Arkadaşlar merhaba hepinize dünkü kontrolümde kanım çok düşük çıktı doktorum düzelmezse doğumda kan vermek Zorunda kalırız et yemelisin dedi hiç sevmeme rağmen haftada 2 öğün yiyiyordum ama başka ne yapabilirim ayrıca çok ta şeker içermemesi gerekiyor çünkü şekerimde yüksektavsiyelerinizi iletirseniz çok sevinirim.
benimde malesef yine enfeksiyonum çıktı..
Yazının bu kısmını daha şimdi gördüm canım. Çok geçmiş olsun. En azından tedbirini alıyorsun, ne olduğunu ne kullanacağını biliyorsun.
Bu arada kızlar zeyyynodan haber var mı? Ben kaçırdım mı haber verdide? En son hastanedeyim kasılmalarım var demişti. :44:
yok bir daha bişey yazmadı. evde dinleniyordur inşallah vakti olmamıştır.
canım daha sık et yemeye çalış 2 günde bir mesela azda yesen sık sık yemeye çalış şekerli gıdaları zaten biliyorsundur sana en uygun etli sebze yemeği olur canım zaten kış ayındayız sebzeler bol bol bol etli sebze yemeği yap ye çok yapmana gerek yok kendine yetecek kadar yapsan bile olur sonra kansızlık yaşama bide bunun lohusalığı var biliyorsun doğumda kaybediceksin lohusalıkta kaybediceksin
Fotoğraflarımızı tazeleyelim.1 kilo almışız bu arada.
25+1 deki halimizi eklemiştik
Eki Görüntüle 658950
Bu da bugün çekilmiş yani 28+3
Eki Görüntüle 658951
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ran-annelerinin-gobisleri-5.html#post29373398
Kızlar bu da sırf göbiş fotoları için açtığım topik. Hepsi bir arada bulunsun diye açmıştım. Buraya da eklemek istersiniz belki.
günaydın herkese,
doktorun bunun için ilaç verdi mi? bir de benim bildiğim bu şekilde kanın düşükse haftada 2 kez et az be canım. ama sevmiyorsan tabi zordur. önerebileceklerim ıspanak, mercimek ve yulaf... pekmez falan diyemiyorum kandan dolayı. 2 gün sebze bir gün et yesen mesela... ıspanağı salatanda ya da yoğurtla sofranda kullanabilirsin pişirmene bile gerek yok. mercimeği de ben çok severim. o da kolay. ama düzenli yemen gerek gerçekten. çalışıyorsan iş yerine bile götürmeni öneririm. geçmiş olsun. önünde zamanın var dikkat edersen doğuma kadar toparlarsın.
Canım 2 aydır kan ilacı içiyırum sabah akşama çıkardı şimdi et de porsiyonlar artacak.ben bide gıdacıyım otel mutfağında çalışıyorum herşey var yiyebileceğim düzgün beslendiğimi sanıyordum.ama kanım bayapı az mış demekki neyseki bebeğe gidiyor aldıkların dedi ama o bile bana az geldi 25. Haftadayım oğluşum 750 gr normalmiki sence tatlım ya
81 günün mü kalmışşnasıl kıskandım seni , artık zaman çabucak geçsin istiyorum ben de ya zor oluyor böle gezmek, kıyafetlerim olmuyoooo... hele izne ayrılsak hep pijamayla gezeriz de, hem hamile olmak hem de memur olmak çok zor
Canım 2 aydır kan ilacı içiyırum sabah akşama çıkardı şimdi et de porsiyonlar artacak.ben bide gıdacıyım otel mutfağında çalışıyorum herşey var yiyebileceğim düzgün beslendiğimi sanıyordum.ama kanım bayapı az mış demekki neyseki bebeğe gidiyor aldıkların dedi ama o bile bana az geldi 25. Haftadayım oğluşum 750 gr normalmiki sence tatlım ya
Karşımda biran hully var sandım.
Çok şükür canım 81 hatta sezeryan olacağım içim 71 gün kaldı.Son zamanlar daha yavaş geçiyor sanırım.
