2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben arzum bebbe ye karar verdim onu da bir arkadaşım hediye olarak alacak..
Yorumlarını okudum gayet iyiydi.. pratik hafif bir ürün.. bir incele istersen hepsiburada.com da pek çok yorum var..

ranana Bak bi ortak yönümüz daha varmış ben de 25 yaşındayım Eylül'de 26 olucam ama olsun 25 yaşında anne olucam

sseddoshh ben de minikusss gibi Arzum Bebbe düşünüyorum özellikleri güzel boyutu küçük bi de fiyatı da diğer markalara nazaran çok uygun...

hangi siteden aldın iade edebilirsin..

Bu düşmeler çok korkutucuuuuu..

Geçmiş olsun canım allah şifa versin..

Denge merkezimiz değişti diye düşüoz herhalde..

Yahu et ile süt ürünlerinin beraber tüketilmemesi gerektiğini tüm doktorlar söylüyor;
sindirim açısından çok sakıncalı oldugu, et ürünlerindeki demiri bloke ettiği vs
yabancı sitelerde bile yazıyor; bizim bazı doktorlar yogurt faydalıdır su bu faydalıdır dıye
bırbırı ıle yenmemesı gereken seylerı ne kadar rahat verıyorlar lıstelerınde ınanamıyorum
et ile yoğurt asla bir arada yenmemeli; birinin sindirimi bitmeden diğeri yenildiğinde vücut acısından
ciddi bir sindirim sorunu.

Çok çok çok geçmiş olsun; sana nazar değdi bence....

Canım kaç gündür aklımdasın, nasılsın? Var mı bir gelişme? Tekrar kontrole falan gittin mi?
Merak ettim seni azıcık kendinle ilgili de bir şeyler yazıver..

Canım bi netleşse size yazıcam ama doğru düzgün bir muayene olamadım gitti.
Haftaya inşallah gitmeyi planlıyorum, bakalım ne dicekler..
Biraz da gittiğimde inşallah büyümüş olur, diye pek acele etmiyorum bu ara..
Çok teşekkür ederim ilgine..

canım ben günde bir tane 3ü 1arada içiyorum napiyim çok canım çekiyor. hem internette günde bir taneden zarar gelmez diye okumuştum hep, ben de dünden razı tabi içiyorum yani

Günde 1 tane bile çok fazla bence.
Bu içecekte kafein var ve bize bile zararlı, bebeklere daha da zararlı olduguna eminim.
Doktorlar 1 fincandan birşey olmaz dıyorlar ama bence hiç riske girmeye gerek yok.
Çünkü bu tür konulardaki araştırmalar çok da yaygın değil.

ikea nın internet sıtesınden de alabılıyorsun repla
ama sen bizzat görmek istediğin için bizzat gideceksin sanırım ama gidemezsen de internet işini görür

benim ise sadece karın bölgemden kilo alma durumum sözkonusu
kollar, bacaklar, yüz, popo aynı
sadece göbek ve karın
6,5 kilo aldım ben de, 28. haftamdayım

Haha evet ya bende Ağustos da 26'a giricem biraz daha anlatırsak biz kankeyto oluruz ha ne guzel en bilinçli bı yaş bence erken anne olanlar unutuyorlar biz unutmayız hiçbirşeyi :)))

hangi siteden aldın iade edebilirsin..

Gittigidiyor'dan aldık cnm bı daha ugraşamam valla ne yapayım kullanacağım eşimle kurduk zaten sonradan dikkatimi çekti acmamış olsaydim iade ederdim neyse hayırlısı olsun ne yapalım

Geçmiş olsun canım

Kızlar, bebek bezlerine bakıyorum da şimdi;
bu ikiz paket ne demek acaba?
Bilgisi olan var mı??

Ysmc cok gecmis olsun ara ara benimde cok belim ağrıyor hele yorulunca cok ağrıyor dikkat et bol dinlen gecer belki

Zeyyno; cok gecmis olsun Rabbim ikinizide korumuş cok şükür birseycikler olmamisş sende daha dikkatli ol

Saol, tam tersi butun gün oturuyorum masa başındayım acaba biraz dolaşsam iyi gelir mi?..Ay ben 8. ayda nasıl çalışıcam umarım bu bugüne özeldir...

ya kızlarrrrrr

ben cok fena yanıorm
cok ates bastı
sızdede oluomu ole
offfffff
bende de oluyorr birden bi basıo fenaa yani
Ben arzum bebbe ye karar verdim onu da bir arkadaşım hediye olarak alacak..
Yorumlarını okudum gayet iyiydi.. pratik hafif bir ürün.. bir incele istersen hepsiburada.com da pek çok yorum var..

