ohh canım maşallah ALLAH bağışlasın yavrularımızı bizlerebizde şimdi gidiyoruz kontrole dün çok sancılı ağrılı bi gündü bakalım bi sıkıntı mı var yoksa bebişin büyümesinde atak mı var:44:
desty Daha güzel anlatılamazdı canım anladım ben de böyle biliyodumama ana kucağına puset diyenler oluyo kafam karışmıştı aydınlatmış oldun beni çooook sağol
mnsrz bence de ikea'nınki daha mantıklı :13: en azından taşındığın zaman takımı ona göre tamamlarsınSallanması çok elzem mi bilmiyorum be
gvn1907 çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce döner de bebişin sen de sağlığına kavuşursun
butunduamvesenam odaya bayıldımmmmmm herşey çok uyumlu çok güzel hele o büyük yelkenli çok şık durmuşZevkli kadınmışsın vesselam bu arada doktoruna sinir oldum sen bakma ona yaaa ağzını hayra açsan o bi kere felaket tellalığı yapmasın önceden annelerimiz senin yaşlarında 3.yü 4.yü doğururmuş hem de vaktinde erken falan değil ilk olunca niye böyle abartıyo doktorlar anlamıyorum :44:
aserenhan Benim ergenlik zamanımdan beri sol göğsüm biraz daha büyüktür :26: simetrik bir kadın değilin anlayacağınveeeeeee oğlum olacak yani tutmadı böyle şeylere inanma bence insan sabırsızlanıyo tabi ama beklemekten başka çare yok
uconn plesenta işine çok sevindim canım normal doğuma bi engel kalmadı çok şükür
borealis ödem olmuş besbelliklasik şeyler tavsiye edebileceğim sadece tuzu azalt bol su iç bi de eşinden rica et ayaklarına tuzlu suyla masaj yapsın rahatlatıyomuş diye okumuştum
evet canım şimdilik normal doğum diyoruz doktorumla.bir aksilik daha çıkmazsa inşallah.şimdi kontrolden geldiiikk
1300 gr olmuş minik kızım doktor çok güzel kilo almış dedi bende 1 ayda 2 kg almışım onada gayet iyi dedi kızımın yüzünü gösterdi resmini çekti verdi bana
evet canım şimdilik normal doğum diyoruz doktorumla.bir aksilik daha çıkmazsa inşallah.
bu arada bebeğine maşallahkocaman kız olmuş artık.
Canım 2 aydır kan ilacı içiyırum sabah akşama çıkardı şimdi et de porsiyonlar artacak.ben bide gıdacıyım otel mutfağında çalışıyorum herşey var yiyebileceğim düzgün beslendiğimi sanıyordum.ama kanım bayapı az mış demekki neyseki bebeğe gidiyor aldıkların dedi ama o bile bana az geldi 25. Haftadayım oğluşum 750 gr normalmiki sence tatlım ya
Daha tam olarak bitmedi ama olduğu kadarını sizlerle paylaşmak istedim. Tahta atımızı daha kurmadık ve dönencemiz beşiğe küçük geldi başka bir dönenceyle değiştirmemiz gerekiyor. Salıncağımız falan daha gelmedi. Ufak tefek ayrıntılar. Kıyafetlerimiz 1 yaşına kadar alındı. oglumuz hergün benimle ofise geleceği için extra kıyafet alındı. ayrıca ofisede küçük bir bakım köşesi hazırladık. Birara oranında resmini koyarım çok şeker oldu. Allah sağlık ve huzurla kullanmak nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 658544 Eki Görüntüle 658545 Eki Görüntüle 658546 Eki Görüntüle 658547 Eki Görüntüle 658548 Eki Görüntüle 658549 Eki Görüntüle 658550 Eki Görüntüle 658551 Eki Görüntüle 658552
kızlar bugün şeker yüklemem vardı.değerim 141 çıktı ve doktorum 100 mglık şeker yüklemesi istedi haftaya.sınırda çıktı ya.gerek var mı tekrarlamasam testi ne olur dedim olmaz dedi.130 üzerini tekrarlıyoruz dedi.acaba son günlerde deli gibi yediğim tatlılar neden olmuş olabilir mi?
