2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet cnm beimkide bir kac gundur tembellik yapmaya basladi . yinede arasira hareketlerini hissettiriyor cok sükürki.

gördum cnm yazmisiniz sizde ben yazarken ayni anda 3müzde ayni seyi yazmisiz zaten korkamadim cnm birsey olmadigini biliyorum bugun agrilar cok rahatsiz etti ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyrum cok fena oldum
ama yinede cok iyi durumdayim cok sükürki.
aslinda oglumda cok daha beterdim hic yuruyemiyordum hemde cok erken haftalarda yururken cikacak gibi agri yapiyordu
düsük riskinden erken dogum riskine kadar özurlu dogmasina kadar herseyi yasadim onda yinede yerimde hic durmamistim cok hareketliydim birde kizimda kucuktu ozaamn bebekti cok zor bir hamilelik yasamistim cok sukur bunda cok rahatim.
rahatlik batiyor iste arada en ufak bir agriyi soru ediyorum kendime

Tesekkur edeim cnm ya valla cok guzel teselli ettin bende inandım guzel bı yasta olduğuma)) evet esım aradı yazık ama yok hicbiryerde neyse az kaldı bir aya kadar çikar bol bol yeriz:)) kilodan degilse hastaneye yaymamdan kaçtım ben cnm sıkıldı bı tane yedim az degil 2 2.5 saat sürüyor bı serum en etkili ilaçları kullandım bulanti icin yok fayda etmedi benim az degil 2.5 3 ay sürdü bana bı uzun geldiki sorma o günlerimi hatırlamak bile istemiyorum gunlerce aylarca ac yattım hiç bitmeyecek sandim a
Ama gecti hamdolsun

yüreği dünyalara sığmayan bir anneyim ben..hep derdim ki kendime:evrende bana anne diyebilecek bütün çocuklara annelik yapabilecek kadar büyük bir kalbim var benim ..kanatları anka kuşundan da büyük bir efsane; sarıp sarmalayacak sevgisiz küçücük bedenlerini….oysaki ne büyük lafmış annelik.. şimdi şu söylediğime nasıl inanırım artık ben de bir anneyim.. annecilik oynamaya benzemezmiş meğer ..birgün anne olmadan bilinmez gerçek kıymeti derler ya aynen öyleymiş...dünyadaki bütün kötülükler bana gelsin de yavruma değmesin demekmiş anladım.geceleri uykumu bölen hismiş acaba yorganını açıp üşümüşmüdür yavrum.

teselli etmek icin söylemedim cnm gercekten öyle cok güzel bir yastasin. evet az kaldi ama benim asil istedigimi burda hayatta bulamam turkiyedende getirecek kimse yok malesef erigi bulabilirim yinede bunada sukur.

bende hic hatirlamak istemiyorum o gunleri cok kötu olmustum cikar cikar birsey yiyemiyordum herseyden tiksinmistim özeliklede esimin parfumunden benimkide cok surdu 4.5 aylik olana kadar devam etti aman cok sükür gecti gitii

Benim kizim olacak sag gogsum daha buyuk , boyle seyler hurafe her belirti kisiye gore degisiyor.Midesi bulanmayanin oglu olur derler ablamin 1 defa bile bulanmadi ama kizi oldu mesela.

Cok sagol cnm ya tesekkur ettim ya kiyamam cnm biz yollayalım o zaman kuzum bı ciksinda

Evet ya ben bir aydır yiyorum biraz biraz iste cok şükür o kötu günler gecti atlattık bende aynen bütün sabunlardan yataktan kendimden bile tiskindim 2 ayy ne mutfak ne yemek dedim komşuların yemek kokularından bile rahatsız oluyordum cnm ben çıktım sende kendine ve bebeğine iyi bak e mı Hayirli geceler byy byy:)

canim benim düsünmen bile yeterli cok tsk ederim ama malesef kargoyla gelmiyormus denildi yinede cok saol.

tmm cnm saol sanada hayirli geceler ben seni cikti sanmistim daha fazla uykusuz kalma allah rahatlik versin. güzel güzel ruyalar gör insallah .:)

iyi geceler cnm senidemi uyku tutmadi bu gece :) nöbeti kimde devredeyim diye beklyiordum bende

Ben hergece uyaniyorum ne yazikki, bebek uyandiriyormus vucut kendini hazirliyormus benimki pek bir erken cikti ortaya.Sen yat uyu ben buralardayim

Ben hergece uyaniyorum ne yazikki, bebek uyandiriyormus vucut kendini hazirliyormus benimki pek bir erken cikti ortaya.Sen yat uyu ben buralardayim

ben hic uyuyamiyorum demeki bizimkinde gece uykusu olmayacak . insalalh duzelir zamanla uyku sorunum.
tmm cnm ben cikiyorum zaten cok gec oldu iyi geceler allah rahatlik versin insallah uyursun sende rahat rahat

Kızlar, ve özellikle deneyimli anneler, bir kaygımı paylaşmak istiyorum. Bir arkadaşımın bebeği iki aylık oldu, izni bitti ve ücretsiz izin aldı. Bebeği gayet normal ve hatta bence sakin bir bebek. Kızcağız tek başına bakıyor, annesi doğumdan bir hafta sonra gitti. Diyor ki bebeğin başından hiç ayrılmıyorum, sürekli üzerimde ve bu aylarda başka birine bırakmak (anneanne bile olsa) mümkün değil çünkü çocuğun yemesi uyuması daha düzene girmedi ...eee, ben ücretsiz izin almayacağım, nasıl olacak peki?:44: Başkasına bırakınca sütü sağıyoruz, öyle hallediyoruz (bu arkadaş hiç sağmadı) benim bilmediğim başka şeyler de mi var, neden bırakılmıyor, bırakılanlara ne oluyor:18: e bu ücretsiz izin almayanlar ne yapıyor? poffff azıcık moral desteği lütfen...

Arkadaşlar merhaba hepinize dünkü kontrolümde kanım çok düşük çıktı doktorum düzelmezse doğumda kan vermek Zorunda kalırız et yemelisin dedi hiç sevmeme rağmen haftada 2 öğün yiyiyordum ama başka ne yapabilirim ayrıca çok ta şeker içermemesi gerekiyor çünkü şekerimde yüksek😔tavsiyelerinizi iletirseniz çok sevinirim.

gece kuşları ile dolmuş topikk :)))
alıştırmamı yapıyorsunuz 3 ay sonrası için kolay olsun diyee ama bir yerde okumuştum galiba topiktede olabilir son 3 aydaki annenin uyku düzeni bebeğin doğum sonrası uyku düzeninide etkiliyormuş bilgilerinizeee

kızlar dün gece rüyamda yine kızımı gördüm 2 yaşlarında filanmış kanepenin arkasında oyuncağıyla oynuyordu seslendim ona Hafsaaa Hafsa diyee dönüp bana baktıı güldüüü çok güzeldiiiiiiiiii doğsun artık yaaa bana öle gülücüklerle baksın istiyorummmm

canım daha sık et yemeye çalış 2 günde bir mesela azda yesen sık sık yemeye çalış şekerli gıdaları zaten biliyorsundur sana en uygun etli sebze yemeği olur canım zaten kış ayındayız sebzeler bol bol bol etli sebze yemeği yap ye çok yapmana gerek yok kendine yetecek kadar yapsan bile olur sonra kansızlık yaşama bide bunun lohusalığı var biliyorsun doğumda kaybediceksin lohusalıkta kaybediceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…