Ay ne oldu oyle sananerden dustun cok gecmis olsun nazara mi geliyorsunuz bu nedir herkes dusmeye basladi.Cok uzuldum agrin sizin yoktur insallah acil sifalar dilerim canim.
Hayırlı aksamlar kızlar.. Dunkı kasılmalar agrılar sonucu bugun muayene olmaya gıttık ve hersey erken dogum rıskındenmısdoktorumuz yataktan kalkmak gezmek yurumek ıs yapmak yok dedı ve bı ılac verdı ılac benı cok rahatsız edermıs carpıntı sıkıntı falan yaparmıs ama bebegım rahat edermıs..ılacın yan etkılerı cok fazla ve bebekte dogum kanalına gırme vs bı belırtı yok doktor ıkı dakika muayene ettı ve sıkayetlerım uzere bu ılacı verdı.bulundugum yerde gıtmedıgım 1 doktor kaldı ne yapsam bılmıyorum ıst.gıbı adım bası kadın dogumcu yok olanlar bı tuhaf acaba ılacı kullanmadan su kalan doktora da gıtsem mı kızlar bı akıl verın kafam allak bullak bebgımı kaybetmek ıstemıyorum saglıklı dusunemıyorum.netıce de canı veren Allah ve alacak olan da o ama sonradan pısman olmak keske demek ıstemıyorum
Bıde kacıncı haftadan sonra dogan bebekler yasıyo artık bunu dusunmeye basladım bı bılgınız var mı ? :///
bu satten sonra yaşatıyorlar canım genelde 28 derler ama hem sen bunu düşünme bebeişin okadar erken gelmicek sen dikkat et yat uzan durduruyorlar gelmesini bebeğinin en kötü hastanede yatıyorsunHayırlı aksamlar kızlar.. Dunkı kasılmalar agrılar sonucu bugun muayene olmaya gıttık ve hersey erken dogum rıskındenmısdoktorumuz yataktan kalkmak gezmek yurumek ıs yapmak yok dedı ve bı ılac verdı ılac benı cok rahatsız edermıs carpıntı sıkıntı falan yaparmıs ama bebegım rahat edermıs..ılacın yan etkılerı cok fazla ve bebekte dogum kanalına gırme vs bı belırtı yok doktor ıkı dakika muayene ettı ve sıkayetlerım uzere bu ılacı verdı.bulundugum yerde gıtmedıgım 1 doktor kaldı ne yapsam bılmıyorum ıst.gıbı adım bası kadın dogumcu yok olanlar bı tuhaf acaba ılacı kullanmadan su kalan doktora da gıtsem mı kızlar bı akıl verın kafam allak bullak bebgımı kaybetmek ıstemıyorum saglıklı dusunemıyorum.netıce de canı veren Allah ve alacak olan da o ama sonradan pısman olmak keske demek ıstemıyorum
Bıde kacıncı haftadan sonra dogan bebekler yasıyo artık bunu dusunmeye basladım bı bılgınız var mı ? :///
Kızlar işte buda bizim göbişimiz
geçmiş olsun.hastaneye giderek içini rahatlatmışsın.ama sanırım bu haftalarda ya idrar kaçırma ya da daha sıvı gelen vajinal akıntıdaki artıştan dolayı çamaşırında ıslaklık hissetmen normal.sadece ilişki sonrası gelmesi seni tedirgin etmiş.Ortam biraz gerilmis yanlis anlasilmalar olmustur sikmayin caninizi.
Doktorara tarif ettim hemen vajinal yoldan sivi alip test yapti hersey normal bebise bakti sonra bizim kiz 1.65 gr boyu 28+0 kafa capi 28+6 ama regli tarihimize gore biz 26+1 gunluguz ama bizimki baya uzun ve iri birsey olacak galiba.
Umraniye Erdem hastanesine gittik ultrason cihazlari cok kotu hicbirsey belli olmuyordu bizim central hospitalin ultrasonunu begenmiyordum ama Erdemle kiyaslayinca Centralinki ayna gibi gosteriyor diyebilirim hem 3 ve 4 boyutluda her gittigimde gosterebiliyor doktorum.
