2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ


  • Ankete Katılan
    557
kızlar bebek yatağı için genelde işbir diyorlar.yataşta bilindik.ama bebek sağlığı için hangisi daha iyiymiş bilgisi olan var mı?araştırdınız mı?
 
anladım cnm yani yasıda var baya bu yasa kadar bir dikiş tutturamadımı cokmu kaygısız yoksa büyüdügü ortamda böylemi yanı istikrarsız

hep bu sevdiği iş belasından dikiş tutrumaması. kendi mezuniyeti ve mesleğiyle ilgili uğraşmıo.

diğer alanda zaten tutarsız, artı o konuda mezuniyeti yok. böle saçma sapan ara durumlar yaşıo işte.

önceden dstek veriodum sevdiği işi yapmasına ama artık yasak. hiçbişekilde desteğim olmayacak. o iş alanı varsa ben yokum. artık çocuğumuz oluyor başka bakması lazım olaya. hergünde geç saatlere kadar çalışıo. ben evde yalnız kalıorum. ne için . saçma sapan bi iş için.
 
kızlar bebek yatağı için genelde işbir diyorlar.yataşta bilindik.ama bebek sağlığı için hangisi daha iyiymiş bilgisi olan var mı?araştırdınız mı?

ikea yatağı geldi benim. çok ince. nette 10 cm diodu. beş santim anca. beğenmedim ben. yatakcılardaki bebek yataklarıda çok pahalı. ikea yı iade etcem ama. yatak arayışım sürcek.
 
kızlar bebek yatağı için genelde işbir diyorlar.yataşta bilindik.ama bebek sağlığı için hangisi daha iyiymiş bilgisi olan var mı?araştırdınız mı?

Canım sen beşiğini felan almışmıydın:26:
 
ikea yatağı geldi benim. çok ince. nette 10 cm diodu. beş santim anca. beğenmedim ben. yatakcılardaki bebek yataklarıda çok pahalı. ikea yı iade etcem ama. yatak arayışım sürcek.
onu burda konuşurken duymuştum ince diye.ikea düşünmedimde işbir ve yataş kullanan arkadaşlarım var.henüz hiç araştırmadım.bebek nasıl yatakta yatar diye.önce bir ön araştırma yapıp mağazalara öyle gidicem.
Canım sen beşiğini felan almışmıydın:26:

yok canım almadım beşiği.ama belisin bir modelini beğendim.onu alıcam ama şimdiden alırsam odamı çok daraltıcak.mayısta alıcam o yüzden.bu hafta sonu uyku setini nisan maaşıylada yatağını alırsam tamam olucak.biraz ters iş olacak ama evim küçük ne yapayım.bu arada senin dediğin kidboo almaya karar verdim modelleri çok güzel.hatta 4-5 tanesi arasında kaldım.
 

Anladım canım ya Belis hakkında fikrimi söylemek istiyorum
Bizzat gittim yerinde inceledim bana çok sağlıksız geldi Belis'in beşikleri
Bide sallanıyordu zaten beşikler sallandı benim başım döndü
Beşikler sallandı benim midem bulandı
Şöyle dokundum sanki kırılacak gibiydi eşim tık tık vurdu resmen samanla doldurulmuş gibydi sanki
Ama bilmiyorum Belki bizim baktığımız Belis mağazasında öyleydi
Ümraniyedekine baktık biz
 
şimdi baktım yatak fiyatlarına gene. idaş yataş çok pahalı. yatsanda 160 a var bi tane. belki mağazada daha indirim yaparlar. gidip göreyim. ikeadakini 100 e almıştım zaten. az daha ekleyip yatsandan alabilirim.

gene ikeaya gitmek zor ya
 
Uyku setinde hangilerine karar verdin canım daha doğrusu karar veremedin
 

yatsan ne kız markamı mağazamı?_
 
saatde geç oldu. odamı toplayıp yarın işen sonra annemlere gitcektim. sinir krizinden odam kaldı . çok dağınık ya. aniden bişi olsa, doğum falan olsa misal rezil oldum yani. annemlere de cumadan gitmek istiodum çok vakit geçirmek için neyse daha da geç olmadan ben yatayım. sabah belki erken kalkıp kabasını toplarım.

desteğiniz için teşekkür ederim. dualarınızı bekliorum. takip ettiğim bi dua topiği var. oraya yazdım burayada yazayım. tefiricyeye başlıcam eşimin iş durumu için. destek olmak isteyen olursa memnun olurum

iyi geceler herkese.....
 
yatsan ne kız markamı mağazamı?_

marka. baya mağazası var. alışveriş merkezlerinde de oluyor genelde. hatta eşim vakti zamanında oraya iş görüşmesine gitmişti. eşim gitmeden önce orası yat satıo sanmıştı. meğerse yatağın yat ıymış adındaki
 

Hehe sormakta haklıymışım yani bu arada tefriciyeye yardımcı olmak isterim aklında bulunsun
 
arkadaşlar kidboo'yu ne kadara alıyorsunuz? bir arkadaş 130 gibi bir fiyat demişti sanırım ama internet sayfasında 200ün üstünde görünüyor. bu şekilde funnababy ile neredeyse aynıya geliyor. canlı halini görenler funnababy ile kıyaslayabilirler mi? arada fark var mı? teşekkürler...
 
Hehe sormakta haklıymışım yani bu arada tefriciyeye yardımcı olmak isterim aklında bulunsun

tşk. bu arada 99 güne düşmüşüm. kapatmadan bebek yataklarına baktım gene. kimi sert olsun kimi yumuşak olsun dio. bu konuyu dr. na soran var mı. ben dr. ma soru sormaya çekiniorum ya. böle bişiyi sormaya daha çok çekinirim sanırım bilgisi varmıdır ki. sorsam komik olur mu
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bilmem sor istersen bilgisi olmayabilir ama :26:

Anaaa ben altıma kaçırdım yaa Buda geldi başıma Haydi Bismillah
 
iyi aksamlar arkadaslar aksam doktordaydık kontrolümüz vardı bebeğimiz 800 grammış zayıfmı sanki biraz 25+5günlük bugün kafama cok taktım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…