2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ay ne oldu oyle sana nerden dustun cok gecmis olsun nazara mi geliyorsunuz bu nedir herkes dusmeye basladi.Cok uzuldum agrin sizin yoktur insallah acil sifalar dilerim canim.

İş yerindeki merdivenden düşmüş canım

ranana Bak bi ortak yönümüz daha varmış benim de eşimle aramda 9 yaş var Ben 87'liyim o 78'li Bizim ilk çocuk 10 yaşıan gelince biz 35 olucaz ama 35 de genç bi yaş bence bu yaşta ilk çocuğunu dünyaya getiren bir sürü anne var

lala17 et ya da muadili birşey yerken yanında mutlaka yeşillik bişey ye salata mesela, demir emilimini sağlıyomuş Ispanağı çiğ olarak kıvırcık salatanın içine katarsan tadını hiç hissetmezsin

hully sabırsızlana sabırsızlana 10 gün önceden büyüttün oğluşunu bu gidişle sen hepimizden önce doğurursun

Desty şu beslenme önerilerin hepimiz için çok iyi oldu canım sağol hele günlük yiyeceklerini yi yere çıkartıp akşama kadar bitirme fikri çok aklıma yattı :129: bazen unutuyorum çünkü :26:

Ben de bir şey ekleyeyim arkadaşlar günlük olarak hurma tüketmeye çalışın hem doğumu kolaylaştırır :122: hem de sütünüzün bol olmasını sağlar emzirme sürecinde de devam ederiz hem

lahinis Aramıza hoşgeldin doğru yerdesin canım mesajlarının devamını bekleriz :81:

tugok bakım ürünlerinde herkes ya sebamed'i ya da buchben'i tavsiye ediyo :114: Arzumbebbe ateş ölçer için hpesiburadanın yorumlarına bakabilirsin :101: iyi yorum da var kötü de ama sanki iyiler daha çok gibi geldi :26: ben de daha almadım İstanbul'a gidince hepsini halledicem inşallah :109:

Mikailesra inşallah biran önce aşerdiğin şey gelir de manavlara yersin Kültür farkı böyle bişey işte demek o yenir mi diyolar Ben de bi kış meyvesi var onu çok yedim burda sadece reçelini yapıyolarmış çiğ olarak yemiyolarmış hamilesin diye mi yedin diyenler oldu Hani bazı hamileler toprak falan yermiş ya öyle bişey sandılar 5 kilo aldırdım eşime her akşam 2-3 tane yedim oh Güya eşime reçel yapacaktım Neyse en son kalan 2-3 taneden yaptım onun da gönlünü aldım

Dilca tansiyonun y da kan şekerin düşmüştür canım Benim de bi kere başıma geldi dışardaydım hemen bi köşeye oturdum geçene kadar oturmasam bayılırdım herhalde :18: Açlık da etkiliyo uzun süre aç kalmamak lazım ki kan şekeri düşmesin artık normal bi insanı hiç yormayacak en ufak bir iş bile bizi yorabiliyo daha dikkatli olmalıyız

ysmc İçin rahat etmeyecekse doktorunu ara sor ama bazen ilişki esnasında içeri boşalan su hemen değil de bi süre sonra dışarı çıkabiliyo Akıntımız da arttığı için çok gibi gelmiştir sana, o yüzden suyunun geldiğini sanmışsındır :26:

Denizkızı Senin yazdıklarını okuyunca geleceğimi okuyomuşum gibi geldi ben de annemle gidip Havuzluhan'ı fethedeceğim günü hayal ediyorum Ne güzel baya bişeyi halletmişsiniz, geriye pek bişey kalmamış Arabanız da çok güzel gözüküyo minnak kızın da güle güle kullansın artık foto bekliyoruz bu aradaaaaaaaa

görümcezede, Güven1907 Lütfen burda tartışmayın arkadaşlar:18: topikte gerginlik olması en hassas dönemimizde olduğumuz şu günlerimizde hepimizi etkiliyo Karşılıklı bir yanlış anlaşılma olmuş tamam ama illada birbirinize cevap vermek istiyosanız özel mesaj atın lütfen İkinizin uslubu da hiç hoş değil ayrıca sizin gibi iki medeni insana hiç yakıştıramadım Sizden direkt olarak rica etmeyi uygun gördüm, amacım sizi yargılamak ya da kırmak değil umarım anlayışla karşılarsınız:26:

