2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yok canım ne sığmaması, sığmasa karnını büyütsün di mi ama öyle alışkanlık geliştirmiş işte, içerde bile alışkanlık geliştiriyor bebişlerimiz..bizimki de rahatına çok düşkün azıcık dar bir pantalon giyeyim ya da arabada kemer takayım hemen başlıyor pıt pıt pıt, bir de vazgeçmiyor bir süre sonra sanırım yorulduğundan hareketler seyrekleşip yavaşlıyor ama inatla pantolonu ya da kemeri açtırana kadar bırakmıyor ne yapsın dünyaları o kadar.."oram sıkıştı buram sıkıştı, sallandım, bu ses ne, yemek yiyelim,uyuyayım" olayları bu yani

kızlar merhaba,

uzun zamandan beri takip edemiyordum sizi döndüm tekrardan. ama mutsuz döndüm
annemi kaybettim doğum yaptığımda yanımda kalabilecekler eşimin tarafıydı görümcem gelip kalacaktı 40 gün öyle konuşmuştuk hemaileliğimin en başlarında. ama şartlar değişti maddi olarak sarsılınca çalışmaya karar verdi ve iş buldu çocuklarına da kayınvalidem bakacak çocuklarının en küçüğü 3 yaşında.
iş buldu diye mutluyum ama tek başıma kalacağım için çok üzülüyorum. görümcelerimin ikisi çalışacak kayınvalidem çocuklara bakacak benim tarafımdan da gelebilecek kimse yok tek başıma kaldım öğrenmem gereken çok şey var tek başına yapmam gerek. aranızda benim durumumda olan var mı doğumu yapıp tek başına kalacak olan?

eşinle senn arandaki ilişki etkilenmediği sürece boşver. şu anda hassaslığımız arttı sanırım. ondan da oluyordur. kaçan kovalanır derler. siz onların üzerine düştüğünüz için böyle oluyor bence. biraz kendinizi geri çektiğinizde onlar yaklaşmak için fırsat kollayacaktır. elinizden geleni yapmışsınız. takma artık.

benimde belimde koca koca çatlak oldu. bacak ve basende çatlak vardı zaten. sanki daha ortaya çıktı. karnımda henüz yok ama olur. anneme sormuştum sende oldu mu diye. olmuş onda. bende önemsemedim nasıl olsa olur diye. kremler falan pahalı geldi bişi yapmadım bende. arada banyodan sonra nemlendirici sürüyorum ama çatlaklara faydası olmazmış. dr. um öle demişti.

bende libido artışı oldu ama eşim çekinio. belli bi düzeni yok. akışında herşey. en son jübileyi yaptık mı diye takılıodum ona. gene arada bi kaçamak oldu ama eşim istemiyor artık

canm benm aılem sehır dısında ve annem calısıyo yıllık ıznını dogumuma gore ayarlıcak
en fazla 2 hafta yanımda yanı sonra bende tek basımayım
merak etme altından kalkarız canm Rabbım saglık sıhat versınde
sımdıden dusunme

bravo sana :) hakikaten bacak kadar boylarıyla böle işlere karışan görümcelere bende çok uyuz oluyorum. hadi kayınvalide karışsın. görmüş geçirmiştir, alışkın olduğu bi sistem vardır da bu görümcelere ne oluyor anlamıyorum

link atamıcam şimdi de siyahgelinlik isimli üyenin konusu. arama kısmına yazarsan çıkar. ard arda açmıştı yenge konusunu. abisiyle ortak apartmanda oturuyorlar. ortak iş. abisi maaş almıyor. harcamalar için harçlık alıyor. gelinin altınlarının bi kısmı işe harcanmış. o altınlar alınmadan üni. öğrencisi görümceye araba alınmış. yengede cıngar çıkarmış. kk da yengeye paragöz diordu işte

geçenlerde bende bu konu için üzüldüm baya. kardeşimin eşide hamile. benden 2 ay kadar önce. annem çalışıyor. kardeşim uzakta olduğu için ona gidecekler. ona zar zor izin aldı. bana izin vermezler sanırım. bi gün falan anca gelir yanıma. eşim yoğun çalışıyor. oda bi gün anca izin alır sanırım. kayınvalidemle aram ii değil. birlikte yaşıyoruz yanımda ama tuhaf biri. ben ondan tuhafım. ilişkimiz tuptuhaf :)

yani eğer ki sezeryan olursam ve 2-3 gün yatmam gerekirse halim ne olur diye düşünmeden edemiyorum. birde araba falanda olmayacak. onada çok üzülüorum. babamın arabası vardı ama kardeşime verdi. doğum zamanı araba gelir sanıyordum ama gelmeyecek

senin çevrende komşu falan yok mu. onlar yardım eder belki

Herkese Hayirli günler anneler ve minnaklari

Hullycim öncelikle cok gecmis olsun cnm bu kadar karamsar olma sen diyetine uy dikkat et Allah'ın izni ile birsey olmaz bebeğine burda ne sorunlarla karşılaştık cok şükür ki atlattık sende atlatacaksin ve kucağın alacaksın yavrunu Rabbim ikinizide korusun inşallah...

