2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım bence seni eşin çok fena halde keklemiş :))) kışın en pahalı olduğu zamanda bile internette 100 gramı -ki 100 gramda en az 9-10 tane olur- 20 tl idi. zaten 3 eriğe 300 tl vermek ve bunu burada birçok hamilenin olduğu ortamda anlatmak bana çok saçma geldi. bu tip durumları nezaketsiz buluyorum şahsen. biz her gün yediklerimizi yazdığımız bir topic'te bile çok kolay bulunamayacak yiyeceklerden bahsederken "bir porsiyon meyve", "şerbetli tatlı" vs. şeklinde yazarak, açıklama yapmamayı tercih ediyoruz. eminim senin de kötü niyetin yoktur fakat biraz daha hassasiyet lütfen...

hayırlısı olsun tatlım kız erkek aynı hepsi kız dahada vefalı oluo hatta virmeyiz onu kmselereee artık başla cicileri almaya biz ala ala bitiremedik hala eksik çok 100 gün kaldı ama daha tonla şeyi eksik havuzluhana htmiş çoğu kişi öbr ayda ben ordayım kısmetse az kaldı aynen bi doğursak rahatlıycaz snra burdayız yine ay dişi çıktı ay emekledi falan filan kendine dkkt et olurmu öptüm çok saatlerdir burdayım bnm ki girişti bana kalk yemek ver dio karnımı doyurim bi grşrz tatlım

belki akıntındır canım bazen su gibi akıntımız geliyor ya çok ama sen yine de dinlen takip et kendini.. olmazsa doktorunu bir cepten ara sor bakalım ne diycek.. ama panik yapma büyüklerimiz su gelirse anlarsın diyorlar bilemiyorum tabi ilk hamilelik olunca insan anlamaz mıyım diye korkuyor..

hihihi bnde diom ne dio bu kadın ben yanlış yzmışım ya ne 300 ü snradan alıntıda farkettim 300 değil 30 300 lira ne ya erik bahçesini alırız şunuda söylim erik konusunu ben açmadım ayrıca bi arkadaşımız erik istiyor cnm yazmıştı bnde ona istinaden yazdım bnm yazmam sana batmış sanırım bi beni gördün burda iyi okuda ne yazdığını bil ben yazan arkadaşa yardımcıda olmak istedim ve çoğu kişi içinde geçerlidir çekinmem alır yollarımda gerekirse

Son düzenleme:
öyle ala ala bitmicek zaten ömür boyuafiyet olsun canım allaha emanet olun öpüldünüz

Canım hayırlı uğurlu olsun aldığın şeyler mümkünse eğer bir gün fotosunu çek paylaş bekleriz ona göre
Ay ben gene heyecanlandım şimdi
Sana özelden bişey yazacağım
Canım gayet uygundu o şekerler tanesi 1 liraydı sepette 35 tlydi sanırsam sen kaça aldın?
Bizde pazartesi gideceğiz Allah izin verirse heyecanlıyım

ah anneler dimi allah başımızdan eksik etmesin onları bnm annemde öyle cnm ya bana bişey bırakmıyor odasını abim aldı halı perdesini alıcak annem şmdi bi dünyada üst baş erkek tarafıda bu kdr anlayışlı olsaydı diyorum bazen neysee sen bayağı eksiği tamamlamışsın bnde öbr ay fethetmeye gidiorum nisan sonu havuzluhandayım kısmetse özendim sana şmdi güzel ciciler almışsınız havalar toplasa hemen gtsem güle güle giysin kullansın bebişin cnm

lütfen yolla o halde burada bunu okuyan herkese. şahsen ben hiç aşermeyen biri olarak dahi hakkımı helal etmiyorum. öncelikle benim sana yazdığım üsluba bak, bir de senin cevap verme biçimine. gerçekten ne dense boş, bazı insanlar gerçekten çok cahil, senin bahsettiğin "batmış" "iyi oku da (da ayrı yazılmalı, senden buna uymanı beklemek de ayrıca komik gerçi) ne yazdığını bil" gibi sözler gerçekten senin meseleyi idrak etme seviyeni gösteriyor.

