2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
675 gramız kızlar biz de bugün 24+3 olduk sizler nasılsınız biz minnak mıyız biraz acaba?

e bebekten aldığım ürünler geldi şimdi. ama netten alışveriş bana göre değil sanırım :) taşıma problemi olmadı gerçi ama küveti beyaz seçmiştim. ilerde de kullanma imkanım olsun die. gelince rengini begenmedim. çok mızmızım ya

biz işimiz sebebiyle taşındık ve dolayısıyla doktor değişimi oldu ama buraya geldiğimden beri iki doktora gittim ikiside bahsetmedi böyle bişeyden :S En iyisi ben söylim başka çare yok sonra dönüşü olmayan bi yola gireriz Allah korusun kolaysa çek vicdan azabını...

ama bende onların hiçbiri yok kiii mesaj simgeleri yazıyo üç beş bişy var onlarda bu kullandıklarınız değil site yönetimi beni unutmuş :)

canım gittim bugün diyetisyene iyi ki gitmişim çok sevdim diyetisyenimi hemen hemen aynı yaştaydık çok güzel davrandı rahatlattı beni hatta doğum sonrası da ihtiyacım olursa gitmeyi düşünüyorum:)) gelelim listemize...hemen hemen seninkinin aynısı...

KAHVALTI: şekersiz açık çay yada 1 su bardağı şekersiz süt,peynir,katı haşlanmış yumurta,5-6 adet zeytin yada 2 ceviz,3 ince dilim çavdar yada tam tahıllı ekmek, domates salatalık yeşillikler(yağsız)

ARA:1 porsiyon meyve , 1 bardak süt

ÖĞLE: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 su bardağı kadar yoğurt, 1 kase çorba yada 4 kaşık bulgur pilavı veya kepekli makarna, 2 ince dilim çavdar yada tam tahıllı ekmek, yağsız salata.

ARA: 1 porsiyon meyve veya 1 avuç leblebi yadaaaaaa 2 küp bitter çikolata 1 cay bardağı süt...

AKŞAM: 3 köfte kadar et veya 1 porsiyon kurubaklagil yemeği, 1 çay bardağı kadar yoğurt, 6 kaşık sebze yemeği, 1 kase çorba, 1 ince dilim çavdar yada tam buğday ekmeği, yağsız salata...

ARA: 2 porsiyon meyve, 1 su bardağı süt/yoğurt yada ayran....

YATMADAN 2 SAAT ÖNCE BÜTÜN ÖĞÜNLER BİTMELİ:))

şeker yüklemesi 24-28 hafta. Sağlık ocağına kaydın yok mu? yoksa onu da yaptır, şeker yüklemesini de orada yapabiliyorlar.Bu şeker yüklemesi nasılsa yapılacak, doktorlara belli olmaz, unutur munutur sen işini garantiye alıp söyle hatta yaptır derim ben[/QUOTE]

bir buçuk ay önce taşındım canım buraya ve sağlık ocağına daha hiç gitmedim yerini bile bilmiyorum hatta :S ama cuma kontrole gitmeyi düşünüyorum kendim sorcam artık iş başa düştü napalım onları beklersem vakti geçicek yoksa.adam akıllı bi doktor da bulamadık ki inş bu gittiğimiz ilgili biri çıkar da doktor değiştirme serüvenimiz sona erer :) :)

oturduğum yerde içim rahat ederek alabileceğim bi yer hala bulamadım son çare internet geliyo aklıma ama ona da cesaret edemiyorum bu yaşadığını yaşama korkusundan dolayı :) imkanın varsa bebişinle tıpış tıpış git elinle dokun gözünle gör öyle al derim ben :)

cnm sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneline gir , sonra sol tarafta ayarlarım da seçenekleri düzenleye tıkla, altlara dogru bak tarih saat ayarlarından sonra çeşitli seçenekler kısmında 3 tane secenek var, en üstte yazan gelişmiş düzenleyici yi seç. en altta da kaydet dersen hepsi çıkar

