2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar sadeece kendi evi olanlar mı oda yapıyor? Biz de kirada oturuyoruz.
taşınma ihtimalimiz var yaz sonu.
ama ben oda yapmak istiyorum ya
napayım sizce?

Kızlar bugun saglık ocagına gıttık 2.doz asımızı olduk ama ben kilo almamısım hala 60 kıloyum bebegim beslenıyordur ama dımı cok üzüldüm bebegım aç mı kalıyo
kaç kiloyla hamile kaldın canım?
iyi beslediğinden eminsen besleniyodur bebişin sıkıntı etme.
sen kuruyemişini, kuru meyveni, balığını, etini, kalsiyumunu al düzenli, beslenir tabiki

Kazadan sonra daha kuvvetli bir magnezyum ilacı vermişti doktorum bana canım. Adını şimdi hatırlayamadım. 10 gün kadar günde 3 defa kullandım onu. Kazada sarsıldığım için kasılmalarımı engellesin diye. O bitince magnorma devam günde 2 defa demişti. Hala aynı şekilde devam ediyorum.

32. haftaya kadar doğurma diye niye dedi.
Aslında yaklaşık yarım saatlik muhabbetin son cümlesiydi o. Hareketlerime hiç dikkat etmiyorum. Eşim şikayet ediyor. Kaza geçirdim, tansiyonum 7-4 oldu bayılmak üzereyken gittim. Hepsi üst üste geldi. O da yavaş hareket et lütfen artık 29. haftadasın dikkatli davran. 32 den önce doğuruyorum diye gelme bana sakın dedi.

Herhangi bir risk gördüğü için söylenen bir şey değildi yani. Kasılmalarım çok şiddetli değildi nst ye bağlama gereği falan duymadı. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Bu arada aksi bir durum sezersen hemen ara dedi. Zaten artık telefonlarımı efendim .....cım diye açıyor.

kaç kiloyla hamile kaldın canım?
iyi beslediğinden eminsen besleniyodur bebişin sıkıntı etme.
sen kuruyemişini, kuru meyveni, balığını, etini, kalsiyumunu al düzenli, beslenir tabiki

56 kılo ile hamile kaldım 24 haftamda 696 grm dı oglum ben dıkkat edıyorum hatta bana sen ne cok yıyorsun dıyor etrafım dakı hamile arkadaslarım ama nıye kılo almıyorum bılemedım uzuldum ayın 20 de dr kontrolumuz var insallah oglum buyumustır canım yaaa

napayım sizce?
Oda yaparsan duvarlarını boyamazsın. zaten eşyalarını yeni evine taşırsın. Bence sorun olmaz. Extra Odan varsa maddi durumunda müsaitse oda yap derim.
Zeynooo çok geçmiş olsun bende düşmekten çok korkuyorum. Aslında benim sorunum düşmekten çok elime aldığım herşeyi düşürmek. Acaip sakarlaştım sinir oluyorum.
Ben hastane çantamı iki hafta sonra yapıp arabama koycam kızlar. Hastaneye kaydımı falanda yaptırdım. Doktor her gittiğimde erken doğurma şansın çok yüksek yaşından dolayı diye kafamı karıştırıyor. Anladık yaşlıyız kartız da keyfimizden beklemedik bu yaşa kadar. Adama resmen sinir oluyorum. Dan diye söylemesi sinirime dokunuyor. Birde umarım 32 haftayı tamamlarsın yoksa mıkro premature bebekleri Miamıye gönderiyoruz bu hastane yeterli değil deyip iyice korkuttu. Miami 2 saat uzak bize. İnşallah öyle bir durumda kalmayız. Hayırlısıyla sağlıkla bir doğursam dünyalar benim olacak. Böyle korkarak bekleyince zamanda yavaş geçiyor.

Birde tatlı krizimiz var ki sormayın gitsin. Hamileliğimin başından beri toplasanız 3 çikolata yememişimdir. Hamilelik öncesinde de tatlıyla hiç aram yoktu. Şimdi şekerim 147 çıkınca dikkat etmem gerekti ve benim canım inadına tatlı istiyor. Öyle masum sütlü tatlılar falan değil ama.

