Ya bu et konusuna bende takıldım simdi benimde kanım düşüşe gecmis ben bırak haftada ikiyi ayda iki bile yemiyorum etten tiksindim ben kanı cok mü etkiliyor ki cnm bende 24 haftada 620 gr'di normal mı bilmiyorum ama yakın birbirine
Benim kızımda 24. Haftada 620 gr ve ben senden 5 gün ılerde olmama rağmen benim kızımın kilosu daha düşük sanırım benim kızım iyi geliştmiyor benim yüzümden ben cok istahsizim yememe hiç dikkat de etmiyorum cok duzensiz doymak icin yiyorum böyle isteyerek cnm çekerek hiçbirşeyi yemiyorum ya ben ne yapacam hep böyle giderse zaten kalbinde sorun var geliştmezse düzelmezse ya ufff
aaaaaaaaaaa ben de ikili rakamlara düşmüşüm
kimse beni tebrik etmiyor, yeni farkettm
çok şükür Rabbime
güle güle kullanın o zaman tatlım bak bnm dediğim model böyleydialttaki
oğluşumda iyi cnm şeker yüklememizi yaptırdık sorun çıkmadı ama annesini hasta etti sıpam makat gelişi duruyo yani ters poposu aşağıda başı aşağıda olması gerekirken sağ böbreğime de kafayı dayıyo böbreğimi büyütmüş doğumda riskli şuan inşallah pozisyon değiştirirde oğlum btn gün spor yapıyoruz egzersiz yapıyruz değişsin die ama yok bnm ki kafa atıo bana sürekli pazartesi doktra gidicem böbreğim için ürolojiye yolladı doktorum stent takılabilirmiş doğuma kdr ki süre için kaç gündür ağla ağla öldüm çok stres yaptım çocuğum iyi ama bnmde iyi olmam gerekiyor annesiyim snçta onun bana ihtycı var doğum snrası allah yardımcımız olsun sağlıkla doğursak bi yavruları sen nasılsın şeker kızın napıo tekmeleri yion mu :)
Eki Görüntüle 658498 Eki Görüntüle 658499 kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bizim doğumdan 5-6 ay sonra taşınma ihtimalimiz var.ve şuan oturduğumuz evde bebek odası yapacağım yer yok.yatak odama bişey alıcam ama park yatak almak istemiyorum.ucuz yollu halletmek istiyorum bu kısa dönemi.inşallah başka eve çıktığımda kısmet olursa oda takımı almak istiyorum.ya ıkeadan beşik alıcam,yada saraylı beşik.sizce hangisi?ikisinede hevesim var ama karar veremiyorum.ikeanın beşikleri sallanmıyor.saraylı beşik sallanıyor ama onuda en fazla 5-6 aya kadar kullanabilicem.kafam çok karışık :44:
Daha tam olarak bitmedi ama olduğu kadarını sizlerle paylaşmak istedim. Tahta atımızı daha kurmadık ve dönencemiz beşiğe küçük geldi başka bir dönenceyle değiştirmemiz gerekiyor. Salıncağımız falan daha gelmedi. Ufak tefek ayrıntılar. Kıyafetlerimiz 1 yaşına kadar alındı. oglumuz hergün benimle ofise geleceği için extra kıyafet alındı. ayrıca ofisede küçük bir bakım köşesi hazırladık. Birara oranında resmini koyarım çok şeker oldu. Allah sağlık ve huzurla kullanmak nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 658544 Eki Görüntüle 658545 Eki Görüntüle 658546 Eki Görüntüle 658547 Eki Görüntüle 658548 Eki Görüntüle 658549 Eki Görüntüle 658550 Eki Görüntüle 658551 Eki Görüntüle 658552
Kızlar bugun saglık ocagına gıttık 2.doz asımızı olduk ama ben kilo almamısım hala 60 kıloyum bebegim beslenıyordur ama dımı cok üzüldüm bebegım aç mı kalıyo
kızlar sadeece kendi evi olanlar mı oda yapıyor? Biz de kirada oturuyoruz.
taşınma ihtimalimiz var yaz sonu.
ama ben oda yapmak istiyorum ya
napayım sizce?
