2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım ben ağzıma et süren bir insan değildim ama köfte olarak nerdeyse haftada 4 gün yiyiyordum azda olsa ama çok faydası yokmuş anlaşılan kırmızı et olarak ızgara yicem artık öiğdem almıyor ama napim mecburen çok önemli dedi doktorum bence sende zorla.kg konusunda ise baktım netten falan 600-900 arası olurmuş bu haftalarda normalmişiz yani😃

kızlar bebişi en çok besleyen besinler, kuru incir-ceviz ikilisi.
kesinlikle hergün tüketin.

aaaaaaaaaaa ben de ikili rakamlara düşmüşüm
kimse beni tebrik etmiyor, yeni farkettm
çok şükür Rabbime

eğer sağlıklı beslenmediğini ve sadece doymak için yemek yediğini düşünüyorsan sana birkaç önerim olabilir, belki içlerinde işine yarar birsey bulursun :)

be hergün yemem gerekenleri bir yere toplarım ve o gün mutlaka onları bitiririm. sen de mesela günlük olarak ceviz fındık gibi sağlıklı atıştırmalıklarını ve o günlük meyve haklarını mutfak masasına çıkar ve gün sonunda mutlaka bitmiş olsun.

her gün ama istisnasız her gün, süt iç, ben günlük süt alıyorum. çok sevmiyorsan 200 mllik günlük sütlerden al, seviyorsan daha fazla... tek başına içemiyorsan muzla birlikte iç, muz da potasyum ihtiyacını giderir. ama kabızlık yapabilir dikkat et.

her gün ayran ya da yoğurt tüket. ama mümkünse tek başına tüketmelisin yanında bişey yeme. neden dersen örneğin etin yanında yenilen yoğurt etten alacağın demirin etkisini azaltır. eğer o öğünde demir içerikli bişey yiyorsan vücudun demiri alamıyor. o yüzden tek tüket bunları.

ben mesela salata çok severim. bol yeşillik. nane marul ne varsa. kırmızı biber, bol nar ekşisi, hellim peyniri eğer evde varsa kızart tavada, bir de birkaç ceviz üstüne. ohhhhhhhhhhhhh hem çok leziz hem sağlık deposu olur.

planlı yemek ye. acıktım diyip mutfağa gidip önüne ilk gelen şeyi yeme. sabahtan beri ya da dün neyi az yedim diye düşün. ona göre sevdiğin şeylerle de mesela benim salatada olduğu gibi faydalı öğünler yaratmaya çalış.

bir de sana bir çorba tarifi vereyim,
buğday, mercimek, nohut ve kuru domates ıslatıyorum. sonra biraz kaynatıyorum hepsini. tencerede yağı çevir ama çok az, üstüne biraz salça, üzerine iyice suyunu süzdüğün karışımı dök, üzerine sıcak su biraz tuz. bir tane limon sık içine. ben ekşi çorbaya bayılırım tadı süper oluyor. taze nane doğra üstüne, kaynasın. kapat altını. yemek gibi bir çorba oluyor. yiyeceğin kadar ısıtırsın çok da faydalı içindeki herşey...

umarım içlerinden işine yarar bişey çıkar canım :)

canım çok geçmiş olsun kafana takmamaya çalış inşallah değişir de daha fazla sıkıştırmaz seni.. çaresi olan birşeymiş ama sen çok üzmemeye çalış kendini ki olumsuz etkilenmesin iyi şeyler düşün iyi şeyler yaşa inşallah..

eğer 5-6 ay sonra taşınacaksan ve yeni evinde oda düşünüyorsan sepet iyidir derim canım. ama tabi beşiği de aldığın oda takımının beşiğini almayıp kullanabilirsin.. yatak odandaki yere çok bağlı tabi bir de hevesine.. :)

allah sağlıkla içinde büyütmeyi nasip etsin çok zevkli çok şık olmuş.. bayıldım..

Kızlar bugun saglık ocagına gıttık 2.doz asımızı olduk ama ben kilo almamısım hala 60 kıloyum bebegim beslenıyordur ama dımı cok üzüldüm bebegım aç mı kalıyo

doktor kontrollerinde doktorun bebeğine sağlıklı diyorsa kafana takma lütfen.. diyet yapıp kilo veren annelerde var ama bebekleri sağlıklı oluyo..

kızlar sadeece kendi evi olanlar mı oda yapıyor? Biz de kirada oturuyoruz.
taşınma ihtimalimiz var yaz sonu.
ama ben oda yapmak istiyorum ya
napayım sizce?

bende kirada oturuyorum ama hevesim vardı oda takımı siparişimi verdim maddi durumun ve yerin el veriyorsa hevesin de varsa yap derim canım..

inşallah bir sıkıntı yoktur canım ama üzülme herkesin ağrısı oluyor doktorun da kontrol etmek zorunda ondan çağırmıştır seni..

