Aramıza hoşgeldin o zaman
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhoşgeldin aramıza...
Yok anacım yaa bizimki formunu koruyor biraz zayıf olacak galiba
Sağlıklı olsunlarda önemli değil kilosu felan demi teyzesi
oyy erik bi insan bu kdr mı erik die tutturur ben tam kar yağdığı dönemde aşerdim eriğe eşim antalyadan getirtti şoklanmış iğrençti yemedim böle kütür kütür olcak can eriklerden :) bi gün kar yağıyodu bak sana ne aldım diyerek geldi eve minicik kutu içindede 3 tane erik 300 lira bayılmış ben yedim ama hala cnm istiyo manavlar fln 20 güne gelir demişler inş gelirde bol bol yeriz
3 tane erigi nerden bulmuski acaba... ben cok aradim ama bulamadim iste bak ne güzel 20 güne gelirmis orda 20 günse buraya bir 40 günde gelir sanirim oda sirf türk manavlarina cünkü bu avusturyalilar erigi bile bilmiyor o neki yeniyormu diyorlar:44: gelince bile öyle ordakiler gibi taze taze olmuyor mini mini bazan pürüsmüs zor burda taze bulmak
ay kıyamam ya yollim ben sana çıkınca kargoyla
oyy erik bi insan bu kdr mı erik die tutturur ben tam kar yağdığı dönemde aşerdim eriğe eşim antalyadan getirtti şoklanmış iğrençti yemedim böle kütür kütür olcak can eriklerden :) bi gün kar yağıyodu bak sana ne aldım diyerek geldi eve minicik kutu içindede 3 tane erik 300 lira bayılmış ben yedim ama hala cnm istiyo manavlar fln 20 güne gelir demişler inş gelirde bol bol yeriz
ay tatlim cok saol düsündügün icinyiyecek yasakmis amaaa kargoyla canim yaaa yasak olmasa ahhh siparis vericek akraba cokta istee
benim de hamileliğimin ilk aylarıydı kasım falan erik istedim eşim gidip aldı, çok yakınımızda bir manavda satılıyor, tanesi 10 tl ama tadı hiç güzel değildi.doğru düzgün erik çıkana kadar almam bir daha...
kızlar çok ilginç bugüne kadar böle bişey olmamıştı
başım inanılmaz döndü bi an
gözlerimi acamadım bi 20 sn kadar
kafama da sıcaklık geldi bi.
çok korktum ya.
nedendir acaba
çok korktum ya.
nedendir acaba
Kizlar idrar kacirma gibi su geldi birden bosaldi acaba suyum mudur?Cinsel birlesme yasadik arkasindan tuvalete falanda gittim sonra evde toz aliyordum 2 saat kadar sonra birden boyle az miktarda bi su gibi bosaldi.Tekrar dus falan aldim uzandim benim kiz arada tekmeliyor onla ilgili sikinti yokda bekliyim mi yoksa hemen doktora mi gideyim?
Kizlar idrar kacirma gibi su geldi birden bosaldi acaba suyum mudur?Cinsel birlesme yasadik arkasindan tuvalete falanda gittim sonra evde toz aliyordum 2 saat kadar sonra birden boyle az miktarda bi su gibi bosaldi.Tekrar dus falan aldim uzandim benim kiz arada tekmeliyor onla ilgili sikinti yokda bekliyim mi yoksa hemen doktora mi gideyim?
çok korktum ya.
nedendir acaba
suyun olsa ağrıdan duramazdın ve bebek hareket etmezdi cnm.İlişkiden olduğunu sanmıorum ben hamile kaldığımdan beri 2 günde 1 ilişki olur şaşmaz yani :) olsa sorun bndede olurdu erkeğin zevk suyu içeri boşalmasada içinde oluyor ve seninkide aynı şekilde akıntın çoğalmıştır korkma bndede oluyor aynısı bebeğin hareketlerini saymanda da fayda var tabi
bence dr a gitmelisin kontrollü olmakta yarar var endişenmen için söylemiorumda bizim komşunun gelininde azaz su gelmesi olmuştu yatarak istairahatle doğum yaptı
herşey bizim için hem seninde için rahat eder
kusura bakma canım diğer konuyu görünce yazmadan edemedim iiyiz çok şükeür büyüdük teyxesi herşey yolunda siz nasılsınız erkek gibi demişti dr önce ama bugün kesinleştirdik kız olucak inş benimde içime kız doğmuştu başatan beri erkete olsa farketmez hepsini severiz rabbim sağlıkla versin yeterki tırnağını yaratmaya gücümüzmü var biraz cicler aldım bebişime siz nasılsınız iimisiniz günleriniaz azalıyoo kavuşacacaksınız hayırlısıylaoyyy yiyerim yavrunu büyümüş kız bu sunbalım :) cinsiyeti belli oldu mu kuzunun sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?