Benim göbisin son hali Eki Görüntüle 658816 göbegimin tam ortasindan asagi dogru kahverengi kocaman bir cizgi olustu gecermi acaba dogumdan sonra
cnm 3 lu tekerleklilerde denge sorunu yasaniyormus devrilme ihtimali cokmus diye duydum bende. lufträder ya gelince daha önce ben cocuklarima kullanmistim kullanimi cok rahat oluyor istedigin yöne rahatlikla gidiyor ama duduk yerde havasi iniyor cok fazla patliyor deliniyor havasini sisirmekten ve ic lastigini degistirmekten bikip usanmistim artik. bu defa havasiz olanlardan aldim hemde bu özeligine cok dikkat ettim. be babyone dan twister bo1 aldim bilindik bir sey degil bu satan firmanin baska bir markayla birlestirip sattigi urun. alacaksan travelsistem almani tavsiye ederim.
himmm ahh kafam cok acidi tasmi geldi ne biyerldnevet bazi seylerini unutuyorlar ama genc yasta kocaman bir genc kizim olcak hehehe havam batsin emi :26:
tatlim ben birkac kez dogum videosu falan izledim biraz tedirgin oldum tabi ama bazi yersiz konusan arkadaslarim saolsun dogum anlarini öle bir anlattilar ki aklima geldikce korkuyorum... bakalim kim daha önce dogurucak artik senmi benmi
aaaaa cok kucuk mus göbisin ve masallah cok zayifsin hemde hic kilo almamisino cizgi gecermis cnm merak etme ama bazilarinda kaladabiliyormus
Ninni güzel canim ama benimki öyle bebek ninnileri söylemeyeceksin benim ogluma fatih sultan mehmetin annesinin yaptigi gibi benim oglum büyük adam olucak akilli olucak gibi seyler söyle onun yerine diyor... bende büyük adam olucak Viyanayi feth edicek falan derim diyorum
Buarada canim cok pis yesil erik cekiyor ya gece gece tuzla ne yerdim simdi türkiyede daha erken cikiyor bizden sansli oradakiler
Ahh ya benimde koca göbişime bı taş geldi ya:))) uff ya bizde kendimizi öyle avutuyoruz iste niye dövüyorsun ki ya bak ağlarım ha benim kızım daha cok küçük doğsun çeker uzatırım bende haha ha:))) hava kalmadı sayende pıss etti
Ya böyle abartanlar yok mü deli ediyorlar adamı herkeste aynı olmuyor ki herkesin dayanıklılığı da bir degil sana hafif gelen baskasına agir gelebilir valla bende izledim duydum ama korkmuyorum mecbur orda kalacak degil ya çıkacak bı sekilde Rabbim hepimize Hayirli kolay doğumlar versin inşallah:)))
Valla gece kim olmazsa anla ki o doğurdu ha ha belli olmaz o isler ama benim kiz sanki gunumu geçirecekmiş gibi geliyor:)
ay canim cok tesekkür ederim ama benmi zayifim :) bu forum da en fazla kilo alanlardan birisiyim tam 17 kilo almisim hepsi de kol ve bacaklarima gitti bacaklarim sismi kilomu cözemiyorum ama asiri sekil de kalinlasti... insallah gecer yirtik göbegim de neredeyse hic yok ama o cizgi cok gicik duruyor
naptin cnm yaa benim tek as erdigim sey erik cagla offf olsada yesek simdi ruyalarima giriyorr kac defanapalim artik bekliyecez bir kac ay daha
geldim gecmisten bak oku oku bitmedi bugun hic girmedim gunduz :) kiyamam ben sana tas fln gelmesin cnmm asil ben oyle teselli ettim kendimi dedigin dogru siz daha bilincli bir sekilde bebisinizi buyuteceksiniz bende oyle olmadi gelis guzel buyuduler desem yeridir cok bilincsiz ve cahildim
hic belli olmaz canim belki erken belki de cok gec gelir ama benim oglan cok hareketli sanki tünel kaziyor icerden... 35 e kadar bari tutabilirsem ne ala..
benim korkum daha cok dogum aninda kendimizi skicaz ittiricez bebegi icerden, dogru nefesalip verme falan bunlari dogru düzgün yapamazsam diye.. ilk gebelik olunca böyle oluyor sanirim dogum anini düsününce kendime güvenimi kaybediyorum off
hic belli olmaz canim belki erken belki de cok gec gelir ama benim oglan cok hareketli sanki tünel kaziyor icerden... 35 e kadar bari tutabilirsem ne ala..
