Başın sağolsun canım Allah büyüktür sıkma canını Elbet bir hal olurkızlar merhaba,
uzun zamandan beri takip edemiyordum sizi döndüm tekrardan. ama mutsuz döndüm
annemi kaybettim doğum yaptığımda yanımda kalabilecekler eşimin tarafıydı görümcem gelip kalacaktı 40 gün öyle konuşmuştuk hemaileliğimin en başlarında. ama şartlar değişti maddi olarak sarsılınca çalışmaya karar verdi ve iş buldu çocuklarına da kayınvalidem bakacak çocuklarının en küçüğü 3 yaşında.
iş buldu diye mutluyum ama tek başıma kalacağım için çok üzülüyorum. görümcelerimin ikisi çalışacak kayınvalidem çocuklara bakacak benim tarafımdan da gelebilecek kimse yok tek başıma kaldımöğrenmem gereken çok şey var tek başına yapmam gerek. aranızda benim durumumda olan var mı doğumu yapıp tek başına kalacak olan?
Merve'den al haberi :)) Kuzum senin hafızana bayılıyorum, ben bazen dünü bile zor hatırlıyorum balık hafızalı olarak :))
Valla ibretle takip ediyorum seni
slm kızlar,
size birşey sormak istiyorum bende 1 ay önce falan bir kasık ağrısı başlamıştı doktora gittim bişey yok dedi zamanla geçti haftasonu yine başladı. hafif hafif oldu ama pazar gecesi tuvaletimi biraz fazla tutmuşum uyandım tuvalete gittim sonra bi 3-4 dk sağlam sancı girdi korktum ama geçti çabuk. şimdi de azar azar var yani kötü şeyler düşünmüyorum aslında hamileliğimin başından beri zaman zaman yaşıyorum ama yine de canımı sıkıyor. benim gibi kasık ağrısı yaşayan yada etrafından duyan varmı acaba?
675 gramız kızlar biz de bugün 24+3 olduk sizler nasılsınız biz minnak mıyız biraz acaba?
canım ya dalini önermyolar katkı maddesi çokmuşşş..
DALAN diye bebek sabun tozu varmış ben obdan almayı düşünüyrum...
ama dalin de çok güzel kokuyor..
biz bunu benim alerjim yüzünden bir senedir kullanıyoruz, diğer hipoalerjenikler hep fos çıktı ama dalinin deterjanından çok memnunum,sanırım bebiş de memnun kalır
sabun daha iyidir mutlaka ama makinayı bozuyor dediler... evet çok güzel kokuyor bugün yıkadım 2 parti zaten :)
çok sevindim bunu duyduğuma :) tabi sana geçmiş olsun... kendi çamaşırlarında da kullanıyorsun demek... çok pahalıya gelmiyor mu tüm çamaşırlarda? ben sadece bebek için düşünüyorum...
Kızlar moralim çok bozuk.bu gün şeker yüklemeniz vardı
çok kilo aldım ya ben hani hepimiz sekerr den suphendik
tam tersi bende şeker çok düşük çıktı.hipoglisemi var ve şeker
olmasından çok daha kötü.kan şekerim sürekli düştüğü için çok yokusu
ve geçici olarak şekeri duzeltiomusum buda kilo almam sebep olurmus
Bebeğin anne karnında olmesine sebep oluomus ne yazık ki.
Dr diyet verdi kesinlikle uyulmasi gereken bi diyet öyle açlık krizine girmememm
için .ama bebeğimi kaybetmekten çok korkuorm.çok çok üzüldüm.
5 kilo vermem lazım ama kan şekerinin de hiç düşmemesi lazım bilmiorm ya
Ben iki gündür depresyondayım sanırım. İki gün tatilden sonra işe başlamak zor geldi bana. Durup durup ağlayasım var. Geçen hafta oğluşum sol tarafımı resmen çürütmüştü. bu hafta o kadar acı yok ama hala aynı yere dayanmakta ısrar ediyor miniğim. Gazım da olunca kalbim sıkışıyor. Yaramaz bir de geriniyor içerde. Bir sağdan bir soldan vuruyor, taklalar atıp yer değiştiriyor. Dün canımın acısından bir sürü ağladım.
