2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Yok anacım yaa bizimki formunu koruyor biraz zayıf olacak galiba
Sağlıklı olsunlarda önemli değil kilosu felan demi teyzesi

valla belli olmaz o işler daha canım.benimkininde boyu kısa aşağıdaki takvime göre.artık doğdukları zaman görücez ne olduklarını.

3 tane erigi nerden bulmuski acaba... ben cok aradim ama bulamadim iste bak ne güzel 20 güne gelirmis orda 20 günse buraya bir 40 günde gelir sanirim oda sirf türk manavlarina cünkü bu avusturyalilar erigi bile bilmiyor o neki yeniyormu diyorlar:44: gelince bile öyle ordakiler gibi taze taze olmuyor mini mini bazan pürüsmüs zor burda taze bulmak

ay kıyamam ya yollim ben sana çıkınca kargoyla

benim de hamileliğimin ilk aylarıydı kasım falan erik istedim eşim gidip aldı, çok yakınımızda bir manavda satılıyor, tanesi 10 tl ama tadı hiç güzel değildi. doğru düzgün erik çıkana kadar almam bir daha...

ay tatlim cok saol düsündügün icin yiyecek yasakmis amaaa kargoyla canim yaaa yasak olmasa ahhh siparis vericek akraba cokta istee

napalım sağlık olsun imkan olsaydı yollardım seve seve artık büzüşmüşlerden de olsa yicen

pek iyi değil evet yaz erikleri gibi olmuo serada yetiştiriolar az kaldı yeriz neyseki erik turşusuyla idare ediyorum kendimi kandırıyorum öyle bende

kızlar çok ilginç bugüne kadar böle bişey olmamıştı
başım inanılmaz döndü bi an
gözlerimi acamadım bi 20 sn kadar
kafama da sıcaklık geldi bi.
çok korktum ya.
nedendir acaba

Kizlar idrar kacirma gibi su geldi birden bosaldi acaba suyum mudur?Cinsel birlesme yasadik arkasindan tuvalete falanda gittim sonra evde toz aliyordum 2 saat kadar sonra birden boyle az miktarda bi su gibi bosaldi.Tekrar dus falan aldim uzandim benim kiz arada tekmeliyor onla ilgili sikinti yokda bekliyim mi yoksa hemen doktora mi gideyim?

çok korktum ya.
nedendir acaba

Tansiyonun düsümüs olabilir bir an belki canim... biryere uzan bir süre

çok korktum ya.
nedendir acaba

artık daha çok kan üretiyoruz cnm ondan oluyor daha çok kana ihtiyacımız olduğu için çok kan depoluyoruz buda bünyede baş dönmesi ve ağrı yapıo bnmde dünden beri kafam zonkluyor baş dönmem 1 hafta öncesinde çok vardı dengemi kaybedicek gbi oluyordum korkulucak bişey yoktur sanırım

suyun olsa ağrıdan duramazdın ve bebek hareket etmezdi cnm.İlişkiden olduğunu sanmıorum ben hamile kaldığımdan beri 2 günde 1 ilişki olur şaşmaz yani :) olsa sorun bndede olurdu erkeğin zevk suyu içeri boşalmasada içinde oluyor ve seninkide aynı şekilde akıntın çoğalmıştır korkma bndede oluyor aynısı bebeğin hareketlerini saymanda da fayda var tabi

Canım idrar kaçırmış olabilirsin. Ya da benimde bazen su gibi gelen akıntım oluyor ara ara. Başta bende suyum mu diye endişe etmiştim ama her kontrolde suyum normal çıktı çok şükür.

İçin rahat etmeyecekse git görün bir doktora canım ama.

çok korktum ya.
nedendir acaba

Canım tansiyonunu ölç bence. Çıkmış olabilir belki.
Benimde yaklaşık 1 saattir mideme kramp giriyor ölüyorum.

bence dr a gitmelisin kontrollü olmakta yarar var endişenmen için söylemiorumda bizim komşunun gelininde azaz su gelmesi olmuştu yatarak istairahatle doğum yaptı
herşey bizim için hem seninde için rahat eder

Acikcasi suan rahatim ama boyle su gibi ic camasirimida islatti baya bir birdenbire geldi bazen agrisizda olabiliyormus o yuzden bilemedim.Neyse madem biraz dinleneyim.

