Günde en az 2 buçuk litre su iç, bende antibiyotik , c vitamini, folik asit, pastil içiyorum...b 12 ve folik asit zararlı değil zaten, tiroid de hormonların hem senin hem bebeğin sağlığı için zorunlu birşey..Tiroid ilacını sakın aksatma
arkadaşlar merhaba bende daha çok yeni hamileyim .. doktorum tahmini doğum tarihini 25 haziran 2013 olarak söyledi:)
benim sizlere il sormak istediğim ; bu sigarayı nasıl bırakcaz?????
off yaa evet.. öğreneli 3 gün oldu 3 günde sadece dört kez içtim ama aklım gidiyor.. dayanamıyorm... güya hamilelik sigaradan nefret ettirir dedler.. yok valla benim bebiş benden tirkayi heralde daha fazla canım istiyor...
kızlar 7. Haftada kan tahlilleri yapılıyormuş galiba bana doktorum bir şey söylemedi tahlil istemedi, bayramdan sonra kontrole çağırdı, acaba unutmuş olabilir mi?
ya doktorum bana kendini çok strese sokma azalt ama sigarayı dedi.. bende ona güvenerek içiyorum şimdi ama bi yandan da vicdan azabı çekiyorumm
ne lanet bişey bu sigara...
özencik yapıyon sen bize şimdicnm bende bırazdan yukarıya cıkayım usg ye gıreyım dıyorum hastanede calısınca merak edıyor ınsan :d kanlar ıcınde acele etme hbsag ne muakkak baktır
Evet ya dolgunlaştı birde başı semsert oldu kaşınıo kaşıyınca garip bişi anlayamadım acıo mu sızlıo mu? :)
arkadaşlar merhaba bende daha çok yeni hamileyim .. doktorum tahmini doğum tarihini 25 haziran 2013 olarak söyledi:)
benim sizlere il sormak istediğim ; bu sigarayı nasıl bırakcaz?????
canım geçmiş olsun dktor bana parol yazdı herangi bir ağrın olursa kulanabilirsin rahatlıkla demişti ara ara beni yoklardı ama şimdilk bişey yokdoktoruna danış bence canım..
aynen bu tanımdayım ben de.. yediğimden de tat almıyorum, hafif hafif yoklayan bir mide bulantısı başladı 3 gündür..
inş gelişir diğer kesecik de merve :) ne güzel yaa, ikizlerin olucak
maşallah miniğe
darısı başımıza :)
Günaydın kızlar
dün gece saat 9 da yatmama rağmen yine zor uyandım, bıraksalar günlerce uyurum
Dün öğleden sonra saplanan o iğrenç migren ağrısı da çok zorladı beni.. gece nezaman uyandıysam oradaydı
şükür sabah uyandığımda geçmişti.. beni hamileliğim boyunca en çok migren zorlayacak galiba, ağrı kesici de içemiyorum.. bakalım napıcaz..
off yaa evet.. öğreneli 3 gün oldu 3 günde sadece dört kez içtim ama aklım gidiyor.. dayanamıyorm... güya hamilelik sigaradan nefret ettirir dedler.. yok valla benim bebiş benden tirkayi heralde daha fazla canım istiyor...
ya doktorum bana kendini çok strese sokma azalt ama sigarayı dedi.. bende ona güvenerek içiyorum şimdi ama bi yandan da vicdan azabı çekiyorumm
ne lanet bişey bu sigara...
kızlar söylemeyi unutmuşum doktorum bana yağlı yemek, börek,talı ve pilavı çok yeme dedi.kiloyu kontrol altında tutmak açısından söyledi sanırım..ayrıca yürüyüş yapacaksan 10 ar dk yürü her gün dedi. en fazla 20 dk dedi..fazlası şuan zararlı olabilirmiş..
Ben de sigara kullanıyordum fakat bebeğimi hissettiğim andan itibaren yok sigara..