Yetmezmiş gibi eşim 10 gün şehirdışında olacak
Ay ben bu konuda çok kararsız kaldım sanki yüzyılın sorunu oladu valla bu bende
Şİmdi canım sen dalanın granül sabununu mu kullanıyorsun dalinin sıvı deterjanını mı:26:
pişt kacakkk nerdesın kız hıc ugramaz oldun topıgee arada bır selam verıyordun oda yokkkO konuya üzülüp ağladım zaten :) valla ben görümceyim, görümcem de yok. böyle olanları anlayamıyorum
Evet canim cok hareketli masallah. Disari cikinca da boyle olursa yandim ben. Annem bana gelecek ben onlara gidicem oyle geciricez gunlerimizi. Esim yok diye uzuluyorum ama ben de annemle bol bol vakit gecirir gezer, komsulara giderim artik.canım senin oğluşun çok hareketli olacak galiba... gerçi bu aralar benimkinin de hareketleri çok keskin uykudan uyandırıyor artık...
eşin yokken yalnız mı kalacaksın? annene gitsen ya da o gelse...
pişt kacakkk nerdesın kız hıc ugramaz oldun topıgee arada bır selam verıyordun oda yokkkzulme öle na buna bak bebegıde uzersın cnm benımm takılma hersyee bosverrrrr
cok sukur hersey yolunda cnm evet cok olunca olede bırakmakda zor oluyor ben 3-4 topık takıp edıyorum ancakk hehehe bebegım dogunca n eolur bılmembirden fazla topiği takip etmek zor oluyor ya :) birde bi kere muhabbetten koptum mu tekrar yakalamak zor :) napıosunuz. ne vr ne yok topiktekilerden
canım gittim bugün diyetisyene iyi ki gitmişim çok sevdim diyetisyenimi hemen hemen aynı yaştaydık çok güzel davrandı rahatlattı beni hatta doğum sonrası da ihtiyacım olursa gitmeyi düşünüyorum:)) gelelim listemize...hemen hemen seninkinin aynısı...
KAHVALTI: şekersiz açık çay yada 1 su bardağı şekersiz süt,peynir,katı haşlanmış yumurta,5-6 adet zeytin yada 2 ceviz,3 ince dilim çavdar yada tam tahıllı ekmek, domates salatalık yeşillikler(yağsız)
ARA:1 porsiyon meyve , 1 bardak süt
ÖĞLE: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 su bardağı kadar yoğurt, 1 kase çorba yada 4 kaşık bulgur pilavı veya kepekli makarna, 2 ince dilim çavdar yada tam tahıllı ekmek, yağsız salata.
ARA: 1 porsiyon meyve veya 1 avuç leblebi yadaaaaaa2 küp bitter çikolata 1 cay bardağı süt...
AKŞAM: 3 köfte kadar et veya 1 porsiyon kurubaklagil yemeği, 1 çay bardağı kadar yoğurt, 6 kaşık sebze yemeği, 1 kase çorba, 1 ince dilim çavdar yada tam buğday ekmeği, yağsız salata...
ARA: 2 porsiyon meyve, 1 su bardağı süt/yoğurt yada ayran....
YATMADAN 2 SAAT ÖNCE BÜTÜN ÖĞÜNLER BİTMELİ:))
slm kızlar,
size birşey sormak istiyorum bende 1 ay önce falan bir kasık ağrısı başlamıştı doktora gittim bişey yok dedi zamanla geçti haftasonu yine başladı. hafif hafif oldu ama pazar gecesi tuvaletimi biraz fazla tutmuşum uyandım tuvalete gittim sonra bi 3-4 dk sağlam sancı girdi korktum ama geçti çabuk. şimdi de azar azar var yani kötü şeyler düşünmüyorum aslında hamileliğimin başından beri zaman zaman yaşıyorum ama yine de canımı sıkıyor. benim gibi kasık ağrısı yaşayan yada etrafından duyan varmı acaba?
Bendede oluyor ama dikkat ettigim ya rahimin buyudugu ilk donemler yada bebegin hizli gelistigi donemde bu agrilar oluyor.Bence bebek buyudugu icin sonucta organlar yer degistiriyor kaslar geriliyor bagirsaklar yavasliyor yani o bolgede baya bir olay oluyor.Kasilma cok farkli bundan sonra yasarsan anlarsin ve dusuk benzeri bir durum olursa cok siddetli agrilar ve kanama vb. Syler olur bebek artik kocaman sen yine magnezyumunu, kalsiyumunu al gerisinide bebegin gelisiminin sebep oldugunu dusun.
cnm sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneline gir , sonra sol tarafta ayarlarım da seçenekleri düzenleye tıkla, altlara dogru bak tarih saat ayarlarından sonra çeşitli seçenekler kısmında 3 tane secenek var, en üstte yazan gelişmiş düzenleyici yi seç. en altta da kaydet dersen hepsi çıkar
çok enteresan hapşururken sanki kaburgalarım iç organlarıma batıyor.sanırım karnım oldukça yukarda ve rahmim artık iyice sıkıştırıyor organlarımı.valla son günlerde hapşurmaktan korkar oldum.ne garip bişeymiş bu hamilelik.ben sadece karnım şişecek bir gün doğum sancılarım başlıyacak ve doğurucam gözüyle bakıyordum.ama çooooook yanılmışım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?