2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

günaydın herkese,
doktorun bunun için ilaç verdi mi? bir de benim bildiğim bu şekilde kanın düşükse haftada 2 kez et az be canım. ama sevmiyorsan tabi zordur. önerebileceklerim ıspanak, mercimek ve yulaf... pekmez falan diyemiyorum kandan dolayı. 2 gün sebze bir gün et yesen mesela... ıspanağı salatanda ya da yoğurtla sofranda kullanabilirsin pişirmene bile gerek yok. mercimeği de ben çok severim. o da kolay. ama düzenli yemen gerek gerçekten. çalışıyorsan iş yerine bile götürmeni öneririm. geçmiş olsun. önünde zamanın var dikkat edersen doğuma kadar toparlarsın.

benimde malesef yine enfeksiyonum çıktı..

Yazının bu kısmını daha şimdi gördüm canım. Çok geçmiş olsun. En azından tedbirini alıyorsun, ne olduğunu ne kullanacağını biliyorsun.
Bende bir idrar tahlili yaptırmak istiyorum aslında. 2 aya yakın oldu en son bakıldığı. Bu zamanlarda daha sık karşılaşılıyormuş enfeksiyonla.

Bu arada kızlar zeyyynodan haber var mı? Ben kaçırdım mı haber verdide? En son hastanedeyim kasılmalarım var demişti. :44:

Son düzenleme:

yok bir daha bişey yazmadı. evde dinleniyordur inşallah vakti olmamıştır.

Sağıl canım ya haftada 2 zaten yiyiyordum ama pırsiuonları çoğaltıcam sanırım hiçte sevmiyorum ama oğluşum için katlanıcaz artık😄

81 günün mü kalmışş nasıl kıskandım seni , artık zaman çabucak geçsin istiyorum ben de ya zor oluyor böle gezmek, kıyafetlerim olmuyoooo... hele izne ayrılsak hep pijamayla gezeriz de, hem hamile olmak hem de memur olmak çok zor

Canım 2 aydır kan ilacı içiyırum sabah akşama çıkardı şimdi et de porsiyonlar artacak.ben bide gıdacıyım otel mutfağında çalışıyorum herşey var yiyebileceğim düzgün beslendiğimi sanıyordum.ama kanım bayapı az mış demekki neyseki bebeğe gidiyor aldıkların dedi ama o bile bana az geldi 25. Haftadayım oğluşum 750 gr normalmiki sence tatlım ya

hayr canım kilosu gayet iyi bebişinin, benim de öyleydi en son gittiğimde, ben de o haftadaydım, sen onu düşünme beslenmene dikkat et, doktorun da sölemiştir belki canım yeşillik de ye bol bol, ilacını hiç ihmal etme, ohh daha napcaksın, dert etme bunları yaparsan tedarik edersin merak etme.

Selam kizlar
dun dayanamayip dr a gittim ben
iyikide gitmisim
bebegim iyimis cok hatta 26 hafta 6 gunlukmus
gelisimi 10 gun ondeymis suyum falan normallmis
sizide bilgilendireyim dedim.simdilik opuorm hepinizi

Karşımda biran hully var sandım.

Çok şükür canım 81 hatta sezeryan olacağım içim 71 gün kaldı. Son zamanlar daha yavaş geçiyor sanırım.

Çalışan annelerin işi gerçekten zor. Ben evde olduğum halde oram buram ağrıyor. Size Allah kolaylık versin canım.

gayet iyi canım, emin olabilirsin ben de 24 +0 da gittiğimde 805 gramdı. yani gördüğün gibi birbirine çok yakın değerler. zaten doktorlar bu konuyla ilgili bir risk varsa allah korusun uyarıyorlar. bebişin iyi merak etme

neden sezeryan canım?
ya bu durumu ilk dün farkettm, eşimle dışarıya çıkcaktık giycek bişey bulamadım, standart bikaç sadece, hep aynı şeyler
bide alışveriş merkezine gittiğimzde en az 3 kez turlar, ne var yok bakar, bisürü şey alırdım.
dün sadece bebişime bi tulum aldım , hemen nasıl yoruldum
iyice ağırlaştığımı dün hissettm, gelsinler bian önce inşallah ama tabiki zamanında , yani zaman çabuk geçsin

Kalple ilgili problemim var canım. Onun için mecburi sezeryan olacağım.

Kıyafet konusunda ben şanslıyım sanırım. Bir hamile taytı birde streç kot aldım hamileler için. Üst olarak hamile giyimden hiçbir şey almadım. Normalde de salaş giyinmeyi sevdiğim için koca göbeğimden bile oluyor çoğu kıyafetim.

Bu ayın sonunda bir arkadaşımızın düğünü var. Elbise almam lazım. Dün akşam çıktık bakalım diye. Sadece 2 mağazaya baktım, belim koptu. Eve geri döndük. Sanırım artık ağırlaştık.

Sağol canım annelik iyice çöktü sanırım herşeyden önce gelir oldu.mecbur yiyicez artık😃

şimdi kontrolden geldiiikk
1300 gr olmuş minik kızım doktor çok güzel kilo almış dedi bende 1 ayda 2 kg almışım onada gayet iyi dedi kızımın yüzünü gösterdi resmini çekti verdi bana

😄😄sevindim şimdi iyi dedi ama ne bilim az geldi bana demekki ortalama bu civarlar dememkki teşekkür ederim.

benim şekerde 141 çıktı.doktor 130 üzeri olanlara 100mg tekrarlattırıyoruz dedi.haftaya 4 saat aç kalıcaz mecburen.aslında bence bu değere hiç gerek yoktu ama benim doktorum hep böyle garanticidir.

canım geçmiş olsun iyiymişsiniz çok şükür okuyun üfleyin kendinizi düşme haberleri çoğaldı sanki tatlı tatlı hamişlere nazar mı değiyor ne :44:

tam tersi mevcut bende canım tamamen rastlantı denilenlerin hiçbiri bende tutmuyor

dün benimde çok kasılmam oldu ve kalça kemiğimde ağrıyla beraber.doktorumuzu aradık yarın gelin dedi birazdan gidiyoruz bakalım önemli bişeymiymiş tırsıyorum biraz :18:benim kasılmalar dün show yaptı resmen bi sağda bi solda bi altta anneme sorsan bebek karnında geziyo ama niye kaskatı kesiliyo o zaman :44:bakalım doktor dedemiz ne dicek

şimdi kontrolden geldiiikk
1300 gr olmuş minik kızım doktor çok güzel kilo almış dedi bende 1 ayda 2 kg almışım onada gayet iyi dedi kızımın yüzünü gösterdi resmini çekti verdi bana

ohh canım maşallah ALLAH bağışlasın yavrularımızı bizlere bizde şimdi gidiyoruz kontrole dün çok sancılı ağrılı bi gündü bakalım bi sıkıntı mı var yoksa bebişin büyümesinde atak mı var:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…