalarını almadın dimi daha :44: Onlar doğuma yakın alınabilir bozulmasınlar sonraaa

amaaaa bu kutuların magnetli olanı varmıdır yada arkasında mıknatıs olanı
bende eminönünden almayı düşünüyorum Ay çok mutlu oldummm kızımın çikolatasını yapıcaaaaammm

cnm bence cibinligin beyaz olması bir şey degiştirmez o şekilde kalabilir.. benimde karyola kırık beyaz fakat cibinlik beyaz, çünkü içine yatak kenarlarını falan yerleştirince (uyku setini açınca yani) cibinlikle uyku seti uyum yakalıyor ve çok şık duruyor...
zaten ben cibinligin üzerine küçük mavi kurdelalar hazırladım, perdesine ve cibinliine kurdela takıcam, sende pembe kurdelalar alabilirsin minik minikk

Tamam canım anladım sağol içimi rahatlattın rüyama girmişti
Evet bende keçeden kelebekler almayı düşünüyorum üstüne takmak için cibinliğin
Son bir soru cibinliği yıkamak istiyorum perde programına atıp yani (hassas/ipek)
30 derecede yıkasam bozulup kırışırmı acaba:26:sen nasıl yıkamayı düşünüyorsn

canım begenmene çok sevindimm fikir oluşturabildigim için ayrıca seviniyorum bende sizler gibii
canım mağnetin 100 tanesi 2 tl gibi bişi. onu yapıştırıcıyla yapıştırıyorsun kutunun arkasına. o dedigin tülünde paketi yani 100 adeti 7.90 tl. yani fiyatlar hiç bişi dil aslında. sadece kutuya para veriyosun oda 100 tanesi en fazla 60 tl olsun.. hatta direk eminönünden çok daha ucuza bile alabilirsin.
çikolatayı tabiki son zamanlarda alıcam bayatlamasın sonraa bu arada seçtigin modelde benim sectigim ve yaptıgım model. ben sadece kutusunu kalpli tercih ettimm :119:

canım benim çamaşır makinemde elde yıkama programı var, herkesin makinasında var mı bilmiyorum o şekilde yıkayabilirsin..
aslında cibinligi makinaya atmaya da gerek yok sıcak suya bastırıp üzerine az detarjanla 10 dakikada yıka as hemen.. tembellik yapma kaldır totonuuu :111:

minikkuuuuuşşş nasılsın canım.geçmişi pek fazla okuyamadım iyi haberler var mı ne aşamada şuan tedavi ?

Valla canım iyi haberim yok maalesef, daha da kötü haber almayayım diye kendimi bir yere kapatmayı bile düşünüyorum..
Trip bir hatun olup çıktım.. Öyle vakit geçiriyorum işte..

Hee doğru dedin kendimi niye makinaya odaklamışsam
Elimde yıkarım iki dakikada
canım sorma bi üşengeç olmuşumki eskiden evi yalayıp yutardım
Şİmdi gri gri tüyler birkmiş duvar kenarlarında umuruma gelmiyo
Şaka şaka bugün temizlik yaptım mis gibi oldu evim ama yorgunluktan ölüyorummmm

öyle miii oyy diyodum ne güzel kurtuldum pişirmekten ama riske atmayalım o zaman ne yapim iş başa düştü :// küçük balıkla hiç uğraşılmaz zaten burda da tatlı su balıkları var sadece artık büyük olanından ne bulursak alalım yiyelim.herşey oğlum için normalde olsa Allahtan başka hiçbi kuvvet beni balık pişirmeye ikna edemez :)

Canım Sen Ağrıdaydın değil mi orda Alabalık olur Sazan olur hele alabalığı çok severim lezzetlidir.
Ben İstanbulda olduğum için balık çeşidi çoook valla:)
Bide yanına bol ekşili marullu havuçlu salata yap ohh yemede yanında yat
Ayy canım çekti:):)

Ben gene acıktımMutfağa gidip yemek yapayım
Kahvaltıdada normal kahvaltı kesmiyor artık makarna yapıp yemiştim
Ama beyaz ekmeği kestiğim için 10 gündür hiç kilo almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…