2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben gene acıktımMutfağa gidip yemek yapayım
Kahvaltıdada normal kahvaltı kesmiyor artık makarna yapıp yemiştim
Ama beyaz ekmeği kestiğim için 10 gündür hiç kilo almadım

Ben 15 günde 500 gram almışım. Diğer 15 günü de 500 gram ile atlatırsam en fazla, bu ayı 1 kiloyla kapatırım ve daktırım çemkirmez.
15 gün sonra 29. haftanın içinde oluyorum. Kalıyor 9-10 haftam. Bakalım toplamda kaçla bitiricem.:44:

İnternette haftada 500 gr. alımı normal yazıyor canım üzülme bence çok çok iyi iki haftada 500 gr almışsın problem değil
Benim doktorum hiç yorum yapmıyorum aldığım kiloya sizinkiler kızıyor galiba
haftada 500 gr alsak 5 kg felan daha alıp kapatırız galiba:):)

Ayda 1,5 kilodan fazla alıp gidersem bana yapıyor. Geçen ay 15 gün hiç almayıp son 15 günde nasıl başardıysam 2,5-3 kiloyu alıp gidince nerdeyse beni

Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum ama elimden gelen bu ka. Çocukum çok acıkıyor benim suçum mu.
Hamile kaldığımda 54 kiloydum şu an 64. 70 ile kapatırsam iyidir diyordum kendi kendime en başta. Bakalım 70'i geçmeden doğurmayı başarabilecek miyim. :44:

merhaba kızlar ben şifayı kaptım:2:
aman ne olur dikkat edin. havalara aldanıp üşütmeyin. elinizi sık sık yıkayın
bi de benim gibi öğretmen olmayın bu havalarda sınıfımın yarısı hasta çünkü
size soracağım ateşim 37.5 bu ateş çok yüksek değil ama gece genelde yükselişe geçiyor. eğer öyle olursa napayım ateş düşürücü mü içeyim
minoset ya da parol
bu arada benimki sanırım grip. :18:çok korkuyorum gripten. 3 yıl önce yatak döşek 3 gün yatmıştım ve 20 gün etkilerini öksürüğünü çekmiştim.
kas ağrısı, özellikle dizlerde ince ince batma ve sızı. kas ağrısı var.
gece 3 gibi anca uyudum kuru ve kuvvetli öksürük yüzünden. sabahta 7 de uyandım aynı şekilde. bu gün de işe gittim. yoruldum tabi. bir çorba yapanım yok
şimdi bana en kuvvetli grip çayını verseniz ne iyi olur.

Evet alabalık satılıyo heryerde.5 dk ilerimizde Murat Nehrı var ordan tutuluyomus balıklar cok lezzetli diyolar ama daha yemedik hic. Ah ISTda olsaydım annecim yapardı yerdik.gelene kadar çareyi öyle yapmakta bulmuştuk ama artik napalim mecburuz gibi bisey oldu hatta simdiden haftada bir günü balık günü ilan ettim yemezsem cezalandırcam kendimi öyle de kararlıyım :)

Bende aynı durumdayım 52 ile başkadım 62 yim ama nasıl olcakta 70 ile bitiricezz😞umarım öyle olur ama napsakki😀

ton balığı derin su balığıdır.o yzden bünyesinde civa barındırıyor.civa hamilelikte çok tehlikeli.yemeni tavsiye etmem.doktorumda uyarmıştı bu konuda beni.

geçmiş olsun o kadar çocuğun içinde çok normal.hamileliğin başından buyana bende 3-4 kere hastalandım banada öğrencilerimden bulaşıyor.ateşin 38 i aşmadığı sürece sorun olmaz.birde hamilelikte emin olmadığın bitki çaylarından tüketme.zararlı olanları var.bol bol meyve sebze tüketmeye çalış.bende gurbetteyim.ne zaman hastalansam annemi istiyorum yanımda tanısaydım seni bir tencere çorbanı ben yapıp getirirdim:)

sağol canım
bi kuvvet kalktım tarhan çorbası yaptım. biraz önce 38 di ateşim.
gurbet çooook zor.

sağol canım
bi kuvvet kalktım tarhan çorbası yaptım. biraz önce 38 di ateşim.
gurbet çooook zor.

hemde nasıl zor.eşin yapsa bari yemeği falan.anlıyorsa bu işlerden tabi.benimki zerre anlamaz mutfak işinden hastaykende el mahkum kalkıp yaparım yemeği.

agah nasıl?.....................

Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.. Ben cumadan beri hastayım bir haftadır işe gidemiyorum raporluydum.. Faranjit oldum.. Parolden başka ilaç kullanmadım, kadın doğumcum öyle dedi.. Parol de ateşimin çıkmasını engelledi, bence sende günde üç kez almalısın.. Öksürüğüm hala geçmedi, bol su ve C vitamini alıyorum, bakalım iyileşicem İnşAllah.. İstirahat etmeni öneririm, imkanın varsa bol bol yat dinlen.. Grip meleti ilaç la bir hafta da ilaçsız 7 günde anca geçiyor..
Tekrar geçmiş olsun canım..

ben hastaneye götürmek istemiyorum ya. zaten arabamız yok. taksiyle falan gitcem hastaneye. birde ıvır zıvır uğraşmayayım diorum. hastaneye gelen olmaz zaten sanırım . bir iki akraba anca gelir. onlar içinde kutuda çikolata alayım onu ikram edeyim diorum. daha basit ve kolay gibi. ne diosunuz

cibinliği nerden aldınız. modeli nasıl

alabalık en güzeli. ye ondan bol bol. hem lezzetlidirde. alabalık tesisi varsa yakınlarda 2 haftada birde olsa oraya yemeğe git. kokusu gelmez. ben balığı eşime yaptırıorum. ama genede evden kokusu gelior tabi. o kadar çekiorum ama napim. en azından mutfakta çok kokuya maruz kalmıyorum.

varmış ama uzakmış bize sanırım ve heryer iki metre kar burda o yüzden eşim pek uzun yollara çıkma taraftarı da değil o yüzden kendi yağımızda kavrulmak zorundayız sanırım :S Napalım alalım artık fırında pişsin baktım kokuya dayanamıyorum o zaman da vazgeçerim bu sevdadan :)

kıvançla söyleriz deyince aklıma geldi kıvanç mı koysam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…