aman allahım o nasıl düşmek öyle.çok geçmiş olsun.dikkat et kendine lütfen.umarım çabucak atlatırsın.nazar değiyor galiba sana.bende çok dengesizleştim.bir gün düşücem diye çok korkuyorum.evde yürürken bile ellerimi kapılara falan çarpıyorum.göründüğü gibi daha fazla dikkat etmek lazım sanırım.kızlar geçmişe pek bakamıyorum onun için genel olarak hepinize tek tek tşk ediyorum. erken dogum riski sebebiyle dün yazdıgımdan beri hastanedeydim.. gözlem altında tutulmuşum. kasılmalarım artınca beni uyutmuşlar ben hiç hatırlamıyorum. gece 3 gibiydi uyandıgımda. çok şükür uyandıgımda bu riskde geçmişti. bebkle ilgili hersey yolunda. yanlız benim düşme sebebiyle omzum çıkmış. ortapedi doktoru kırıkçı gibi yerine oturtmuş. sol kolumu vücuduma sarmışlar. birde çenem mosmorsol bacagım ve sol kolumda ezikler var. ben o an sıcakken anlamamışım ama epey yaralanmışım. durum bu. şu an iyim,benim sorunlarım geçer kalıcı bişi yok. zaten tek korkum bebekle ilgiliydi oda çok çok iyi.. bunun için şu anda dünyanın en mutlu insanıyım..
Hayırlı aksamlar kızlar.. Dunkı kasılmalar agrılar sonucu bugun muayene olmaya gıttık ve hersey erken dogum rıskındenmısdoktorumuz yataktan kalkmak gezmek yurumek ıs yapmak yok dedı ve bı ılac verdı ılac benı cok rahatsız edermıs carpıntı sıkıntı falan yaparmıs ama bebegım rahat edermıs..ılacın yan etkılerı cok fazla ve bebekte dogum kanalına gırme vs bı belırtı yok doktor ıkı dakika muayene ettı ve sıkayetlerım uzere bu ılacı verdı.bulundugum yerde gıtmedıgım 1 doktor kaldı ne yapsam bılmıyorum ıst.gıbı adım bası kadın dogumcu yok olanlar bı tuhaf acaba ılacı kullanmadan su kalan doktora da gıtsem mı kızlar bı akıl verın kafam allak bullak bebgımı kaybetmek ıstemıyorum saglıklı dusunemıyorum.netıce de canı veren Allah ve alacak olan da o ama sonradan pısman olmak keske demek ıstemıyorum
seninki de benimkisi gibi yuvarlakmis :)
Ortam biraz gerilmis yanlis anlasilmalar olmustur sikmayin caninizi.
Doktorara tarif ettim hemen vajinal yoldan sivi alip test yapti hersey normal bebise bakti sonra bizim kiz 1.65 gr boyu 28+0 kafa capi 28+6 ama regli tarihimize gore biz 26+1 gunluguz ama bizimki baya uzun ve iri birsey olacak galiba.
Umraniye Erdem hastanesine gittik ultrason cihazlari cok kotu hicbirsey belli olmuyordu bizim central hospitalin ultrasonunu begenmiyordum ama Erdemle kiyaslayinca Centralinki ayna gibi gosteriyor diyebilirim hem 3 ve 4 boyutluda her gittigimde gosterebiliyor doktorum.
kızlar geçmişe pek bakamıyorum onun için genel olarak hepinize tek tek tşk ediyorum. erken dogum riski sebebiyle dün yazdıgımdan beri hastanedeydim.. gözlem altında tutulmuşum. kasılmalarım artınca beni uyutmuşlar ben hiç hatırlamıyorum. gece 3 gibiydi uyandıgımda. çok şükür uyandıgımda bu riskde geçmişti. bebkle ilgili hersey yolunda. yanlız benim düşme sebebiyle omzum çıkmış. ortapedi doktoru kırıkçı gibi yerine oturtmuş. sol kolumu vücuduma sarmışlar. birde çenem mosmorsol bacagım ve sol kolumda ezikler var. ben o an sıcakken anlamamışım ama epey yaralanmışım. durum bu. şu an iyim,benim sorunlarım geçer kalıcı bişi yok. zaten tek korkum bebekle ilgiliydi oda çok çok iyi.. bunun için şu anda dünyanın en mutlu insanıyım..
