2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benim daha minik ya salı kan testi yaptırdım 276 çıktı önümüzdeki salı gitsem mi acaba?? işten izin almak da zor oluyor

canım bence git benim adet 15 ekimdi 16 ekimde gittim doktora acele mi ettim die sordum hayır dedi iyi yapmışsın gelmekle... evet dogumumuz aynı gün görünüyo senle :)))

Umudunu kaybetme iyi düşün iyi olsun. Moralini bozmamaya çalış çünkü bebişler etkileniyor. Bak bir sürü kişinin duası arkanda.

dün aksam test yaptım ve sonunda muhtessem cizgi cıktı inş doktora gidicem kesinlescek inş ilk bebegim cok heyecanlıyım

Hayırlı olsun:)

hanımlarrr bende sımdı sonuclarımı aldım hamileyim Rabbime binlerce sukur
beta hcg 1393.61 cıktı doktora henuz gıtmedim
sat 6 eyluldu degerim normalmi?
kac haftalik acaba?

Tebrik ederim :)

kızlar merhaba :) ben de haziran annesiyim inşallah kan testi sonucum 276 bebek var dedi laboratuvardaki adam sizce de öyle mi? aranızda mıyım yani artık ben dee

Gözün aydın :)

Çin takvimine göre benim bebişim erkek görünüyor, eşim zaten karnımı oğluşum diye seviyor :)

Ben hala arada ultrason fotolarına bakıp bakıp duruyorum, hayran hayran içimi çekiyorum. Bu arada ultrason çıktılarını mutlaka bir albüme koymak gerekiyormuş acıkta ya da herhanbirşeyin arasında kalırsa sararıp bir süre sonra da siliniyormuş aklınızda bulunsun bana da doktor söyledi.

sonunda bugün pıt pıtları duydum öyle hızlı çarpıyor ki yavrumun kalbi biz onu izlerken heyecanlandı sanırım, kıpırdamaya bile başlamış

Hepimize nasip olsun sevinçleri..

Gözün aydın, bu haberleri aldıkça ben de heyecan yapıyorum.

kızlar sizlerdede gaz sancısı çok oluyormu

Gaz, gaz sancısı her türlüsü var ben de uçan balon gibi sürekli gazla yüklüyüm. Gece uyurken bol bol gaz kaçırıyorum ve sesine uyanıyorum eşimi düşünün artık

Ne güzel umarım herşey yolunda gider. Ben daha tahlil için kan vermedim kalp atışlarını dinlemeye gidince yapılacakmış.

Keseni görmüşsün hayırlı olsun, büyüsün kocaman olsun :)

Yazdıklarını okuyunca iyice heyecanlandım ben de bir an önce duymak için, kucağına da alırsın inşallah

Kızlar 7. haftada kan tahlilleri yapılıyormuş galiba bana doktorum bir şey söylemedi tahlil istemedi, bayramdan sonra kontrole çağırdı, acaba unutmuş olabilir mi?

Benim doktorum 10. haftada kalp atışlarını dinlemeye çağırdı, dinledikten sonra tahlillerini yaparız dedi. Genelde doktorlar kalp atışlarını duyunca istiyorlar tahlilleri

kızlar bakın göbişime.1 hafta önce çektim bide bunları

Ben bütün gün 5 aylık hamile gibi dolaşıyorum, akşam yemeğinden sonra sanki birazdan doğuma gidecekmişim gibi karnım şişiyor hareket edemiyorum.
50,5 kilo ile hamile kaldım şimdi 53,5 oldum şişkinlikten mi bilmiyorum çünkü aşırı yediğim bir şey yok iştahımda kapalı.
Kendime iğne batırım bütün havamı gazımı çıkarasım geliyor :S

kızlarr belimm agrıyo cokk ufff:26:

bu zanlar ağrıyor ama geçiyor benimde kasıklarım çok ağrırdı şimdi yok birşey geçti ama sürekli ağrıyanda var bebeklerimiz için katlanmak zorundayız uzan dinlen geçer dinlenince

canım zor zamanlar atlatmışsın,ama hepsi geride kaldı....
şimdi yeniden meleğin seninle,ve inşallah sonuna kadarda sağlıklı devam edicek gebeliğin
inşallah burda hepbirlikte güzel haberler paylaşıcaz
hoşgeldin

bu zanlar ağrıyor ama geçiyor benimde kasıklarım çok ağrırdı şimdi yok birşey geçti ama sürekli ağrıyanda var bebeklerimiz için katlanmak zorundayız uzan dinlen geçer dinlenince
ewt canım o iyi olsunda ben cekeyim sorun degil ama hamilelik dışardan göründüğü gibi değilmiş..annemin kıymetini anlıyorum şidi

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu sefer canım

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu sefer canım

Hoşbuldum.Allah razı olsun.İnşallah bu sefer olur.

Peçeteye gelen akıntılı azcık kan hakkında bi yorumunuz var mı acaba :26:

Hormonlar... hormonlar..
Okumaya başladığımda ağlamaya başladım not kısmından sonra hıçkırarak ağlamaya başladım o yüzden sonuna kadar zor okudum.
Böyle anları paylaşmak gerçekten çok değerli, insan hiç tanımadı insanları kendine ne kadar yakın görüyor.
Ben bazen hastaneye gidenlerin sonuçlarına bakmak için bile giriyorum foruma
Herkes birbirini merak edip takip ediyor çok güzel.
Ayy duygulandım yine gözlerim doldu..

evet canım bizim göbiş hemen pırtladı bir kocakarı atasözüne göre zayıf olunca böyle oluyomuş sever misin eltini???:44:
evettt :)))

dualarım sizinlee :)) gel sevindir bizi de

evet, belirtilerin hamilelik belirtileri.. inş hamilesindir..
idrar testinde artık çıkmalı bence, benim adetime 6 gün vardı o zaman bile çıktı..
çok zor aşamalardan geçmişsiniz :105: inş bebeğiniz sıkı sıkı tutunur

Son düzenleme:
msjımı beğenen arkadaşlara çok teşekkür ederim aranızda olmaktan mutluyum

söyledim cnm
senin için ve merak edenler için de yazdım şimdi dün ki heyecanlı anları :))

Ay canim çok güzel anlatmışsın inşallah rabbim hepimize bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bi de o zamanki sevinçleri nasıl olur eşlerimizin Allah bilir...

