canım bence de büyüütüyosun çok geçmiş olsun, benm de 82,5 çıktı bu da mı tehlikeli bi durum acaba? sınır neymiş, ben henüz doktorumla görüşmedimm.
hoşgeldin canım. kızını sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Bende serin havalar için bu battaniyeyi düşündüm artık astarıda annem dikiverir elinde iki dakikada çok beğendim
pufidik pufidik gözüküyor inşallah pembe rengide vardır
Canım ranana başka doktorada gitmiş sorun yok geçici bişey denmiş
Doğunca kalbine bakılacakmış ama bebeğin
Hsumeyyede annesi buradaymış bir aydır yeni gitmiş o yüzden girememiş
senınkı normal dıe bılıorm ben
ama
yeni evin hayırlı olsun sana yepyeni mutluluklar getirsin inşallah hep huzurla sağlıkla oturun.
canım çok teşekkür ederim öncelikle ilgine... gerçektende süper bir diyetmiş biz bunları yersek kilo alırız valla bende öyle 6 ceviz 30 fındık yiyebileceğimi hiç sanmıyorum ekmek miktarı bile bana çok fazla gibi geldi:125: diyetisyen konusuna gelince bende gitmeyi istemiyorum aslında senin listeyi de uygulayabilirim ama eşim biraz pimpirikli bu konu da bizim 7. senemizde oldu bebeiğimiz haliyle çok üstüme düşüyor ben gitmeyelim desemde zorla götürürelim mahkum gidicem randevuyu da aldım zaten bakalım benim diyetisyen neler önerecek yarın paylaşırım...
şimdi bu diyetmişmi şeker bu fazla gelir insana ya duba oluruz valla böyle yersek :)) :))
canım senin durumunda kötü hem var hem yok kayınvaliden. başka bi yerden araba bulma şansınız yok mu ya da maddi durumnuz el veriyosa ucuza araba alamaz mısınız 6-7 bine arabalar var. oturduğum eve yeni taşındım ilk defa bir komşum oldu :) çocuğu da var ben sana yardımcı olurum dedi Allah razı olsun ama bir yakının gibi olamaz ama yinede bir komşum var diye şanslıyım.
sağolasın canım Allah razı olsun. ben işten çıkıcam, evin kredisi sürekli gider olacağı için sarsabilir bütçemizi eşimde bana çaktırmıyo ama üzülüyo annesinin ve ablasının gelemeyeceğine
gözün aydın canım kalbinde sorun olmamasına çok sevindim. sağlıklı bebekler dünyaya getiririz Allahın izniyle. sağolasın canım sende mi anneni kaybetin? annesizlik çok zor hep eksik, her zaman eksik ve hep ihtiyacın var. inşallah kısa zamanda öğreniriz iyi bir anne olmayı
destek olan cevap yazan rahmet dileyen herkese teşekkür ederim. Iyi ki varsınız haziran anneleri
Kızlar neden yorum yapmıyorsunuz şekerime ?
yoğun karlı ama görüntünün aksine ılık bir Ağrı gününden merhaba annecikler :)
yazılanları okudum da bi şeker yüklemesidir almış başını gitmiş biz 25.haftamızdayız ve malesef başından beri biçok doktor değiştirmek zorunda kaldık.ve mecburen cuma günü tekrar başka bir doktora gitmek zorundayız.şimdi sorum şu;sizce doktora bu konuyu sormalı mıyım yoksa kendisi bize söyler mi ??
bide ben şu kullandığınız şeker ifadeleri bulamıyorum acaba onlar nerdeler :)
canım allah sabırlar versin size zor kolay değil
rabbim sana bebeğinle yaşlanmayı nasip etsin
ranana sana katılıyorum canım en acemi anne bile bi başkasından çok daha iyi bakar bebeğine anne olmak başkaa çok başka
hully; İyi olmana çok sevindim canım, sıkma canını..
Bak ben senden önce doğuma gidicem kısmetse ama sen doğurana kadar da dokuz doğurucam..
Senin keyifli hallerine alışkınız biz üzme kendini, dikkat edince birşeyiniz kalmayacak, bebeğinde senin gibi bıcır bıcır olacak inşallah..
