- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Magnorm hem bacaklardaki kasılmalara hemde şu an yaşadığımız kasılmalara iyi geliyor canım. Doktoruna sor bakalım.
Bundan 2 sefer önceki kontrolümde bebişim 560 gr çıkmıştı sanırım ve haftasına göre hep önde giden bebek gerilemişti. Çok üzülmüştüm, sonra kaza oldu 13 gün sonra tekrar gitmek zorunda kaldım doktora ve bebiş 901 gr olmuştu.13 günde bu kadar kilo alması biraz zor gibi. :44:
Dün, yani 901 gr çıktıktan 17 gün sonra ki kontrolde 1100 gr çıktı. Ben az almış bu sefer diyince doktorum ''bu haftalarda yapılan ölçümler bebeğin pozisyonuna göre farklı sonuçlar verir. Bu aşağı yukarı değer, tam ölçümünü almam mümkün değil, gayet iyi'' dedi.Benim de içim rahatladı.
Eki Görüntüle 658498 Eki Görüntüle 658499 kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bizim doğumdan 5-6 ay sonra taşınma ihtimalimiz var.ve şuan oturduğumuz evde bebek odası yapacağım yer yok.yatak odama bişey alıcam ama park yatak almak istemiyorum.ucuz yollu halletmek istiyorum bu kısa dönemi.inşallah başka eve çıktığımda kısmet olursa oda takımı almak istiyorum.ya ıkeadan beşik alıcam,yada saraylı beşik.sizce hangisi?ikisinede hevesim var ama karar veremiyorum.ikeanın beşikleri sallanmıyor.saraylı beşik sallanıyor ama onuda en fazla 5-6 aya kadar kullanabilicem.kafam çok karışık :44:
güle güle kullanın o zaman tatlım bak bnm dediğim model böyleydialttaki
oğluşumda iyi cnm şeker yüklememizi yaptırdık sorun çıkmadı ama annesini hasta etti sıpam makat gelişi duruyo yani ters poposu aşağıda başı aşağıda olması gerekirken sağ böbreğime de kafayı dayıyo böbreğimi büyütmüş doğumda riskli şuan inşallah pozisyon değiştirirde oğlum btn gün spor yapıyoruz egzersiz yapıyruz değişsin die ama yok bnm ki kafa atıo bana sürekli pazartesi doktra gidicem böbreğim için ürolojiye yolladı doktorum stent takılabilirmiş doğuma kdr ki süre için kaç gündür ağla ağla öldüm çok stres yaptım çocuğum iyi ama bnmde iyi olmam gerekiyor annesiyim snçta onun bana ihtycı var doğum snrası allah yardımcımız olsun sağlıkla doğursak bi yavruları sen nasılsın şeker kızın napıo tekmeleri yion mu :)
kızlar şu an hastanedeyim, iş yerinde merdivenlerden düştümama bebegimde bende iiyiz şükürler olsunn. sadece çok korktugum için kasılmalarım var.. doktorum 1 kaç saat burda dinlen kasılmalarını sayıp takip edicem dedii uzandık bekliyoruz:26:
Eki Görüntüle 658498 Eki Görüntüle 658499 kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bizim doğumdan 5-6 ay sonra taşınma ihtimalimiz var.ve şuan oturduğumuz evde bebek odası yapacağım yer yok.yatak odama bişey alıcam ama park yatak almak istemiyorum.ucuz yollu halletmek istiyorum bu kısa dönemi.inşallah başka eve çıktığımda kısmet olursa oda takımı almak istiyorum.ya ıkeadan beşik alıcam,yada saraylı beşik.sizce hangisi?ikisinede hevesim var ama karar veremiyorum.ikeanın beşikleri sallanmıyor.saraylı beşik sallanıyor ama onuda en fazla 5-6 aya kadar kullanabilicem.kafam çok karışık :44:
Canım eğer 5-6 ay sonra taşınacağın kesinse sepeti al derim. Ben oda almama rağmen birde sepet alıcam. 6 aya kadar onda benim odamda yatacak. 6 ayından sonra odasına marş marş diye düşünüyorum inşallah.
bende senin gibi düşünüyordum. bambu sepetimiz var 6. aydan sonra odasında yatar diyordum ama göbüşüm büyüdükçe ayrı odada yatmaya dayanamayazağımı hissediyorumhayırlısı artık...
