benim daha minik ya salı kan testi yaptırdım 276 çıktıönümüzdeki salı gitsem mi acaba?? işten izin almak da zor oluyor
şimdi drdan geldim keseyi görduk 15mm ama içi boş dedi( normalde bu hafta da goruyorum cogu hastalrımda dedım en son ıhtımal 25mm e kadar kesın gorunmesı gerekıyuomus onun ıcın de haftaya salı gel dedı netlesır ama yuksek ıhtımal bıs gebelık dedı moralmen yıkıldım çunku kızmdan sonra 2 kımyasal gebelık bır kere de dusuk yaptım bır de bos gebelıgı kaldıramam artık (( dua edın benım için noolur ınsallah bebegım saglıklıdır umutlanmak da ıstemıyorum ama... ((
dün aksam test yaptım ve sonunda muhtessem cizgi cıktı inş doktora gidicem kesinlescek inş ilk bebegim cok heyecanlıyım
hanımlarrr bende sımdı sonuclarımı aldım hamileyim Rabbime binlerce sukur
beta hcg 1393.61 cıktı doktora henuz gıtmedim
sat 6 eyluldu degerim normalmi?
kac haftalik acaba?
kızlar merhaba :) ben de haziran annesiyim inşallahkan testi sonucum 276 bebek var dedi laboratuvardaki adam sizce de öyle mi? aranızda mıyım yani artık ben dee
Arkadaşlar çin takvimine baktınız mı hiç?
Cinsiyetlerle alakalı tabiki Rabbim bilir + Sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil ama..
Ben mesela şimdi eylülde hamile kaldım 27 yaşındayım erkek gözüküor.
Zaten ben eylül 6 da adet oldum, yumurtlama günüme göre 56 sına kadar full tempo çalıştım sonra
sanırım yoruldum bıraktım. ekim 8 de hamileliliğimi öğrendim..
Ağustos ya da ekimde hamile kalmış olamam yani..
Bu benim 12 gün önceki ultrasonlarım. 5+2 ydim son adet tarihime göre. Yolk kesesi ve hemen onun dibinde minicik nokta bebekimYarın da bir pıt pıtlarını duysam. Artık bebek gibi görünmeye başlamıştır, noktalıktan çıkmıştır heralde.
Eki Görüntüle 535139 Eki Görüntüle 535140
İlk fotoda kırmızı ok çıkarttığım anladığım kadarıyla yolk kesesi, yeşil ok da nokta bebik.Doktor teyzemiz gösterdi hangisi hangisi ama yatarken anlayamadım ki.
sonunda bugün pıt pıtları duydum öyle hızlı çarpıyor ki yavrumun kalbi biz onu izlerken heyecanlandı sanırım, kıpırdamaya bile başlamış
Hepimize nasip olsun sevinçleri..
kızlar sizlerdede gaz sancısı çok oluyormu
Kan sayimi idrar ve diger tum testlerin sonucunu aldim bugun. Cok sukur benim anladigim kadariyla da olumsuz bir durum yok. Cuma 9. Haftaya giriyoruz, o zaman doktora da gostericem sonuclari, o daha net bilginlendirecek beni.
Herkesin tum testlerden olumlu sonuclar almasini dilerim. Sizlerde durumlar nasil?
kızlar öncelikle herkese güzel duaları için çokk teşekkür ederim..
