kızlar yine kıyamadım bebişime,nescafe içmiim dedim.azcık çay kaşığı ucuyla nescafe koyup sütlü kahve yaptım kendimeeh tam nescafe tadı alamasamda tatmin oldum sayılır
bişi sorcam size atşeölçerler konusunda ne düşünüyorsunuz ne marka aldınız vs.:44:
bebiş için hangi ateşölçerler daha iyidir dijital alcam ama bi temassızlar,bi kulaktan ölçenler,bi alından ölçenler,bi de hem kulak hem alından ölçenler var. ne marka ve nasıl seçmeli acaba?:44:
Aaaa 15 mı yazmişim ben ya valla yeni farkettim evet dediğin gibi 25 yaşımı dolduruyorum cnm:)))
Kizlar morelim cok bozuldu simdi bebek arabamız geldi netten almıştım kanz markasını sipariş ettik baby hope diye birsey geldi canim sıkıldı bı daha internetten bişey almam
Öncelikle
Gelelim diyet listesine ..Acıbadem hastanesindeki doktorun verdiği diyet... Bu arada 69 kg ile hamile kaldım şuan 80 im ona göre düşünün diyet
Akşam engeç 7 de yenmiş olacak
salata
1 kaseçorba
4 köfte kadar et
1 kase yoğurt
2 ince dilim ekmek
gece 10 da 1 bardak süt
kızlar şu an hastanedeyim, iş yerinde merdivenlerden düştümama bebegimde bende iiyiz şükürler olsunn. sadece çok korktugum için kasılmalarım var.. doktorum 1 kaç saat burda dinlen kasılmalarını sayıp takip edicem dedii uzandık bekliyoruz:26:
Canım kaç gündür aklımdasın, nasılsın? Var mı bir gelişme? Tekrar kontrole falan gittin mi?
Merak ettim seni azıcık kendinle ilgili de bir şeyler yazıver..
canım ben günde bir tane 3ü 1arada içiyorum napiyim çok canım çekiyor. hem internette günde bir taneden zarar gelmez diye okumuştum hep, ben de dünden razı tabi içiyorum yani
ıkeadan oda takımı alan kızlaarrrr
sözum sızeee
neler aldınız oda takımı olarak resımlerını eklermısınızz
benım bulundugum sehırde ıkea yok
ama ikeayıda cok sevıyorum
sızden fıkır alıp belkı yakınımda ıkea olan bır sehırden alısverısleırmı yapabılırm
yok kuzucum ikimizin de boylarımızla kilolarımız arasındaki fark 5. yani sen benden şişko filan değilsin rahat ol.
bir de benim vücudum bir acaip kız görsen kolda suratta bacaklarda bişey yok, bütün kilo popomda ve göğüslerimde. aynaya yandan bir bakıyorum göbek bir yana uzamış popo bir yana resmen Z çiziyorum . keşke vücudum orantılı kilo alsa o zaman böyle dombili durmazdım ...
ranana Bak bi ortak yönümüz daha varmış ben de 25 yaşındayımEylül'de 26 olucam ama olsun 25 yaşında anne olucam
sseddoshh ben de minikusss gibi Arzum Bebbe düşünüyorum özellikleri güzel boyutu küçük bi de fiyatı da diğer markalara nazaran çok uygun...
hangi siteden aldın iade edebilirsin..
kızlar şu an hastanedeyim, iş yerinde merdivenlerden düştümama bebegimde bende iiyiz şükürler olsunn. sadece çok korktugum için kasılmalarım var.. doktorum 1 kaç saat burda dinlen kasılmalarını sayıp takip edicem dedii uzandık bekliyoruz:26:
Ysmc cok gecmis olsun ara ara benimde cok belim ağrıyor hele yorulunca cok ağrıyor dikkat et bol dinlen gecer belki
Zeyyno; cok gecmis olsun Rabbim ikinizide korumuş cok şükür birseycikler olmamisş sende daha dikkatli ol
bende de oluyorr birden bi basıo fenaa yaniya kızlarrrrrr
ben cok fena yanıorm
cok ates bastı
sızdede oluomu ole
offfffff
Ben arzum bebbe ye karar verdim onu da bir arkadaşım hediye olarak alacak..