Biz geldik teteleri.
Oğlumun pozisyonu müsait olmadığından çok sağlıklı ölçümler alamadı doktor teyzemiz. Kilomuz 1100 çıktı.Tahmini değeri bu dedi. Bu haftalarda çok sağlıklı ölçümler alamıyoruz dedi.
Suyumuz iyi, plesentamız iyi çok şükür.
Hafif kasılmaların var. Magnormu günde 2 defa almaya devam. 32. haftaya kadar doğurma rica ediyorum dedi.Bir daha ki kontrol 3 hafta sonra yani 4 nisanda.
Erken doğum riskim var..
Göğsümde sızı da var..
Diyet yapmıorum..
Bebek göbek deliğinin altında toplanıyormuş gibi oluor nefesin daralıor kasılıorsun hareket edemiorsun ama 10-15 saniye sürüor geçior..
Ayrıca dün göğüslerimden süt geldi sapsarıydı heyecanlandım,kalktım gittim boy abdesti aldım..
Canım şu Fatma ŞAHİN in açıklamasına çok sıkıldı ne yalan diyim hevesim böğrüme oturdu :)
güle güle kullanın o zaman tatlım bak bnm dediğim model böyleydi alttaki
oğluşumda iyi cnm şeker yüklememizi yaptırdık sorun çıkmadı ama annesini hasta etti sıpam makat gelişi duruyo yani ters poposu aşağıda başı aşağıda olması gerekirken sağ böbreğime de kafayı dayıyo böbreğimi büyütmüş doğumda riskli şuan inşallah pozisyon değiştirirde oğlum btn gün spor yapıyoruz egzersiz yapıyruz değişsin die ama yok bnm ki kafa atıo bana sürekli pazartesi doktra gidicem böbreğim için ürolojiye yolladı doktorum stent takılabilirmiş doğuma kdr ki süre için kaç gündür ağla ağla öldüm çok stres yaptım çocuğum iyi ama bnmde iyi olmam gerekiyor annesiyim snçta onun bana ihtycı var doğum snrası allah yardımcımız olsun sağlıkla doğursak bi yavruları sen nasılsın şeker kızın napıo tekmeleri yion mu :)
bu çok güzelmiş canım site felan varsa bakabilirim bende oda yapmıcam o yüzden düşünüyorum böyle birşeylerEki Görüntüle 658526 Eki Görüntüle 658528
Canim bende seninle ayni dertten muzdaribim ve böyle birsey aldim eger yerimde yok diyorsan bak istersen
Daha tam olarak bitmedi ama olduğu kadarını sizlerle paylaşmak istedim. Tahta atımızı daha kurmadık ve dönencemiz beşiğe küçük geldi başka bir dönenceyle değiştirmemiz gerekiyor. Salıncağımız falan daha gelmedi. Ufak tefek ayrıntılar. Kıyafetlerimiz 1 yaşına kadar alındı. oglumuz hergün benimle ofise geleceği için extra kıyafet alındı. ayrıca ofisede küçük bir bakım köşesi hazırladık. Birara oranında resmini koyarım çok şeker oldu. Allah sağlık ve huzurla kullanmak nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 658544 Eki Görüntüle 658545 Eki Görüntüle 658546 Eki Görüntüle 658547 Eki Görüntüle 658548 Eki Görüntüle 658549 Eki Görüntüle 658550 Eki Görüntüle 658551 Eki Görüntüle 658552
Selam kızlar hayırlı cumalar bikaç sorum olcakşu kasılma olayını herkes yaşıyor mu ve ne sıklıkla oluyor ? ( SANKİ BEBEK KENDİNİ TOP YAPIYOR VE KARIN SERTLEŞİYOR )
-doktoru tarafından erken doğum riskin var söylemine maruz kalan var mı?
-birkaç gündür bir sağ bir sol daha çok sol göğsümde sızı oluyor yaşayan var mı?
-son olarak ta diyet yapan bir arkadaş mümkünse listesini paylaşabilir mi?
evet bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?