kaç kiloyla hamile kaldın canım?Kızlar bugun saglık ocagına gıttık 2.doz asımızı olduk ama ben kilo almamısım hala 60 kıloyum bebegim beslenıyordur ama dımı cok üzüldüm bebegım aç mı kalıyo
tokoyay maşaallah oğluşunaa..
çok şükür iyisiniz annesiii.. ee büyüdüler artık ultrasonada sığmıyorlar ki,rahat rahat ölçülsünler..kısım kısım inceleniyorlar
kasılmalarda normaldir sanırım.. magnorm günde 2 alıyorsun demek.. ben tek kullanıyorum hala.. ama kramplar başladı 2 gecedir
son yazdığında gülümsetti beni.. 32.haftaya kadar doğurmam,merak etmeyin teysesi deseydin
neden böyle söyledi ki, kasılman var diye mi cnm?
kaç kiloyla hamile kaldın canım?
iyi beslediğinden eminsen besleniyodur bebişin sıkıntı etme.
sen kuruyemişini, kuru meyveni, balığını, etini, kalsiyumunu al düzenli, beslenir tabiki
Oda yaparsan duvarlarını boyamazsın. zaten eşyalarını yeni evine taşırsın. Bence sorun olmaz. Extra Odan varsa maddi durumunda müsaitse oda yap derim.kızlar sadeece kendi evi olanlar mı oda yapıyor? Biz de kirada oturuyoruz.
taşınma ihtimalimiz var yaz sonu.
ama ben oda yapmak istiyorum ya
napayım sizce?
Daha tam olarak bitmedi ama olduğu kadarını sizlerle paylaşmak istedim. Tahta atımızı daha kurmadık ve dönencemiz beşiğe küçük geldi başka bir dönenceyle değiştirmemiz gerekiyor. Salıncağımız falan daha gelmedi. Ufak tefek ayrıntılar. Kıyafetlerimiz 1 yaşına kadar alındı. oglumuz hergün benimle ofise geleceği için extra kıyafet alındı. ayrıca ofisede küçük bir bakım köşesi hazırladık. Birara oranında resmini koyarım çok şeker oldu. Allah sağlık ve huzurla kullanmak nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 658544 Eki Görüntüle 658545 Eki Görüntüle 658546 Eki Görüntüle 658547 Eki Görüntüle 658548 Eki Görüntüle 658549 Eki Görüntüle 658550 Eki Görüntüle 658551 Eki Görüntüle 658552
Daha tam olarak bitmedi ama olduğu kadarını sizlerle paylaşmak istedim. Tahta atımızı daha kurmadık ve dönencemiz beşiğe küçük geldi başka bir dönenceyle değiştirmemiz gerekiyor. Salıncağımız falan daha gelmedi. Ufak tefek ayrıntılar. Kıyafetlerimiz 1 yaşına kadar alındı. oglumuz hergün benimle ofise geleceği için extra kıyafet alındı. ayrıca ofisede küçük bir bakım köşesi hazırladık. Birara oranında resmini koyarım çok şeker oldu. Allah sağlık ve huzurla kullanmak nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 658544 Eki Görüntüle 658545 Eki Görüntüle 658546 Eki Görüntüle 658547 Eki Görüntüle 658548 Eki Görüntüle 658549 Eki Görüntüle 658550 Eki Görüntüle 658551 Eki Görüntüle 658552
Ne güzel işte en azından sen sıkıldığında aksiyon alabiliyor.. Ben söylesem daha çok sıkılırım herhalde eşim kredi kartını saklamak için yakında bahçeye gömecek :))
kızlar sadeece kendi evi olanlar mı oda yapıyor? Biz de kirada oturuyoruz.
taşınma ihtimalimiz var yaz sonu.
ama ben oda yapmak istiyorum ya
napayım sizce?
