pekı zeyno 1 gunluk beslenmen nasıl
banada yazabılırmısın
Merhabalar herkese; ben bu ara sürekli doğum ile ilgili kabus dolu rüyalar görüyorum .İlkinde sezeryan olup doğumdan sonraki 1 hafta çektiğim sıkıntıarı düşündükçe kabuslar görüyorum...Çok canım yanmıştı dikişlerimden
İlk doğumunu yapacaklar mümkünse normal yapsınlar bence .benim artık öyle bir şansım yok malesef
Canım gebeyken kilo vermek sağlıklı değil sanki. Nasıl yapacaksın? Egzersiz ve daha az kalorili şeylerle birkaç kilo verilir belki ama çok vermeye çalışma.4 5 kılo verıp ondan sonra alımı durdurcakmısız canım ya
18 kılo almısım ben her ne kadar bellı olmasada
azaltmamız lazımmıs
İlkini bildiğin için tedirgin oluyorsun. Benim bir akrabam da spinal sezeryan olmuştu ilkinde ve çok zorluk çekmişti. Doğuma yakın strese girdi senin gibi. İkincisi epidural sezeryan oldu ve bu sefer çok rahat. Çabucak atlattı o süreci. Senin de öyle olur inşallahMerhabalar herkese; ben bu ara sürekli doğum ile ilgili kabus dolu rüyalar görüyorum .İlkinde sezeryan olup doğumdan sonraki 1 hafta çektiğim sıkıntıarı düşündükçe kabuslar görüyorum...Çok canım yanmıştı dikişlerimden
İlk doğumunu yapacaklar mümkünse normal yapsınlar bence .benim artık öyle bir şansım yok malesef
Bravooo tebrik ediyorum seniiiNasıl başardınnn ben hep aynı periyotta almaya devam ediyorum ama hiç spor yapmıyorum yaa biraz yürüyüş yapsam iyi olur ama çok üşüyorum akşamları , sabahları da işteyim malumm :26:
canım bende sana cevap yazmıştım okudun mu?:44:benim doktorumda tatlandırıcı yasak dediher doktorun yaklaşımı farklı sonuçta.kullanıp kullanmamak artık sana kalmış benim şahsi fikrim ise her ne olursa olsun gerekirse çay içmez ve böylece tatlandırıcı kullanmazdım.
kızlar bebeğimin odasını duvar kağıdı yapmak istiyorum ama nereden bulabilirim fiyatları nedir hiç fikrim yok. yardımcı olabilecek var mı acaba??
doktorundan memnun kalmana çok sevindim canımnereye gitmiştin sen?senin programın daha zenginmiş benimkinden kıskandım valla bende mi bunu yapsam bende daha 2. günden fire verdim ayıptır söylemesi cırcır olmuşum öğünlerim şaştı ve öğlende patates yedim geçsin diye patates,havuç falan yasak dimi?
tabiki
sabahları 09.00 : 2 yumurta (haşlanmış) / haftada 3 sabah sadece (pazartesi-çarşamba-cuma)
1 dilim buğday ekmegi
çok az beyaz peynir
(yumurta yemedigim sabahlarda peynirin yanında salatalık, domates)
ara ögün 11.00 : 2 ceviz, 2 kuru kayısı, bazende incir
öğle yemegi : iş yerinde hangi yemek varsa onu alıyorum (ana yemek). fakat yanına pilav yada makarna almıyorum.
bol salata, yogurt her zaman oluyor zaten. 2-3 dilim kepek ekmekle beraber yetiyor.
ara ögün 15.00 : 1 elma, 1 portakal, bir avuçda kuru üzüm.
akşam üzeri 17.30 : 2 dilim bugday ekmegi, beyaz yada kaşar peyniri, çok az reçel gibi atıştırmalıklarla atıştırıyorum.
