günaydın kızlar. dün çok uykum vardı gene de geç saatlere kadar pc başında kaldım. şu an uykusuzluktan ölüyorum. çok ama çok uykum var
gecede iki kez kabus gördüm.
ilkinde çok korktum. hastanedeymişim doğum yapcakmışım. tek başımayım. eşime ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum. annemi aramak istemiorum doğum hemen olmazsa boşa gelmesin diye. açılmam 4 santimmiş. eyvah diorum meryem ana otu içeçektim, çörek otu yiyecektim. o kadar araştırma yaptım diorum. çok heyecanla doğumu bekliordum. korku ve heyecan. eşime ulaştım. telefonu patronu açtı. o ara eşimde geldi. teli kapattım. eşim çok kötü bi haldeydi. kendi kendine söyleniyordu. ne oldu dedim. ağlamaya başladı. ama acı dolu. işten çıkardılar dimi dedim. bende sarıldım ona ağladım, hiç beni dinlemiosun dedim. çok acı dolu bi ağlayıştı ikimizinkide. o ara uyandım. çok korkmuştum. kalbim çarpıodu.
tekrar uyuduğumda da londraymışız. hastaneye gidelim diorum anneme. yok dio evde doğum yaparsın. sonra bende düşünüorum, sigortamız yok pahalı olur diyorum. londradaki ev kızkardeşiminmiş. annem kirletmeyelim kızın evini bi köşede ben doğurturum dio. bende banyoya geçmeyi teklif ediodum. doğurmadan uyandım ama uğraştım baya
haziran a kadar daha kaç kez doğurcam rüyalarımda bakalım
canım zararı kesnlkle yoktur denemez tabiki, neticede sık uktrasona girmek nasıl zararlıysa , süresi uzun olduğu zararı vardır belki de ama ben zaten ayda 1 kontrole gidiyorum, çok sık girmiyorum ultrasona , bi de bi kez giriceksin buna , her ay değil ki, bebeği etkileyecek kadar zararı olduğunu kesnlkle sanmıyorum. Olsa doktorlar söyler bence...
3 kilo muuu, kilo verme canım ya, bence koru kilonu daha iyi olmaz mı, bebiş de büyüyor ya çünkü nasıl vericeksinn ,onu iyi besle ama ya, kuru incir , ceviz ye
ya yıorm zaten cevızımı kayısımı meyvemı
ama bılıosunuz kı ben onume gelen herseyı yıodum
tatlı cıkolata bısuru
onları yemıorm ve ekmek az yıorm
boyle olunca zaten kılo verceksın dedı dr
Kızlarrr, bu oğlanın ismi ne olucak yahu...
Yavrukuşun ismi daha belli değil, nerdeyse doğacak artık, 3 aycık kaldı..
Ahmet Hakan, twitterda şöyle yazmıştı; 20 yıl sonra Rüzgar, Yaman, Ege, Poyraz, Kuzey'den geçilmeyecek..
Gerçekten hep aynı isimler dönüyor; insan sevse bile koymaktan vazgeçiyor..
İyi de,
ne olucak bu bebişin ismi..
Sizler kesin kararlarınızı verdiniz mi?
Var mı güzel isim önerileriniz..
Güzel anlamlı ve şık bir isim olsun, istiyorum..
Ama böyle fazla dini çağrışımlar olsun istemiyorum;
zaten önemli olan iyi bir anlamı olması;
dinen önemli olan da bu.
Ama çağrışım olarak Talha, Enes falan gibi isimler beni itiyor..
sizin fikileriniz çok kıymetli,
var mı önerileriniz?
Ahmet Hakan, twitterda şöyle yazmıştı; 20 yıl sonra Rüzgar, Yaman, Ege, Poyraz, Kuzey'den geçilmeyecek..
