2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Arkadaslar merhaba,
daha once rahım duvarı kalınlasması,kansızlık...vs bır suru hastalıkla savastım.tam hersey bıttı dedım. Esımın sperm sayısı dusuk cıktı.sadece tup bebek dedı doktor ama daha sonra proxceed dıye bır ılac verdı 3 ay deneyın olmazsa tuo bebek dedı. bır ay kullandı esım ,hıc umudum kalmamıstı 2 senedır ha sımdı hamıle kalıcam yok sımdı ddıyene kadr hep husranla sonuclandı.::::((

Bu ay farkettımkı adetım gectı,hıc bıryerım agrımadı bu ay sonumda.sıvılcelerım cıkmadı.. bırden umutlandım 3 gun gecınce eczaneden test aldım,negatıf cıktı.
Sımdı 5 gun oldu hala adet olmadım.son bır haftadır goguslerım cok agrıyor,rahmım de ara ara batmalar var. sızce hamıle olma ıhtımalım varmı? kan testıne gıtmekten yoruldum artık.Eşimde cok kotu oluyor her sonucu negatıf aldıgımızda sızce ne yapayım kızlar ? eczane testı 3 gunde cıkarmı? Rabbım cok ıstıyorum nolur bana ve tum ısteyenlere sen cocuk ver yarabbım

Tecrubelı arkadaslar lutfen cevap yazın,bende aranıza katılmak ıstıyorum((

Belirtiler gebelik belirtisi gibi. 5 gün geçmişse hazır testler silik de olsa çıkar artık. Bir iki gün daha bekleyebilirsen daha net görünür. Kan testini de ihmal etme

saol bitanem allahım ne kadar güzel olucaz hepimiz göbişlerimizle.

geç döllenmede olabilir bence eczaneden al yap 2 günde bir silikte olsa çıkar sonra kan testi yaptırırsın. Yaşadığın duyguyu anlayabiliyorum hep umutlanmak ve sonra hayal kırıklığı yaşamak yıpratıyor insanı. Çok istediğinin farkındayım ama herşeyden önce hayırlısı olsun hepimiz için böyle düşünmelisin canım bu sefer olmazsa tüp bebek denersin sonuçta tüp bebekle hamile kalabilirsin canını sıkma birde bebek olayına odaklanma çünkü düşündükçe olmuyor hiç aklında yokken oluveriyor... Sen hayatını yaşamaya devam et ve umudunu kaybetme seninde mucize olur Allah nasip ederse canım.

olabilir tabi tekrar denbe çıkabilir 3 günde günü günüe farklılaşıyor çizgi hemde eğer bu ay adet olursa hem ilaç kullan hemde keçi boynuzu içir eşine gerçekten iyi gelir muhakkak yap ilaçlardan daha faydalı kalitesini hareketini artırır

Herkese Merhaba,
Öncelikle inşallah sağlıllı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almamız nasip olur.

Birkaç gündür takip ediyorum sizleri ama bebeğimin kalp atışlarını dinlemeden yazıp yazmamakta kararsız kalmıştım ama dayanamadım.Sonradan çok üzülüyorum çünkü.Hamilelik takvimi bile hazırlayamadım daha...

Ben kısaca hikayemi anlatayım sizlere,28 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.
Daha önce prolaktin yüksekliği ve pko dan dolayı zor hamile kalıyordum.Önce Allah'ın izniyle sonrada ilaç tedavimle birlikte soğan suyu kullanarak pkodan kurtuldum.Prolaktin yüksekliğinden de hayıt suyu içerek kurtuldum çok şükür.
Evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım 1,5 aylıkken düşük oldu.1 sene sonra yine kaldım bu sefer de kimyasal gebelik oldu.Ve yapılan tahlillerde kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı.Derken bu sene mayıs ayında yine hamile kaldım ama farkında değilken ağır bir temizlik yaptım ve o da düştü.Aradan 2 ay geçti ağustosta yine hamile kaldım ve o da kimyasal gebelik oldu.Yani anlayacağınız 2 si kimyasal olmak üzere 4 kez düşük yaptım.