bu arada minik kızım 817 gr olmuş.bugün günündeydi galiba bol bol poz verdi.bunlarda resimleri.Eki Görüntüle 658637 Eki Görüntüle 658638 Eki Görüntüle 658639 Eki Görüntüle 658640
kizlar ayaklarim ayakbileklerim davul gibi sistiaaklarim sanki bir balon..eski ayakkabilarim olmuyor kesinlikle.sizde de durum boyle mi
sac boyasi konusunu ne yapiyorsunuz benim sacim suan 3 renk.kahve kumral,beyaz kombinasyonudoktorum yasakladi.esimde destek verddi.cooook kotu durumdayim pfff
Benim göbisin son hali Eki Görüntüle 658816 göbegimin tam ortasindan asagi dogru kahverengi kocaman bir cizgi olustu gecermi acaba dogumdan sonra
evet ya, kurulmuş saat gibi her gece 4:40-4:50 arası uyanıyorum. Sanırım bebeğin gece jimnastik saatine denk geliyor
bu da biz ekleyebildim mi bilmiyorum ama
waaawww ama bendeki meme dokusunda artış 2000 gr olabilirkızlar bakın ne buldum nette .. alıntı yapıyorum dr alper mumcunun sıtesınden
" hamileliğiniz süresince toplam 12 kilo aldığınızı ve 3500 gram ağırlığında bir bebek dünyaya getirdiğinizi kabul edelim. Bu duurmda aldığınız kiloların dağılımı şu şekildedir.
Hamilelik süresince aldığınız kiloların dağılımı
(ortalama değerlerdir)
Bebek 3500 gram
Plasenta 700 gram
Amniyon sıvısı 800 gram
Uterus (rahim) 900 gram
Meme dokusu 400 gram
Kan hacmindeki artış 1250 gram
Dokulardaki su artışı 1250 gram
Annedeki yağ hacmi artışı 3200 gram
TOPLAM 12000 gram "
Tr de dogumdan sonra annenin calismama süresi sadece 6 aymi canim?
Ben mesela burda sadece 1 ay calistim 5 aydir evdeyim calismami sakincali gördügü icin doktor dogumdan sonra da 2,5 yil hakkim var yani nerden baksan 3 yildan fazla calismayip tekrar kaldigim yerden isime devam edebiliyorum.. En güzeli de bu süre icinde bütün param devam geliyor hesabima
Ya bu et konusuna bende takıldım simdi benimde kanım düşüşe gecmis ben bırak haftada ikiyi ayda iki bile yemiyorum etten tiksindim ben kanı cok mü etkiliyor ki cnm bende 24 haftada 620 gr'di normal mı bilmiyorum ama yakın birbirine
kızlar benim bebişimde 23+2 de 654.7 gr çıktıydı.doktor gayet iyi,hatta ultrasona göre gelişimi 10 gün ilerde gidiyor dedi.
inanayım mı doktoruma bilemedim,sizin daha fazla çıkmış bebişleriniz sanki,üzüldüm şimdi zayıf mı benim oğluşum
bi sorum daha var bebişim hareket ettiğinde döndüğünde falan beni sarsıyor,koltukta hafif sarsılıyorum.sizde de oluyor mu öyle acaba? normal mi?
kızlar benim bebişimde 23+2 de 654.7 gr çıktıydı.doktor gayet iyi,hatta ultrasona göre gelişimi 10 gün ilerde gidiyor dedi.
inanayım mı doktoruma bilemedim,sizin daha fazla çıkmış bebişleriniz sanki,üzüldüm şimdi zayıf mı benim oğluşum
bi sorum daha var bebişim hareket ettiğinde döndüğünde falan beni sarsıyor,koltukta hafif sarsılıyorum.sizde de oluyor mu öyle acaba? normal mi?