Birde tatlı krizimiz var ki sormayın gitsin.Hamileliğimin başından beri toplasanız 3 çikolata yememişimdir. Hamilelik öncesinde de tatlıyla hiç aram yoktu. Şimdi şekerim 147 çıkınca dikkat etmem gerekti ve benim canım inadına tatlı istiyor. Öyle masum sütlü tatlılar falan değil ama.
Dün eşim 2 gündür ismi lazım olmayan bir tatlıya aşeriyorum diye doktorumdan izin alacaktı aklı sıra.Tatlı yese bir kere, çok canı istedi dedi. Doktorum çok canı istediyse az bir şey sütlü tatlı yiyebilir sık olmamak şartıyla. Benim suratım büzüşünce, senin canın ne istiyordu ki dedi. Söyledim.
Olduuuuu canım dedi.İzin yok yiyemezsin dedi. Çok istiyorsan bir çatal sadece dedi.
Yemem daha iyi dedim. Bencede dedi.
Hiç yumuşamadı ki daktır tete.
Kazadan sonra daha kuvvetli bir magnezyum ilacı vermişti doktorum bana canım. Adını şimdi hatırlayamadım. 10 gün kadar günde 3 defa kullandım onu. Kazada sarsıldığım için kasılmalarımı engellesin diye. O bitince magnorma devam günde 2 defa demişti. Hala aynı şekilde devam ediyorum.
32. haftaya kadar doğurma diye niye dedi.
Aslında yaklaşık yarım saatlik muhabbetin son cümlesiydi o. Hareketlerime hiç dikkat etmiyorum. Eşim şikayet ediyor.Kaza geçirdim, tansiyonum 7-4 oldu bayılmak üzereyken gittim. Hepsi üst üste geldi. O da yavaş hareket et lütfen artık 29. haftadasın dikkatli davran. 32 den önce doğuruyorum diye gelme bana sakın dedi.
Herhangi bir risk gördüğü için söylenen bir şey değildi yani.Kasılmalarım çok şiddetli değildi nst ye bağlama gereği falan duymadı. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Bu arada aksi bir durum sezersen hemen ara dedi. Zaten artık telefonlarımı efendim .....cım diye açıyor.
çok şükür bir cuma gününe daha ulaştık sağ salim :))
cicileriniz çok güzel bu arada, Allah hepimize sağlıcakla yavruşlarımızla aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin.
bugün çok küçük bir bebek gördüm, içimi heyecan kapladı...
bnce ikea cnm hem snradan taşındığında ona dolap ta yaptırırsın şifonyerde takımı tamamlarsın ama öbürünü 6 ay bile kullanamazsın gibi geliyor yazın doğucaklar sıcak dar gelicek brz hareketlennce bnm yeğenin beşiğe bile sığamadı 4. ayında düşün artık dönmeye başlayınca korkuyosun bunda hareketleri zor olur ikea mantıklı gibi sallanan beyaz modellere de bakabilirsin 250 300 e sallanan beyaz beşiklerde var
bence ikeadan al canım daha kullanışlı hemde daha uzun süre kullanırsın
Canım eğer 5-6 ay sonra taşınacağın kesinse sepeti al derim. Ben oda almama rağmen birde sepet alıcam. 6 aya kadar onda benim odamda yatacak. 6 ayından sonra odasına marş marş diye düşünüyorum inşallah.
Ama 5-6 ay sonrası kesin değilse yatağı al.
zevklerimiz aynıymış sanırım canım:)
saraylı beşik ve ikea hensvik beşiği aldık bizde oğlumuza, 6 aya kadar yanımızda saraylı beşikte yatırıp sonra odasına geçiricez inşallah.