akşam 19.00 : evde oldugum saat sadece 1 bardak süt içiyorum
o saatten sonra da hiç bişi yemiyorum
hully
canım kalori hesabını iyi yap ve daha da önemlisi
egzersize ve yürüyüşe başla bir an önce
sadece yemekten kesersen bebekte beslenme sorunu yasayabılırsın
yuruyusle vs dengelemen en mantıklısı
çok geçmiş olsun
minikuss
yeni eviniz hayırlı ugurlu olsun, bebısınle-esınle mutlu-güzel gunlerınız olsun ınsallah..
bdamlagozbebegm
canım tum yapı marketlerde var duvar kagıdı
koctas-praktıker vs
ama yakınsa unkapanındakı asıl yerlerıne de gıdebılırsın
rica ederim cnm önemli degil, senin ki daha iyimis herseyin dogal olani makbul nede olsa dimi :) bencede iyi etmisin beyaz sekeri azaltmakla. günde bir tatlandirici degil cnm her icmende ahatlikla bir tatlandirici kullanabilirsin zaten cok fazla cay tükettiginide sanmiyorum.:) yarim tatlandirici nasil kullaniyosun bunlar kücük hap seklinde degilmi seninkisi onlari kirmak cok zorda o yüzden merak ettim.
slm kızlar,
size birşey sormak istiyorum bende 1 ay önce falan bir kasık ağrısı başlamıştı doktora gittim bişey yok dedi zamanla geçti haftasonu yine başladı. hafif hafif oldu ama pazar gecesi tuvaletimi biraz fazla tutmuşum uyandım tuvalete gittim sonra bi 3-4 dk sağlam sancı girdi korktum ama geçti çabuk. şimdi de azar azar var yani kötü şeyler düşünmüyorum aslında hamileliğimin başından beri zaman zaman yaşıyorum ama yine de canımı sıkıyor. benim gibi kasık ağrısı yaşayan yada etrafından duyan varmı acaba?
Evet cnm 2 ya da taş çatlasın 3 bardak çay içiyorum. normalde de fazla şeker atmadığımdan yarım tatlandırıcı yetiyo bana, çok minik ama ortadan kırılıyo çok rahat kırıyorum ben ve diğer yarısını kutunun deliğinden geri atıyorum.
Kızlar ben busabah kalktım kahvaltımı yaptım sağlıkocağının yolunu tuttum kanıma baktırmak için çünkü epeydir ölçtürmedim ve hiç kan ilacı kullanmadım belki düşmüştür diye ve doktora kontrole giderken yanımda hemogram sonucumu da getirmek istedim, neyse herşey çok iyiydi kan verdim sonra kanım bir süre durmadı ve ben kanıma bakarken fenalaştım önce terlemeye başladım sonra elim ayağım kesildi miğdem bulandı en son gözlerim bulanık görmeye başlayınca biri yardım etsin diye seslendim en son sedyede yatıyodum fenalaştım kan tuttu sanırım, baya uzun zamnadır da hiç böyle olmuyodumdoktor geldi nabzıma baktı tansiyonum ölçüldü 8 e 4 çıktı normalde 12-8 çıkar benim tansiyonum nasıl düşmüş tansiyonum sonra ayaklarımı yukarı diktiler bi süre sonra gözlerim açıldı bidaha ölçtüler 9-5 en son 10-6 oldu ben sıkıldım iyiyim dedim kalktım sedyedn biraz oturduktan sonra doktor gidebilirsin dedi ve işyerimi de aradım eve geldim şimdi yattığım yerden size yazıyorum hala dermanım yok
işte kızlar banada dr un verdıgı dıyet bole aynı hemen hemen
zaten bole yersen haftada 3 gun de yurursen 40 dk yı gecmeden kılo verıceksın dedı
bakalım 3 kllo verıp bıdaha hıc almadan doguma gıdebılsem ıyı olcak sankı
en azından hıc olmadı 74 kılo ıle doguma gıderım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?