Çalışan annelerin işi gerçekten zor. Ben evde olduğum halde oram buram ağrıyor. Size Allah kolaylık versin canım.
neden sezeryan canım?
ya bu durumu ilk dün farkettm, eşimle dışarıya çıkcaktık giycek bişey bulamadım, standart bikaç sadece, hep aynı şeyler
bide alışveriş merkezine gittiğimzde en az 3 kez turlar, ne var yok bakar, bisürü şey alırdım.
dün sadece bebişime bi tulum aldım , hemen nasıl yoruldum
iyice ağırlaştığımı dün hissettm, gelsinler bian önce inşallah ama tabiki zamanında , yani zaman çabuk geçsin
hayr canım kilosu gayet iyi bebişinin, benim de öyleydi en son gittiğimde, ben de o haftadaydım, sen onu düşünme beslenmene dikkat et, doktorun da sölemiştir belki canım yeşillik de ye bol bol, ilacını hiç ihmal etme, ohh daha napcaksın, dert etme bunları yaparsan tedarik edersin merak etme.
gayet iyi canım, emin olabilirsin ben de 24 +0 da gittiğimde 805 gramdı. yani gördüğün gibi birbirine çok yakın değerler. zaten doktorlar bu konuyla ilgili bir risk varsa allah korusun uyarıyorlar. bebişin iyi merak etme
şimdi kontrolden geldiiikk
1300 gr olmuş minik kızım doktor çok güzel kilo almış dedi bende 1 ayda 2 kg almışım onada gayet iyi dedi kızımın yüzünü gösterdi resmini çekti verdi bana
benim şekerde 141 çıktı.doktor 130 üzeri olanlara 100mg tekrarlattırıyoruz dedi.haftaya 4 saat aç kalıcaz mecburen.aslında bence bu değere hiç gerek yoktu ama benim doktorum hep böyle garanticidir.
kızlar şu an hastanedeyim, iş yerinde merdivenlerden düştümama bebegimde bende iiyiz şükürler olsunn. sadece çok korktugum için kasılmalarım var.. doktorum 1 kaç saat burda dinlen kasılmalarını sayıp takip edicem dedii uzandık bekliyoruz:26:
slm kızlar nasılsınız. ben haziran annesi değilim fskst öğrenmek istediğim bişi var.
bebeğin cinsiyetiyle alakalı. sol göğsü büyük olanın kızı sağ gögsü büyük olanın oğlu olurmuş
sizde bu belirti var mıydı acaba merak ettim benim cinsiyeti öğrenmeme daha varda.
Allah hepimizin yawrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ş
bende gecmisi okurken hully gözukmuyor diye icimden gecirmistim bugun cuma bunu kutlamasa duramaz demistim minikkusun yazisini okudum sonracok gecmis olsun buarada. bendede kasilmalar oluyor ne yazikki bugun cok fazlaydi nefesim kesiliyor resmen . buarada minikkusun senin 32 haftanda kutlama yapilmasini destekliyorum
cokkkkkkkkk gecmis olsun cnm neyseki birsey olmamis sanada bebisede. insallah kasilmalarda gecer.
kizlar ya benim kizcem bugun hic hareket etmemistim aksama kadar ama butun gun cok rahatsizdim surekli kasilmalarim agrilarim oldu. birde bugun yataktan fln kalkarken yada uzandigim yerden kalkmaya calisirken alt kismimda bir agri oluyor saniyorum benim kiz cikivercek ordan hemenbenim gibi hissedenler varmi acaba.
artik baya agirlastim bu defaki hamisligim cok zor geldi bana 2 ay daha nasil gececek bilmiyorum
şimdi kontrolden geldiiikk
1300 gr olmuş minik kızım doktor çok güzel kilo almış dedi bende 1 ayda 2 kg almışım onada gayet iyi dedi kızımın yüzünü gösterdi resmini çekti verdi bana
Kocaman kız olmuş hafza bebekmaşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?