2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım ben 2 ve 4 ekimde yaptırdım..ilki 99 ikincisi 244 çıktı..başka yaptırmadımm..canım 6 'yı doldurduk 7den gün alıyoruz..doğru yani ..bende 6+3üm

Devamı gelmez inşallah. Kötü bir his çünkü. Vücut alışmaya çalıştığı için daha çok tepki veriyor. Göğüslerim de çok hassas benim ellenmiyor bile

Muayene olurken bir yandan da aklım sendeydi.

Çok şükür güzel haberlerle geldik. Valla benim bebiş uzun çıktı çıkmasına da kime çekti ki acaba.
Anası 1.59 babası 1.70

En çok sevindiğim hala aynı kiloyum. Ne almışım ne vermişim.

Ben ayın 11 de gördüm :) diğer kontrolüm 7 kasım da benimde bi sorun yoktu rahim kapanmış dedi yani düşük ihtimalide yok dedi ama işte tek derim 12 hafta bir ana önce geçsin riskler bitsin istiyorum sağlıklı sihhatli olsun istiyorum işte herkes kadar.

Bizde çok uzun sayılmayız ben 1.65 baba 1.73 :)

benim kilomu tartmıyo doktor ya sen şu an iyisin kiloyu sıkıntı yapcak bişey yok dio çok rahat doktorum :)
ben kendim tartılıyorum malesef yarım kilo almışım :)

anladım canım :) benim de tek derdim haziran gelsin bir an önce doğuralım sağlıkla sıhhatle bi kucağımıza alalım

günaydın kızlar dün kesemizi gördüm mercimek kaadarmış daha miniğimm karnım aç ama canım hiç birşey istemiyor

cnm kaç mm bebeğinz ? bi de kaçıncı haftada öğrendinz ?

Benim yaş 28 :) birde kalp atışı varmış ama duymadık

Allah kısmet ederse bende haziran annesi olucam.. şu anda bir aylık hamileyim.. tahmini 22 haziran görünüyor.. çok heyecanlıyım.. 8 ay geçer mi hiç bilmiyorum.. bide arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum.. hem folik asit hem tiroid için hemde B12 vitamini ilaçları kullanıyorum .. bu 3 ilaç birden benim minicik bebeğime zarar vermezmi ?? içiyorum ama bi taraftanda panik oluyorum..

bana sadece elevit verdi doktor başka bişey kullanmana gerek yok dedi folik asit de diğer vitaminler de içinde dedi

Günde en az 2 buçuk litre su iç, bende antibiyotik , c vitamini, folik asit, pastil içiyorum...b 12 ve folik asit zararlı değil zaten, tiroid de hormonların hem senin hem bebeğin sağlığı için zorunlu birşey..Tiroid ilacını sakın aksatma

arkadaşlar merhaba bende daha çok yeni hamileyim .. doktorum tahmini doğum tarihini 25 haziran 2013 olarak söyledi:)

benim sizlere il sormak istediğim ; bu sigarayı nasıl bırakcaz?????

yemesinler yemesinler biraz büyüsün ondan sonra yesinler benim başından beri ara ara kaşınıyo çünkü baya büyüdü

Evet ya dolgunlaştı birde başı semsert oldu kaşınıo kaşıyınca garip bişi anlayamadım acıo mu sızlıo mu? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…