Benim kızımda 24. Haftada 620 gr ve ben senden 5 gün ılerde olmama rağmen benim kızımın kilosu daha düşük sanırım benim kızım iyi geliştmiyor benim yüzümden ben cok istahsizim yememe hiç dikkat de etmiyorum cok duzensiz doymak icin yiyorum böyle isteyerek cnm çekerek hiçbirşeyi yemiyorum ya ben ne yapacam hep böyle giderse zaten kalbinde sorun var geliştmezse düzelmezse ya ufff
kızlar bende ateşölçer ve bakım ürünlerinde kararsızım sebamed iyi diye duydum ama burda diğer bir markadan da bahsediliyor. siz ne diyorsunuz bir de ateşölçer arzum bebbe uygun geldi ama nasıldır doğru mu ölçüyordur acaba araştıran varmı siz hangilerini aldınız ya da alacaksınız?
güle güle kullansın bebişkocuk cicişlerini inşallahKızlarrr geçmişi okuyamadım ama sabırsızlandım yazmak için dün sabah çok yağmur yağdı diye moralim bozulmuştu ama sonra öğleden sonra hava durulunca bizde annem, babam ve ağbimle havuzluhanın yolunu tuttuk2saat yolumuz sürdü ama hiç gözüme gelmedi çok heyecanlıydım bebişime alışveriş yapıcaz diye ve havuzluhanı görücem diye Havuzluhanı resmen fethettim bütün katlarını dolaştım tabi canım çıktı ama yorgunluğumu ordan ayrılınca farketteim annem ve ağbim bana hiç para harcatmadılar ben sadece bebek şekerimi, sepetimi ve kapısüsümüzü aldım.
merve02; sepetimiz ve bebek şekerimiz aynı biliyomusun ama gerçekten tesadüf benim hiç aklımda yoktu seninkiler, orda beşik şeklindeki sepetle, ördekli bebek biblolu magneti beğendim yalnız hiçte uygun gelmedi bana bu süsler, sepet ve herf mağazada aynı fiyattı mecburi aldım yorulmuştum bidaha mı gidicem dedim aldım.
ağbim casaul pasific marka çift yönlü gri füme renkli bebek arabamızı aldı 300tl den pazarlıkla 250 tlye aldı, çok kullanışlı özellikleri var ve alüminyum gövde olduğu için 7kg ağırlığı, yani benim aradığım özellikler için yeterliydi, görüntüsü de hoşuma gitti aşağıya bi sitede bulduğum linkini eklemeye çalıştım inşallah sizde beğenirsiniz
en ucuz Casaul Pasifik ift Ynl Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
organze krem rengi bebek uyku seti aldık 125tlye, kızlar 100,135,150,165,200 tl gibi fiyatlara uyku setleri vardı ama annemle biz süslü püslü dantelli krem rengi organze olanı çok beğendik içine zaten bebekli renkli nevresim takımları alırız dedik , yatak korumaları böyle gelin yatağı gibi hoşumuza gitti, ben bebek süslerini beğenirken annem bütün bebek kişisel bakım, emzik, biberon, tarak,fırça,tırnak makası, emzik kabı, burun aspiratörü, diş kaşıma oyuncağı, biberon temizleme fırçası ( bebek bakım malzemelri wee baby almış), pişik kremi, bebe yağı, şampuanı (bübchen marka almış hepsini) annem kendini kaybetmiş anlayacağınız. Dayımız da tütülü çıtçıtlı bady, yazlık taytlı takımlar birsürü cici bici kıyafet aldı he birde çoook tatlı kırık beyaz dantelli güpürlü gelinlik gibi mevlüt kıyafeti aldık 45 tl ye.... fiyatları da yazdım size fikir olsun diye daha irili ufaklı battaniye, atlet, omuz bezi, bebe bel kuşağı, zıbın pijama takımlar, penye patikler, bi dolu şey aldık, kızımın sadece elektronik aletleri, ateş ölçeri, süt sağma makinesi, küveti ve cibinliği, dönencesi eksik onları da babamız alıcak , annemle abime yazık demi yeter onlara bukadar Kızlar bebişe alışveriş yapmak ne güzel şeymiş yaa çok mutlu oldum yorulduğumu bile farketmedim tabi eve döndüğümüzde hepimizde pert olmuştuk
çok geçmiş olsun canım,inşallah sende en kısa sürede iyileşirsin.bebişinin iyi olmasına da çok sevindimkızlar geçmişe pek bakamıyorum onun için genel olarak hepinize tek tek tşk ediyorum. erken dogum riski sebebiyle dün yazdıgımdan beri hastanedeydim.. gözlem altında tutulmuşum. kasılmalarım artınca beni uyutmuşlar ben hiç hatırlamıyorum. gece 3 gibiydi uyandıgımda. çok şükür uyandıgımda bu riskde geçmişti. bebkle ilgili hersey yolunda. yanlız benim düşme sebebiyle omzum çıkmış. ortapedi doktoru kırıkçı gibi yerine oturtmuş. sol kolumu vücuduma sarmışlar. birde çenem mosmorsol bacagım ve sol kolumda ezikler var. ben o an sıcakken anlamamışım ama epey yaralanmışım. durum bu. şu an iyim,benim sorunlarım geçer kalıcı bişi yok. zaten tek korkum bebekle ilgiliydi oda çok çok iyi.. bunun için şu anda dünyanın en mutlu insanıyım..