Kızlar 7. haftada kan tahlilleri yapılıyormuş galiba bana doktorum bir şey söylemedi tahlil istemedi, bayramdan sonra kontrole çağırdı, acaba unutmuş olabilir mi?

Bir çok doktor kalp atışından sonra yapmayı tercih ediyo canım benimki de onu bekliyo...

Kızlar bu arada ve derede bir de sürücü kursuna kaydoldum.
1 Kasımda kurs başlıcak, Ocak ayı sonunda falan alırmışım ehliyetimi.
Bu zamana kadar beklettiğim çok büyük hata yaaaaaaa..

Aynen ben de öyle düşünüyorum bana da eşim araba kullanmayı öğretiyodu hamileliğimi öğrendiğimizden beri hiç çıkmadık bi daha korkuyo herhalde :))) Keşke evlenmeden alsaymışım ehliyetimi diyorum ben de...

mrb kızlar bişi soracam salı doktora gittik hcg 800 çıktı ultrasondan baktı göremedi pazartesiye randevu verdi sizce o gün görünür mü erken mi daha bilemedim???

1000-1500 arası olunca görünüyo diye biliyorum 2 günde bir katlanıyo ordan hesapla işte

Kesinlikle burdakileri okuyup kafanızı karıştırmayın arkadaşlar herkesin bünyesinin ihtiyacı farklı. Doktorlarımıza güvenmeliyiz.

Aynen benim öyle oldu mesela annem arkadaşlarım akrabalar hep soruyodu bu ay bişey var mı diye sürekli millete hesap vermekten yorulmuştum artık ki 4. ayım dolmadan hamile kaldım. O ay mantar tedavisi gördüm fitilleri kullanırken bir hafta ilişkiyi aysakladı doktor. soranlara da tam da yumurtlama dönemime denk geldi bu ayda bişey olmaz dedim. Ama yine içime sinmedi ilaçlara geç başladım yumurtlama dönemimde çalışmalara devam ettim :) Annem de hergün ilaçlarına başlamadın mı diye soruyodu ona da unuttum diyodum :))) Ve millete hesap verme korkusu olmayınca o ay hamile kaldım elh. Ay bi dahaki seferi çocuk düşündüğümü kimseye söylemicem...

Canım kaç derece skolyozun? Benim de vardı ama doktor derecesi çok düşük sporla geçer demişti çok şükür spor yaptım geçti tabş hafif bi eğrilik gözüküyo yien filmlerde çok yorunca sırtım ağrıyo ama hayatımı etkileyecek ya da ameliyat gerekecek boyutta değil. yanlış hatırlamıyosam 6 ya da 10 dereceydi benimki doktor 60 dereceden aşağısına ameliyat gerekmiyo demişti... Ben de normal doğum istiyorum inşallah bi sıkıntı olmaz...

bende yaptırdım tüm testleri doktor gayet güzel dedi,2 ay sonra tekrar kan sayımı yaparız dedi

canım bu korku sanırım hepimizde var,anne olmakla ilgili bişi bu,emin ol doğurduktan sonra da bitmeyecek bu kuşkularımız.o yüzden tevekkül edip teslim olalım.rabbim hakkımızda en iyisini versin inşallah
kızlar bakın göbişime.1 hafta önce çektim bide bunları
vuuuuuu ne kadar da çabuk büyümüşdemekki iç karnın geniş değil ama çokkk yakışmış

msjımı beğenen arkadaşlara çok teşekkür ederim aranızda olmaktan mutluyum

bizdeee mutluyuz canım

ben yarın yaptırcam ama erken mi acaba.

Herkese selamlar, yeni gelenler hosgeldiler. Gecmisi okuyamadim. Kizcem oyun hamuru oynarken bir bakayim dedim. İnsallah herkes iyidir.
Bu arada bende acaip bir istah var. Midem sabahlar bi de yatmaya yakin cok az bulaniyor. Bulanmadigi zamanlar surekli yemek yemek istiyorum. Bi ben mu boyleyim acaba. Boyle olursa Fena kilo alicam ben ya

ay hangisi iyi acaba ben de hiç yemek istemiyorum. yemek düşününce bile midem bulanıyo. bi de akşamları bulanıyo bu saate kadar iyiyim..kaç aydır zayıflamaya uğraşıom veremedim bu ay 2 kilo verdim :/

ay hangisi iyi acaba ben de hiç yemek istemiyorum. yemek düşününce bile midem bulanıyo. bi de akşamları bulanıyo bu saate kadar iyiyim..kaç aydır zayıflamaya uğraşıom veremedim bu ay 2 kilo verdim :/

Canim ben 6 ayda 5 kilo verdim ve hamile kaldim. Ama simdi jet hiziyla 2 kilo aldim. Ekmek falan hic yemiyorum. Ama sporu biraktim ve surekli uyku istiyorum. Sanirim 12. Haftadan sonra tekrar yuruyuslere baslamam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…