- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
oyy erik bi insan bu kdr mı erik die tutturur ben tam kar yağdığı dönemde aşerdim eriğe eşim antalyadan getirtti şoklanmış iğrençti yemedim böle kütür kütür olcak can eriklerden :) bi gün kar yağıyodu bak sana ne aldım diyerek geldi eve minicik kutu içindede 3 tane erik 300 lira bayılmış ben yedim ama hala cnm istiyo manavlar fln 20 güne gelir demişler inş gelirde bol bol yeriz
kızlar geçmişe pek bakamıyorum onun için genel olarak hepinize tek tek tşk ediyorum. erken dogum riski sebebiyle dün yazdıgımdan beri hastanedeydim.. gözlem altında tutulmuşum. kasılmalarım artınca beni uyutmuşlar ben hiç hatırlamıyorum. gece 3 gibiydi uyandıgımda. çok şükür uyandıgımda bu riskde geçmişti. bebkle ilgili hersey yolunda. yanlız benim düşme sebebiyle omzum çıkmış. ortapedi doktoru kırıkçı gibi yerine oturtmuş. sol kolumu vücuduma sarmışlar. birde çenem mosmorsol bacagım ve sol kolumda ezikler var. ben o an sıcakken anlamamışım ama epey yaralanmışım. durum bu. şu an iyim,benim sorunlarım geçer kalıcı bişi yok. zaten tek korkum bebekle ilgiliydi oda çok çok iyi.. bunun için şu anda dünyanın en mutlu insanıyım.
canım çoook geçmiş olsun çok şükür iyisiniz ikinizde bol bol dinlenmeye bak artık
Hayırlı aksamlar kızlar.. Dunkı kasılmalar agrılar sonucu bugun muayene olmaya gıttık ve hersey erken dogum rıskındenmısdoktorumuz yataktan kalkmak gezmek yurumek ıs yapmak yok dedı ve bı ılac verdı ılac benı cok rahatsız edermıs carpıntı sıkıntı falan yaparmıs ama bebegım rahat edermıs..ılacın yan etkılerı cok fazla ve bebekte dogum kanalına gırme vs bı belırtı yok doktor ıkı dakika muayene ettı ve sıkayetlerım uzere bu ılacı verdı.bulundugum yerde gıtmedıgım 1 doktor kaldı ne yapsam bılmıyorum ıst.gıbı adım bası kadın dogumcu yok olanlar bı tuhaf acaba ılacı kullanmadan su kalan doktora da gıtsem mı kızlar bı akıl verın kafam allak bullak bebgımı kaybetmek ıstemıyorum saglıklı dusunemıyorum.netıce de canı veren Allah ve alacak olan da o ama sonradan pısman olmak keske demek ıstemıyorum
Bıde kacıncı haftadan sonra dogan bebekler yasıyo artık bunu dusunmeye basladım bı bılgınız var mı ? :///
nst ücretli mi....................[/QUOTE
malesef muayene ücretide ödüyorsun nst ücretide(
kızlar geçmişe pek bakamıyorum onun için genel olarak hepinize tek tek tşk ediyorum. erken dogum riski sebebiyle dün yazdıgımdan beri hastanedeydim.. gözlem altında tutulmuşum. kasılmalarım artınca beni uyutmuşlar ben hiç hatırlamıyorum. gece 3 gibiydi uyandıgımda. çok şükür uyandıgımda bu riskde geçmişti. bebkle ilgili hersey yolunda. yanlız benim düşme sebebiyle omzum çıkmış. ortapedi doktoru kırıkçı gibi yerine oturtmuş. sol kolumu vücuduma sarmışlar. birde çenem mosmorsol bacagım ve sol kolumda ezikler var. ben o an sıcakken anlamamışım ama epey yaralanmışım. durum bu. şu an iyim,benim sorunlarım geçer kalıcı bişi yok. zaten tek korkum bebekle ilgiliydi oda çok çok iyi.. bunun için şu anda dünyanın en mutlu insanıyım.
canım çoook geçmiş olsun çok şükür iyisiniz ikinizde bol bol dinlenmeye bak artık
çok geçmiş olsun.....
deniz süngeri mi mermerşahi mi peki??
canım çok geçmiş olsun aklın kalmasın istersen git başka bir doktora daha, ama kötü düşünme bebeğin sağlıkla dünyaya gelecek Allahın izniyle
uconn canım bebegine maşallahçok tatlı ve çok net resim bayıldımmmm
ahsenn canım sanada çok geçmiş olsun, umarım korktugun gibi olmaz
merve02, denizkızı57 ve ssedossh aldıklarınız hayırlı olsun şekerler
Butunduamvesenam tatlım oğluşunun odası çok güzel olmuşhazırlıkların bitmiş.. darısı başımıza
balmond canım sanada çok tşklerr
iyi yapıyor annenler canım.artık biz ağır vasıtalarız hayatımızda aceleye yer yok.neyse bununla geçmiş olsun son olsun inşallah.
ya dün benim 141 çıktı doktorum testi yenileyecek.offf ya neden ama.çok gereksiz bence...
