aaaa ben yazan kadar sizde ayni sikayeti yazmisiniz nerdeysedemekki herkesde olabiliyormus ee tabi oluyordu hatirlayamadim yine galiba :26: ee naparsin yaslilik be afedersiniz wc ye oturmakta bile gucluk cekemye basladim oturma aninda acayip agri olusuyor
mikailesra cnm cikmisin coktan iyi geceler allah rahatlik versin yarin grs insallah sende bir daha gunduz uykunu iyi almaya calis
He ya çoğumuzda böyle şikayetler var hele cok sıkıştıra gitmediysem lavobaya sancılı oluyor valla o yüzden sık sık gidiyorum:))
Neyse hatırlamış olsun tekrardan iste:)) cnm bana da musade uykum geldi galiba saatte 3. Buçuğa geliyor zaten sana Hayirli geceler Rabbime emanet ol görüşmek üzere kızını ve seni öptüm
Cnm ya benim kızım normalde cok hareketlifir ama iki uç gündür benimkide fazla hareket etmiyor senin söylediklerin bende de oluyor normal bence ağırlaşıyorlar artık annesi kötu düşünme hemen iyidir kızın annesi:)
He ya çoğumuzda böyle şikayetler var hele cok sıkıştıra gitmediysem lavobaya sancılı oluyor valla o yüzden sık sık gidiyorum:))
Neyse hatırlamış olsun tekrardan iste:)) cnm bana da musade uykum geldi galiba saatte 3. Buçuğa geliyor zaten sana Hayirli geceler Rabbime emanet ol görüşmek üzere kızını ve seni öptüm
evet oyle oldu cnm saol. haklisin cok gec oldu sanada iyi uykular allah rahatlik versin bende sizi öpüyorum kocaman
kizcene iyi bak. tatli ruyalar
ee cokmu gec canim ben 33 yasindayim anne olcam bir daha 35 geldigimde kizim 2 olcaksenin 10 olcakmis
bence gayet guzel bir ayastasin anne olmak icin hatta en uygun bir yasta diyebilirim
ooo sen izmirde bulamadiysan ben burda hayata bulamam ozamanbosada arayip rezil olmayim millete
iyi etmisin cnm serum vurulmamakla cok kilo aldiriyor cunku bende kullanmadim cok sukur bulanti icin hap vermisti doktor oda uyku yapiyordu icmedim onuda. hakkaten ya bir zamanlar bulantidan sikayetciydik aman cok sükürki gecti uzun sürmedi
benim annem benide kardesimide dogurana kadar cikarmis
Tesekkur edeim cnm ya valla cok guzel teselli ettin bende inandım guzel bı yasta olduğuma)) evet esım aradı yazık ama yok hicbiryerde neyse az kaldı bir aya kadar çikar bol bol yeriz:)) kilodan degilse hastaneye yaymamdan kaçtım ben cnm sıkıldı bı tane yedim az degil 2 2.5 saat sürüyor bı serum en etkili ilaçları kullandım bulanti icin yok fayda etmedi benim az degil 2.5 3 ay sürdü bana bı uzun geldiki sorma o günlerimi hatırlamak bile istemiyorum gunlerce aylarca ac yattım hiç bitmeyecek sandim a
Ama gecti hamdolsun
slm kızlar nasılsınız. ben haziran annesi değilim fskst öğrenmek istediğim bişi var.
bebeğin cinsiyetiyle alakalı. sol göğsü büyük olanın kızı sağ gögsü büyük olanın oğlu olurmuş
sizde bu belirti var mıydı acaba merak ettim benim cinsiyeti öğrenmeme daha varda.
Allah hepimizin yawrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ş
teselli etmek icin söylemedim cnm gercekten öyle cok güzel bir yastasin. evet az kaldi ama benim asil istedigimi burda hayatta bulamam turkiyedende getirecek kimse yok malesef erigi bulabilirim yinede bunada sukur.
bende hic hatirlamak istemiyorum o gunleri cok kötu olmustum cikar cikar birsey yiyemiyordum herseyden tiksinmistim özeliklede esimin parfumundenbenimkide cok surdu 4.5 aylik olana kadar devam etti aman cok sükür gecti gitii
Cok sagol cnm ya tesekkur ettim ya kiyamam cnm biz yollayalım o zaman kuzum bı ciksinda
Evet ya ben bir aydır yiyorum biraz biraz iste cok şükür o kötu günler gecti atlattık bende aynen bütün sabunlardan yataktan kendimden bile tiskindim 2 ayy ne mutfak ne yemek dedim komşuların yemek kokularından bile rahatsız oluyordum cnm ben çıktım sende kendine ve bebeğine iyi bak e mı Hayirli geceler byy byy:)
iyi geceler cnm senidemi uyku tutmadi bu gece :) nöbeti kimde devredeyim diye beklyiordum bende
Ben hergece uyaniyorum ne yazikki, bebek uyandiriyormus vucut kendini hazirliyormus benimki pek bir erken cikti ortaya.Sen yat uyu ben buralardayim
evet ya, kurulmuş saat gibi her gece 4:40-4:50 arası uyanıyorum. Sanırım bebeğin gece jimnastik saatine denk geliyorİ.geceler kizlar gece kuslari cogalmis nobetlere kalkiyoruz
Arkadaşlar merhaba hepinize dünkü kontrolümde kanım çok düşük çıktı doktorum düzelmezse doğumda kan vermek Zorunda kalırız et yemelisin dedi hiç sevmeme rağmen haftada 2 öğün yiyiyordum ama başka ne yapabilirim ayrıca çok ta şeker içermemesi gerekiyor çünkü şekerimde yüksektavsiyelerinizi iletirseniz çok sevinirim.
bu da biz ekleyebildim mi bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?