bugün gttik doktora kesemizi gördük karından ulturasonla ama dediğim gibi daha 11 mm çok küçük..5+2 lik falan da olabilirsin dedi. bebeği görmememiz normalmiş sonra bir daha baktık içinde bir nokta gördük yolk kesesi olabilir dedi. bayramın 2. günü veya 4. günü nöbetçiyim o gün gelirseniz kalp atışlarını duyabilirz dedi..off nasıl geçecek o kadar gün... ama bu halimize de şükür :):)
iii akşamlar kızlarr biz geldiik
bugün kontrolüm vardı şükürler olsun herşey yolunda bebişim tam 6+4günlükmüş
daha öncede gebeliklerim oldu ama ilk defa kalp atışı duydum
o minik kalbi o kadar güzel atıyorduki hızlı hızlı :)
beni bıraksalar sbaha kadar o karanlık odada oturur onu izleyip o minik ve hızlı pıt pıtlarını hiç sıkılmadan dinlerdim
ağlamamak için kendimi zor tuttum rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
dr. bu durumdan sonra tehlikenin %80nini atlattık gerisi önce sana sonra allaha kaldı dikkat et ii bak bebişine dedi:))
Kızlar 7. haftada kan tahlilleri yapılıyormuş galiba bana doktorum bir şey söylemedi tahlil istemedi, bayramdan sonra kontrole çağırdı, acaba unutmuş olabilir mi?
Hoşgeldin.
Bugün aynı saatlerde heyecandan ölüyor olucaz. Gelip burda güzel güzel haberlerimizi paylaşıcaz inşallah.
Benim karnımda bariz belli oluyor. Bu kadar erken nasıl bu kadar belirginleşti ben anlamıyorum. :44::44:
kızlar bakın göbişime.1 hafta önce çektim bide bunları
kızlarr belimm agrıyo cokk ufff:26:
Herkese Merhaba,
Öncelikle inşallah sağlıllı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almamız nasip olur.
Birkaç gündür takip ediyorum sizleri ama bebeğimin kalp atışlarını dinlemeden yazıp yazmamakta kararsız kalmıştım ama dayanamadım.Sonradan çok üzülüyorum çünkü.Hamilelik takvimi bile hazırlayamadım daha...
Ben kısaca hikayemi anlatayım sizlere,28 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.
Daha önce prolaktin yüksekliği ve pko dan dolayı zor hamile kalıyordum.Önce Allah'ın izniyle sonrada ilaç tedavimle birlikte soğan suyu kullanarak pkodan kurtuldum.Prolaktin yüksekliğinden de hayıt suyu içerek kurtuldum çok şükür.
Evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım 1,5 aylıkken düşük oldu.1 sene sonra yine kaldım bu sefer de kimyasal gebelik oldu.Ve yapılan tahlillerde kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı.Derken bu sene mayıs ayında yine hamile kaldım ama farkında değilken ağır bir temizlik yaptım ve o da düştü.Aradan 2 ay geçti ağustosta yine hamile kaldım ve o da kimyasal gebelik oldu.Yani anlayacağınız 2 si kimyasal olmak üzere 4 kez düşük yaptım.
30 ağustosta düşük yaptıktan sonra hiç adet olmadım.Ayrıca doğal yolla korunduk ta.Adet gecikmesi şikayetiyle doktora gittim ve mucize bir şekilde hamile olduğumu öğrendimKorunduğum halde Rabbim ol dedi ve oldu.Allah'ıma şükürler olsun 2 gün önce alttan muayene ile keseyi de gördük.5 haftalık dedi doktorum.SAT ile uyumlu değil sanırım geç döllenme olmuş.
Kan sulandırıcı iğnelere başladık.Her gün kol yada göbekten vuruluyorum.Ayrıca folbiol,coraspin ve elevit kullanıyorum.Birde progestan 200mg.
Haftaya arefe günü yeniden kontrolüm var.Gelişimine ve kalp atışına bakılacak.Rabbim hayırlısını versin.İnşallah güzel haberler alırım.
