doktoruna danış bence canım..Merhaba kızlar Bayram da yaklaşık 5saatlik yol gideceğim arabayla sizce sıkıntı olurmu?
aynen bu tanımdayım ben de.. yediğimden de tat almıyorum, hafif hafif yoklayan bir mide bulantısı başladı 3 gündür..ben de tek öğün yedim bugün.. daha bişe yemedim. tam olarak midem bulanmıyor ama bir şey de yiyemiyorum..canım hiç bişe yemek istemiyor
Çok şükür bizde bugün kalp atışını duyduk yavrumuzun çok güzel bir duyguydu
inş gelişir diğer kesecik de merve :) ne güzel yaa, ikizlerin olucakBizde iki kese vardı ama birinin gelişimi yavaştı onu göremedik rahimde kayboladabilirmiş
ama gelişip öbür bebeğe yetişedebilirmiş
sağlıklı olsunda farketmez inşallah
maşallah miniğeÇok şükür Allahıma. Kocaman olmuşuz. 1 cm olmuş boyumuz yani 10,4 mm :) Kalbimiz pıt pıt atıyor.Dinletmedi ama doktorumuz. Dinletmicem zararı var dedi. Bak gör burdan nasıl atıyor dedi. Çok hızlıydı.
ayy ben dee,içim gidiyor ama dayanıyorumkızlar ya bebek kıyafetleri ayakkabısı,mama önlüğü vs...almak istiyom yaaaa...dayanamıyomm..ama erken bekleyeceğim 1 ay daha
hayırlı olsun canımÇok şükür Allahıma. Kocaman olmuşuz. 1 cm olmuş boyumuz yani 10,4 mm :) Kalbimiz pıt pıt atıyor.Dinletmedi ama doktorumuz. Dinletmicem zararı var dedi. Bak gör burdan nasıl atıyor dedi. Çok hızlıydı.
7+1 mişiz ve haftamızla tam uyumluymuşuz çok şükür.
arzu_mu teyzesi yaz bizi de listeye. Pıt pıtlarımız 18 ekimde gördük bizde.
ozy sen nerelerdesin?:44:
Benim çok kaşınıyor karnım. Çok tatlı tatlı kaşınıyor hemde.Ne sürsek ki??:44:
geçmiş olsun nektarcım, benim de yoğun alerjilerim vardı, hamilelik öncesi akupunktura gittim, şimdi ilaç almadan çekilir halde. Hamilelikte migren,alerji gibi şeyler için 3.aydan sonra akupunktur olabiliyor. Şöyle 1,5 kadar dayan, belki onu deneyebilirsin sonra?Günaydın kızlar
dün gece saat 9 da yatmama rağmen yine zor uyandım, bıraksalar günlerce uyurum
Dün öğleden sonra saplanan o iğrenç migren ağrısı da çok zorladı beni.. gece nezaman uyandıysam oradaydı
şükür sabah uyandığımda geçmişti.. beni hamileliğim boyunca en çok migren zorlayacak galiba, ağrı kesici de içemiyorum.. bakalım napıcaz..
migren için hiç duymamıştım canım, ben bunu bi araştırayım. Bu şekilde zorlamaya devam ederse deneyebilirim evet, çok saolgeçmiş olsun nektarcım, benim de yoğun alerjilerim vardı, hamilelik öncesi akupunktura gittim, şimdi ilaç almadan çekilir halde. Hamilelikte migren,alerji gibi şeyler için 3.aydan sonra akupunktur olabiliyor. Şöyle 1,5 kadar dayan, belki onu deneyebilirsin sonra?
Bugün 11.30 da doktor teyzemize gidicez umarım busefer görebilirim miniğimi 4 gün önce gözükmemişti ama doktor herşey normal demişti ama yinede görünceye kadar rahata eremeyeceğim :)))) bugün tam 5haftamız doldu 6+0 yani :)
arkadaşlar dün (18.10.2012) ben de duydum bebişimin o güzel kalp atışını çok şükür.. Sanki burdayım sizinleyim der gibiydi.. Doktorumuz herşeyin normal olduğunu söyledi. 9 mm olmuş meleğim..Bir ay sonra tekrar kontrole çağırdı. Bu arada mide bulantımın olmadığını söledim ne güzel işte bebekte de sorun yok varsın olmasın dedi:) Umarım herkes en kısa zamanda duyar bebeşinin pıt pıtlarını:)
tokoyay senin için de çok sevindim senin bebiş benimkini sollamış uzun olcak herhalde:)
Günaydın hanımlar
Ben dün akşam kötüydüm . Bir başım döndü ki feleğim şaştı. Önce sandalyeye oturup bir iki dakika bekledim. Geçti diye kalktım perdeleri örteyim dedim. Oda etrafımda kaç tur attı blmiyorum hemen yatağa attım kendimi. 2-3 dk bekledim. Sonra bir ateş basması bir bulantı. Yarım saat yattım, kalksam içimdeki her şey dışarı çıkcak gibiydi. Birşeyler yedim tekrar uzandım. Bir bir buçuk saat sonra eşim geldi. Peynir ekmek yedirdi bana. Bulantımı aldı kendime geldim. Hala şokundayım bu olayın
günaydın kızlar! dün gece bir anda ağlamaya başladım durduramadım kendimi ..uykumdan kalktım ve ağladım baya, eşim ne yapıcağını şaşırdı..bebeğime bişey olacak diye korkuyorum ondan mı yoksa hamilelik psikolojisi mi bilemedim..hayırlısıyla bebişimin kalp atışlarını duysaydık nasıl rahatlayacağım..
Canım çok sevindim senin içinde herkes yavaş yavaş pt pıtları duyuyor ne güzel. Ayrıca bende mide bulantısı hiç yok gibi çok çok az oluyor yada psikolojik ben düşündükçe oluyor bende ondan şüpheleniyordum hiç mide bulantım yok diye ama demek ki normalmiş çok sevindim bunu öğrenip bizimle paylaşmana.
Duygusallaştık daha fazla tepki vermeye başladık artık herşeye..
Beynini neye odaklarsan başına o gelir, bir seminerden aldığım bilgidir bu,
bebeğin çok sağlıklı çok tontilik çok şeker çok bal çok ekmek kadayıfı olacak:)
bunu düşünüyoruz hep beraber:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?