Cok gecmis olsun canim bayagi kötü düsmüssün sen allah korusun nasil oldu?
Bebeginin durumunun iyi olmasina da cok sevindim, agrilarin icin de cok üzüldüm, moralini yüksek turmaya calis insallah omzun ve cenendeki morluk bir an önce gecer
Canım çok geçmiş olsun merak ettik seni ve bebeği çok şükür bebek iyiymiş
Seninkilerde çabucak geçer iyileşirsin inşallah dikkat et kendine
çok geçmiş olsun cnm bnde sabah okudum.Zaten hep tek düşüncemiz bebekler onlar iyi olsunda bize ne olmuş ne bitmiş önemsemiyoruz sağlıkla doğsun bebişler yeter bize dkkt et sende aman ha gerçi artık tam pişmiş yumurta kıvamındalar ama yinede dkkt gerek bgn bnde yürüyüşe çıktığımda eşim tutmasa elimdn yapışmıştım yere havada yağmurluydu allah korusun bebişleri
Ay ne oldu oyle sananerden dustun cok gecmis olsun nazara mi geliyorsunuz bu nedir herkes dusmeye basladi.Cok uzuldum agrin sizin yoktur insallah acil sifalar dilerim canim.
zeyyyno Ah canım sen ne kötü düşmüşsün öyleben merdivenlerden düştüm diye yazınca hafifse düştün sanmıştım sen baya büyük bi badire atlatmışsın hemen bi sadaka çıkarmanı tavsiye ederim neyseki herşey yolundaymış bebiş iyiymiş sen de biran önce toparlanırsın inşallah, dualarımız seninle
aman allahım o nasıl düşmek öyle.çok geçmiş olsun.dikkat et kendine lütfen.umarım çabucak atlatırsın.nazar değiyor galiba sana.bende çok dengesizleştim.bir gün düşücem diye çok korkuyorum.evde yürürken bile ellerimi kapılara falan çarpıyorum.göründüğü gibi daha fazla dikkat etmek lazım sanırım.
kızlar nasıl düştügümü inanın bende anlamadımhersey saniyelerle oldu bitti. o gün sabah baya yağmurluydu, bende botlarımı giydim ki dümdüz bot.. tokası hiç bişeyi yok. sadece tabanı sert ve agır. o bot yüzünden oldugunu düşünüyorum. sanki ayaklarım birbirine dolandı... bir dahada giymem o botuu ben hastanedeyim diye buraya yazdıgımda kasılma dısında bişeyim yok sanıyordum. hiç anlamamıştım. şu an psikolojik olarak iiyim sadece agrım var ama dert etmiyorum. bide tek artı tarafı acayip şımartılıyorum şu anda annemler kayınvalidemler sürekli mutlu olim diye sen iyi ol şunu alcaz bebişe şunu yapcaz diye çocuk kandırır gibi oyalamaya çalışıyorlar benii...
adını gördüm aşağıda, bende hatrını sorayım dedim zeyno ama sürekli elektrik kesiliyor bi dahil olamadım topiğee..sende yazmışsın zaten..
çok şükür iyisiniz ikinizdeher nasıl geliştiyse olay, çok zorlu bi durum atlatmışsın..
Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış canım yaa.. insan evlat sahibi olunca, kendi canını hiç düşünmüyorki.. sende annesin,için nasıl olmuştur kimbilir..
Allah esirgesin sizleriiAllahım beterinden korusun cümlemizi..kendinize iyi bakın annesii..
çok geçmiş olsun canım,inşallah sende en kısa sürede iyileşirsin.bebişinin iyi olmasına da çok sevindim
.
bildiğin ergenlikte vücut orantısız bir şekilde büyüyor ya hamileiktede aynısı söz konusu bu durum sonucundada sakarlık söz konusu.senin resmen ayakların birbirine dolanmış.botla falan alakalı değil ama olsun giyme bidaha.evdeki ilgininde tadını çıkar.birde bol bol kendini oku üfle.becerikli hatun dendikçe sana nazar değiyor galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?