benim korkum daha cok dogum aninda kendimizi skicaz ittiricez bebegi icerden, dogru nefesalip verme falan bunlari dogru düzgün yapamazsam diye.. ilk gebelik olunca böyle oluyor sanirim dogum anini düsününce kendime güvenimi kaybediyorum off
Canim hosgeldin öncelikle :)
Chicco markanin arabalari nasil bilgin varmi en cok ona rastliyorum bu siralar... benim en cok korktugum da o bu tekerler yüzünden cok sorun oluyormus kimi dönmüyor, takiliyor, kiriliyor. havasi iniyor falan birde tabi büyük ve kücük tekerlek farki var, ben büyük tekerlek ve lufträder düsünüyordum ama simdi vazgectim lufträder olanlardan... bakiyorum simdilik en sona biraktim arabayi bu yüzden
Biliyorum gecmisten geldin bizde seni bekledik bak bı yere gitmedik:)
Bende sana kiyamam olur mu biz daha bilinçli olsakda sen daha deneyimlisin oda birsey hem kardasin kiz bende erken yasta bı kızım olsun isterdim ne yalan söylim arkadas gibi olurduk genc bir anne ne guzel olurdu :))
Haha ha senin oğlan kacak mı mahkum mü tünele ne gerek vak ki çıkacağı yer malum:))
Bak ya sanki biz bı kac kere yaptik benimde ilk yaparız yaparız ne olacak zaten ebeler öğretir bize Allahın izniyle de ağlayoruz sen düşünme onları tadını çikar :))
ay ne bileyim bazan sanki oramda hissediyorum okadar asagidan hareket ediyorki durup ciddi ciddi bekliyorum cikiyormu ne diye :)
bir daha öyle videolar izleme sakin cnm benim 3 dogum olcak 2 sinde normal dogum yaptim ben cesaret edip izleyemiyorum o tur videolari cunku gercekte yasanla ordaki göruntuler arasinda cok fark oluyor saniyorsun kadin orda ölüp bitiyor tabiki kurgu degil onlarda gercek ama senin yasayacaginla onun yasadigi asla bir olamaz kimisi cok aci cekerken kimis hic birsey hissetmeden rahat doguruyor. korkulacak kadar birsey degil. sen bilsende bilmesende o an da istem disi nefes alip verebiliyorsun bu bebegi etkilemez asla korkma sanci aninda zaten istem disi ikinma geliyor zaten son anda cok fazla ikinma cekiyorsun bir kac dk sonra bebek doguyor korkulacak kadar degil inanki.
cok saol canim yaa valla böyle söylendigi zaman rahatliyorum biraz artik izlemiyorum zaten birkackez merak edip izledikten sonra aldim dersimi :)
insallah kolay bir dogum olucak allahin izniyle atlatacagiz hepimiz 2-3 aya kadar dogum anilarimizi konusuyor oluruz insallah burda
4 saatlik uykum var bütün günden malum uykum geldi size iyi sohbetler iyi geceler kizlar allah rahatlik versin
canim kusura bakma valla aklina getirdim senin de gece gece erigi.. ben de ayni sekilde cagla ve erik istiyorum deli gibi tatli eksi falan canim hic istemiyor.. almanya da yine özel seralarda varmis yetistiriliyormus bulursun belki sen...