Hayırlı aksamlar kızlar.. Dunkı kasılmalar agrılar sonucu bugun muayene olmaya gıttık ve hersey erken dogum rıskındenmıs doktorumuz yataktan kalkmak gezmek yurumek ıs yapmak yok dedı ve bı ılac verdı ılac benı cok rahatsız edermıs carpıntı sıkıntı falan yaparmıs ama bebegım rahat edermıs..ılacın yan etkılerı cok fazla ve bebekte dogum kanalına gırme vs bı belırtı yok doktor ıkı dakika muayene ettı ve sıkayetlerım uzere bu ılacı verdı.bulundugum yerde gıtmedıgım 1 doktor kaldı ne yapsam bılmıyorum ıst.gıbı adım bası kadın dogumcu yok olanlar bı tuhaf acaba ılacı kullanmadan su kalan doktora da gıtsem mı kızlar bı akıl verın kafam allak bullak bebgımı kaybetmek ıstemıyorum saglıklı dusunemıyorum.netıce de canı veren Allah ve alacak olan da o ama sonradan pısman olmak keske demek ıstemıyorum
Bıde kacıncı haftadan sonra dogan bebekler yasıyo artık bunu dusunmeye basladım bı bılgınız var mı ? :///

Son düzenleme:

Canım neden hemen umutsuzluğa kapılıyorsun dur bakalım illa erken doğacak diye bir şey yok
İlaçlarını kullan ve doktorunun tavsiyelerine uy hiç kalkma annen gelsin yanına sana bakmak için eğer mümkünse
Bu arada 28. haftadan itibaren diye biliyorum erken doğumda küvöze koyuyorlar zaten hemen
Ama sen böyle olumsuz şeyler düşünme ve bebeğini etkileme geçmiş olsun aman dikkat

tesekkür ederim canim insallah gelir bir an önce... yedigin meyveyi cok merak ettim herkes hamilesin diyemi yedin diye sorduguna göre
calistigim is yerinin mutfak bölümün de birgün sormustum hani onlar toptan siparis veriyorlar belki bilirler nereden bulabilecegimi diye 2 tane sef asci var digerleri normal isci, ben sorduktan sonra bunlar tuaf tuaf birbirlerine bakip sonra bana o nedir diye sordular actim telefondan resmini gösterdim bu yeniyormu diye sordular vallahi birde sef ascilar.. daha buna benzer bizim vazgecilmez bircok gidalari bunlar kus yemi agac süsü diye görüyor.. bulabilirsem bende alicam bi 5-10 kilo bakalim artik

ya kızlar canınızın çektiklerini açık açık yazmayın ya

hiç aklımda olmayan malum meyve okuya okuya aklıma girdi ya. düşünmemeye çalışıorum.

bu satten sonra yaşatıyorlar canım genelde 28 derler ama hem sen bunu düşünme bebeişin okadar erken gelmicek sen dikkat et yat uzan durduruyorlar gelmesini bebeğinin en kötü hastanede yatıyorsun

Kizlar bu suyun gelmesi durumu hakkin da özellikle tecrübeli anneler bildiklerini paylasirlarsa sevinirim... bu siralar cok fazla okudugum icin ben de korkuyorum ara sira.. aniden mi geliyor? belli bir kokusu falan varrmi? yani anlamak mümkünmü

zeyyyno Ah canım sen ne kötü düşmüşsün öyle ben merdivenlerden düştüm diye yazınca hafifse düştün sanmıştım sen baya büyük bi badire atlatmışsın hemen bi sadaka çıkarmanı tavsiye ederim neyseki herşey yolundaymış bebiş iyiymiş sen de biran önce toparlanırsın inşallah, dualarımız seninle

