2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ilacı sorayım bi sağol tatlım kilosunu takma dediğim gibi doğumda belli olucak en net kilosu sağlıkla doğsunlarda ben 5 kilo çocuğum doğsun istemiyorum zaten 3 kilo olsun sağlıklı olsun kçük bebek daha çabuk büyüyor zaten emziricez rabbim izin verirse

Eki Görüntüle 658499 kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bizim doğumdan 5-6 ay sonra taşınma ihtimalimiz var.ve şuan oturduğumuz evde bebek odası yapacağım yer yok.yatak odama bişey alıcam ama park yatak almak istemiyorum.ucuz yollu halletmek istiyorum bu kısa dönemi.inşallah başka eve çıktığımda kısmet olursa oda takımı almak istiyorum.ya ıkeadan beşik alıcam,yada saraylı beşik.sizce hangisi?ikisinede hevesim var ama karar veremiyorum.ikeanın beşikleri sallanmıyor.saraylı beşik sallanıyor ama onuda en fazla 5-6 aya kadar kullanabilicem.kafam çok karışık :44:

kızlar maşallah sabaha kadar kaynatmış..sayfalar uçmuş..okuya okuya dermanım kalmadım yorum yapmaya..kızlar aldıklarınız hayırlı olsun bu arada...

bnce ikea cnm hem snradan taşındığında ona dolap ta yaptırırsın şifonyerde takımı tamamlarsın ama öbürünü 6 ay bile kullanamazsın gibi geliyor yazın doğucaklar sıcak dar gelicek brz hareketlennce bnm yeğenin beşiğe bile sığamadı 4. ayında düşün artık dönmeye başlayınca korkuyosun bunda hareketleri zor olur ikea mantıklı gibi sallanan beyaz modellere de bakabilirsin 250 300 e sallanan beyaz beşiklerde var

Sagol cnm benim Ayy kiyamam canim ya cok gecmis olsun inşallah düzelir uygun pozisyona gelir yerim ben onu ya annesine sıkıntı veriyor he( aman herkeste bı erken dogum riski var bu nedir ya sağlicakla bı dünyaya gelselerdi bu sikintilardanda kurtulmuş olurduk benim kıza nazar ettim sanırım ben iki uç gündür fazla tepik atmıyor neyseki ara ara hareketlerini hissediyorumda icin rahatlıyor şekerin de iyi çıkmış cok şükür bizimkide iyi çıktı sorun yok

çok geçmiş olsun zeyno.. çok şükür ki ikinizde iyisiniz canım..kasılmalarında geçer inş..
Allah esirgesin sizi

bence ikeadan al canım daha kullanışlı hemde daha uzun süre kullanırsın

Bence sağdaki cnm digeri küçük geldi bana merve02 de aynısını almıştı sanırım

Seen00 evet ya gececi olduk bizde aman gündüz 13:00 da kalktım ama:))

Canım eğer 5-6 ay sonra taşınacağın kesinse sepeti al derim. Ben oda almama rağmen birde sepet alıcam. 6 aya kadar onda benim odamda yatacak. 6 ayından sonra odasına marş marş diye düşünüyorum inşallah.

Ama 5-6 ay sonrası kesin değilse yatağı al.

Son düzenleme:

tokoyay maşaallah oğluşunaa..
çok şükür iyisiniz annesiii.. ee büyüdüler artık ultrasonada sığmıyorlar ki,rahat rahat ölçülsünler..kısım kısım inceleniyorlar
kasılmalarda normaldir sanırım.. magnorm günde 2 alıyorsun demek.. ben tek kullanıyorum hala.. ama kramplar başladı 2 gecedir

son yazdığında gülümsetti beni.. 32.haftaya kadar doğurmam,merak etmeyin teysesi deseydin
neden böyle söyledi ki, kasılman var diye mi cnm?

zevklerimiz aynıymış sanırım canım:)

saraylı beşik ve ikea hensvik beşiği aldık bizde oğlumuza, 6 aya kadar yanımızda saraylı beşikte yatırıp sonra odasına geçiricez inşallah.

Canim bende seninle ayni dertten muzdaribim ve böyle birsey aldim eger yerimde yok diyorsan bak istersen

peki bu kasılma olayını ne kadar da bir yaşıyorsun ve riskle bi alakası var mı normal mi ? :18:
herşeyi sıralamışsın canım tşk ederim inş başka bir açıklamayla böğrüne oturan hevesin de geri kalkar

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun, umarım düzelir yakında ve sağlıkla doğum yaparsın güzel haberlerini de bekliyoruz..

Canım ben taşınsan da taşınmasan da ikea al derim.. Diğerini bir süre sonra istesen de kullanamayacaksın yanında sürüklenecek.. İkea alırsan hem şimdi yanında yatırabilirsin hem de sonra taşınınca odası için kullanabilirsin ayrıca bir masrafta olmamış olur..

Daha tam olarak bitmedi ama olduğu kadarını sizlerle paylaşmak istedim. Tahta atımızı daha kurmadık ve dönencemiz beşiğe küçük geldi başka bir dönenceyle değiştirmemiz gerekiyor. Salıncağımız falan daha gelmedi. Ufak tefek ayrıntılar. Kıyafetlerimiz 1 yaşına kadar alındı. oglumuz hergün benimle ofise geleceği için extra kıyafet alındı. ayrıca ofisede küçük bir bakım köşesi hazırladık. Birara oranında resmini koyarım çok şeker oldu. Allah sağlık ve huzurla kullanmak nasip etsin inşallah.

Çok güzel olmuş annesi hazırlıklar tamamlanmış gibi :) Sağlıkla huzur mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah..

Bendede oluyor. Göğüslerimin kenarları ağrıyor ve katılma oluyor ama doktor normal dedi. Bende erken doğurmaktan korkuyorum zaten yaşım yüzünden öyle bir riskimde var. 32. haftayı atlatsam biraz nefes alıcam inşallah. 5 hafta kaldı.Zaten burda doğru düzgün muayene etmiyorlar ultrasonlarda bakmıyolar. Idrar testı yapıp gönderiyorlar. Bebeğim Allah'a emanet. Yapacak bişey yok.

Kızlar bugun saglık ocagına gıttık 2.doz asımızı olduk ama ben kilo almamısım hala 60 kıloyum bebegim beslenıyordur ama dımı cok üzüldüm bebegım aç mı kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…