Özdeller bebek giyim var internette rastgele rastladım...Bilgi verebielcek olna var mı siz de bi girin bakın kızlar fiyatlar acayip uygun geldi bana...Ama tedirginim de kaliteli midir ki?
kıvançla söyleriz deyince aklıma geldi kıvanç mı koysam ki
bulursam paylaşırım canım :)
şal kullanabilir miyiz yatarken bilmiyorum çember düz renk alıp kenarlarına çiçek falan olabilir belki... takıp çıkarması kolay olmalı bence :)
merhaba kızlar ben şifayı kaptım:2:
aman ne olur dikkat edin. havalara aldanıp üşütmeyin. elinizi sık sık yıkayın
bi de benim gibi öğretmen olmayın bu havalarda sınıfımın yarısı hasta çünkü
size soracağım ateşim 37.5 bu ateş çok yüksek değil ama gece genelde yükselişe geçiyor. eğer öyle olursa napayım ateş düşürücü mü içeyim
minoset ya da parol
bu arada benimki sanırım grip. :18:çok korkuyorum gripten. 3 yıl önce yatak döşek 3 gün yatmıştım ve 20 gün etkilerini öksürüğünü çekmiştim.
kas ağrısı, özellikle dizlerde ince ince batma ve sızı. kas ağrısı var.
gece 3 gibi anca uyudum kuru ve kuvvetli öksürük yüzünden. sabahta 7 de uyandım aynı şekilde. bu gün de işe gittim. yoruldum tabi. bir çorba yapanım yok
şimdi bana en kuvvetli grip çayını verseniz ne iyi olur.
sağol canım
bi kuvvet kalktım tarhan çorbası yaptım. biraz önce 38 di ateşim.
gurbet çooook zor.
sağol canımÖncelikle çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.. Ben cumadan beri hastayım bir haftadır işe gidemiyorum raporluydum.. Faranjit oldum.. Parolden başka ilaç kullanmadım, kadın doğumcum öyle dedi.. Parol de ateşimin çıkmasını engelledi, bence sende günde üç kez almalısın.. Öksürüğüm hala geçmedi, bol su ve C vitamini alıyorum, bakalım iyileşicem İnşAllah.. İstirahat etmeni öneririm, imkanın varsa bol bol yat dinlen.. Grip meleti ilaç la bir hafta da ilaçsız 7 günde anca geçiyor..
Tekrar geçmiş olsun canım..
Canım çok çok geçmiş olsun ya aman öksürüğe dikkat doktoruna muhakkak bildir eğer hastalığın ilerlerse
offf kabusun hasını gördüm ben bu gece, Allah'ım kimselere vermesin anlatmıyım da kimsenin bilinçaltına yerleşmesin şimdi ama bebeğimi kaybediyordum ofofof evlerden uzak..hormonlardan canım herhalde, bu ara çok kabus oluyor bende deyine abuk sabuk kabuslarla uyandım parmağıma kurbağa yapıştı ısırdı ben de kağıt gibi yarısını yırtıp yedimoffff uyuyamıyorum şimdi herkes uykuda mı? Rabbim hepinize bol oksijenli uykular nasip etsin yataklarınızda solunuza döndürsün ha bide kurbağasız kabussuz rüyalar nasip etsin AMİN ama yine de biri uyanık olsa iyi olabilirdi yani ben de yatmaya çalışayım bari
ton balığında ağır metal birikmesi oluyor vs. diye doktor bana yasaklamıştı..çok da severim, aylardır yemiyorumKızlar ton balığını hamileyken yemekte herhangi sakınca var mı? burada pişmiş balık alabileceğimiz bi yer yok bende kokusundan çok tiksiniyorum günlerce evden gitmiyo tek çare ton balığı geldi aklıma ne diyosunuz bi bilgisi olan var mı??
sağol canım
biraz düşürdüm ateşimi.
bu ateş insanı ne kadar sallıyor sersem gibi oldum.
teşekkür ederim
bugün sabah öksürürken kasığıma kramp girdi. çok kötüydü. kıvrandım resmen
Canım benim en yememen gerekenleri yemişsin, elbette şekerin yüksek çıkacak.
Pirinç pilavının her kaşığı o kadar şeker demek. O öğünde yüksek çıkması çok normal, ne kadar az da yesen, o yediğinin tamamı şeker, öyle düşün.
Patates de şekeri yüksek olanların ilk kesmesi gereken besinlerden, çünkü yüksek oranda nişasta var.
Bunları yersen şekerin düşmez ki.
Yani pirinç de aynı patates de aynı pasta da nerdeyse..
Bi sebze yemeği ye, zeytinyağlı, yanına yoğurt ve tam bugday ekmeği.
O zaman ölç bakalım yükselecek mi şekerin.
Yemeden önce ölçtüğünle nerdeyse aynı çıkar.
Hayırlı cumalar annişler...
Annem geldi bi ay kaldı gitti kız evlendirmiş analara döndüm ev bomboş kaldı. Bayadır giremedim buraya inşallah herşey yolundadır. Oğluşumla ben iyiyiz elhamdulillah...
Kızlar ton balığını hamileyken yemekte herhangi sakınca var mı? burada pişmiş balık alabileceğimiz bi yer yok bende kokusundan çok tiksiniyorum günlerce evden gitmiyo tek çare ton balığı geldi aklıma ne diyosunuz bi bilgisi olan var mı??
kızlar bişi soracağım, şu göğüsteki mavi damarlardan sizde de çıktı mı? benimkiler epey belirgin, ben daha erken diye biliyorum ama, net bilen var mı kaçıncı haftalarda çıkıyordu onlar?
kızlar bişi soracağım, şu göğüsteki mavi damarlardan sizde de çıktı mı? benimkiler epey belirgin, ben daha erken diye biliyorum ama, net bilen var mı kaçıncı haftalarda çıkıyordu onlar?
benimde cikti o mavi damarlarlar hatta epey zaman oldu.ve o kadar kremler kakao yaglarina ragmen catladi birkac yerinden.saglik olsun,napalim.kızlar bişi soracağım, şu göğüsteki mavi damarlardan sizde de çıktı mı? benimkiler epey belirgin, ben daha erken diye biliyorum ama, net bilen var mı kaçıncı haftalarda çıkıyordu onlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?