Belirtiler gebelik belirtisi gibi. 5 gün geçmişse hazır testler silik de olsa çıkar artık. Bir iki gün daha bekleyebilirsen daha net görünür. Kan testini de ihmal etmeArkadaslar merhaba,
daha once rahım duvarı kalınlasması,kansızlık...vs bır suru hastalıkla savastım.tam hersey bıttı dedım. Esımın sperm sayısı dusuk cıktı.sadece tup bebek dedı doktor ama daha sonra proxceed dıye bır ılac verdı 3 ay deneyın olmazsa tuo bebek dedı. bır ay kullandı esım ,hıc umudum kalmamıstı 2 senedır ha sımdı hamıle kalıcam yok sımdı ddıyene kadr hep husranla sonuclandı.::::((
Bu ay farkettımkı adetım gectı,hıc bıryerım agrımadı bu ay sonumda.sıvılcelerım cıkmadı.. bırden umutlandım 3 gun gecınce eczaneden test aldım,negatıf cıktı.
Sımdı 5 gun oldu hala adet olmadım.son bır haftadır goguslerım cok agrıyor,rahmım de ara ara batmalar var. sızce hamıle olma ıhtımalım varmı? kan testıne gıtmekten yoruldum artık.Eşimde cok kotu oluyor her sonucu negatıf aldıgımızdasızce ne yapayım kızlar ? eczane testı 3 gunde cıkarmı? Rabbım cok ıstıyorum nolur bana ve tum ısteyenlere sen cocuk ver yarabbım
Tecrubelı arkadaslar lutfen cevap yazın,bende aranıza katılmak ıstıyorum((
çok tatlısın maşallah :) بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" :):) (nazar duası)
Arkadaslar merhaba,
daha once rahım duvarı kalınlasması,kansızlık...vs bır suru hastalıkla savastım.tam hersey bıttı dedım. Esımın sperm sayısı dusuk cıktı.sadece tup bebek dedı doktor ama daha sonra proxceed dıye bır ılac verdı 3 ay deneyın olmazsa tuo bebek dedı. bır ay kullandı esım ,hıc umudum kalmamıstı 2 senedır ha sımdı hamıle kalıcam yok sımdı ddıyene kadr hep husranla sonuclandı.::::((
Bu ay farkettımkı adetım gectı,hıc bıryerım agrımadı bu ay sonumda.sıvılcelerım cıkmadı.. bırden umutlandım 3 gun gecınce eczaneden test aldım,negatıf cıktı.
Sımdı 5 gun oldu hala adet olmadım.son bır haftadır goguslerım cok agrıyor,rahmım de ara ara batmalar var. sızce hamıle olma ıhtımalım varmı? kan testıne gıtmekten yoruldum artık.Eşimde cok kotu oluyor her sonucu negatıf aldıgımızdasızce ne yapayım kızlar ? eczane testı 3 gunde cıkarmı? Rabbım cok ıstıyorum nolur bana ve tum ısteyenlere sen cocuk ver yarabbım
Arkadaslar merhaba,
Maşallah annesinin kuzusuna..
Beni dr bayramdan soooora çağırdı epeyce büyümüş olur artık:) Şu anda belki pıtpıtları bile var ama iki hafta daha beklemeliyim..
Belirtiler gebelik belirtisi gibi. 5 gün geçmişse hazır testler silik de olsa çıkar artık. Bir iki gün daha bekleyebilirsen daha net görünür. Kan testini de ihmal etme
O tespit bana kalırsa çok doğru..
Kuzenim 48 kilo hamile kaldı, 85 kilo oğlunu doğurdu, hemen tekrar hamile kaldı, 78 kilo falandı tekrar hamile kalınca 88 ile doğurdu :)
İkisi de erkekti.
Ablam hamile kaldı 70 ile 80 ile doğurdu..
Ama bunun haricinde zaten zayıf olunca göbiş varmış gibi oluor:)Aslında yok, sadece gibi oluor:)
Sağlıklı sıhhatli olun ailecek amaaaan saydığım kişilerin ikiside muhteşem fit şu anda..
Alınacak kiloları dert etmemek lazım zaten dr um kilo kontrolüne gitmiyor bile..
Sağlıklı doğum yap sonra dert et kiloyu diyor:)Canın ne isterse ye ama abartma tabiki dedi..
geç döllenmede olabilir bence eczaneden al yap 2 günde bir silikte olsa çıkar sonra kan testi yaptırırsın. Yaşadığın duyguyu anlayabiliyorum hep umutlanmak ve sonra hayal kırıklığı yaşamak yıpratıyor insanı. Çok istediğinin farkındayım ama herşeyden önce hayırlısı olsun hepimiz için böyle düşünmelisin canım bu sefer olmazsa tüp bebek denersin sonuçta tüp bebekle hamile kalabilirsin canını sıkma birde bebek olayına odaklanma çünkü düşündükçe olmuyor hiç aklında yokken oluveriyor... Sen hayatını yaşamaya devam et ve umudunu kaybetme seninde mucize olur Allah nasip ederse canım.
Çok sevimli ya, yirim.
Bizde bugün son adet tarihime göre 7+1 deyiz. 5 buçukta gidiyoruz bakalım. Çok heyecanlıyım duyabilecek miyiz bakalım onun minik kalbini.Bizde inşallah güzel güzel fotoğraflarımızı ekleriz akşama. Çok dua edin emi, çok korkuyorum.
Arkadaslar merhaba,
kırpıkucu cevabın ıcın tesekkur ederım. Inan 2 senedır her ay sonumu oyle heyecanla beklıyordum kı artık kendı halıne bıraktım gunumun gectıgını bıle sonradan farkettım,rabbım neylerse guzel eyler,vermıyorsa bununda bır hayrı ve zmanı vardır,elbet bızımde bebeklerımız olacaktır,umudumu ytırmeyecegım ama boyle durumlardada ne yapacagımı sasırdım. Kan testıne esım cok uzuluyor negatıf cıkınca kendıne maledıyor hemen. Tup bebege hıc sıcak bakmıyor.ne yapacagım bılmıyorum(
Selam kızlar gerkez mutlu bir gün diliyorum.. Kalp atışlarını duyanları tebrik ediyorum ve duyacak olanlarada zamanın geçmesi için dua ediyorum hemen duysunlar diye...
şimdi maden sodası içmem zararlı mı acaba bunu merak ettimde içim çok yanıyor soğuk bişeyler içesim var meyveli soda aldım ama içip içmemekte tereddütlerim var yardımcı olur musunuz..
canım ben de aynen senin gibiyim bütün gün yatıyorum çıkarmıyım diye.doktorum bana bi bulantı hapı verdi çok iyi geldi bu gün başladım kullanmaya Zofran adı.bidahaki kontrolünde mutlaka doktoruna söyle bulantıyı.
kızlar bu da 16.10.2012 tarihinde 7+3 te girdiğim ultrason fotoğraflarım.dikkatli bakarsanız göz çukurları bile gözüküyor meleğiminmaaşallah kuzuma
Eki Görüntüle 535605 Eki Görüntüle 535606 Eki Görüntüle 535607
kalsıum ıcın bu folıc asıd e gec bebek resmı olacak uzerınde saklama kutusunda unutma... bol bol yumurta peynır sut yogurt ye bırde cevız.. ben oglumda 30 kılo aldım 85 dım doguma gırdıgımde ama oglum suan 10 aylık kılomda 65 sadece 10 kılom fazla var. bakalım bu bebek kac kılo olacak benım ıcıme kız dıye doguyor ya senın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?