küvete kaç kere baktım forum istanbulda ama hep erindim otobüslerde taşımak zor olur diye :) hazır ayağıma geldi ii oldu da ben görerek dokunarak almayı daha çok seviyorum

teşekkür ederim canııım bu alkışlar senin için

küvete kaç kere baktım forum istanbulda ama hep erindim otobüslerde taşımak zor olur diye :) hazır ayağıma geldi ii oldu da ben görerek dokunarak almayı daha çok seviyorum

doğru otobüsle taşımak biraz mesele ama inan olsada burda bi yer kucaklasam alsam herşeyi

675 gramız kızlar biz de bugün 24+3 olduk sizler nasılsınız biz minnak mıyız biraz acaba?

Canım bu söylenen kilolar zaten tahmini son ayda söyledikleri kilodan 1 kilo dahi farkedebilirmiş.

Siz böyle anlattıkça çooooooooooooook imreniyorum şimdi istanbulda olmak vardı. Ben alışverişlerimin %90 ı yakındaki bir şehre gidip aynı gün yapmak zorunda kalıcam

kızlar bende ist dayım istedigim an istedigin yere gidiyorum fakat banada netten alışveriş daha pratik ve kolay geliyorr :44:
ben market alışverişini bile online yapıyorum kapıya getiriyorlar begenmedigim bir ürün mü geldi hop geri yolluyorum paramı iade ediyorlar. bence bu zamanda büyük kolaylık sonuna kadar faydalanın derim

Siz böyle anlattıkça çooooooooooooook imreniyorum şimdi istanbulda olmak vardı. Ben alışverişlerimin %90 ı yakındaki bir şehre gidip aynı gün yapmak zorunda kalıcam [/QUOTE]

bende durdum durdum tam alışveriş zamanı ayrıldım istanbuldan şans işte turduğum yer şehir merkezi ama hiçbişey yok alınabilcek gibi.bakınıp duruyorum sadece

slm kızlar,
size birşey sormak istiyorum bende 1 ay önce falan bir kasık ağrısı başlamıştı doktora gittim bişey yok dedi zamanla geçti haftasonu yine başladı. hafif hafif oldu ama pazar gecesi tuvaletimi biraz fazla tutmuşum uyandım tuvalete gittim sonra bi 3-4 dk sağlam sancı girdi korktum ama geçti çabuk. şimdi de azar azar var yani kötü şeyler düşünmüyorum aslında hamileliğimin başından beri zaman zaman yaşıyorum ama yine de canımı sıkıyor. benim gibi kasık ağrısı yaşayan yada etrafından duyan varmı acaba?

İki haftalık hamileyken öğrenmiştim hamile olduğumu ve kasık ağrısı şikayetiyle gitmiştim doktora o gün bugün ara ara uğruyo bazen şiddetli bazen hafif sızı şeklinde.yani yaklaşık 6 aydır çekiyorum.bu sebepten farklı farklı doktorlara gittim kimi magnezyum eksikliği dedi kimi idrar yolları iltihabından dedi kimi rahim genişledikçe ara ara olur sancılar normaldir dedi..hangisidir sebep tam bilmiyorum ama hepsi olabilir canım.tahlillerini düzenli yaptırıyosan enfeksiyon çıkmadıysa beslenmene dikkat et harici normal bi durum canını da sıkma çooook yaşayanı duydum o yüzden nasıl olmalıyııızz relaxx

sağol canım içimi ferahlattın.. benim tüp bebekle oldu oğlum o yüzden galiba biraz fazla pipirikliyim.. gerçi karakter itibariyle de öyleyim eşimde rahat ol biraz diyo çok doğru rahat olursan daha az sıkıntı yaşıyorsun. hamdolsun allaha bu haftaları gördük inşallah sağlıkla kucağımıza da alacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…