İyi de,
dinen önemli olan da bu.
var mı önerileriniz?
bebişe herhangi bi zararı yok merak etme tatlım biz 17-18.haftalarda girmiştik,ultrason zaten ses dalgalarıyla çalıştığı için herhangi bir yan etkisi yok.
evet birazcık uzun sürüyor 20 dk falan sürdü sanırım bizimki,tekrar giricem ben nasipse 27 ya da 28.haftamda,bi de doppler bakılcakmış bebekle aramdaki oksijen iletişiminin nasıl olduğunu görmek için.sabırsızlanıyorum şimdiden bebişimi tekrar göreceğim diye.ilkinde bize nanik bile yapmıştı çok gülmüştük
canım sanırım chicconun tırnak setindeki makas çıtçıt,okuduğum bebek bakım kitabında 6 aya kadar kesinlikle çıtçıt makas kullanmayın yazıyordu.bende dün bakmıştım bayağı uygun gelmişti arkadaşın aldığı fiyat ama çıtçıt makas olayı fikrimi değiştirdi.ama tabi sen bilirsin tatlım istersen al seti 6 aydan sonra kullanırsın çıtçıt makası
hoşbulduk tatlımmm
kızlar selam,
doğum izni yasasını takip eden var mı? tabii biz çalışan anneler için 1 hafta bile çok önemli, yarın da kadınlar günü. umarım yarın bu haber müjdelenir
İyi de,
dinen önemli olan da bu.
var mı önerileriniz?
öyle söyleme tatlım ya doyulmuyor valla,insan hergün görse bıkmaz mucize çünküooh 2. olcakmış bidee sen baya doymuşsundur bebişine bu haksızlıkkarar verdik doktora söylicez inş çektirebiliriz burda o imkan var mı onu da bilmiyorum ama bakalım artık görürüz inş minikimizi
çıt çıt makas ne işe yarıyor
chiccoda normal makasta varmış sanırım o tırnak makasıdır.o zaman alınabilir
Eki Görüntüle 650635 [
Bende bunun pembesini aldım..
martın başında 15 güne çıkıo falan demişler forumlarda. ne kadar doğru bilmiorum
Maşallah bebeğineGünaydın kızlarr
Şimdi doktordan geldimm kızım kordonundan kurtulmuş çok şükür 1165 gr ıolmş
Ama elleri ile kendini öyle bir sarıp sırtını dönmüşki foto bile alamadık hiç bişey göremedik ya
Çok güzelmiş ben çok beğendim hayırlı uğurlu olsun.Günaydın kızlar, bizde minik yavrumuza bu mobilya takımını aldık.. Mayıs sonu gibi gelecek.. Hepiniz aldıklarınızı iyi günlerde kullansın İnşAllah.. Sağlıkla..
kızlar kafama takılan bişey var. fikri olan yazsın lütfen... bu beşik bize amcamızın hediyesi.ama içinde yatagı yok ve ben bu beşiğe uygun yatağı nasıl bulucam anlamadım. resmen oval bir yatak almam lazım ama piyasa da öyle bir yatak olduğunu sanmıyorum. ne yapsam sizce... annem de diyor ki içine yün yatak yaparız.ama yün yatak da inişli yokuşlu olucak çocuk rahatsız olmaz mı ??
Aman Allah'ım Tam bir prenses odası olmuş Minnoşun çok şanslıEveeeet Teyzeciklerimizzz
Buda bizim odamızın fotoları, sizlerinkini görünce bende koymak istedim
daha gelmedi ama mağazadan çektiğim bu fotolar var elimde
Eki Görüntüle 650395 Eki Görüntüle 650397 Eki Görüntüle 650396
Eki Görüntüle 650400 Eki Görüntüle 650401
Eki Görüntüle 650398 Eki Görüntüle 650399
- yatağımızın bu süet boncuklu sırt kısmı yerine düz ahşap dolaptaki oymadan olucak, toz olur bebiş büyüyünce minik parmaklarını sokar diye düşündük
- şifonyerimiz 3. fotodaki gibi aynalı olucak, benim böyle şifonyerim yok diye söylenip durdum artık minik kutulara tokalarımızı emziklerimizi koyarız
- son fotoğraflardaki farklı beşikten çünkü görülen uyku seti ve cibinlik olucağı için onlarıda koymak istedim
işte benim kızımın odasıda bu teyzeciklerimiz, biran önce gelmesini sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?