hoşgeldin canımmm
ben fiziksel olarak zorlanmıyorum ama psikolojik olarak bebişimi düşünerek çok seri hareket etmemeye çalışıyorum:44:
sağa ve sola ani dönmelerde kordon dolanırmış diye bişiler okumuştum nette ama ne kadar doğru bilmiorum.bir de genelde sol tarafınıza yatın,bebeğe daha fazla oksijen gider falan yazıyordu okuduklarımda.
sol tarafıma yatıncada oğluşum çok tekmeliyor,ayakları çıkacak gibi oluyor karnımdanbende o yüzden biraz soluma yatıorum azcık sırtüstü gibi dönüp daha sonra sağıma yatıyorum.bütün gece bi o tarafa bi bu tarafa dönüyorum napalım annelik başladı bile
kızlar benim sorumda şu;ben yatakta soldan sağa dönerken kalça ve bel kemiklerim saki kırılıyormuş gibi çatırdıyor acaip sesler çıkıyor,böyle bir sorunu olan var mı acaba?:44:
değil canım, zaten bünyeden bünyeye değişiyor misal ufak tefeksen bebiş biraz daha ufak tefek gidebiliyor (eh bir şekil çıkması lazım, ona göre ayarlıyormuş yavrucaklar kendileriniiyi aksamlar arkadaslar aksam doktordaydık kontrolümüz vardı bebeğimiz 800 grammış zayıfmı sanki biraz 25+5günlük bugün kafama cok taktım
aynen uyku beni de bulmerve senin uykun niye kaçtı?
Listeye baktımd topige uğramayan ne çok kişi var
Hüzünlendim bir an bizim için bu haftalara gelmek mucizeydi
Rabbim sana sonsuz şükürler olsun
Aman ben gene kendi kendime konuşuyorum deli gibi
kıyamam sende benimle aynı durumdaymışsın canımbende ailemden uzaktayım onlarda İstanbul'da oturuyor. sık sık gidebiliyorum ben,2 haftada 1 de olsa,ama şimdi hamilelik ilerledikçe daha zor olacak gitmem.
bu arada bebişin gelen cicişleri hayırlısıyla güle güle giysin inşallah
ben de sizdenim kızlar... benim de ara ara kanamalarım oluyo doktor tehlike yok dedi ama bütün arkadaşlarım sen artık çalışma diyorlar1 ay kaldı zaten doğum iznine ama alıp da ne yapcam ki evde de dinlenemicem gibi geliyo en azından okulda oyalanıyorum diye düşünüyorum. anneme gidemedikten sonra neyleyim raporu
çok iyi anlıyorum senii aynı durumdayız Allah bize kolaylık versin...
bende ağladım okurken bu hamilelik bize ne yaptı yahuuuu
ahhh ahhh kızlar bende sizin gibi ailemden çooook uzaktayım başlarda alışırım diyordum ama olmuyor alışılmıyor bazen yanlızlık çok acıtıyor insanın canını hamile kaldıktan sonra daha da zorlaştı sanki herşey bazen düşünüyorum da bebeğim annanesini dedesini teyzesini senede 2-3 kez görebilecek onlarda büyüdüğüne şahit olamayacaklar çok üzülüyorum çokkk....inşallah benim kızım büydüğünde böyle uzaklara gitmez....
aaa çörek otu, meryem ana otu ne işe yarıyor.doğumu falan mı kolaylaştırıyor.normal doğum yapmayı planlıyorum ama çok tırsıyorum.
sende mavi almışsın.bende pembe diyorum ama dünde sordum acaba araa renk alsam mı diye ama sanırım 3-4 yıl kullanılacağı için zaten deforme olur herhalde.
yün ve pamuk yatak bebekler için iyi değilmiş.özellikle ilk 1 yılda alerjik astım gibi durumlara neden olabiliyormuş.bu konuyu bir araştır istersen.
bence kızıma tam karar vereniyorum bir türlü.sanki öyle mükemmel bir şey doğurucam ki ona hiçbir issmi yakıştıramıyorum.ben mi bir garibim yoksa herkess benim gibi mi bilmem.şimdi oğlum olmuycak ya rahat rahat oğlum olsaydı adını mete koyardım diyorum:)tanıdığım bütün mete ler çok karizmatik.aklında olsun.
ay allahım ya benide ağlattın vallaha.bende çok özledim ailemi.gurbet çok zor ve alışılmıyor.7 yıl oldu hala alışamadım hala alışamadım....
direk göz yaşım aktı okuyuncane güzel düşünmüşler, biz yanındayız demek istemişler... doğumda gelecekler anladığım kadarıyla, Allah yardımcın olsun canım.
ah şu akşamları yaşadığım sıkıntılar: yemek yiyorum, içim yanıyor su içiyorum ne kadar su içsem de geçmiyor su içtikçe karnım şişiyor ama daha fazla su içmek istiyorum ama aslında istemiyorum daanlatabildim mi ki şöyle su değil de sakız reklamlarındaki gibi bir fresh sıvı alayım ve bütün iç yanmam geçsin istiyorum ama yok öyle birşey su içmekten midem bulanmış karnım şişmiş ve hala içim yanar halde duruyorum uykusuz uykusuz
Çok güzelmiş cnm bebişinle güzel günlerde kullan inşallah
Arkadaşlar merhaba istanbulda 4d ultrasona girenler fiyatları be yeri paylaşabilirmi
canım inşallah doğumun güzel ve rahat bir zamanda olur ama ben o gelinmesi gereken haftayı 27 diye biliyorum acaba çoğul gebelikte farklı mı oluyor ki? ben de 27ye geldim diye bi rahatlamıştımgünaydın güzel anne adayları kadınlar günümüz kutlu olsun
benim 2 gün önce şeker yüklemem vardı önce 50 mglık yapıldı sonuç 157 çıktı drum yüksek dedi
hemen ertesi gün gittim 100 mglık yapıldı neyseki sonuçlar orda iyi çıktı şükür tam detaylı kan ve idrara bakıldı onlarda iyi çıktı çok şükür
çok ağrılarım vardı calsiyum ve magnezyum takviyesi yazdı biraz rahatladım yaa
minnoşlarımı gördüm bu arada büyümüşler annesi yesin onları
artık hafta saymaya başladım bir hafta bitince seviniyorum çünkü erken doğum riski var en az 32.haftaya gelmem lazım
inşallah bekler benim meleklerim
sizler nasılsınız hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?