2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar selam,
doğum izni yasasını takip eden var mı? tabii biz çalışan anneler için 1 hafta bile çok önemli, yarın da kadınlar günü. umarım yarın bu haber müjdelenir

Kızlarrr, bu oğlanın ismi ne olucak yahu...
Yavrukuşun ismi daha belli değil, nerdeyse doğacak artık, 3 aycık kaldı..
Ahmet Hakan, twitterda şöyle yazmıştı; 20 yıl sonra Rüzgar, Yaman, Ege, Poyraz, Kuzey'den geçilmeyecek..
Gerçekten hep aynı isimler dönüyor; insan sevse bile koymaktan vazgeçiyor..
İyi de,
ne olucak bu bebişin ismi..

Sizler kesin kararlarınızı verdiniz mi?
Var mı güzel isim önerileriniz..

Güzel anlamlı ve şık bir isim olsun, istiyorum..
Ama böyle fazla dini çağrışımlar olsun istemiyorum;
zaten önemli olan iyi bir anlamı olması;
dinen önemli olan da bu.
Ama çağrışım olarak Talha, Enes falan gibi isimler beni itiyor..
sizin fikileriniz çok kıymetli,
var mı önerileriniz?

bence 9 doğucaz

doğru haklısın canım sonuçta ultrasona her defasında giriyoruz buda bi kerecik olsun artık madem bizde sık gitmiyoruz yarın gidicez inş gitmişken söyleyelim net net görelim herşeyi istedim

3 kilo muuu, kilo verme canım ya, bence koru kilonu daha iyi olmaz mı, bebiş de büyüyor ya çünkü nasıl vericeksinn ,onu iyi besle ama ya, kuru incir , ceviz ye

ya yıorm zaten cevızımı kayısımı meyvemı
ama bılıosunuz kı ben onume gelen herseyı yıodum
tatlı cıkolata bısuru
onları yemıorm ve ekmek az yıorm
boyle olunca zaten kılo verceksın dedı dr

hully cim aynen devam
bak bir hafta sonra tartılırsın, hiç kılo almadıgını gorunce daha da motive olursun
başaracaksın kuzucuk
sen yıyecegını yedım, say
ne kaldı kı sunun surasında
sabret

ben artun düşünüyorum ismini anlamıda kendine güveni olan,gururlu,ağırbaşlı demek.

ben klasik isimleri seviyorum.. kemal, ali, murat, cem, burak, selim... aklıma gelenler. cem yılmaz bile oğluna kemal adını verdi.. ege, doruk, rüzgar bence 25 den sonra isim küçük kalıyor..

ooh 2. olcakmış bidee sen baya doymuşsundur bebişine bu haksızlık karar verdik doktora söylicez inş çektirebiliriz burda o imkan var mı onu da bilmiyorum ama bakalım artık görürüz inş minikimizi

çıt çıt makas ne işe yarıyor

kızlar selam,
doğum izni yasasını takip eden var mı? tabii biz çalışan anneler için 1 hafta bile çok önemli, yarın da kadınlar günü. umarım yarın bu haber müjdelenir

martın başında 15 güne çıkıo falan demişler forumlarda. ne kadar doğru bilmiorum

canım kesinlikle haklısın benim eşimde rüzgar yada poyraz koyacaktı ama vazgeçirdim. özellikle de emir çok fazla koyan var.eğer beğenirsen ben ateş ya da ayaz koymak istiyorum.sana da bir fikir olsun ...

ooh 2. olcakmış bidee sen baya doymuşsundur bebişine bu haksızlık karar verdik doktora söylicez inş çektirebiliriz burda o imkan var mı onu da bilmiyorum ama bakalım artık görürüz inş minikimizi
öyle söyleme tatlım ya doyulmuyor valla,insan hergün görse bıkmaz mucize çünkü
inşallah canım sende görürsün bebişini.
benim 2 tane doktorum var,bir tanesi gittiğimizde hep normal ultrason bakıyor,diğer doktorumuza gittiğimizde ise detaylı dört boyutlu falan bakıyor.ondan 2 kere görmüş olacağım nasipse.bende bilmiyordum 4 boyutlu bakacağımı ilk gittiğimde,ama doktor artık bebiş büyüdü diğer ultrasona geç dedi naklen yayın oldu bizede

çıt çıt makas ne işe yarıyor

çıtçıt makas dediğimiz normal tırnak makası canım,hani erkeklerin cepte taşıdıkları 6.aya kadar o makasla kesmeyin normal tırnak makasları var onunla kesin yazmış okuduğum kitapta.

çıt çıt makas bu tatlım

bu da normal bebek tırnak makası canım

Maşallah bebeğine Kilosuda gayet iyi miniğinin
Günaydın kızlar, bizde minik yavrumuza bu mobilya takımını aldık.. Mayıs sonu gibi gelecek.. Hepiniz aldıklarınızı iyi günlerde kullansın İnşAllah.. Sağlıkla..
Çok güzelmiş ben çok beğendim hayırlı uğurlu olsun.

Jokerde vardı görmüştüm sanki bi bak istersen

Aman Allah'ım Tam bir prenses odası olmuş Minnoşun çok şanslı
Yemin ederim o beşiğe girip uyuyasım geldi masal gibi...
Güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşaşalh güzel kızın

Az önce İstanbul'dan kargo geldi canım ailemden ... bebeğime birsürü ciciler almışlar haber de vermemişlerdi..paketleri açtıkça ağladım son noktayı kardeşimin yazdığı not koydu hala da ağlıyorum uzaklık çok zor kızlar özellikle böyle hassas bi dönemde kimsesiz olmak,istediğin zaman çıkıp annene gidememek,canın çektiğinde istedğini yaptıracak birini bulamamak,doğup büyüdüğün yerden arkadaşından çevrenden herşeyden ayrılıp gelmek çok çok zor çekilesi dert değil... iki aydır ailemden kimseyi görmüyorum ve doğuma kadar da göremicem ailesine annesine yakın olanlar kıymetini bilin ve vaktinizi iyi değerlendirin derim.Allah bu durumu hiçbirinize yaşatmasın inş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…