- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Benimde ilkinde böyle olmsamıştı, okulda hemşireye sordum aşıyı çok hızlı verince yayılmıyor ondan olur kolanyalı pamuk koy biraz boyle devam eder dedi canım.
evet taşınıcaz dogumdan önceneye elimi atsam eşim taşınalım öyle diyor zaten bende pek sevmem alışverş yapmayı annemle eşimi göndericem alıp gelsinler anneme güveniyorum ikisinide alışverişte cok merak ediyorum
doğum öncesii ne kaldıki canım yaa ne zaman taşınıcaksınız
damatla alışveriş hıııı değişik olurdu herhaldee yok ben kendime bile güvenemiyom sen nasıl güveniyon
merhaba arkadaşlar.. benim bugün pek keyfim yok.. iki gün önce kontrolüm vardı dünde şeker yüklemesi yaptılar .. biraz yüksek çıktı diyet verdi.. bide bebek fazla büyümüş dedi 25. haftada 912 gram olmuş.. çok dikkat etmen lazım aşırı büyük dedi.. etrafımdaki herkes bu ayda gayet normal diyor beni teselli etmek için mi söylüyolar bilmiyorum.. 25. haftada bebekleriniz kaç gramdı beni bilgilendirirmisiniz.. çok üzülüyorum.. elimden ne gelirki büyümesini ben nasıl durdurabilirim..
cok gecmis olsun canim neyseki bebegin de sende iyisin. arkadaslarda söylemis popo üstüne düsmek cok tehlikeli birsey degil merak etme birsey olmayacaktir rahat rahat uyu, doktorda ne sinir bozucuymus okurkeen iyi sabirlin ben gicik aldim elime gecse bogardim herhalde o durumda ben olsam sabretmisin. rabbim korusun bebeklerimizimizde bizleride.
merhaba arkadaşlar.. benim bugün pek keyfim yok.. iki gün önce kontrolüm vardı dünde şeker yüklemesi yaptılar .. biraz yüksek çıktı diyet verdi.. bide bebek fazla büyümüş dedi 25. haftada 912 gram olmuş.. çok dikkat etmen lazım aşırı büyük dedi.. etrafımdaki herkes bu ayda gayet normal diyor beni teselli etmek için mi söylüyolar bilmiyorum.. 25. haftada bebekleriniz kaç gramdı beni bilgilendirirmisiniz.. çok üzülüyorum.. elimden ne gelirki büyümesini ben nasıl durdurabilirim..
Bakım ürünü konusunda da kararsızım...Sebamed mi? Bübchen mii yoksa Mustela mı? Sziler aldınız mı kızlar
ben daha önce sormuştum 26.haftada vericem demişti. pek balık da yiyemiyorum 15 günde 1. o yüzden alayım dedim.
valla ben taciz ediyorum doktorumu soruyorum o söylemezse bile. napıyım ya o kdr para veriyoruz insan öğrenmek istiyor. bana geçen gün diyor ki benim çocuğum olsaydı ayda bir ultrasona sokardım eşimi şöyle bir bakardım o kadar. ben de dedim senin de olsun da gör bakalım hangi sıklıkta bakmak istiyorsunuz
oda yapacak arkadaşlar duvarlarınız nasıl olacak? boya seçimi yaptınız mı? biz kararsız kaldık, boya ya sonuçta zararsız olan bişey olmalı. konu hakkında bilgisi olan var mı?
bu arada eşim demin diyor ki senin kızlara bir sor bakalım onlar napacakmışo bile alıştı size
lütfen şu resim yüklemeyi biri tarif etsin çıldıracağım olmuyor yükleyemiyorum ya dosya büyük diyor ki her resime bunu diyor ya da hata oluştu diyor. Bu denediğim 3. bilgisayar ufff yaaa anlatın ne olur(
Mobilyaya karar verdik sonunda.Bu hafta siparişini vericez inşallah. Takım masif.
Eki Görüntüle 652464
Sadece şifonyeri biraz daha farklı olacak. Daha kullanışlı hale getirticem.
Bu oda için ben çok uçuk mavi boya düşünüyorum 2 duvarı. 2 duvarı ise kağıt. Eşim çok mavi boya taraftarı değil.Çok değişik ve güzel duvar kağıtları görmüştüm ama karar vermek zor olacak.
Boya konusunda benim bir fikrim yok ama eşim bu işlerden işi gereği iyi anlar. Dekorasyon işi de onun ellerinden öpecek.
Halı konusunda karar veremedim bende. Nasıl halı almak lazım acaba çocuk odası için.:44:
Bakım ürünü konusunda da kararsızım...Sebamed mi? Bübchen mii yoksa Mustela mı? Sziler aldınız mı kızlar
oda yapacak arkadaşlar duvarlarınız nasıl olacak? boya seçimi yaptınız mı? biz kararsız kaldık, boya ya sonuçta zararsız olan bişey olmalı. konu hakkında bilgisi olan var mı?
bu arada eşim demin diyor ki senin kızlara bir sor bakalım onlar napacakmışo bile alıştı size
Mobilyaya karar verdik sonunda.Bu hafta siparişini vericez inşallah. Takım masif.
Eki Görüntüle 652464
Sadece şifonyeri biraz daha farklı olacak. Daha kullanışlı hale getirticem.
Bu oda için ben çok uçuk mavi boya düşünüyorum 2 duvarı. 2 duvarı ise kağıt. Eşim çok mavi boya taraftarı değil.Çok değişik ve güzel duvar kağıtları görmüştüm ama karar vermek zor olacak.
Boya konusunda benim bir fikrim yok ama eşim bu işlerden işi gereği iyi anlar. Dekorasyon işi de onun ellerinden öpecek.
Halı konusunda karar veremedim bende. Nasıl halı almak lazım acaba çocuk odası için.:44:
lütfen şu resim yüklemeyi biri tarif etsin çıldıracağım olmuyor yükleyemiyorum ya dosya büyük diyor ki her resime bunu diyor ya da hata oluştu diyor. Bu denediğim 3. bilgisayar ufff yaaa anlatın ne olur(
canım çok hoştam erkek odası olmuş.sade ve şık.güle güle yatsın yiğit ali boyada eşine katılabilirim,mavi gider mi bilemedim şimdi:44:kahverengi-beyaz olduğu için mobilyan.
ne güzel artık alışveriş başlamış sonunda sizdedeen büyük parçadan başlayarak halletmişsin moskodan mı aldınız canım?bende oraya bakmak istiyorum.modoko çok pahalı geldi bana.ben sadece beşik alıcam ama gezmek hoşuma gidiyor fiyatlar nasıl uygun mu?masif olduğuna göre yüksektir sanırım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?