2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Saol arkadasım.. bebeğimin faydasına olacaksa tabiki içerim.. su meselesine gelince zaten deli gibi su içiyorum bilinçli olarakta deil bünyem istiyor. sonrada tuvaletten gelemiyorum.. pc tv tuvalete taşıycam sonunda galiba :)

arkadaşlar merhaba bende daha çok yeni hamileyim .. doktorum tahmini doğum tarihini 25 haziran 2013 olarak söyledi:)

benim sizlere il sormak istediğim ; bu sigarayı nasıl bırakcaz?????

off yaa evet.. öğreneli 3 gün oldu 3 günde sadece dört kez içtim ama aklım gidiyor.. dayanamıyorm... güya hamilelik sigaradan nefret ettirir dedler.. yok valla benim bebiş benden tirkayi heralde daha fazla canım istiyor...

ya doktorum bana kendini çok strese sokma azalt ama sigarayı dedi.. bende ona güvenerek içiyorum şimdi ama bi yandan da vicdan azabı çekiyorumm

ne lanet bişey bu sigara...

kızlar 7. Haftada kan tahlilleri yapılıyormuş galiba bana doktorum bir şey söylemedi tahlil istemedi, bayramdan sonra kontrole çağırdı, acaba unutmuş olabilir mi?

cnm bende bırazdan yukarıya cıkayım usg ye gıreyım dıyorum hastanede calısınca merak edıyor ınsan :d kanlar ıcınde acele etme hbsag ne muakkak baktır

ya doktorum bana kendini çok strese sokma azalt ama sigarayı dedi.. bende ona güvenerek içiyorum şimdi ama bi yandan da vicdan azabı çekiyorumm

bi arkadaşıma da doktoru öyle söylemiş günde 5 taneyi geçme demiş oda okadar içmiş cocugu 6 yasında şimdi bi sorunu yok ama bizde de olmayacak demek deil.. bi aydır habersizdim içiyodum ama artık biliyorum ( bide eşimde içmiyo benim kesinlikle yasakladı gizli içincede daha çok zoruma gidiyo.. ama hamile bi kadının üstüne bu kadar gelinmezki ama dimi :'(

Evet ya dolgunlaştı birde başı semsert oldu kaşınıo kaşıyınca garip bişi anlayamadım acıo mu sızlıo mu? :)

valla çok kaşıyınca kızarıyo benim baya kaşımamaya çalışıyorum .. yüz üstü yatamıyorum ağrıyo.. şimdi böleyse son aylarda nolcak bunlarrrrrrrr

arkadaşlar merhaba bende daha çok yeni hamileyim .. doktorum tahmini doğum tarihini 25 haziran 2013 olarak söyledi:)

benim sizlere il sormak istediğim ; bu sigarayı nasıl bırakcaz?????

Ben de sigara kullanıyordum fakat bebeğimi hissettiğim andan itibaren yok sigara..
Bir kere neden dolayı içmediğinin sinyalini beynine göndermelisin. Sigarayı bırakmak fikri zor gelior fakat
sen bırakmayacaksınki sadece bebeğinin sağlıklı sıhhatli normal kilosunda doğurabilmek için bir süreliğine ara vereceksin.
Yani şimdilik böyle düşün.
İçindeki can çok önemli Rabbimin sana verdiği en özel emanet ve sen her sigarayı içine çektiğinde o çok korkuyor..
Ve sürekli içerde panik atak durumunda o duman gene gelecek mi diye korku içinde büyümeye çalışıyor..

Benim bugün 3. haftam doldu..
Vicdanım çok rahat..

canım geçmiş olsun dktor bana parol yazdı herangi bir ağrın olursa kulanabilirsin rahatlıkla demişti ara ara beni yoklardı ama şimdilk bişey yok

kızlar malesef öğrenmeden önce bende içiyordum hemde günde 1 paket.. öğrendikten sonra bırakıcam dedim son sigaramı içtim sözde 1-2 gün geçti ölecem nerdeyse ağlıyorum falan deli gibi eşim kesinlikle karşı sigaraya o bile acıdı halime.. bir hafta günde 1-2 içtim sonra günde 1e düşürdüm, sonra yarım, şimdi 2 günde bi yarım yada 3-4 nefes içiyorum.. tamamen çıkaramadım hayatımdan bir türlü.. ama 5 taneye kadar nasıl izin veriyolar bilmiyorum çok fazla bence.. gerçi 3-4 nefesi bile çok zaralı bende bi türlü tiksinemedim her gece dua ediyorum tiksineyim die olmuyo. mide bulantım da yok çünkü.. ama gün geçtikçe daha çok vicdan azabı çekiyorum inşallah tamamen bırakırım.. doktorumun hiç bir şekilde musamması yok zaten.. şu lanet şey hepimizin hayatından çıksın inşallah..

Ben çerezi cok sevıyorum cevız fındık ck faydalı :s ama dıkkat etmek lazım ya hamur işleri falan yememek gerek. bakalım kac kılo alacagız bence bebeklerımız saglıklı olsunda kılolar verılıyor.

seni tebrik ediyorum.. inşallah bende tamamen çıkarabilirim hayatımdan.. sonuçta günde 3-4 nefeste olsa zarar veriyorum bebeğime

inşallah bende bırakırım ..bulantı baş dönmesi falan hiç bi belirtim yok. sadece kasığımda sancı var adet sancısı gibi arada bi kıvranıyorum.. doktor normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor.. çoğu kişi nefret ediyomuş midesini bulandırıyomus sigara .. keşke bizede öyle olsa ..

benim belirtilerim de aynı sen gibiydi.. bulantı olmadığı için tiksinemiyoruz zaten.. ama senin daha erken belki başlar mide bulantısı.. en geç 8. hafta başlar diyolar bu haftada başlamazsa benim olmıycak herhalde..

seninle dogum tarihimiz aynı canım bende 2 gündür regl sancısı cekiyorum ve senin dediğin gibi çok korkuyorum :18:

sigaradan nefret ettirecekse mide bulantısına razıyım..bu kasık sancısı normal mi yaa .. bebişim beni çok zorluyor

seninle dogum tarihimiz aynı canım bende 2 gündür regl sancısı cekiyorum ve senin dediğin gibi çok korkuyorum :18:

Korkmayın kızlar hiç. Ben 6. haftam bitene kadar ara ara sancı çektim. Çok normalmiş. Rahim büyüyor, bağlar kasılıyor. Ağrılar sancılar çok normal. Kanama ve lekelenme olmadıkça korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…