kızlar ya bebek kıyafetleri ayakkabısı,mama önlüğü vs...almak istiyom yaaaa...dayanamıyomm..ama erken bekleyeceğim 1 ay daha
Çok şükür bizde bugün kalp atışını duyduk yavrumuzun çok güzel bir duyguydu
bizde pzt gidecegiz dua edin de duyabilelim biz de :)
İnşallah duyarsınız canım
Bizde iki kese vardı ama birinin gelişimi yavaştı onu göremedik rahimde kayboladabilirmiş
ama gelişip öbür bebeğe yetişedebilirmiş
sağlıklı olsunda farketmez inşallah
inşallah yetişir desene ikizlerin olacak nasipse
Çok şükür bizde bugün kalp atışını duyduk yavrumuzun çok güzel bir duyguydu
mervecim tebriklerbizde cumartesi gidicez inşallah
Insallah hepiniz sag saglim kavusursunuz yavrulariiniza
Teşekkür ederim canım
İnşallah kalp atışını duyarsınız
tık tık tık tık diye öyle güzel atıyorduki
bir ömür boyu sağlıcakla atsın yavrularımızın kalbi
ben önceki hamileliğimde 10 saat gidiş 10 saat iki gün sonra dönüş olmak üzere yol gitmiştim, 3 gün sonra bebeğimi kaybetmiştimMerhaba kızlar Bayram da yaklaşık 5saatlik yol gideceğim arabayla sizce sıkıntı olurmu?
hayırlı olsun darısı başımızaÇok şükür bizde bugün kalp atışını duyduk yavrumuzun çok güzel bir duyguydu
vuuuuuu ne kadar da çabuk büyümüşdemekki iç karnın geniş değil ama çokkk yakışmış
evet biraz öyle oldu.çok teşekkür ederim.bu arada kızlar karnı benim gibi hemen pırtlayan ve kaşınmaya başlayan varsa çatlakları önlemek için şimdiden karnına bşyler sürmeye başlasın.
aynenm cnm ..ben de bilmeden 2 gün önce gördüm..o kadar tatlıydıki Allahım bu benm bebeğimmi dedim..7-8 aylık vardı..dedimki karnı acıkmıştır emzireyim:) aynı gün görümcemde erkek görmüş rüyasında AYNI EŞİME BENZİYOMUŞ..Bakalım hangimizinki çıkacak..Kendi rüyamın çıkmasını isterdim..kız olacagı için değil de rüyamın gercekleşmesi için..
kızlar ya bebek kıyafetleri ayakkabısı,mama önlüğü vs...almak istiyom yaaaa...dayanamıyomm..ama erken bekleyeceğim 1 ay daha
Teşekkür ederim canım
İnşallah kalp atışını duyarsınız
tık tık tık tık diye öyle güzel atıyorduki
bir ömür boyu sağlıcakla atsın yavrularımızın kalbi
Çok şükür Allahıma. Kocaman olmuşuz. 1 cm olmuş boyumuz yani 10,4 mm :) Kalbimiz pıt pıt atıyor.Dinletmedi ama doktorumuz. Dinletmicem zararı var dedi. Bak gör burdan nasıl atıyor dedi. Çok hızlıydı.
7+1 mişiz ve haftamızla tam uyumluymuşuz çok şükür.
arzu_mu teyzesi yaz bizi de listeye. Pıt pıtlarımız 18 ekimde gördük bizde.
Benim çok kaşınıyor karnım. Çok tatlı tatlı kaşınıyor hemde.Ne sürsek ki??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?