Dün eşim 2 gündür ismi lazım olmayan bir tatlıya aşeriyorum diye doktorumdan izin alacaktı aklı sıra. Tatlı yese bir kere, çok canı istedi dedi. Doktorum çok canı istediyse az bir şey sütlü tatlı yiyebilir sık olmamak şartıyla. Benim suratım büzüşünce, senin canın ne istiyordu ki dedi. Söyledim.

Olduuuuu canım dedi. İzin yok yiyemezsin dedi. Çok istiyorsan bir çatal sadece dedi.

Yemem daha iyi dedim. Bencede dedi.

Hiç yumuşamadı ki daktır tete.

Ayyy cok güzeller ya hersey tamam bı bebek eksik oda gelince tam olur ne guzel ya benim daha bı araba bı beşik var ya güle güle kullanın cnm herseyini almissin :))

hazırlıklar tamam bir tek bebiş eksik annesiii herşey çok güzel olmuş.. Allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..güle güle iyi günlerde kullansın oğluşun..

Allah razı olsun. Ufak tefek eksiklerimiz var süt sağma makinası kanguru falan gibi ama onlarıda Nisan sonuna kadar hallederiz inşallah. Geriye senin dediğin gibi bir tek oğlumuz kalıyor. Oda hayırlısıyla gelsin tamamlanacak

Ne güzel işte en azından sen sıkıldığında aksiyon alabiliyor.. Ben söylesem daha çok sıkılırım herhalde eşim kredi kartını saklamak için yakında bahçeye gömecek :))

her şeye ağlamayın arada bir ağlayın işe yarıyo

çok şükür bir cuma gününe daha ulaştık sağ salim :))

cicileriniz çok güzel bu arada, Allah hepimize sağlıcakla yavruşlarımızla aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin.

bugün çok küçük bir bebek gördüm, içimi heyecan kapladı...

napayım sizce?

Canım ben şu anda kiradayım eğer bu evimde kalsaydım fazla odam vardı bebeğe yine oda yapacaktım.. Ama Nisan sonu Mayıs başı gibi kendi evimize geçeceğiz kısmetse o yüzden taşınmayı bekliyorum odayı almak için..
Eğe maddi durumun ufak tefek şeyler yapmaya müsaitse yerin de varsa bütçeyi çok zorlamadan bir şeyler yapabilirsin..

Hiç üzülmedimki ben sana :)) sen ye çilekleri sonra şeker ölçtürmeye git sonra da vay efendim tatlı aşerdim :)) olacak şey mi
Canımcım dikkat et sen de bazı sıkıntılar yaşadın ki doğum için bile dikkatli olman gerekiyor bir de gebelik şekeri çıkarma başına..
En iyisini yapmış daktır teteniz

sende hanımı korkutmuşsun o zaman,rica eder tabii:) benimde malesef yine enfeksiyonum çıktı.. bende aradığımda doktor teyzemiz bi tedirgin oluyor.. randevum olmadan hastaneye koşturup gittiğim oluyor.. ordan odadan adımı görüyorlar, ilk beni alıyorlar ''ase hanım bişey mi oldu'' diye paniklemiş oluyor hemşire hanımda..tabi daha önce yaşadığım gebeliğin etkisinden,onlar tedirgin oluyor..
neyse şükür bugünümüze.. sıkalım dişimizi ,ne kaldı kii.. ''değil 32.. 39'a kadar sıkarım dişimi'' deseydin

2 gündür geceleri kramp tutuyor..bundan dolayı olsa gerek dizim ve dizimden aşağısı çok ağrıyor..kasılmaların etkisi sanırım..doktora gideceğim zaten pzt.si ,danışayım bi.. belki arttırılır dozunu..birde 3.aydan bu yana
magnorm kullanıyorum ben..

Yaa aklına düşen malum tatlı hangisisiyse ucundan azıcık bak tadına,nefsin kalmasın..
yasaklandı yaa kıymete biner şimdi tabiii:)) hatırlıyormusun ilk zamanlar senle konuştuğumuzda ,aynı durumdaymışız.. bende tatlıyı hiç sevmem..hatta canımız tatlı istemiyorr,nasıl atlı doğuracaksak artık :)demiştikk.. bende durdum durdum şimdi şekerli bişeyler yeme krizi tutuyorr..ama öyle ucundan azcık bakmakta bana göre değil,kesilene kadar yemek istiyorum..frenliyorum yinede..aklıma düştüğünde;meyveyle bastırıyorum bu isteği ..