tekrar diyorum, ben hiç aşermeyen biri olarak, diğer arkadaşlardan bunları okuyup, etkilenen olabilir diye usturuplu bir uyarıda bulunmak istedim. ayrıca 3 eriğe 300 tl verdiğini söylemek ve buna benzer şeyler benim yetiştiğim çevre için görgüsüzlüktür. burada çünkü aldığımız bir kıyafet ya da süt pompasından değil, sıradışı bir durumda ortaya çıkan sıradışı bir maliyetten bahsediyoruz.

umarım doğru anlaşılırım...

üstte verdiğim cevapta yanlış yazdığımı 300 değil 30 yazdığımı belirttiğim halde seninde hala bu msja 300 olarak cevap yazman algı seviyeni belli ediyor ben burda herkese erik yollamak değil bana bizzat gerçekten canı çeken ve msjdan etkilenen arkadaş msj atar ben yollarım seve seve sen hakkını helal etme sen kmsn ki ne hakkımız var brbrmizde.Sen o cvbı hakettin cnkü bnm yazdığım bir msj değildi bir arkadaşın canı çekmiş yazmış ve bende bulunabileceğini bnmde vaktiyle canımın çektiğini yazdım bi müslüman çıksın desin ki hayır gvn1907 yazdı erik erik die desin bnde tamam diycem hatamı kabul edicem sen msjları doğru düzgün okumuyorsun burda gelip direk ben yazmışım gibi aksettiriyorsun arkadaşımın ismini bile demedim yzanın msjda zaten görünüyor kendi dış ülkede olduğu için olmadığını bnde burda olduğunu ona yollayabileceğimi yazdım yazık ya gerçekten yazık polemiğe girmek istmiyorum burda ben kmseye grmedimde bu zamana kdr ben ne yazdığımı iyi biliyorum erik konusunu ortaya getirende ben değilim diğer arkadaşta değil çnkü kötü niyetli bişey değildi yazdığı

neyse konu hakkında konuştuğum arkadaş gerekli şeyi gelir yazar buraya ben kmseye hesap vermek zorunda da değilim tekrar söylüyorum ben yazmadım bunu ilk ama yazdım varsayıyorum canı çeken arkadaşlara seve seve yollarım şmdi çıkıyorum kasıldım burda polemiğe giremem kendine iyi baksın herkes

Cnm evet fiyatları dediğin gibiydi ben 50 adet şeker aldım aslında daha çok alacaktım ama çok fazla geldi gözüme bide okadar şey aldım 5 kuruş indirim yapmadılar birazda ona bozuldum sonuçta orda bir dolu mağaza var aynı şeyi satıyolar ama hiç rekabet yok demekki aralarında hepsi ağız birliği yapmış, neyse aldıklarım çok ciciler o yüzden seviniyorum

evet canım kendi anne babamız gibi olamaz kimse, bide annemlerin ilk torunu olucak inşallah çok hevesleniyo oyuzden annem
insan oraya gidince çıldırıyo sana da iyi gezmeler cnm

bizde de ilk torun olucak kısmetse sağolasın cnm

Erik konusu taa geceden kalma.. konuya da ben girdim sohbet arasi ? hormonlar basinizami vurmaya basladi iyice ne... burda hepimiz hamileyiz, hepimizin sikayetleri var durup durup insani rencide edici mesaj yazarak polemige girmek neden? Belki sen benim yazdigim erik muhabbetinden rahatsiz olursun belki ben de 2013 Haziran annesinin beslenme ve hamilelik günlüğü paylasim konusundaki senin yazdigin ama benim almaya gücümün yetmedigi birseyden rahatsiz olurum.. mesela arkadasin son yazdigi gibi Firin da balik benim oldugum yerde taze balik bulmak ne mümkün..

herkes istedigi gibi muhabbet etmekte özgür illaki herkesin maddi ve manevi acidan farki eksik veya fazlasi var, kimsenin de kimsede hakki yok.