Normalde ara ara oluyodu bu kasılma ama bugün biraz çok oldu ve kalça kemiğimde ağrıdı beraberinde bide artı gaz sancısı eklenince oturdum ağladım eşime söyledim doktorumuzu aradık görmem lazım yarın gelin dedi önemli olmasa önemli değil derdi :18: ağlamayı kestim ama çok stres yaptım zaten erken doğum riskim olduğunu söylemişti bide bu kasılmalar eklenince korkudan adım atamaz hale geldim..yarın gidicez muayene olcaz bakalım inş normaldir :26::26:
tatlim ben birkac kez dogum videosu falan izledim biraz tedirgin oldum tabi ama bazi yersiz konusan arkadaslarim saolsun dogum anlarini öle bir anlattilar ki aklima geldikce korkuyorum... bakalim kim daha önce dogurucak artik senmi benmi
Ya benimki de cok aşağıda yukarılara çıkamadı gitti gözü aşağılarda benim kızımın:)) valla ayıptır söylemesi benim bazen Rahmim ağrıyor helede lavobaya gittiğimde adet olduğumuzda olur ya hani öyle bı ağrı kızım aşağıda ondan mı acaba
Tmm cnm Allah rahatlıklar versin sana iyi geceler öpüldünüz
benim de uzun süredir wc ye gittiğimde ağrım oluyor benimki kafası sol kasığıma dayalı duruyor ama bilemiyorum idarar kültürü tahlil falan da yapıldı birşey çıkmadı bazı insanlar daha hassas sanırım ondan oluyor
Canım ben yatağı Belisten aldım fiyatı komik75 tlydi.İndirime girmişti
Ben zaten ikinci kademede değil direk alt kademede kuracağım karyolasını
çünkü yatak zaten kalın ve yan koruyucularıda olacak ancak olur
Dediğin gibi 16 cmydi ölçtüm.Yatak baya rahattı üstüne yatıyorum bazen test ediyorum
ne çok yumuşak nede çok sert tam istediğim gibi
Hiii hepsine bayıldımmmm ya benim ne kadar çok eksiğimm varmış meğer onu farkettimDaha tam olarak bitmedi ama olduğu kadarını sizlerle paylaşmak istedim. Tahta atımızı daha kurmadık ve dönencemiz beşiğe küçük geldi başka bir dönenceyle değiştirmemiz gerekiyor. Salıncağımız falan daha gelmedi. Ufak tefek ayrıntılar. Kıyafetlerimiz 1 yaşına kadar alındı. oglumuz hergün benimle ofise geleceği için extra kıyafet alındı. ayrıca ofisede küçük bir bakım köşesi hazırladık. Birara oranında resmini koyarım çok şeker oldu. Allah sağlık ve huzurla kullanmak nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 658544 Eki Görüntüle 658545 Eki Görüntüle 658546 Eki Görüntüle 658547 Eki Görüntüle 658548 Eki Görüntüle 658549 Eki Görüntüle 658550 Eki Görüntüle 658551 Eki Görüntüle 658552
Anammmm bu ne tatlılık bu ne şirinlik yaaa inanmıyorummmmm maşallah Uconn büyümüş kızınkızlar bugün şeker yüklemem vardı.değerim 141 çıktı ve doktorum 100 mglık şeker yüklemesi istedi haftaya.sınırda çıktı ya.gerek var mı tekrarlamasam testi ne olur dedim olmaz dedi.130 üzerini tekrarlıyoruz dedi.acaba son günlerde deli gibi yediğim tatlılar neden olmuş olabilir mi?
bu arada minik kızım 817 gr olmuş.bugün günündeydi galiba bol bol poz verdi.bunlarda resimleri.Eki Görüntüle 658637 Eki Görüntüle 658638 Eki Görüntüle 658639 Eki Görüntüle 658640
Hayır çok normal endişelenme 25+4 de 697 grmdık bizMerhaba arkadaşlar benimde bugün şeker yüklemem oldu açlık 109 birinci tokluk165 ama tekrarlanmayacak bira yüksek fakat tatlıyı kesersem sorun olmayacağını söyledi doktorum.opluşumda 750 gr olmuş tam 25+0 az gibi geldi bana ama sizin nasıldı acaba doktor iyi kiloyu bebek almış dedi ayı 2 kg alarak tamam ladım.ama genede azcık geldi bana 750 gr
Maşallah canım bebeğine ya nasıl beceriyorsun kilo almamayı:26:şimdi kontrolden geldiiikk
1300 gr olmuş minik kızım doktor çok güzel kilo almış dedi bende 1 ayda 2 kg almışım onada gayet iyi dedi kızımın yüzünü gösterdi resmini çekti verdi bana
merhaba arkadaşlar...
uzun zamandır takip ediyorum sizleri yazmak bugüne nasip oldu.iş yoğunluğu nedeniyle yazamıyordum. sonunda yerime birini aldılar bütün işleri öğrettim artık rahatım :)) izne çıkana kadar sadece yeni arkadaşın yaptıklarını kontrol edicem. bol bol vaktim olacak yani yazmak için:) doğrusu yazamasam da sizi okuyarak aklımdaki çoğu soruya cevap aldım. hemen hemen aynı sıkıntıları yaşıyoruz çünkü. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.(ilk mesajım umarım doğru yere gidiyordur :) )
hahaha cnm üzülme sen zaten hic aklimdan ciktigi yokkisen desende demesende benim cagim surekli cekiyor.
ciddimisin hic duymamistim özel seralarda oldugunubir kac markete baktim cnm hic bir yerde yoktu ama olmaz zaten diyede hic biryere sormadim bundan sonra bir arastirim bakim bulabilcekmiyim
senin kilolar o yuzden olmustur cnm serumlar kilo aldirir zaten
ohhh ya ne güzel bişeymiş öyleee, bende çalışıyordum hamile kalınca mide bulantısı kusma yüzünden 2 ay rapor aldım ama bulantılarım geçmeyince bırakmak zorunda kaldım raporlu olduğum sürede bile para yatmadı bana, üstüne üslük işten çıkmak zorunda kaldım
çok şükür Rabbime
çok şükür Rabbime
merhaba arkadaşlar...
uzun zamandır takip ediyorum sizleri yazmak bugüne nasip oldu.iş yoğunluğu nedeniyle yazamıyordum. sonunda yerime birini aldılar bütün işleri öğrettim artık rahatım :)) izne çıkana kadar sadece yeni arkadaşın yaptıklarını kontrol edicem. bol bol vaktim olacak yani yazmak için:) doğrusu yazamasam da sizi okuyarak aklımdaki çoğu soruya cevap aldım. hemen hemen aynı sıkıntıları yaşıyoruz çünkü. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.(ilk mesajım umarım doğru yere gidiyordur :) )
teşekkür ederiz merve teyzesi evet büyümüşüz.senin kızında benim kızımın ablası.4 hafta büyük kızın.şimdiye seninki kocaaaaaaamannnn olmuştur.
Gecenin bir yarisi erik diye tutturmustum gecen haftalar da oturup netten arastirdim canim almanyada özel seralar da yetistiriliyormus ve internet üzerinden siparis verebiliyorsun sen ordan alsan yarim kilosu 10 euro falandi bana buraya sirf kargo parasi 20 euro istiyorlardi almadim bende dedim biraz daha beklerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?