bende onu inceledim hoşuma gitti ama pek yorum görememiştim hepsi buradaya bakayım madem bi.sağolun fıstıklar

tmm tşk ederim cnm
4d veya 3d ultrason yaptiran varmi aranizda? ne düsünüyorsunuz güzel bir ani olarak yaptirmalimiyiz sizce?
detaylında istemediler mi senin cnm benim kendi doktorum şişlide bi özel muayenehaneye yönlendirdi doktorum osman özyurt idi detaylı 4D baktı bebeğe organlarının resmine kdr verdi bide oğlumun uyurken ki resmini ayrıca cd çekimi yarım saatlik ben ondan bir sürü resmini yakaladım aldım yaptırsan iyi olur dediğin gbi hem anı olarak kalıo hmde insan mrk edio nasıl bşy kme benzio die :) bnm oğlan aynı babası köfte duduşlu :)

kasılmalar bndede oluyor ara ara ama bşy kullanmıyorum bi doktoruma söylim banada bşy verir herhalde bide bnm bebek ters makat gelişi duruyo ondan hep idrar torbamı tepiklio o yzden de kasılmam çok oluo sağlıkla doğursak bebeleri daha ne isteriz ya bide ölçümlere çok aldanmamalıymışız tokoyaycım doktorumda öyle dedi 3 kilo denen bebek 2800 çıkabiliomuş yada ufak denen bebek büyük çıkabiliomuş o yzden biz yememize dkkt edicez bebeğin kilosunu kafamıza takmıycaz
Sunny Baby Alya Ana Kucağı GittiGidiyor'da 77722425
kızlar bu anakucağı nasıl almayı düşünüyorum da fikir verirseniz sevinirim birde ana kucakları kullanışlı oluyor mu
çok güzelmiş cnm ama ev kullanımı için uygun gibi geldi üstü kapaklı yani bebek arabalarındaki gibi olanlardan alırsan hem evde hem dışarda kullanabilirsin
aaa çok şaşırdm önceden yaşanıyomuki böyle şeyler, bende olmadı

valla tatlım bnde yaşamadım çnkü ilk bebeğim zaten gebelik dışında gelmesi anormal bi durum 6. aydan itibaren gelirmiş ama herkeste gelmeyebilirmiş son ayda yada doğumda gelende varmış
hareketleri az yada hiç etmediğinde süt iç canım sol tarafına yan uzan hemen başlar sindirdiğin anda buda 5 dk yı buluo bnm ki tatlıya hiç oynamıo ekşiye oynuo mesela hareket etsinler ya etmediği zaman kafayı yiorum karnımı pıt pıt gıdıklıorum hafif hemen tepki verio onuda deneyebilirsin :)

Son düzenleme:
Saol, tam tersi butun gün oturuyorum masa başındayım acaba biraz dolaşsam iyi gelir mi?..Ay ben 8. ayda nasıl çalışıcam umarım bu bugüne özeldir...

Evet ondan da olabilir oturmaktanda agriyabilir artık iyice agirladiyoruz ağrılar sancılar normal inşallah en kısa zamanda gecer bugüne ozeldir

Cnm cok sagol ama aldık geldi bile bunlar kullanışlı olmuyor mü ki senin dediğin nasıl birsey bu arada hoş geldin nasılsın oğluşun nasil

Magnorm hem bacaklardaki kasılmalara hemde şu an yaşadığımız kasılmalara iyi geliyor canım. Doktoruna sor bakalım.

Bundan 2 sefer önceki kontrolümde bebişim 560 gr çıkmıştı sanırım ve haftasına göre hep önde giden bebek gerilemişti. Çok üzülmüştüm, sonra kaza oldu 13 gün sonra tekrar gitmek zorunda kaldım doktora ve bebiş 901 gr olmuştu. 13 günde bu kadar kilo alması biraz zor gibi. :44:

Dün, yani 901 gr çıktıktan 17 gün sonra ki kontrolde 1100 gr çıktı. Ben az almış bu sefer diyince doktorum ''bu haftalarda yapılan ölçümler bebeğin pozisyonuna göre farklı sonuçlar verir. Bu aşağı yukarı değer, tam ölçümünü almam mümkün değil, gayet iyi'' dedi. Benim de içim rahatladı.

Cnm cok sagol ama aldık geldi bile bunlar kullanışlı olmuyor mü ki senin dediğin nasıl birsey bu arada hoş geldin nasılsın oğluşun nasil

güle güle kullanın o zaman tatlım bak bnm dediğim model böyleydi
alttaki

oğluşumda iyi cnm şeker yüklememizi yaptırdık sorun çıkmadı ama annesini hasta etti sıpam makat gelişi duruyo yani ters poposu aşağıda başı aşağıda olması gerekirken sağ böbreğime de kafayı dayıyo böbreğimi büyütmüş doğumda riskli şuan inşallah pozisyon değiştirirde oğlum btn gün spor yapıyoruz egzersiz yapıyruz değişsin die ama yok bnm ki kafa atıo bana sürekli pazartesi doktra gidicem böbreğim için ürolojiye yolladı doktorum stent takılabilirmiş doğuma kdr ki süre için kaç gündür ağla ağla öldüm çok stres yaptım çocuğum iyi ama bnmde iyi olmam gerekiyor annesiyim snçta onun bana ihtycı var doğum snrası allah yardımcımız olsun sağlıkla doğursak bi yavruları sen nasılsın şeker kızın napıo tekmeleri yion mu :)

resimdeki en öndeki parça portbebe, arka soldaki tamamı siyah parça ana kucağı aynı zamanda oto koltuğu, tekerlekli ana mekanizma da puset oluyor. eğer travel sistem alınıyorsa bu resimdeki tam travel sistem. portbebeyi de ana kucağını da tekerlekli mekanizmaya takıp kullanabiliyorsun. ya da normal bizim bebek arabası dediğimiz mekanizmayı kullanıyorsun. umarım açıklayabildim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…