Ahsennnn Kullandığın ilacın adı Nidilat mı canım? Bizim malum sitedeki grupta da 2 arkadaşın ciddi erken doğum riski oldu hatta doğumdan döndürdü doktorlar o derece yani onlara da her türlü aktivite yasak ve bu hapı kullanıyo, günde 6 doz içen bile var damarları gevşetip rahim kasılmaları engelliyomuş, ama damarların genişlemesi bir çok yan etkiye de sebep oluyo :18: Özellikle ilacı içtikten sonra uzanıp dinlen evde yalnız kalmamaya çalış :18: bi arkadaşı sürekli bayıltıyo ila çünkü aman dikkatli ol erken doğum olmasın diye katlanacaksın biraz malesef Dikkat edersen hiçbişeycik olmaz inşallah bebeğin vakitlice sağlıklı bir şekilde doğar inşallah

Mikailesra Sana özel mesaj atıyorum o meyvenin adını Belki Türkiye'de de zamanı geçmiştir burda çoktaaaaan bitti...

Son düzenleme:
Kızlar işte buda bizim göbişimiz

Eklentiler

• $20130316_180642.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $20130316_180649.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 32
geçmiş olsun.hastaneye giderek içini rahatlatmışsın.ama sanırım bu haftalarda ya idrar kaçırma ya da daha sıvı gelen vajinal akıntıdaki artıştan dolayı çamaşırında ıslaklık hissetmen normal.sadece ilişki sonrası gelmesi seni tedirgin etmiş.
aman allahım o nasıl düşmek öyle.çok geçmiş olsun.dikkat et kendine lütfen.umarım çabucak atlatırsın.nazar değiyor galiba sana.bende çok dengesizleştim.bir gün düşücem diye çok korkuyorum.evde yürürken bile ellerimi kapılara falan çarpıyorum.göründüğü gibi daha fazla dikkat etmek lazım sanırım.

canım sen tayinden dolayı gitmiştin doğuya sanırım.doğurana kadar falan eşini yalnız bırakıp annenin yanına gelip burda daha iyi bir doktor denetiminde olman mümkün değilmi.ya da yok gelemem diyorsan annen gelsin yanına sen iş güç yapmadan yat bari.bu arada doktor neye istinaden erken doğum tehliken var diyor.kasılmalar yüzünden mi?
24 haftadan sonra doğan bebeklerin yaşama şansı varmış ama asıl akciğer gelişimi 34. haftada tamamlanan bebek solunum cihazına bağlanmadan yaşayabiliyormuş.ama sen bunları aklına getirme. açıkcası doktorun gereksiz yere seni strese sokuyor diye düşünüyorum.

çok şükür herşey yolundaymış canım..çok sevindiimm .. iyi yapmışsın gitmekle..kendinize iyi bakın annesiii

adını gördüm aşağıda, bende hatrını sorayım dedim zeyno ama sürekli elektrik kesiliyor bi dahil olamadım topiğee..sende yazmışsın zaten..
çok şükür iyisiniz ikinizde her nasıl geliştiyse olay, çok zorlu bi durum atlatmışsın..
Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış canım yaa.. insan evlat sahibi olunca, kendi canını hiç düşünmüyorki.. sende annesin,için nasıl olmuştur kimbilir..
Allah esirgesin sizleriiAllahım beterinden korusun cümlemizi..kendinize iyi bakın annesii..

canım bende düzensiz yesemde meyve,süt,yoğurt mutlaka tüketiyorum.doktorum gerçi iyi dedi bebeğin ağırlığına ama telaş ettim burda kızların msjlarını okuyunca.bebişinin kalbi de düzene girer sen düzenli yemeye başlayınca eminim ki canım.gün içinde meyve-sebze ve protein mutlaka al

bende dün sormuştum arkadaşlara arzumunkini önerdiler bir de nett medifine temassız ateş ölçeri gördüm hoşuma gitti,yorumlarıda iyi.sanırım ikisinden birini alıcam canım.