MMM41; Elin kılı tüyü seni neden bu kadar gıdıklıor?? demişsin ya bayıldım çünkü arada beni de gıdıklıyor :))
zeyyyno; Seni tebrik ediyor görümce savar ilan ediyorum :)) Mor çatıyı kurarız artık burada :))
acemiperi; Canım ben de senin gibiyim, özellikle gece uyuyamıyorum.. Ne tarafa dönsem paşam beğenmiyor, benimkinin iteleme huyu da var karnımı ittiriyor sürekli o daha da çok canımı yakıyor, kedi gibi geriniyor içeride.. Bak geçen gece uyurken karnımı eşimin beline doğru yaslamışım bizimki içeriden babasını ittiriyor eşim resmen sırtında hissetti ve uyandı ikimizde şaşırdık..
Eşime dedim ki ne kadar kuvvetli artık sen anla..
marissa34; Canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun..
Yalnız olmak belki şimdi gözünü korkutuyor ama bizler insanız şartlar neyse ona uyum sağlıyoruz bir şekilde.. Bebeğinin senden başkasına ihtiyacı yok.. Dayanışma içinse belki yanında değiliz ama hepimiz buradayız..
ranana; Teşekkür ederim canım, bebek kısmetiyle gelir derlerdi inanmazdım.. İyi olmanıza sevindim, senin için bu konuda rahatsa gerisi boş zaten.. Oğlum tepinmekle meşgul sanki dışarı çıkmak için yer arıyor kendine:) 13 Mart kontrol günümüz, 3 Nisan'da da kurula giriyoruz tekrar, hayırlı haberler almayı çok istiyorum, dua ediyorum her gün..
hatice_hazal2013; Hoşgeldin aramıza.. Hangi şehirdesin?
onu biliyorum da sen yatarken çocuk ağlarken yapmaz bence..o bebişin sesi yeter zaten, dayanamaz yapar ama seni sinir etme konusunu bilemem belki ikisini bir arada yaparama dedim ya bende tuhafım. ilişkimizde apayrı tuhaf diye :) mesela ben onun yaptığı yemekleri yemiyorum. yemek yapsa bile yiyemeyeceğim. birde eşimin ve onun ortak bi huyu var. beni deli eden. birşeyi yapmak istemiolarsa on kere sorarlar ve ben artık bıkarım tamam yapmayın derim. o haldeyken de böyle olursa sinirden çatlarım sanırım.bana depresyon garanti yani
şeker yüklemesi 24-28 hafta. Sağlık ocağına kaydın yok mu? yoksa onu da yaptır, şeker yüklemesini de orada yapabiliyorlar.Bu şeker yüklemesi nasılsa yapılacak, doktorlara belli olmaz, unutur munutur sen işini garantiye alıp söyle hatta yaptır derim benyoğun karlı ama görüntünün aksine ılık bir Ağrı gününden merhaba annecikler :)
yazılanları okudum da bi şeker yüklemesidir almış başını gitmiş biz 25.haftamızdayız ve malesef başından beri biçok doktor değiştirmek zorunda kaldık.ve mecburen cuma günü tekrar başka bir doktora gitmek zorundayız.şimdi sorum şu;sizce doktora bu konuyu sormalı mıyım yoksa kendisi bize söyler mi ??
bide ben şu kullandığınız şeker ifadeleri bulamıyorum acaba onlar nerdeler :)
sagil cnm bende sana katılıyorum
Nasılsın bu arada:)
onu biliyorum da sen yatarken çocuk ağlarken yapmaz bence..o bebişin sesi yeter zaten, dayanamaz yapar ama seni sinir etme konusunu bilemem belki ikisini bir arada yapar
şeker yüklemesi 24-28 hafta. Sağlık ocağına kaydın yok mu? yoksa onu da yaptır, şeker yüklemesini de orada yapabiliyorlar.Bu şeker yüklemesi nasılsa yapılacak, doktorlara belli olmaz, unutur munutur sen işini garantiye alıp söyle hatta yaptır derim ben
körler sağırlar birbirini ağırlar gibiii olduk iyimii
Iyiyim şükür canım minikimde çok iyi ama sağ tarafımı tekmeleye tekmeleye uyuşturdu bazen ay dedirtecek kadar acıtıyoo minnoş prensesim diyorum ama kocaman kız oldu galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?