30 ağustosta düşük yaptıktan sonra hiç adet olmadım.Ayrıca doğal yolla korunduk ta.Adet gecikmesi şikayetiyle doktora gittim ve mucize bir şekilde hamile olduğumu öğrendim Korunduğum halde Rabbim ol dedi ve oldu.Allah'ıma şükürler olsun 2 gün önce alttan muayene ile keseyi de gördük.5 haftalık dedi doktorum.SAT ile uyumlu değil sanırım geç döllenme olmuş.
Kan sulandırıcı iğnelere başladık.Her gün kol yada göbekten vuruluyorum.Ayrıca folbiol,coraspin ve elevit kullanıyorum.Birde progestan 200mg.
Haftaya arefe günü yeniden kontrolüm var.Gelişimine ve kalp atışına bakılacak.Rabbim hayırlısını versin.İnşallah güzel haberler alırım.

Bir de bu arada (afedersiniz)biraz önce lavaboda peçeteye akıntı geldi azcık.Ve içinde pembemsi bi kan vardı.Biraz tedirgin oldum.Korktum.Dualar ediyorum sorun olmasın diye.Sizlerin de dualarınızı bekliyor,hayırlısıyla bende 2013 haziran anneleri topiğinde olmak istiyorum

Maşallah annesinin kuzusuna..
Beni dr bayramdan soooora çağırdı epeyce büyümüş olur artık:) Şu anda belki pıtpıtları bile var ama iki hafta daha beklemeliyim..

teşekkür ederiz cnm.dediğin gibi belki şu an vardır ama bayramdan sonra duyman daha garanti olur sanırım.

selam kızlar nasılsınız çok uzun zamndır yazmıyorum ne güzel yeni hamişlerimiz varmış doktorum fazla pc ve telefondan pek yaklaşma demişti bende biraz bakıp çıkıyordum. ne güzel göbişler çıkmaya başlamış bendede var biraz hatta eşim senmi çıkartıyosun diyor bana ilkindede böyleydim hemen belli olamya başlamıştı yarın tekrar randevum var bakalım kalp atışını duyabilecekmiyimz? iştahım çok arttı doktor direk zaten diyetisyenle görüş dedi bakalım yarınki doktor ne diycek (yarın farklı bi doktora gidicem) 2 kilo almışım bile şimdiden artık tatlı ekşi ayırmıyorum çok yediğim şeylerden tiksinti geldi balık,yumurta,turşu,ceviz..gece benide deli ediyor şu tuvalet meselesi bende folik plus kulanıyordun folbiol vedi buradaki doktor yarınki ne önericek baklaım. folik plus unutkanlık yapıyormuş öle dedi bide çok cabuk yoruluyorum ve uykum geliyor bazan canım hiç birşey yapmak istemiyor ilkinde daha canlıydım daha hareketliydim sanki...bide doğumu 27 mayıs olarak hesapladı sezeryan olacağı için

Son düzenleme:
Belirtiler gebelik belirtisi gibi. 5 gün geçmişse hazır testler silik de olsa çıkar artık. Bir iki gün daha bekleyebilirsen daha net görünür. Kan testini de ihmal etme

Inanın artık ümitlenmıyorum cunku cok umıtlendım ve uzuldum.Hıc aklıma getırmemeye calısıyorum ama (( kan testıne her gıttıgımde eşim benden kotu oluyor,2 gun daha bekleyecegım eger olmazsa kan testı gızlıce yaptıracagım.