Eki Görüntüle 658526 Eki Görüntüle 658528
Canim bende seninle ayni dertten muzdaribim ve böyle birsey aldim eger yerimde yok diyorsan bak istersen
Canım çok geçmiş olsun, umarım düzelir yakında ve sağlıkla doğum yaparsın güzel haberlerini de bekliyoruz..
canım çok güzel ama benim yatağımın yanında onu koyacak kadar boşluk yok.olsaydı düşünürdüm kesin
Canım ben taşınsan da taşınmasan da ikea al derim.. Diğerini bir süre sonra istesen de kullanamayacaksın yanında sürüklenecek.. İkea alırsan hem şimdi yanında yatırabilirsin hem de sonra taşınınca odası için kullanabilirsin ayrıca bir masrafta olmamış olur..
Canım ben şu anda kiradayım eğer bu evimde kalsaydım fazla odam vardı bebeğe yine oda yapacaktım.. Ama Nisan sonu Mayıs başı gibi kendi evimize geçeceğiz kısmetse o yüzden taşınmayı bekliyorum odayı almak için..
Eğe maddi durumun ufak tefek şeyler yapmaya müsaitse yerin de varsa bütçeyi çok zorlamadan bir şeyler yapabilirsin..
Hiç üzülmedimki ben sana :)) sen ye çilekleri sonra şeker ölçtürmeye git sonra da vay efendim tatlı aşerdim :)) olacak şey mi
Canımcım dikkat et sen de bazı sıkıntılar yaşadın ki doğum için bile dikkatli olman gerekiyor bir de gebelik şekeri çıkarma başına..
En iyisini yapmış daktır teteniz
Hiç üzülmedimki ben sana :)) sen ye çilekleri sonra şeker ölçtürmeye git sonra da vay efendim tatlı aşerdim :)) olacak şey mi
Canımcım dikkat et sen de bazı sıkıntılar yaşadın ki doğum için bile dikkatli olman gerekiyor bir de gebelik şekeri çıkarma başına..
En iyisini yapmış daktır teteniz
sende hanımı korkutmuşsun o zaman,rica eder tabii:) benimde malesef yine enfeksiyonum çıktı.. bende aradığımda doktor teyzemiz bi tedirgin oluyor.. randevum olmadan hastaneye koşturup gittiğim oluyor.. ordan odadan adımı görüyorlar, ilk beni alıyorlar ''ase hanım bişey mi oldu'' diye paniklemiş oluyor hemşire hanımda..tabi daha önce yaşadığım gebeliğin etkisinden,onlar tedirgin oluyor..
neyse şükür bugünümüze.. sıkalım dişimizi ,ne kaldı kii.. ''değil 32.. 39'a kadar sıkarım dişimi'' deseydin
2 gündür geceleri kramp tutuyor..bundan dolayı olsa gerek dizim ve dizimden aşağısı çok ağrıyor..kasılmaların etkisi sanırım..doktora gideceğim zaten pzt.si ,danışayım bi.. belki arttırılır dozunu..birde 3.aydan bu yana
magnorm kullanıyorum ben..
Yaa aklına düşen malum tatlı hangisisiyse ucundan azıcık bak tadına,nefsin kalmasın..
yasaklandı yaa kıymete biner şimdi tabiii:)) hatırlıyormusun ilk zamanlar senle konuştuğumuzda ,aynı durumdaymışız.. bende tatlıyı hiç sevmem..hatta canımız tatlı istemiyorr,nasıl atlı doğuracaksak artık :)demiştikk.. bende durdum durdum şimdi şekerli bişeyler yeme krizi tutuyorr..ama öyle ucundan azcık bakmakta bana göre değil,kesilene kadar yemek istiyorum..frenliyorum yinede..aklıma düştüğünde;meyveyle bastırıyorum bu isteği ..
canım kesin değil ama kısmet inşallah öyle hayal kuruyorum.mali durumumuza bağlı birazda:26:ben okadar erken ayırmam bebişimi kıyamamen az bi sene yatsın yamacımda ben ikeaya gidip malzemesine bakayım en iyisi,eğer kötüyse direk vazgeçerim zaten.sen nasıl bir sepet alıcaksın peki?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?