kızlar şu an hastanedeyim, iş yerinde merdivenlerden düştümama bebegimde bende iiyiz şükürler olsunn. sadece çok korktugum için kasılmalarım var.. doktorum 1 kaç saat burda dinlen kasılmalarını sayıp takip edicem dedii uzandık bekliyoruz:26:
değerler normal merak etme. bunlar zaten hep ortalama ölçümler. ama bence et önemli. şimdi vejeteryan insanlar var mesela onlar sağlıklarından birşey kaybetmemek etten alamadıkları proteini başka yerlerden almaya çalışıyorlar. soya sütü, soya fasulyesi, mercimek, ıspanak, yulaf bunların başında geliyor. eğer et yiyemiyorsan sağlık sitelerinden araştır, doktoruna danış ve yerini alabilecek gıdaları daha düzenli ve sık tüketmeye başla derim canım
benim birkaç kere salon koltuğunda otururken boş bulundum diye çığlık atmışlığım vardır deli gibi birden vurunca kızımhatta bi keresinde mesaneme artık neresiyle vurduysa allah altıma kaçırdım diye bağırdım rezalet... ama olsun feda olsun kızıma
slm kızlar.. dün akşamdan beri internetim yoktu deli oldum gelene kadar :)
geçmişi okuyacam birazdan. baya birikmiş :)
ya kızlar bu sabah göğsümden baya bi akıntı geldi. çok ama. hiç bu kadar olmamıştı.
günaydın kızlar, doğum izninin 6 aya çıkması rafa kalkmış, mayısta görüşülecek deniyor,bazı insanlar da seçimlere (yani bizi kapsamayacak) çıkartırllar onu diyor..umarım bir sürpriz olur da çıkıverir
Hepsi cook güzelmiş..Yatagın fiyatını ve markasını ögrenenbilir miyimm
Ne çok yazmış gececi arkadaşlar :)
Biz odamızı hazırlamaya başladık. Eşim de ben de çalıştığımız için ancak bir haftada hazır olacak. Giyinme odamızı çocuk odası yapıyoruz. ordaki tüm dolapları söküp diğer odalara dağıtacağız. kocaman bir dolap var. eşim tek başına söker ama takamaz o yüzden usta gelecek. sonra duvarları boyayacağız ve tavanı tabi. boyamız açık yeşil. ondan sonra bir temizlik ve beşiğimizi, alt değiştirme ünitesini ve dolabı kuracak eşim. ortada kalan alanın büyüklüğüne göre de halı alıcam. perdeleri annem aldı. bizde durum bu çok heyecanlıyım. haftaya bugün bitmiş olur herhalde....
MERVEEEEEEEEEEEEEEEE :) Sana bişey sorucam. yatağının markası ne? fotosunu gördüm. ben de oda takımımı ikeadan aldım ama yatağımı başka yerden almayı planlıyorum ikeadaki ince geliyor. ama şöyle bir sorun var. beşiğin üst kademesinde tuttuğunda ikea dışındaki yataklar yüksek kalıyor. ıkea yatağın yüksekliği 10 cm. beşiğin kullanma kılavuzunda 12 cmden yüksek yatak üst kademe için uygun değil diyor. ama benim baktığım yataklar 16 cm falan. senin yatağın markası ne? ysmc'ye de sormuştum o da yatağını almış ama sağolsun cevap vermedi gözden kaçtı belki de neyse... konuyla ilgili fikri olan başka arkadaşlar varsa herkesin fikrini alabilirim
Belisten aldık canım 75 tli indirimli fiyatıydıaldıkların hayırlı olsun. yatağı nerden aldın. ben ikea aldım ama banada ince geldi. başka almak istiorum
Ayy bi an okuyunca nasıl üzüldüm ama çok şükürki ikinizde iyisiniz zeynom çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine ay kıyamammkızlar şu an hastanedeyim, iş yerinde merdivenlerden düştümama bebegimde bende iiyiz şükürler olsunn. sadece çok korktugum için kasılmalarım var.. doktorum 1 kaç saat burda dinlen kasılmalarını sayıp takip edicem dedii uzandık bekliyoruz:26:
Ben Ikeadaki beşiği tercih et derim 5-6 ay sonra taşınma ihtimaliniz varmışEki Görüntüle 658498 Eki Görüntüle 658499 kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bizim doğumdan 5-6 ay sonra taşınma ihtimalimiz var.ve şuan oturduğumuz evde bebek odası yapacağım yer yok.yatak odama bişey alıcam ama park yatak almak istemiyorum.ucuz yollu halletmek istiyorum bu kısa dönemi.inşallah başka eve çıktığımda kısmet olursa oda takımı almak istiyorum.ya ıkeadan beşik alıcam,yada saraylı beşik.sizce hangisi?ikisinede hevesim var ama karar veremiyorum.ikeanın beşikleri sallanmıyor.saraylı beşik sallanıyor ama onuda en fazla 5-6 aya kadar kullanabilicem.kafam çok karışık :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?