nasil aldim nereme aldim okadar kiloyu bende anlam veremiyorum ama dedigim gibi bacak ve kollarim cok fazla kalinlasti.. ödemdir diye düsündüm ben de ama ödem böyle balon gibi sisme olmuyormu benimki dokundugum zaman gayet normal geliyor ele... ben ilginc bir sekilde ilk 3 ay bulantilardan serumla ayaktaydim hep hastane de buna ragmen 3-4 kilo almistim daha ilk aylar da
insallah veririm bu kilolari
Haha ha senin oğlan kacak mı mahkum mü tünele ne gerek vak ki çıkacağı yer malum:))
Bak ya sanki biz bı kac kere yaptik benimde ilk yaparız yaparız ne olacak zaten ebeler öğretir bize Allahın izniyle de ağlayoruz sen düşünme onları tadını çikar :))
ay ne bileyim bazan sanki oramda hissediyorum okadar asagidan hareket ediyorki durup ciddi ciddi bekliyorum cikiyormu ne diye :)
cok saol canim yaa valla böyle söylendigi zaman rahatliyorum biraz artik izlemiyorum zaten birkackez merak edip izledikten sonra aldim dersimi :)
insallah kolay bir dogum olucak allahin izniyle atlatacagiz hepimiz 2-3 aya kadar dogum anilarimizi konusuyor oluruz insallah burda
4 saatlik uykum var bütün günden malum uykum geldi size iyi sohbetler iyi geceler kizlar allah rahatlik versin
Ya benimki de cok aşağıda yukarılara çıkamadı gitti gözü aşağılarda benim kızımın:)) valla ayıptır söylemesi benim bazen Rahmim ağrıyor helede lavobaya gittiğimde adet olduğumuzda olur ya hani öyle bı ağrı kızım aşağıda ondan mı acaba
Tmm cnm Allah rahatlıklar versin sana iyi geceler öpüldünüz
hosbulduk canim yazini kacirmisim görmemisim chicco nun kullanimi nasil bilmiyorum ama benimde cok begendigim bir markaydi
benim 3 oldugu icin cok kaliteli olmasina bakmadim nasilsa bir daha dusunmuyorum diye . sende cok pahali olmasada kaliteli almaya calis ikincide kullanirsin cnm tekerlegi kirilabilir benimde ilk bebekte kirilmisti huck markasindan almistim galiba ama cok fazla agir esyalar tasiyordum alt kisminda araba olmadigi icin bebek arabasinda tasiyordum herseyi haliyle dayanmadi
ikincide teutonio almistim cokta pahaliya almistimcok guzel bir arabaydi hala keller de bekliyor ama cok buyuk ve cok agir oldugu icin kullanmak istemedim birde ön kisminda ki tutunma yerin kirilmis dura dura ee haliyle 10 yil gecerse normal
saol cnm beklediginiz icin bende sayfayi yenilerken surekli baktim isminize duruyormusunuz diye
aaa sacmala cnm sanki cok gecmis bir yastasinda sende daha cok gencsin merak etme cok kisa zamanda kizinla arkadas olcak yasa gelirsiniz
bugunde merve yok kizlar gören oldumu
Ya benimki de cok aşağıda yukarılara çıkamadı gitti gözü aşağılarda benim kızımın:)) valla ayıptır söylemesi benim bazen Rahmim ağrıyor helede lavobaya gittiğimde adet olduğumuzda olur ya hani öyle bı ağrı kızım aşağıda ondan mı acaba
Tmm cnm Allah rahatlıklar versin sana iyi geceler öpüldünüz
aaaa ben yazan kadar sizde ayni sikayeti yazmisiniz nerdeysedemekki herkesde olabiliyormus ee tabi oluyordu hatirlayamadim yine galiba :26: ee naparsin yaslilik be afedersiniz wc ye oturmakta bile gucluk cekemye basladim oturma aninda acayip agri olusuyor
mikailesra cnm cikmisin coktan iyi geceler allah rahatlik versin yarin grs insallah sende bir daha gunduz uykunu iyi almaya calis
kizlar ya benim kizcem bugun hic hareket etmemistim aksama kadar ama butun gun cok rahatsizdim surekli kasilmalarim agrilarim oldu. birde bugun yataktan fln kalkarken yada uzandigim yerden kalkmaya calisirken alt kismimda bir agri oluyor saniyorum benim kiz cikivercek ordan hemenbenim gibi hissedenler varmi acaba.
artik baya agirlastim bu defaki hamisligim cok zor geldi bana 2 ay daha nasil gececek bilmiyorum
Sende sagol TATLIM yok gecmis degil de cokta genc satılmayız kızım 10 yasına geldiginde ben 35 yasında babası 45 yasında olacak abov :)))
Merve bugun girmedi sanırım yada ben görmedim denk gelmedim
Valla ben bı izmiri dolandım erik bulamadım malesef(
Doktor bana da serum verdi ama ben vurulmadım bı tane vuruldum 1 ayda 5 kilo vermiştim bulantilardan ama cok şükür ki gecti hiç geçmeyecek sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?