2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Başın sağolsun canım Allah büyüktür sıkma canını Elbet bir hal olur
Merve'den al haberi :)) Kuzum senin hafızana bayılıyorum, ben bazen dünü bile zor hatırlıyorum balık hafızalı olarak :))
Valla ibretle takip ediyorum seni

Valla bende kendime şaşırıyorum
Hamilelikten dolayı her şeyimde gerileme oldu maşallah hafızam taş gibi

ben bebişimin odasını böyle boyıycam en azından deniycem hem vakit geçer balıklı perde de buldum bitince resmini paylaşırım

bende bu sabah uyandığımda aynen biraz idrara sıkışık olduğum için ağrı yaşadım.sanırım bebek mesaneye baskı yapıyor.sistemimiz tamamen değişti.bu ağrılar normal.bendede zaman zaman 1-2 gün süren ağrılar oluyor.ilk başlarda korkup idrar tahlili falan yaptırmıştım muayenedede herşey normal çıkınca çok takmamam gerektiğini anladım.

Canım çok geçmiş olsun içini ferah tutmaya çalış Allahın izniyle inşallah bir şey olmaz.Ben de yarın gideceğim ben de 15 kilo aldım ((

canım ya dalini önermyolar katkı maddesi çokmuşşş..
DALAN diye bebek sabun tozu varmış ben obdan almayı düşünüyrum...
ama dalin de çok güzel kokuyor..

sabun daha iyidir mutlaka ama makinayı bozuyor dediler... evet çok güzel kokuyor bugün yıkadım 2 parti zaten :)

biz bunu benim alerjim yüzünden bir senedir kullanıyoruz, diğer hipoalerjenikler hep fos çıktı ama dalinin deterjanından çok memnunum,sanırım bebiş de memnun kalır

çok sevindim bunu duyduğuma :) tabi sana geçmiş olsun... kendi çamaşırlarında da kullanıyorsun demek... çok pahalıya gelmiyor mu tüm çamaşırlarda? ben sadece bebek için düşünüyorum...

Ay ben bu konuda çok kararsız kaldım sanki yüzyılın sorunu oladu valla bu bende
Şİmdi canım sen dalanın granül sabununu mu kullanıyorsun dalinin sıvı deterjanını mı:26:

canım ciddi bir diyetle hallolabilecek bir sorun bu. hem iyi ki baktırmışsın bak hepimiz yediğin içtiğinin normal olmayışını söylüyorduk burada. bu diyet hem sana hem bebişine çok iyi gelecek inşallah...

canım senin oğluşun çok hareketli olacak galiba... gerçi bu aralar benimkinin de hareketleri çok keskin uykudan uyandırıyor artık...
eşin yokken yalnız mı kalacaksın? annene gitsen ya da o gelse...

Ay ben bu konuda çok kararsız kaldım sanki yüzyılın sorunu oladu valla bu bende
Şİmdi canım sen dalanın granül sabununu mu kullanıyorsun dalinin sıvı deterjanını mı:26:

ama önemli bir konu canım ya...
dalin sıvı aldım onu kullandım bugün. kokusu çok güzel :)
sanırım arada granül sabun arada sıvı deterjan alıp olayı dengelemeyi düşünüyorum

O konuya üzülüp ağladım zaten :) valla ben görümceyim, görümcem de yok. böyle olanları anlayamıyorum
pişt kacakkk nerdesın kız hıc ugramaz oldun topıgee arada bır selam verıyordun oda yokkk zulme öle na buna bak bebegıde uzersın cnm benımm takılma hersyee bosverrrrr

canım senin oğluşun çok hareketli olacak galiba... gerçi bu aralar benimkinin de hareketleri çok keskin uykudan uyandırıyor artık...
eşin yokken yalnız mı kalacaksın? annene gitsen ya da o gelse...
Evet canim cok hareketli masallah. Disari cikinca da boyle olursa yandim ben. Annem bana gelecek ben onlara gidicem oyle geciricez gunlerimizi. Esim yok diye uzuluyorum ama ben de annemle bol bol vakit gecirir gezer, komsulara giderim artik.

pişt kacakkk nerdesın kız hıc ugramaz oldun topıgee arada bır selam verıyordun oda yokkk zulme öle na buna bak bebegıde uzersın cnm benımm takılma hersyee bosverrrrr

birden fazla topiği takip etmek zor oluyor ya :) birde bi kere muhabbetten koptum mu tekrar yakalamak zor :) napıosunuz. ne vr ne yok topiktekilerden

birden fazla topiği takip etmek zor oluyor ya :) birde bi kere muhabbetten koptum mu tekrar yakalamak zor :) napıosunuz. ne vr ne yok topiktekilerden
cok sukur hersey yolunda cnm evet cok olunca olede bırakmakda zor oluyor ben 3-4 topık takıp edıyorum ancakk hehehe bebegım dogunca n eolur bılmem

doktorundan memnun kalmana çok sevindim canımnereye gitmiştin sen?senin programın daha zenginmiş benimkindenkıskandım vallabende mi bunu yapsambende daha 2. günden fire verdimayıptır söylemesi cırcır olmuşumöğünlerim şaştı ve öğlende patates yedim geçsin diyepatates,havuç falan yasak dimi?

Bendede oluyor ama dikkat ettigim ya rahimin buyudugu ilk donemler yada bebegin hizli gelistigi donemde bu agrilar oluyor.Bence bebek buyudugu icin sonucta organlar yer degistiriyor kaslar geriliyor bagirsaklar yavasliyor yani o bolgede baya bir olay oluyor.Kasilma cok farkli bundan sonra yasarsan anlarsin ve dusuk benzeri bir durum olursa cok siddetli agrilar ve kanama vb. Syler olur bebek artik kocaman sen yine magnezyumunu, kalsiyumunu al gerisinide bebegin gelisiminin sebep oldugunu dusun.

çok enteresan hapşururken sanki kaburgalarım iç organlarıma batıyor.sanırım karnım oldukça yukarda ve rahmim artık iyice sıkıştırıyor organlarımı.valla son günlerde hapşurmaktan korkar oldum.ne garip bişeymiş bu hamilelik.ben sadece karnım şişecek bir gün doğum sancılarım başlıyacak ve doğurucam gözüyle bakıyordum.ama çooooook yanılmışım:)

canım dün akşam seni rüyamda gördüm,senin evine gelmişimsen bana bebişinin odasını gösteriyorsun falangeçen yazını okudumda ordan aklımda kaldı sanırım.sen oda yapıcakmısın?mothercareden sadece karyola mı aldın?resmi varsa paylaşsana?ölçüleri kaça kaç?sallanıyor mu?

cnm biliyomusun o ifadelerin nasıl yapıldığını bilmiyodum ve herseferinde kopyalayarak yapıyodum sayende ben de öğrendimay çok sevindirik oldum

evet yaa, neyseki az kaldı gittkçe zorlaşcak ama az kaldı diye kendimi avutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…