Bir de bu arada (afedersiniz)biraz önce lavaboda peçeteye akıntı geldi azcık.Ve içinde pembemsi bi kan vardı.Biraz tedirgin oldum.Korktum.Dualar ediyorum sorun olmasın diye.Sizlerin de dualarınızı bekliyor,hayırlısıyla bende 2013 haziran anneleri topiğinde olmak istiyorum
ewt canım o iyi olsunda ben cekeyim sorun degil ama hamilelik dışardan göründüğü gibi değilmiş..bu zanlar ağrıyor ama geçiyor benimde kasıklarım çok ağrırdı şimdi yok birşey geçti ama sürekli ağrıyanda var bebeklerimiz için katlanmak zorundayız uzan dinlen geçer dinlenince
kızlar bu da 16.10.2012 tarihinde 7+3 te girdiğim ultrason fotoğraflarım.dikkatli bakarsanız göz çukurları bile gözüküyor meleğiminmaaşallah kuzuma
Eki Görüntüle 535605 Eki Görüntüle 535606 Eki Görüntüle 535607
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu sefer canımHerkese Merhaba,
Öncelikle inşallah sağlıllı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almamız nasip olur.
Birkaç gündür takip ediyorum sizleri ama bebeğimin kalp atışlarını dinlemeden yazıp yazmamakta kararsız kalmıştım ama dayanamadım.Sonradan çok üzülüyorum çünkü.Hamilelik takvimi bile hazırlayamadım daha...
Daha önce prolaktin yüksekliği ve pko dan dolayı zor hamile kalıyordum.Önce Allah'ın izniyle sonrada ilaç tedavimle birlikte soğan suyu kullanarak pkodan kurtuldum.Prolaktin yüksekliğinden de hayıt suyu içerek kurtuldum çok şükür.
Evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım 1,5 aylıkken düşük oldu.1 sene sonra yine kaldım bu sefer de kimyasal gebelik oldu.Ve yapılan tahlillerde kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı.Derken bu sene mayıs ayında yine hamile kaldım ama farkında değilken ağır bir temizlik yaptım ve o da düştü.Aradan 2 ay geçti ağustosta yine hamile kaldım ve o da kimyasal gebelik oldu.Yani anlayacağınız 2 si kimyasal olmak üzere 4 kez düşük yaptım.
30 ağustosta düşük yaptıktan sonra hiç adet olmadım.Ayrıca doğal yolla korunduk ta.Adet gecikmesi şikayetiyle doktora gittim ve mucize bir şekilde hamile olduğumu öğrendimKorunduğum halde Rabbim ol dedi ve oldu.Allah'ıma şükürler olsun 2 gün önce alttan muayene ile keseyi de gördük.5 haftalık dedi doktorum.SAT ile uyumlu değil sanırım geç döllenme olmuş.
Kan sulandırıcı iğnelere başladık.Her gün kol yada göbekten vuruluyorum.Ayrıca folbiol,coraspin ve elevit kullanıyorum.Birde progestan 200mg.
Haftaya arefe günü yeniden kontrolüm var.Gelişimine ve kalp atışına bakılacak.Rabbim hayırlısını versin.İnşallah güzel haberler alırım.
Bir de bu arada (afedersiniz)biraz önce lavaboda peçeteye akıntı geldi azcık.Ve içinde pembemsi bi kan vardı.Biraz tedirgin oldum.Korktum.Dualar ediyorum sorun olmasın diye.Sizlerin de dualarınızı bekliyor,hayırlısıyla bende 2013 haziran anneleri topiğinde olmak istiyorum
canım zor zamanlar atlatmışsın,ama hepsi geride kaldı....
şimdi yeniden meleğin seninle,ve inşallah sonuna kadarda sağlıklı devam edicek gebeliğin
inşallah burda hepbirlikte güzel haberler paylaşıcaz
hoşgeldin
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu sefer canım
Her türlü kanmada doktora danışmak lazım. Pıhtılaşma sorunu varmış zaten ihmal etmeyinHoşbuldum.Allah razı olsun.İnşallah bu sefer olur.
Peçeteye gelen akıntılı azcık kan hakkında bi yorumunuz var mı acaba :26:
Benim ilk gebelikde kalp atışı 9. hafta içince durmuştu ve aldırmak zorunda kalmıstım.