Nasılsın canım? göremiyorum sanki seni bir süredir.. Bebiş nasıl var mı bir gelişme?

bence ikeadan al canım daha kullanışlı hemde daha uzun süre kullanırsın

bende ikeadakinden yanayım ama sallanmıyo diye endişeliyim:26:kararsızlık ne kötü

canım kesin değil ama kısmet inşallah öyle hayal kuruyorum.mali durumumuza bağlı birazda:26:ben okadar erken ayırmam bebişimi kıyamamen az bi sene yatsın yamacımdaben ikeaya gidip malzemesine bakayım en iyisi,eğer kötüyse direk vazgeçerim zaten.sen nasıl bir sepet alıcaksın peki?:44:

zevklerimiz aynıymış sanırım canım:)

saraylı beşik ve ikea hensvik beşiği aldık bizde oğlumuza, 6 aya kadar yanımızda saraylı beşikte yatırıp sonra odasına geçiricez inşallah.

canım seninkide süpermiş,bende karar veremezsem ikisinide alır gelirim artık

Eki Görüntüle 658526 Eki Görüntüle 658528

Canim bende seninle ayni dertten muzdaribim ve böyle birsey aldim eger yerimde yok diyorsan bak istersen

canım maddi bi sıkıntım yok, alcağım takımı da beğendim aslında ama taşınırken çok yıpranır mı diye düşünmeden edemiyorum? çok bişey olmaz dimi ya :44:

slm kızlar şampuam ve bebek pişik önleyici krem alıcam sizce sebamedmi iydir bübchen markamı kadınlar kulübünde bir kaç yerde sebamedi önermişler sizler ne düşünüyorusnuz hangi marka aldınız yada alacaksınız ??

Seninde daktırımdan aşağı kalır yanın yokmuş hani. Yok yeme dedi ya hayatta yemem. Sürmem ağzıma. 10 hafta sonra kusana kadar yerim.

Canım bacağıma giren kramplar canımı çok yakıyor. Magnorma rağmen oluyor ne yazık ki. 2 gündür sol ayağım kopuyor ağrıdan yine. Az önce dayanamadım ağrı kesici içtim.
Magnorm zaman zaman mide bulantısı yapıyor bende. Sana da oluyor mu?

Tatlıya gelince. Ben o bir çatalı yersem durduramam kendimi. Tek sevdiğim tatlı. Dayanamam ki yerim hepsini.

İnşallah alırsınız evinizi canım benim.
Ben nasıl bir şey alacağıma karar vermedim. Çok büyük bir şey almak istemiyorum. Çilekte beğenmiştim bir tane. Beyaz. Sepet gibi değil de minyatür beşik gibi bir şeydi. O olabilir. 6 aya kadar yatabilir demişti satıcı.

Ben kesinlikle 6. aydan sonra ayırıcam yanımdan. Ama onun odasında benim de yatağım olacak. Alışana kadar bende orda yatarım, o uyuyana kadar. Arkadaşım aynı şekilde yaptı ve şu an müthiş rahat. Onun yolundan gidicem.

Eğer yaşına kadar yanından ayırmayacaksan sepet alma canım. Yatağı alma boşuna. Bir daha masraf olmasın sana.

Butunduamvesenam : vayyyyyyy süpermiş. ben de kızıma kıyafet aldım sanıyordum seninkileri görünce anladım kı ben hiçbişey almamışım :) güle güle sağlıkla kullanın hepsini

dilca :kiradayım ben de canım ve oda yaptım hevesim var napalım :))

kızlar bugün şeker yüklemem vardı.değerim 141 çıktı ve doktorum 100 mglık şeker yüklemesi istedi haftaya.sınırda çıktı ya.gerek var mı tekrarlamasam testi ne olur dedim olmaz dedi.130 üzerini tekrarlıyoruz dedi.acaba son günlerde deli gibi yediğim tatlılar neden olmuş olabilir mi?
bu arada minik kızım 817 gr olmuş.bugün günündeydi galiba bol bol poz verdi.bunlarda resimleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…