Minikus cnm yeni ev almissin sanırım Hayirli ügümü olsun güle güle sağlıklı huzurlu mutlu bı sekilde oturun ailanle...
Ben iyiyim cok şükür kuzucumda iyi hamdolsun uzmana gittik gözün Aydın birsey yok dedi 1 ay sonra kontrole gelin dogunca da kalbine bakariz dedi ama ben tekrar gitmeyi düşünmüyorum doktorumda gerek duymadı zaten birdi ikiye çıktı o ışık ama bende bı rahatlık var doktoruma ve Rabb'ime güvenimden olsa gerek inşallah düzelir kızım zaten cok hareketli masallAh :) senin oğluşun nasıllar:)

Marissa cnm Allah rahmet eylesin annene cok üzüldüm Rabbim sana da sabırlar versin inşallah benimde annem yok yardım edebilecek kimsede yok bende yalnızım ama üzülme Rabbim bizimle yardımcımız olur insallah

canım başın sağ olsun, annene çok üzüldüm..Maddi açıdan uygun mu bilmiyorum ama için rahatlar belki diye seçenek sunuyorum, hani öyle sezeryan fln olursa diye bir kaç günlüğüne bir yardımcı tutsanız, şöyle deneyimli bir teyze fln..Zaten bir hafta-on gün sonra yılların anneleri gibi deneyimli oluvereceğiz. Benim arkadaşım sezeryan oldu iki ay kadar önce, annesini ve kayınvalidesini istemedi..eşi bir hafta kadar yardım etti sonrasında gayet güzel idare etti kız, şimdi bana öğretiyor

ayy geridönüşüm saçmalama, sezeryan fln olursa aynı evde kayınvaliden tabi ki yardım eder,o kadar da değil canım..gerçi son yaşadıklarımdan sonra bazı k.valide ve görümcelerin uzaydan gelen ayrı bir ırk olduğunu ve de garip çarpık düşünceleri davranışları olabileceğini düşünüyorum bazı bazı..üzülme canım, bulunur elbet bir çaresi

Cnm bizimle paylaştıgın için çok Teşekkürederim diyet listesi çok dolgun gerçekten de ben hepsini yiyemem bile bu açıdan hoşuma gtti sana bişey sormak istiyorum ben şekersiz çay içemiyorum ve günde 2bardak áçık çay içiyorum eczaneden splenda adında dogal tatlandırıcı aldm sordum hamileliktede kullanabilirsinz dedi acaba diyetisyen bukonuda ne düşünüyo ki kullanmamz da bi sıkıntı olurmu?

canım senin durumunda kötü hem var hem yok kayınvaliden. başka bi yerden araba bulma şansınız yok mu ya da maddi durumnuz el veriyosa ucuza araba alamaz mısınız 6-7 bine arabalar var. oturduğum eve yeni taşındım ilk defa bir komşum oldu :) çocuğu da var ben sana yardımcı olurum dedi Allah razı olsun ama bir yakının gibi olamaz ama yinede bir komşum var diye şanslıyım.

sağolasın canım Allah razı olsun. ben işten çıkıcam, evin kredisi sürekli gider olacağı için sarsabilir bütçemizi eşimde bana çaktırmıyo ama üzülüyo annesinin ve ablasının gelemeyeceğine

gözün aydın canım kalbinde sorun olmamasına çok sevindim. sağlıklı bebekler dünyaya getiririz Allahın izniyle. sağolasın canım sende mi anneni kaybetin? annesizlik çok zor hep eksik, her zaman eksik ve hep ihtiyacın var. inşallah kısa zamanda öğreniriz iyi bir anne olmayı

Son düzenleme:

Cnm geçmiş olsun dur hemen telaşa kapılma doktorun verdigi diyete uymaya çalış düzelicektir inşallah hemen enkötüsünü düşünme sık kontrolüne gidersn bi de yediklerine dikkat edersn düzelir bak yolun yarısını geçtik artk ne kaldıki demi

Selam herkese. Umarım herkes iyidir. Ben bu aralar çok fazla giremiyorum. Geçmişi de çok okuyamıyorum. Bugün 2. aşımı da oldum. C.tesi de doktor kontrolümüz var.

Hully ; Geçmiş olsun canım.

Marissa ; başın sağolsun, Allah yardımcın olsun.

canım bence de büyüütüyosun çok geçmiş olsun, benm de 82,5 çıktı bu da mı tehlikeli bi durum acaba? sınır neymiş, ben henüz doktorumla görüşmedimm.

ama dedim ya bende tuhafım. ilişkimizde apayrı tuhaf diye :) mesela ben onun yaptığı yemekleri yemiyorum. yemek yapsa bile yiyemeyeceğim. birde eşimin ve onun ortak bi huyu var. beni deli eden. birşeyi yapmak istemiolarsa on kere sorarlar ve ben artık bıkarım tamam yapmayın derim. o haldeyken de böyle olursa sinirden çatlarım sanırım. bana depresyon garanti yani

evet maalesef varla yok arası bişi. :) araba ödünç alsak bile kim kullancak ki. benim ehliyetim var ama hamile hamile kullanamam. zaten çokda iyi değilim bu konuda. gerçi bi arkadaşım doğuma tek başına arabasıyla gitmişti kendi kullanmıştı.

eşimde ehliyet yok.

taksiyle idare etcez artık ama araba olsa daha rahat olcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…