2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

amiiinn arada oluyor öle sancılı günler canım bebişin büyüyor ondandır merak etme hadi sende git gel bakalım senin minnoşun nekadar olmuş

şimdi kontrolden geldiiikk
1300 gr olmuş minik kızım doktor çok güzel kilo almış dedi bende 1 ayda 2 kg almışım onada gayet iyi dedi kızımın yüzünü gösterdi resmini çekti verdi bana
evet canım şimdilik normal doğum diyoruz doktorumla.bir aksilik daha çıkmazsa inşallah.
bu arada bebeğine maşallahkocaman kız olmuş artık.

evet canım şimdilik normal doğum diyoruz doktorumla.bir aksilik daha çıkmazsa inşallah.
bu arada bebeğine maşallahkocaman kız olmuş artık.

sağol teyzesii öle kocaman kız olduuu yakında ev işlerinde yardımcı olur bana

Herkeslere bebişleriyle iyi hafta sonları diliyorum burada güneşli Bi gün var umarım güzel bir gün olur

Ya bu et konusuna bende takıldım simdi benimde kanım düşüşe gecmis ben bırak haftada ikiyi ayda iki bile yemiyorum etten tiksindim ben kanı cok mü etkiliyor ki cnm bende 24 haftada 620 gr'di normal mı bilmiyorum ama yakın birbirine

bayıldım ya çok güsel herşeyi maşallah.çok zevklisin canım sende tebrik ederim. oğluşunun hayırlısıyla gelmesini nasip etsin Allah'ım inşallah.

kızın ne tatlıymış canım ya maşallah diyoruuuum Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin inşallah

ayaklarımda henüz şişme yok ama senin kaçıncı haftada başladı canım? tansiyonunu ölçüyor musun? bol bol su tüket ve yürüyüş yap iyi geliyormuş

Benim göbisin son hali Eki Görüntüle 658816 göbegimin tam ortasindan asagi dogru kahverengi kocaman bir cizgi olustu gecermi acaba dogumdan sonra

maşallah göbüşüne canım

evet ya, kurulmuş saat gibi her gece 4:40-4:50 arası uyanıyorum. Sanırım bebeğin gece jimnastik saatine denk geliyor

bende 3.00-3.30 gibi uyanıyorum sonrada uyumaya çalışıyorum,hamilelik hormonları bizimle oyun mu oynuyor acaba

bu da biz ekleyebildim mi bilmiyorum ama

maşalah göbüşüne tatlım benimde göbüşüm bu kadar canım ama kilolu olduğum için bu kadar duruyor,sanırım normalde zayıf olsam daha çok dururdu:44:

kızlar benim bebişimde 23+2 de 654.7 gr çıktıydı.doktor gayet iyi,hatta ultrasona göre gelişimi 10 gün ilerde gidiyor dedi.
inanayım mı doktoruma bilemedim,sizin daha fazla çıkmış bebişleriniz sanki,üzüldüm şimdi zayıf mı benim oğluşum

bi sorum daha var bebişim hareket ettiğinde döndüğünde falan beni sarsıyor,koltukta hafif sarsılıyorum.sizde de oluyor mu öyle acaba? normal mi?

Son düzenleme:
canım herşeyin çok güzel olmuş güle güle kullanın odanın duvar rengini sorcaktım ne renk bende bu renk boyatmak istiyorum da

waaawww ama bendeki meme dokusunda artış 2000 gr olabilir

slm kızlar.. dün akşamdan beri internetim yoktu deli oldum gelene kadar :)

geçmişi okuyacam birazdan. baya birikmiş :)

ya kızlar bu sabah göğsümden baya bi akıntı geldi. çok ama. hiç bu kadar olmamıştı.

ohhh ya ne güzel bişeymiş öyleee, bende çalışıyordum hamile kalınca mide bulantısı kusma yüzünden 2 ay rapor aldım ama bulantılarım geçmeyince bırakmak zorunda kaldım raporlu olduğum sürede bile para yatmadı bana, üstüne üslük işten çıkmak zorunda kaldım

teşekkür ederim canım.allah hepimizin çocuğuna sağ salim vaktinde kavuştursun inşallah.

değerler normal merak etme. bunlar zaten hep ortalama ölçümler. ama bence et önemli. şimdi vejeteryan insanlar var mesela onlar sağlıklarından birşey kaybetmemek etten alamadıkları proteini başka yerlerden almaya çalışıyorlar. soya sütü, soya fasulyesi, mercimek, ıspanak, yulaf bunların başında geliyor. eğer et yiyemiyorsan sağlık sitelerinden araştır, doktoruna danış ve yerini alabilecek gıdaları daha düzenli ve sık tüketmeye başla derim canım

benim birkaç kere salon koltuğunda otururken boş bulundum diye çığlık atmışlığım vardır deli gibi birden vurunca kızım hatta bi keresinde mesaneme artık neresiyle vurduysa allah altıma kaçırdım diye bağırdım rezalet... ama olsun feda olsun kızıma

Benim kızımda 24. Haftada 620 gr ve ben senden 5 gün ılerde olmama rağmen benim kızımın kilosu daha düşük sanırım benim kızım iyi geliştmiyor benim yüzümden ben cok istahsizim yememe hiç dikkat de etmiyorum cok duzensiz doymak icin yiyorum böyle isteyerek cnm çekerek hiçbirşeyi yemiyorum ya ben ne yapacam hep böyle giderse zaten kalbinde sorun var geliştmezse düzelmezse ya ufff

canım çok geçmiş olsun endişe etme doktoruna güven, hamilelikte herkes mutlaka bir kere düşüyor sanırım, kuzenimde düşüp ayağını kırmıştı

Evet ya bencede mantıklı birsey cok dahil cnm ya eti normaldede fazla tüketmem zaten simdi ise kendim pisiremiyorum tiskindim arada disarda yeneye çalışıyorum ama icinde rahat degil az pişmişse ne eti yiyorum gibi düşünceler geliyor aklıma neyse mercimeği severim bol bol yerim artık bu ayın sonunda da rendevum var doktoruma da sorayım dediğin gibi sagol tesekkur ettim TATLIM

sütün gelmiş demekki 6. aydan snra gelio çoğu kişinin bnde burda sordum arkadaşlara korkulucak bişi değilmiş sevinmeliyiz

bende öle düşünüorum keep. lafı edildi artık çıkartırlar ama bize yetişmez bence. yazın zaten çıkarmazlar. yerel seçimler martta. seneye ekim kasım gibi çıkar bence.

Hepsi cook güzelmiş..Yatagın fiyatını ve markasını ögrenenbilir miyimm

Canım ben yatağı Belisten aldım fiyatı komik 75 tlydi.İndirime girmişti
Ben zaten ikinci kademede değil direk alt kademede kuracağım karyolasını
çünkü yatak zaten kalın ve yan koruyucularıda olacak ancak olur
Dediğin gibi 16 cmydi ölçtüm.Yatak baya rahattı üstüne yatıyorum bazen test ediyorum
ne çok yumuşak nede çok sert tam istediğim gibi

aldıkların hayırlı olsun. yatağı nerden aldın. ben ikea aldım ama banada ince geldi. başka almak istiorum
Belisten aldık canım 75 tli indirimli fiyatıydı
Ayy bi an okuyunca nasıl üzüldüm ama çok şükürki ikinizde iyisiniz zeynom çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine ay kıyamamm
Ben Ikeadaki beşiği tercih et derim 5-6 ay sonra taşınma ihtimaliniz varmış
odasına koyarsın bide dolabıyla şifoniyerini alırsın al sana oda mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…