Bir kere neden dolayı içmediğinin sinyalini beynine göndermelisin. Sigarayı bırakmak fikri zor gelior fakat
sen bırakmayacaksınki sadece bebeğinin sağlıklı sıhhatli normal kilosunda doğurabilmek için bir süreliğine ara vereceksin.
Yani şimdilik böyle düşün.
İçindeki can çok önemli Rabbimin sana verdiği en özel emanet ve sen her sigarayı içine çektiğinde o çok korkuyor..
Ve sürekli içerde panik atak durumunda o duman gene gelecek mi diye korku içinde büyümeye çalışıyor..
Benim bugün 3. haftam doldu..
Vicdanım çok rahat..
yaa oyle deme içinde olunca daha kıl oluyorsun en ıyı bılgılerımızı paylaşmak. tamam haber verecegım ogle molasına gırıyoruz. 1,40 gıbı gırerım. gorusuruzözencik yapıyon sen bize şimdihadi bak bakalım bizede haber ver bebiş iyimi diye
yaa oyle deme içinde olunca daha kıl oluyorsun en ıyı bılgılerımızı paylaşmak. tamam haber verecegım ogle molasına gırıyoruz. 1,40 gıbı gırerım. gorusuruz
kızlar malesef öğrenmeden önce bende içiyordum hemde günde 1 paket.. öğrendikten sonra bırakıcam dedim son sigaramı içtim sözde 1-2 gün geçti ölecem nerdeyse ağlıyorum falan deli gibi eşim kesinlikle karşı sigaraya o bile acıdı halime.. bir hafta günde 1-2 içtim sonra günde 1e düşürdüm, sonra yarım, şimdi 2 günde bi yarım yada 3-4 nefes içiyorum.. tamamen çıkaramadım hayatımdan bir türlü.. ama 5 taneye kadar nasıl izin veriyolar bilmiyorum çok fazla bence.. gerçi 3-4 nefesi bile çok zaralıbende bi türlü tiksinemedim her gece dua ediyorum tiksineyim die olmuyo. mide bulantım da yok çünkü.. ama gün geçtikçe daha çok vicdan azabı çekiyorum inşallah tamamen bırakırım.. doktorumun hiç bir şekilde musamması yok zaten.. şu lanet şey hepimizin hayatından çıksın inşallah..
inşallah bende bırakırım ..bulantı baş dönmesi falan hiç bi belirtim yok. sadece kasığımda sancı var adet sancısı gibi arada bi kıvranıyorum.. doktor normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor.. çoğu kişi nefret ediyomuş midesini bulandırıyomus sigara .. keşke bizede öyle olsa ..
seninle dogum tarihimiz aynı canıminşallah bende bırakırım ..bulantı baş dönmesi falan hiç bi belirtim yok. sadece kasığımda sancı var adet sancısı gibi arada bi kıvranıyorum.. doktor normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor.. çoğu kişi nefret ediyomuş midesini bulandırıyomus sigara .. keşke bizede öyle olsa ..
benim belirtilerim de aynı sen gibiydi.. bulantı olmadığı için tiksinemiyoruz zaten.. ama senin daha erken belki başlar mide bulantısı.. en geç 8. hafta başlar diyolar bu haftada başlamazsa benim olmıycak herhalde..
seninle dogum tarihimiz aynı canımbende 2 gündür regl sancısı cekiyorum ve senin dediğin gibi çok korkuyorum :18:
inşallah bende bırakırım ..bulantı baş dönmesi falan hiç bi belirtim yok. sadece kasığımda sancı var adet sancısı gibi arada bi kıvranıyorum.. doktor normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor.. çoğu kişi nefret ediyomuş midesini bulandırıyomus sigara .. keşke bizede öyle olsa ..
seninle dogum tarihimiz aynı canımbende 2 gündür regl sancısı cekiyorum ve senin dediğin gibi çok korkuyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?