Ayrica keklemek falan da hic hos kelimeler degil..

Ciddiye aldigimdan degil benim söyledigim bir erik muhabbetinden arkadasa yüklenme durumu olmus sadece aciklik getireyim dedim..
Birbirinizi kirip ne kendinizi nede bebislerinizi germenin bir manasi yok, güzel güzel paylasiyoruz surda

Ortam biraz gerilmis yanlis anlasilmalar olmustur sikmayin caninizi.
Doktorara tarif ettim hemen vajinal yoldan sivi alip test yapti hersey normal bebise bakti sonra bizim kiz 1.65 gr boyu 28+0 kafa capi 28+6 ama regli tarihimize gore biz 26+1 gunluguz ama bizimki baya uzun ve iri birsey olacak galiba.
Umraniye Erdem hastanesine gittik ultrason cihazlari cok kotu hicbirsey belli olmuyordu bizim central hospitalin ultrasonunu begenmiyordum ama Erdemle kiyaslayinca Centralinki ayna gibi gosteriyor diyebilirim hem 3 ve 4 boyutluda her gittigimde gosterebiliyor doktorum.

kızlar geçmişe pek bakamıyorum onun için genel olarak hepinize tek tek tşk ediyorum. erken dogum riski sebebiyle dün yazdıgımdan beri hastanedeydim.. gözlem altında tutulmuşum. kasılmalarım artınca beni uyutmuşlar ben hiç hatırlamıyorum. gece 3 gibiydi uyandıgımda. çok şükür uyandıgımda bu riskde geçmişti. bebkle ilgili hersey yolunda. yanlız benim düşme sebebiyle omzum çıkmış. ortapedi doktoru kırıkçı gibi yerine oturtmuş. sol kolumu vücuduma sarmışlar. birde çenem mosmor sol bacagım ve sol kolumda ezikler var. ben o an sıcakken anlamamışım ama epey yaralanmışım. durum bu. şu an iyim,benim sorunlarım geçer kalıcı bişi yok. zaten tek korkum bebekle ilgiliydi oda çok çok iyi.. bunun için şu anda dünyanın en mutlu insanıyım..

Son düzenleme:

idrar kaçırmada olabiliyor ilerleyen dönemlerde ama tabi su da olabilir..
su geldiğinde gelişini kontrol edemiyorsun(eğer yoğun bi şekilde boşalıyorsa),ayrıca kokusuda idrardan çok farklı...
karnında belirgin bi küçülme varmı?
tedbir amaçlıda olsa dr'a gitmelisin- derim ben..inş herşey yolundadır..

Cok gecmis olsun canim bayagi kötü düsmüssün sen allah korusun nasil oldu?
Bebeginin durumunun iyi olmasina da cok sevindim, agrilarin icin de cok üzüldüm, moralini yüksek turmaya calis insallah omzun ve cenendeki morluk bir an önce gecer

Canım çok geçmiş olsun merak ettik seni ve bebeği çok şükür bebek iyiymiş
Seninkilerde çabucak geçer iyileşirsin inşallah dikkat et kendine

tşkrler açıklık getirdiğin için arkadaşım

aman salla ortamı gereksiz şeyler! Sen iyiysen sorun yok allah başka sorun vermesin için rahat etti gittin geldin iyi yaptın aklında soru işareti kalmadı

çok geçmiş olsun cnm bnde sabah okudum.Zaten hep tek düşüncemiz bebekler onlar iyi olsunda bize ne olmuş ne bitmiş önemsemiyoruz sağlıkla doğsun bebişler yeter bize dkkt et sende aman ha gerçi artık tam pişmiş yumurta kıvamındalar ama yinede dkkt gerek bgn bnde yürüyüşe çıktığımda eşim tutmasa elimdn yapışmıştım yere havada yağmurluydu allah korusun bebişleri

Ay ne oldu oyle sana nerden dustun cok gecmis olsun nazara mi geliyorsunuz bu nedir herkes dusmeye basladi.Cok uzuldum agrin sizin yoktur insallah acil sifalar dilerim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…