Bir ay sonra yıne hamıle kaldım ama bu kez de bhcg de sorunlar oldu vs derken ben kalp atısını duymadan
eşime haber vermek ıstemedım.
Dün kalp atışlarını duydum çok şükür;
doktorum da kan pıhtılasması sorunu ıcın kocaman ıgneler verdı;
hamılelık sonuna dek kullanacakmısım.
Bu ıgnelerı KK da cok duymustum ama basıma gelecegı hıc aklıma gelmezdı.
Aslında bendekı dusuk duzeylı bır kan pıhtılasması;
testlerın nerdeyse tamamı temız sadece 2 mutasyonda tasıyıcıymısım.
Ama onlem olarak aspırın ve ıgne kullanmam gerekıyor..
Neyse ıste bu ıgnelerı de esım yapsınıstedım cunku ben ınsulın ıgnesı gıbı kucuk bısı sanıyordum ama
baya kalın uclu ıgneler.
Esıme de tahlıl sonucuna gore bana ıgne verıldı, gebelıktne once de baslamam gerekıyormus, dedım.
Aksam ılkını sen yaparsın oyle devam ederız, dedım.
Sonra o gelmeden kamerayı ayarladım.
Bebişin ağzındna ona bir mektup yazdım ve ıgnelerın oldugu kocaman kutunun ıcıne kodum en uste..
Mektup dedıysem kısa bır not:"Babişkocum ben yine geldim ama bu kez kalmak için senin yardımına ihtiyacım var,
Annemin karnında sağlıkla büyümek ve 2013 de bu evde yanınızda olmak istiyorum.." gibi bişilerdi..
Aksam esım geldı, yemekten once dusa gırdı cıktı, yemegı yedık..
Ben ona caktırmadan kamerayı acmak ıcın bın numara yaptım..
Önce vazgectım ıgne kutusunu aldım yazıyı gormesın dıye.
O sırada prospektusu okuyordu..
Sonra bı bahaneyle odadan cıkardım tekrar kamerayı kurdum..
Yenıdne geldıgımızde artık ıgneyı yapmaya karar vermıstık..
Kutuyu actı, bu ne, bunu ne zaman koydun buraya dıyıp notu aldı..
Ama notta oyle bırsey yazacagını tahmın etmıyordu tabii.
Okudu, gözleri doldu, kendını tutamadı bana sarıldı;
ben de tutamadım ıkımız de agladık, ben elımı karnıma goturup bugun tam 1,5 aylık, dedim..
İnanamadı; nasıl yani dedi, bı bana bı karnıma bakıyo, yenıden sarıldı;
Boyle yuksek sesle agladık yanı kısa sure de olsa.. :))
O kadar mutlu oldu kı ben de cok sevındım..
İlk gebelıgımde bu kadar sevınmemıstı hatta benı kıskandıgı ıcın bebekten, ısteksız gelıyordu baya..
Ama sımdı o kayıptan sonra o da cok ıstemeye baslamıstı,
bı de bırden 1.5 aylık dıyınce cok sasırdı, sevındı; duygulandı.
Sonra ıgne kutusundan bebısın ultrason resımlerını gosterım;
kalbı atıyo, bugun duydum dedim;
o kadar guclu atıyor kı dedım; daha da duygulandı..
Böyle ıste kızlar,
sonra bana o kokrkunc ıgneyı yaptı ve canım o kadar yandı kı anlatamam..
Saglık ocagında yaptırmaya karar verdım sonrasını....
Hıc aklıma gelmeyen seyler yasadım ama bu bana ozgu degıl, hepımız hayatlarımızda
bıze olmaz sandıgımız seylerı yasıyoruz..
bu ıgneler, bebek aldırmalar bana cok uzaktan baktıgım konulardı
ama hepsını yasadım
o sebeple Rabbim herkese güzel günler götsersin; acılarımız son bulsun diye dua edıyorum
dünya üzerinde yaşayan tüm insanlar, anneler, çocuklar acı yüzü görmesin..
kötülük kalplere uğramasın
herkes mutlu ve insan gibi yaşasın istiyorum
inşallah bir gün böyle güzel bir dünyada yaşamak hepimize naisp olur..
sevgilerimle...