bence dr a gitmelisin kontrollü olmakta yarar var endişenmen için söylemiorumda bizim komşunun gelininde azaz su gelmesi olmuştu yatarak istairahatle doğum yaptı
herşey bizim için hem seninde için rahat eder

oyyy yiyerim yavrunu büyümüş kız bu sunbalım :) cinsiyeti belli oldu mu kuzunun sen nasılsın

Kızlarrr geçmişi okuyamadım ama sabırsızlandım yazmak için dün sabah çok yağmur yağdı diye moralim bozulmuştu ama sonra öğleden sonra hava durulunca bizde annem, babam ve ağbimle havuzluhanın yolunu tuttuk 2saat yolumuz sürdü ama hiç gözüme gelmedi çok heyecanlıydım bebişime alışveriş yapıcaz diye ve havuzluhanı görücem diye Havuzluhanı resmen fethettim bütün katlarını dolaştım tabi canım çıktı ama yorgunluğumu ordan ayrılınca farketteim annem ve ağbim bana hiç para harcatmadılar ben sadece bebek şekerimi, sepetimi ve kapısüsümüzü aldım.
merve02; sepetimiz ve bebek şekerimiz aynı biliyomusun ama gerçekten tesadüf benim hiç aklımda yoktu seninkiler, orda beşik şeklindeki sepetle, ördekli bebek biblolu magneti beğendim yalnız hiçte uygun gelmedi bana bu süsler, sepet ve herf mağazada aynı fiyattı mecburi aldım yorulmuştum bidaha mı gidicem dedim aldım.
ağbim casaul pasific marka çift yönlü gri füme renkli bebek arabamızı aldı 300tl den pazarlıkla 250 tlye aldı, çok kullanışlı özellikleri var ve alüminyum gövde olduğu için 7kg ağırlığı, yani benim aradığım özellikler için yeterliydi, görüntüsü de hoşuma gitti aşağıya bi sitede bulduğum linkini eklemeye çalıştım inşallah sizde beğenirsiniz
en ucuz Casaul Pasifik ift Ynl Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
organze krem rengi bebek uyku seti aldık 125tlye, kızlar 100,135,150,165,200 tl gibi fiyatlara uyku setleri vardı ama annemle biz süslü püslü dantelli krem rengi organze olanı çok beğendik içine zaten bebekli renkli nevresim takımları alırız dedik , yatak korumaları böyle gelin yatağı gibi hoşumuza gitti, ben bebek süslerini beğenirken annem bütün bebek kişisel bakım, emzik, biberon, tarak,fırça,tırnak makası, emzik kabı, burun aspiratörü, diş kaşıma oyuncağı, biberon temizleme fırçası ( bebek bakım malzemelri wee baby almış), pişik kremi, bebe yağı, şampuanı (bübchen marka almış hepsini) annem kendini kaybetmiş anlayacağınız. Dayımız da tütülü çıtçıtlı bady, yazlık taytlı takımlar birsürü cici bici kıyafet aldı he birde çoook tatlı kırık beyaz dantelli güpürlü gelinlik gibi mevlüt kıyafeti aldık 45 tl ye.... fiyatları da yazdım size fikir olsun diye daha irili ufaklı battaniye, atlet, omuz bezi, bebe bel kuşağı, zıbın pijama takımlar, penye patikler, bi dolu şey aldık, kızımın sadece elektronik aletleri, ateş ölçeri, süt sağma makinesi, küveti ve cibinliği, dönencesi eksik onları da babamız alıcak, annemle abime yazık demi yeter onlara bukadar Kızlar bebişe alışveriş yapmak ne güzel şeymiş yaa çok mutlu oldum yorulduğumu bile farketmedim tabi eve döndüğümüzde hepimizde pert olmuştuk

oyyy yiyerim yavrunu büyümüş kız bu sunbalım :) cinsiyeti belli oldu mu kuzunun sen nasılsın
kusura bakma canım diğer konuyu görünce yazmadan edemedim iiyiz çok şükeür büyüdük teyxesi herşey yolunda siz nasılsınız erkek gibi demişti dr önce ama bugün kesinleştirdik kız olucak inş benimde içime kız doğmuştu başatan beri erkete olsa farketmez hepsini severiz rabbim sağlıkla versin yeterki tırnağını yaratmaya gücümüzmü var biraz cicler aldım bebişime siz nasılsınız iimisiniz günleriniaz azalıyoo kavuşacacaksınız hayırlısıyla

Canım ilişkidende kaynaklanmış olabilir.Korunmasız ilişki olduysa
YA benden hep geliyor şeffaf kokusuz su gibi aynı
Ama için rahat etmeyeckse doktora görün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…