Yorumlarını okudum gayet iyiydi.. pratik hafif bir ürün.. bir incele istersen hepsiburada.com da pek çok yorum var..
ranana Bak bi ortak yönümüz daha varmış ben de 25 yaşındayımEylül'de 26 olucam ama olsun 25 yaşında anne olucam
sseddoshh ben de minikusss gibi Arzum Bebbe düşünüyorum özellikleri güzel boyutu küçük bi de fiyatı da diğer markalara nazaran çok uygun...
.
bende çamaşırımı değiştirirken görüyorum böyle kurumuş sarı kabuk gibi şeyler var meme ucumda,annem sütümün gelmiş olabileceğini söyledi ve elleme sakın dedi. sıkma canım sende sakın. 7.aydan sonrada memelerle pek oynamamak gerekiyormuş erken doğumu tetikliyormuş
detaylında istemediler mi senin cnm benim kendi doktorum şişlide bi özel muayenehaneye yönlendirdi doktorum osman özyurt idi detaylı 4D baktı bebeğe organlarının resmine kdr verdi bide oğlumun uyurken ki resmini ayrıca cd çekimi yarım saatlik ben ondan bir sürü resmini yakaladım aldım yaptırsan iyi olur dediğin gbi hem anı olarak kalıo hmde insan mrk edio nasıl bşy kme benzio die :) bnm oğlan aynı babası köfte duduşlu :)4d veya 3d ultrason yaptiran varmi aranizda? ne düsünüyorsunuz güzel bir ani olarak yaptirmalimiyiz sizce?
Biz geldik teteleri.
Oğlumun pozisyonu müsait olmadığından çok sağlıklı ölçümler alamadı doktor teyzemiz. Kilomuz 1100 çıktı.Tahmini değeri bu dedi. Bu haftalarda çok sağlıklı ölçümler alamıyoruz dedi.
Suyumuz iyi, plesentamız iyi çok şükür.
Hafif kasılmaların var. Magnormu günde 2 defa almaya devam. 32. haftaya kadar doğurma rica ediyorum dedi.Bir daha ki kontrol 3 hafta sonra yani 4 nisanda.
çok güzelmiş cnm ama ev kullanımı için uygun gibi geldi üstü kapaklı yani bebek arabalarındaki gibi olanlardan alırsan hem evde hem dışarda kullanabilirsinSunny Baby Alya Ana Kucağı GittiGidiyor'da 77722425
kızlar bu anakucağı nasıl almayı düşünüyorum da fikir verirseniz sevinirim birde ana kucakları kullanışlı oluyor mu
aaa çok şaşırdm önceden yaşanıyomuki böyle şeyler, bende olmadı
hareketleri az yada hiç etmediğinde süt iç canım sol tarafına yan uzan hemen başlar sindirdiğin anda buda 5 dk yı buluo bnm ki tatlıya hiç oynamıo ekşiye oynuo mesela hareket etsinler ya etmediği zaman kafayı yiorum karnımı pıt pıt gıdıklıorum hafif hemen tepki verio onuda deneyebilirsin :)Güzel anne adaylarimizin neredeyse hepsi uyudu sanirim ben yine de duramadim yazayim dedim 2 gündür falan oglusum nerdeyse hic hareket etmiyordu bugün tam 5 saattir en fazla 10 dk durdugu oldu :)
Ayy cok mutlu yaaa kuzum benim annesi kurban olsun..
Saol, tam tersi butun gün oturuyorum masa başındayım acaba biraz dolaşsam iyi gelir mi?..Ay ben 8. ayda nasıl çalışıcam umarım bu bugüne özeldir...
kasılmalar bndede oluyor ara ara ama bşy kullanmıyorum bi doktoruma söylim banada bşy verir herhalde bide bnm bebek ters makat gelişi duruyo ondan hep idrar torbamı tepiklio o yzden de kasılmam çok oluo sağlıkla doğursak bebeleri daha ne isteriz yabide ölçümlere çok aldanmamalıymışız tokoyaycım doktorumda öyle dedi 3 kilo denen bebek 2800 çıkabiliomuş yada ufak denen bebek büyük çıkabiliomuş o yzden biz yememize dkkt edicez bebeğin kilosunu kafamıza takmıycaz
ya kızlarrrrrr
ben cok fena yanıorm
cok ates bastı
sızdede oluomu ole
offfffff
Cnm cok sagol ama aldık geldi bile bunlar kullanışlı olmuyor mü ki senin dediğin nasıl birsey bu arada hoş geldin nasılsın oğluşun nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?