Hoşbuldum.Allah razı olsun.İnşallah bu sefer olur.
Peçeteye gelen akıntılı azcık kan hakkında bi yorumunuz var mı acaba :26:
kızlar bu da 16.10.2012 tarihinde 7+3 te girdiğim ultrason fotoğraflarım.dikkatli bakarsanız göz çukurları bile gözüküyor meleğiminmaaşallah kuzuma
Eki Görüntüle 535605 Eki Görüntüle 535606 Eki Görüntüle 535607
evettt :)))evet canım bizim göbiş hemen pırtladıbir kocakarı atasözüne göre zayıf olunca böyle oluyomuş sever misin eltini???:44:
dualarım sizinlee :)) gel sevindir bizi deÇok sevimli ya, yirim.
Bizde bugün son adet tarihime göre 7+1 deyiz. 5 buçukta gidiyoruz bakalım. Çok heyecanlıyım duyabilecek miyiz bakalım onun minik kalbini.Bizde inşallah güzel güzel fotoğraflarımızı ekleriz akşama. Çok dua edin emi, çok korkuyorum.
evet, belirtilerin hamilelik belirtileri.. inş hamilesindir..Arkadaslar merhaba,
daha once rahım duvarı kalınlasması,kansızlık...vs bır suru hastalıkla savastım.tam hersey bıttı dedım. Esımın sperm sayısı dusuk cıktı.sadece tup bebek dedı doktor ama daha sonra proxceed dıye bır ılac verdı 3 ay deneyın olmazsa tuo bebek dedı. bır ay kullandı esım ,hıc umudum kalmamıstı 2 senedır ha sımdı hamıle kalıcam yok sımdı ddıyene kadr hep husranla sonuclandı.::::((
Bu ay farkettımkı adetım gectı,hıc bıryerım agrımadı bu ay sonumda.sıvılcelerım cıkmadı.. bırden umutlandım 3 gun gecınce eczaneden test aldım,negatıf cıktı.
Sımdı 5 gun oldu hala adet olmadım.son bır haftadır goguslerım cok agrıyor,rahmım de ara ara batmalar var. sızce hamıle olma ıhtımalım varmı? kan testıne gıtmekten yoruldum artık.Eşimde cok kotu oluyor her sonucu negatıf aldıgımızdasızce ne yapayım kızlar ? eczane testı 3 gunde cıkarmı? Rabbım cok ıstıyorum nolur bana ve tum ısteyenlere sen cocuk ver yarabbım
Tecrubelı arkadaslar lutfen cevap yazın,bende aranıza katılmak ıstıyorum((
çok zor aşamalardan geçmişsiniz :105: inş bebeğiniz sıkı sıkı tutunurHerkese Merhaba,
söyledim cnm
senin için ve merak edenler için de yazdım şimdi dün ki heyecanlı anları :))
Kızlar 7. haftada kan tahlilleri yapılıyormuş galiba bana doktorum bir şey söylemedi tahlil istemedi, bayramdan sonra kontrole çağırdı, acaba unutmuş olabilir mi?
Kızlar bu arada ve derede bir de sürücü kursuna kaydoldum.
