Al
Allah kavuştursun cnm anıtım is sebebi ile yurtdışında valla benim elimde olsa gece hiç ise gitmesini istemiyorum yalnızım evde Allah yardimcin olsun zor seninki((
Yaa hadi amaaaa sende koy resimmm bak ben koydummm sende koyy isterizzzz
Canim bunu hastanede yapiyorlar doktor yönlendiriyor bende bütün organlarina tam 30 dk bakti cok hareketliydi o anda elini agzina götürmesi el-ayak parmaklarina kadar hepsini görmüstük oglumun tabi normal ultraschal siyah beyaz :)
10 sene masallah canim bayagi ara vermissin yine sen tecrübelisin ahh ben nasil korkuyorum dogum ve sonrasindan
Bencede:)) sizde olmasaydınız bende eşimle konuşur sonrada yatarsın ne yapayım topiği bekleyecek Halim yok ya:))) anladım en iyisi ama eşim evde olunca pek takilamiyirum bizimki pek Nazlı ilgi alaka onda olsun istiyor zaten benmi hamileyim yoksa onu anlamış değilim))
Tmm ama yarın koyabilirim ancak imdi telden giriyorum bütün aldıklarımı koyarım ama arabamız gelmedi yarın gelirse onuda koyarım:)))
Amin canim tesekkürler... 2 haftamiz kaldi ondan sonra doguma kadar aksamlari eve gelicek insallah..
evet canim yalnizliga alisinca öyle oluyor bende öyleyim ne yazikki gece otur gunduz uyu zaten kimseyi göremeiyorsun bu durumdadüzenim bozuldu iyice benimde . tsk ederim cnm saol bende siparis verdim eklerim resmini kapi susu fln ee biz internetten verince tmm istedigim gibi olmuyor ne yazikki neyse yinedefena degil istediklerimde.
besigini bende ikeadan alcam belki ayni besiigi begenmisizdir
kiz emzige takmak icin sey iste ismini bilce yazcamdaemzik takisi kolyesi kurpu sapi anla iste :26:
yarin resmini cekip eklerim . aldiklarimi coktandir eklemiyrum bende tembellik yaptim buara baya:26:
şekerim azıcık yüksekti canım açlık:83 tokluk:150. ama şeker yüklemesinden önceki iki gün deli gibi tulumba tatlısı yemiştim bence ondan yüksek çıktı yoksa sanmıyorum yani yoktur bende şeker filan :26:. zaten bir hafta sonra tekrarlanacak 100 lük yapılacak, o zaman son iki gün tatlı yemicem bakiyim nolucak.
ay ben de züğürt tesellisi yapıyorum dimi şeker yüksekse yüksek işte ne bahanelere sarılıyorsun desene.
anladim cnm burda oyle hastane fln bakmiyor ancak acil durumun olursa gidiyorsun. ilk zamanlar bir kac kez gitmistim ordaki doktor beni tanidi artik gecne dogum randevusu almaya gittimde gördu slm veriyorinsallah dogum doktorumda o olur cok iyi bir bayan
buarada esinlede en kisa zamanda kavusursunuz insallah, okadar uzak kalmasini hic istemezdim ben dogrusu. allah yardimcin olsun.
evet tecrube var ama cok seyleri bende hatirlamakta gucluk cekiyorum 10 yil ara vermek zorundaydim cunku ikisinin arasinda iki yas fark oldugu icin cok zor geldi ayni anda ikisine bakmak. gerci bir daha olmasini dusunmuyordum son iki yila kadar firim degisti. birtane daha olsun dedik hayirlisi olmustur insallah
ahh su erkekler cocuktan daha beterler ya . ufacik ilgi eksikligine tahammuleri yok gerci bizimki alisti artik. iki cocuktan sonra
zaten ben hep diyorum benim 3 cocugum var 4 . olcak simdidesizinde bebis dunyaya gelsin okadar ilgi bekleyemez beklesede sen gösteremiyeceksin oda alisacak zamanla
Sorma yavrum bugün iki ses duyduda hareket etti hep yalnızlıktanda kımıldamazmış meğersem
Tamam gelince ekle bekliyoruz ee olsun bence hepsi çok güzeldir
Nede olsa senin zevkin
Beşiğide ekleyeyim dur eğer oysa bakalım
Tamam canım ne zaman müsait olursna o zaman koy
Ne arabası kız senin bebek kız değilmiydi:26::26:
anladim cnm burda oyle hastane fln bakmiyor ancak acil durumun olursa gidiyorsun. ilk zamanlar bir kac kez gitmistim ordaki doktor beni tanidi artik gecne dogum randevusu almaya gittimde gördu slm veriyorinsallah dogum doktorumda o olur cok iyi bir bayan
buarada esinlede en kisa zamanda kavusursunuz insallah, okadar uzak kalmasini hic istemezdim ben dogrusu. allah yardimcin olsun.
evet tecrube var ama cok seyleri bende hatirlamakta gucluk cekiyorum 10 yil ara vermek zorundaydim cunku ikisinin arasinda iki yas fark oldugu icin cok zor geldi ayni anda ikisine bakmak. gerci bir daha olmasini dusunmuyordum son iki yila kadar firim degisti. birtane daha olsun dedik hayirlisi olmustur insallah
Burda doguma kadar 5-6 defa mutterkindpass kontrolu kendi doktorun da.. 4-5 defa da dogum yapmak icin randevu aldigin hastane de detayli kontroller var canim hastane tamamen ücretsiz... Aslin da iyi birsey
Esim yakinda geliyor insallah.. Allahtan evdeyim sabahin 5in de ise bu göbekle gitmek zorun da kaliyordum... Cok zor olsada devletten calismama iznini aldim sükür
Yine de yasadikca animsarsin bazi seyleri unutmus olabilirsin ama benden daha tecrübelisin :)))
Mesela oglusum tam saat 19:00 dan buyana araliksiz tekmeliyor bu saat oldu ilk defa bukadar uzun süre araliksiz hissettigim icin suan acaba acmi, susuzmu birseymi istiyor neden sürekli tekme atiyor, kalkip birseyler yemelimiyim diye uyuyamiyorum :))
Evet ya zaten öyle diyorum bende sen koca beceksin fiyorum ama daha evneleli 1 yıl olmadı normal ya zamanla zaten alışacak mecbur kızım bütün ilgini ve vaktimi alacak işteeeee veremeyeceğim ama bizimki olsun ona gösterdiğin ilgide bana diyor şikayet etmez gibime geliyor:))) ooo sen daha iyisin ya masallAh Allah bagislasin cocuklarını:))
ay kiz nasil guldum gece gece bir görsenzavalli kizcen sessizlikten hareket etmiyormus yani kiyamam ben onan canim ya. annesi suc sendenmis demeki birde bebisim hareket etmiyor diye mizmizlaniyorsun cik gez bundan sonra bebis sese alissin birazcik tmm eklede bakalim resmine
ooowww tabi esin haklmiymis ozaman birsey diyemem simdi bir yil demek ne demek cok taze herhalde ilgi bekliyecem koca bebisler
evet zamanla alisacam mecbur esini ihmal etmezsin ama butun ilgiyi suan esine verirken ikiye bolunecek mecburen oda alisacak.
amin cnm cümlemizinkini bagislasin allah acilarini göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?