32 hafta diye okumuştum bende internette.
dualarımız senle canım.inşallah bişey olmayacak.
Ben gecen hamileligimde cok evhamliydim, gelen fizolojik bir akinti mi, amniyo sivisi mi nasil anlarim diye arastirip turnusol kagidi siparisi vermistim. Akinti oldugunda suphelendigin zamanlarda turnusol kagidi kullaniyorsun. Eger rengi degisirse amniyo sivisi demek. ( bu arada enfeksiyon durumu arsa o zaman da renk degisebiliyor ph arkli oldugu icin. ) Bir de ayrica idrar testine enzeyen evde yapilabilecek 1-2 test markasina a ulasmistim, ama siparis verebilecek hicbir yer bulamamistim.
Zeyyno e Ahsenn cok gecmis olsun. Az kaldi maraonun bitmesine, ha gayret. :)
Seker takibi yapan arkadaslar; 1. saat sonunda 140, 2. saat sonunda 120'nin altinda olmak gerekiyordu, degil mi?
canım bende düzensiz yesemde meyve,süt,yoğurt mutlaka tüketiyorum.doktorum gerçi iyi dedi bebeğin ağırlığına ama telaş ettim burda kızların msjlarını okuyunca.bebişinin kalbi de düzene girer sen düzenli yemeye başlayınca eminim ki canım.gün içinde meyve-sebze ve protein mutlaka al
bende dün sormuştum arkadaşlara arzumunkini önerdiler bir de nett medifine temassız ateş ölçeri gördüm hoşuma gitti,yorumlarıda iyi.sanırım ikisinden birini alıcam canım.
güle güle kullansın bebişkocuk cicişlerini inşallah
çok geçmiş olsun canım,inşallah sende en kısa sürede iyileşirsin.bebişinin iyi olmasına da çok sevindim
geçmiş olsun tatlım yaa,ilacını kullan madem doktor verdi,dinlenmeye de dikkat et. 6 aylık doğan bi bebişin yaşadığını biliyorum bir arkadaşımın kuzeninin çocuğu. ama böyle şeyler düşünme olumlu ve güsel şeyler düşün.
Eki Görüntüle 659557
kızlar bizim beşiğimiz belki incelemek isteyen olur, geldi kargoyla çok kısa zamanda, kurduk güzel oldu:)) bu arada ahsennn cok geçmiş olsun yeni okudum.
nst ücretli mi....................[/QUOTE
malesef muayene ücretide ödüyorsun nst ücretide(
o zaman kötü ya. ben ücretsizdir diye düşünmüştüm
çok geçmiş olsun
kızlaaarrr bu bacak krampları için ilaç veriyormu doktor, 2 gecedir acayip kötü oluyor, dün gece 4 defa kramp girdi 2 sağ 2 sol bacağıma bugün hiiç yürüyemedim ne yapmam gerekiyorki
kalbimin üzerinde bir ağırlık var ki sormayın kızlar nefesim daralıyorderin derin soluyorum ama yetmiyor ki mübarek nefes yaa... iki gecedir uyuyamıyorum nefes daraltısından. başımı yastığa koymamla boğulur gibi oluyorum iki yastıkta yatıyorum ama yok bir işe yaramıyor... uykudan ölüyorum ama mecbur kalkıp oturuyorum yatakta zavallı kocacım da beni eğlicem diye uyumuyor güya ama bir süre sonra dayanamayıp sızıyor beni de horultularıyla baş başa bırakıyor
iyi geceler bayanlar benim günlerdir kafama takılan birşey var 28.haftaya geldim ama bebişime hiçbirşey alamadım ne alacağıma dair hiçbi fikrim yok kızım eylul de dogmustu hastane cıkısını kullanmıstım ama sımdı 6 hazıran a gun verdı dr ben de siirt te oturuyorum buranın sıcağı kavurucu dogdugunda cocuguma ne gıydırıcem çıtçılıyı da göbeği düşmeden gıydırılmez dıyolar hastane cıkışları da hep uzun kollu :// aklım çook karışıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?