1 Kasımda kurs başlıcak, Ocak ayı sonunda falan alırmışım ehliyetimi.
Bu zamana kadar beklettiğim çok büyük hata yaaaaaaa..
mrb kızlar bişi soracam salı doktora gittik hcg 800 çıktı ultrasondan baktı göremedi pazartesiye randevu verdi sizce o gün görünür mü erken mi daha bilemedim???
haklısın hepsi başka bşy diyo.ama bunun da sebebi yaptıkları muayene bence.doktorlarımızı çok da sorgulamamak lazım bizim için en iyisini onlar bilir..şu bunu kullanıyomuş öteki başka kullanıyomuş ben niye kullanmıyorum gibi sorular aklımıza gelememeli çünkü hepimizin bünyesi farklı ve doktorlarımız muayenede bunları göz önünde bulundurarak ilaçlarımızı veriyor.folbiol de kötü bi ilaç değil.sadece folikasit değeri daha yüksek.
geç döllenmede olabilir bence eczaneden al yap 2 günde bir silikte olsa çıkar sonra kan testi yaptırırsın. Yaşadığın duyguyu anlayabiliyorum hep umutlanmak ve sonra hayal kırıklığı yaşamak yıpratıyor insanı. Çok istediğinin farkındayım ama herşeyden önce hayırlısı olsun hepimiz için böyle düşünmelisin canım bu sefer olmazsa tüp bebek denersin sonuçta tüp bebekle hamile kalabilirsin canını sıkma birde bebek olayına odaklanma çünkü düşündükçe olmuyor hiç aklında yokken oluveriyor... Sen hayatını yaşamaya devam et ve umudunu kaybetme seninde mucize olur Allah nasip ederse canım.
Merhaba hanımlar, nasılsınız
sabah kan testlerimizi olduk aile hekimimiz ücretsiz tüm testleri yapıyor gebelik takibini de yapıyormuş.. yarında sonuçlarımızı alıcağız.. Ben skolyoz hastası oldğum için ortopedi doktorumda görüşmem lazımmış bu aylarda normal doğum yapıp yapamayacağıma karar verecekmiş, inş. normal doğum yapmama müsade ederler..
bende yaptırdım tüm testleri doktor gayet güzel dedi,2 ay sonra tekrar kan sayımı yaparız dediKan sayimi idrar ve diger tum testlerin sonucunu aldim bugun. Cok sukur benim anladigim kadariyla da olumsuz bir durum yok. Cuma 9. Haftaya giriyoruz, o zaman doktora da gostericem sonuclari, o daha net bilginlendirecek beni.
Herkesin tum testlerden olumlu sonuclar almasini dilerim. Sizlerde durumlar nasil?
canım bu korku sanırım hepimizde var,anne olmakla ilgili bişi bu,emin ol doğurduktan sonra da bitmeyecek bu kuşkularımız.o yüzden tevekkül edip teslim olalım.rabbim hakkımızda en iyisini versin inşallahkızlar ben cok kötüyüm kendimi kötü hissediyorum içim sıkılıyor içimde hep bi korku var ya kalp atısını duyamazsam ya bos gebelikse doktora gittim keseyi gördm ama bebeği göremedm daralıyorum cumartesi yada pazar gidicem niye bukadar düşünceliyim
vuuuuuu ne kadar da çabuk büyümüşkızlar bakın göbişime.1 hafta önce çektim bide bunları
msjımı beğenen arkadaşlara çok teşekkür ederim aranızda olmaktan mutluyum
ben yarın yaptırcam ama erken mi acaba.
Herkese selamlar, yeni gelenler hosgeldiler. Gecmisi okuyamadim. Kizcem oyun hamuru oynarken bir bakayim dedim. İnsallah herkes iyidir.
Bu arada bende acaip bir istah var. Midem sabahlar bi de yatmaya yakin cok az bulaniyor. Bulanmadigi zamanlar surekli yemek yemek istiyorum. Bi ben mu boyleyim acaba. Boyle olursa Fena kilo alicam ben ya
ay hangisi iyi acaba ben de hiç yemek istemiyorum. yemek düşününce bile midem bulanıyo. bi de akşamları bulanıyo bu saate kadar iyiyim..kaç aydır zayıflamaya uğraşıom veremedim bu ay 2 kilo verdim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?