çok haklısın cnm kilo şuan hiç derdim değil zaten.bebeğim gerektiği kiloda olsun ve sağlıklı olsun yeter.benim de doktorum kilomu ölçmemişti salı günü gittiğimde sordum neden ölçmediniz diye.kilon gayet iyi ölçmeye gerek yok şuan, sen dua et de şu 3 ayda kilo kaybetme dedi

kırpıkucu cevabın ıcın tesekkur ederım. Inan 2 senedır her ay sonumu oyle heyecanla beklıyordum kı artık kendı halıne bıraktım gunumun gectıgını bıle sonradan farkettım,rabbım neylerse guzel eyler,vermıyorsa bununda bır hayrı ve zmanı vardır,elbet bızımde bebeklerımız olacaktır,umudumu ytırmeyecegım ama boyle durumlardada ne yapacagımı sasırdım. Kan testıne esım cok uzuluyor negatıf cıkınca kendıne maledıyor hemen. Tup bebege hıc sıcak bakmıyor.ne yapacagım bılmıyorum(

canım ya kıyamam sana ben 2 gün önceki kendi halim geldi gözümün önüne.doktora gitmek için arabaya bindik.o zamana kadar heyecanlıydım ama arabaya binince tedirginlik başladı, yolun yarısında da ağlamaya başladım ya duyamazsak ya atmıyosa diye.ama bunlar hep bizim annelik kuruntularımız işte görene kadar rahat ettirmiyo bize.onlar ordalar ve o minik kalpleri de atıyo duyar mısın bilmiyorum ama kesin görürsün.ben de daha sadece görebildim atışını.çok hızlıydı, inan görmen bile ağlamana yetecek cnm inşallah senin de güzel fotoğraflarını görürüz

İdrar testi ile 3 gün gecikmesi yeterli değil tatlım ama bu konularda asla ve kati kurallar yok biliyorsunki.
Ben, 3 gün gecikince kan testi yaptım çünkü daha önce 2 kere idrar testinde yıkım yaşadım. 2 cisinde asla bir daha idrar yapmayacağım dedim.
3 gün gecikme sonrası negatif sonucuna da kendimi hazırlayarak kan testine gittim.
En kesin sonuç kan testinde çıkıyor.
Rabbim inşaallaah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah doğru zamandır senin için.
Gönlün ne istiyor ise karşına o çıkar ümid ederimki.

Herşey rabbimin ol demesi ile gerçekleşiyor çünkü.
Komşumuzda seninle benzer şeyleri yaşadı, sorun eşindeydi. Eşi ameliyat oldu, olumsuz sonuçlandı ameliyat.
Bütün umutları söndü, adam ayrılmak istedi, eşine anne olmaya hakkın var benimle bu olmayacak boşanalım demiş..
Eşi kabul etmedi..1 sene sonra kız telefon etti hamileyim diye..
Rabbim sınıyor hepimizi değişik şekillerde..

İnşallah kırmızıları 9 ay görmezsin:)

Kan testi yaptır hemen merak ettim..

Neden sıcak bakmıyor ki bu sayede anne baba olan yüzlerce insan var. Eskiden insanlar normal yollarla çok rahat çocuk sahibi olabiliyorlardı ama malesef şimdi yediğimiz ve içtiklerimiz sayesinde yok pko oluyoruz, hormonlarımız yüükseliyor yada düşüyor bu hep yaşadığımız çağın getirdikleri bu yaşanılanlar tabi doğal olarakta bunlara istinaden tıpta durmuyor yeni şeyler buluyor en azından yaşanılanı hafifletiyor. Umarım tüp bebeğe gerek kalamaz ama kalırsada sana sunulmuş bir olayıda elinin tersiyle geri çevirmeden eşinle oturup onu ikna etmelisin canım.

Ben doktoruma özellikle sordum..Maden suyu içebilirsin dedi..Sade olanlardan..

Doktora gittiğimde söylicem..Arkadaşıma da o ilacı verdi doktor..

sagol canım tavsiyelerini dikkate alcm.. ayy bende hamile oldugmu ögrenmeden bi kaç gün önce kız cocugu gördüm rüyamda bilmiyorum artık hayırlısı kıza da erkegede rzıyız saglıklı olsunlarda... maşallah senin ikinci çocuk allah ömrünü versin.. karnındaki bebişi de saglıklı kucagına almayı nasip etsn inşlh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…