güle güle kullansın bebişkocuk cicişlerini inşallah

çok geçmiş olsun canım,inşallah sende en kısa sürede iyileşirsin.bebişinin iyi olmasına da çok sevindim

geçmiş olsun tatlım yaa,ilacını kullan madem doktor verdi,dinlenmeye de dikkat et. 6 aylık doğan bi bebişin yaşadığını biliyorum bir arkadaşımın kuzeninin çocuğu. ama böyle şeyler düşünme olumlu ve güsel şeyler düşün.

Canım çok geçmiş olsun merak ettik seni ve bebeği çok şükür bebek iyiymiş
Seninkilerde çabucak geçer iyileşirsin inşallah dikkat et kendine

Ay ne oldu oyle sana nerden dustun cok gecmis olsun nazara mi geliyorsunuz bu nedir herkes dusmeye basladi.Cok uzuldum agrin sizin yoktur insallah acil sifalar dilerim canim.

kızlar nasıl düştügümü inanın bende anlamadım hersey saniyelerle oldu bitti. o gün sabah baya yağmurluydu, bende botlarımı giydim ki dümdüz bot.. tokası hiç bişeyi yok. sadece tabanı sert ve agır. o bot yüzünden oldugunu düşünüyorum. sanki ayaklarım birbirine dolandı... bir dahada giymem o botuu ben hastanedeyim diye buraya yazdıgımda kasılma dısında bişeyim yok sanıyordum. hiç anlamamıştım. şu an psikolojik olarak iiyim sadece agrım var ama dert etmiyorum. bide tek artı tarafı acayip şımartılıyorum şu anda annemler kayınvalidemler sürekli mutlu olim diye sen iyi ol şunu alcaz bebişe şunu yapcaz diye çocuk kandırır gibi oyalamaya çalışıyorlar benii...

ahsen ve zeyno geçmiş olsun.

malum meyveden çok bahsedilince benimde canım çekti. geçmişi okuyup sırayla cevap yazıorum. tartışmada çıkmış sanırım. onu yeni gördüm. tartışma olunca burda benim canım çok sıkılıor ya. benle alakası olsun olmasın. hsümeyyenin dediği gibi özelden tartışmak daha mantıklı gibi :)

bildiğin ergenlikte vücut orantısız bir şekilde büyüyor ya hamileiktede aynısı söz konusu bu durum sonucundada sakarlık söz konusu.senin resmen ayakların birbirine dolanmış.botla falan alakalı değil ama olsun giyme bidaha.evdeki ilgininde tadını çıkar.birde bol bol kendini oku üfle.becerikli hatun dendikçe sana nazar değiyor galiba:)

çok geçmiş olsun canım,inşallah sende en kısa sürede iyileşirsin.bebişinin iyi olmasına da çok sevindim

.

tşkler kızlar iiyiz dahada iyi olcaz,

uconn canım aslında öyle çok becerikli bir hatun sayılmam daha çok hazırcıyımdır birde tez canlıı... başıma ne geliyorsa bu aceleci tarafım yüzünden geliyor.. annemle, kayınvalidemi görsen ellerinde sure kitapları sürekli okuyorlar onlar çok etkilendiler suratımı görünce baya korkmuşlar bildigin agzı burnu dagılmış gibiyim enterasan şekilde yinede çok iyi hissediyorum kendimii bebiş iyi ya ondan herhalde

Son düzenleme:
merhaba hanımlar bende seker yuklememi yaptırdım bugun aclık 89 tokluk 145 cıktı malesef
ama bekledıgım bı sonuctu son zamanlarda deli gibi sekerı yukseltcek seyler yemiştim durduramıyoum kendımı
doktor bıraz dıkkat et tatlıdan hamur ısınden uzak dur dedı
yinelemicek testi oyy oyyy ne zorrr bi gün hiç keyfim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…