tatlim ben birkac kez dogum videosu falan izledim biraz tedirgin oldum tabi ama bazi yersiz konusan arkadaslarim saolsun dogum anlarini öle bir anlattilar ki aklima geldikce korkuyorum... bakalim kim daha önce dogurucak artik senmi benmi

aynene benim arkadaşlarım da öyle insanlar bazen çok düşüncesiz oluyorlar boşver herkes yaşıyor biz de yaşayacağız ve sonra burada gülerek konuşacağız inşallah...

merhaba arkadaşlar...
uzun zamandır takip ediyorum sizleri yazmak bugüne nasip oldu.iş yoğunluğu nedeniyle yazamıyordum. sonunda yerime birini aldılar bütün işleri öğrettim artık rahatım :)) izne çıkana kadar sadece yeni arkadaşın yaptıklarını kontrol edicem. bol bol vaktim olacak yani yazmak için:) doğrusu yazamasam da sizi okuyarak aklımdaki çoğu soruya cevap aldım. hemen hemen aynı sıkıntıları yaşıyoruz çünkü. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. (ilk mesajım umarım doğru yere gidiyordur :) )

çok teşekkür ederim cevabın için. eşim de öyle dedi. yüksek yatak alırsak direkt alt kademeden başlarız dedi. ben de bu durumda öyle yapıcam :))))) güle güle kullanın siz de inşallah, sağlıkla, huzurla...

çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim kasılmalar da bir an önce geçerde gününde sağlıkla gelir bebişin inşallah..

Hiii hepsine bayıldımmmm ya benim ne kadar çok eksiğimm varmış meğer onu farkettim
Oğluşun sağlıcakla kullansın hepsini.Çok zevkli bir annesin
Anammmm bu ne tatlılık bu ne şirinlik yaaa inanmıyorummmmm maşallah Uconn büyümüş kızın
Benimkide büyümüşmüdürki hala 700 gr sanıyorum
Hayır çok normal endişelenme 25+4 de 697 grmdık biz
şimdi kontrolden geldiiikk
1300 gr olmuş minik kızım doktor çok güzel kilo almış dedi bende 1 ayda 2 kg almışım onada gayet iyi dedi kızımın yüzünü gösterdi resmini çekti verdi bana
Maşallah canım bebeğine ya nasıl beceriyorsun kilo almamayı:26:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin aramıza...

Gecenin bir yarisi erik diye tutturmustum gecen haftalar da oturup netten arastirdim canim almanyada özel seralar da yetistiriliyormus ve internet üzerinden siparis verebiliyorsun sen ordan alsan yarim kilosu 10 euro falandi bana buraya sirf kargo parasi 20 euro istiyorlardi almadim bende dedim biraz daha beklerim...

günde 1 saat pilatesimi de yaptim elimden geldigince yürüyüse de ciktim ama hala kilo almaya devam ben cok fazla ilacda kullaniyorum acaba oyüzden olabilirmi... birkez sabah birkez aksam olmak üzere toplam 5 farkli ilac aliyorum... tansiyon dengesizligi, idrarda enfeksiyon, demir eksikligi, kansizlik, magnesium falan off icim disim ilac valla yaaa.. e tabi ilk 3 ay haftada en az birde serum verdiler

Bir tane arkadasim var Türkiyeden yeni geldi buraya gecenlerde diyorki Türkiye de bebek yapmak resmen lükse giriyor artik.. hakli sanirim allahtan burada kanunlar cok iyi

kızlar bende ateşölçer ve bakım ürünlerinde kararsızım sebamed iyi diye duydum ama burda diğer bir markadan da bahsediliyor. siz ne diyorsunuz bir de ateşölçer arzum bebbe uygun geldi ama nasıldır doğru mu ölçüyordur acaba araştıran varmı siz hangilerini aldınız ya da alacaksınız?

Aramıza hoşgeldin o zaman

Canım bir daha yazmamışsın inşallah ikinizde iyisinizdir

teşekkür ederiz merve teyzesi evet büyümüşüz.senin kızında benim kızımın ablası.4 hafta büyük kızın.şimdiye seninki kocaaaaaaamannnn olmuştur.

teşekkür ederiz merve teyzesi evet büyümüşüz.senin kızında benim kızımın ablası.4 hafta büyük kızın.şimdiye seninki kocaaaaaaamannnn olmuştur.

Yok anacım yaa bizimki formunu koruyor biraz zayıf olacak galiba
Sağlıklı olsunlarda önemli değil kilosu felan demi teyzesi

oyy erik bi insan bu kdr mı erik die tutturur ben tam kar yağdığı dönemde aşerdim eriğe eşim antalyadan getirtti şoklanmış iğrençti yemedim böle kütür kütür olcak can eriklerden :) bi gün kar yağıyodu bak sana ne aldım diyerek geldi eve minicik kutu içindede 3 tane erik 300 lira bayılmış ben yedim ama hala cnm istiyo manavlar fln 20 güne gelir demişler inş gelirde bol bol yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…