2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ayyy bu erik sevdası bizi mahvedecek, bende ilk hamile kaldığımda çok istemiştim mersinden getirttik ama buzhaneden çok kötüydü bekleyelim bakalım 20 gün daha

canım çok geçmiş olsun aklın kalmasın istersen git başka bir doktora daha, ama kötü düşünme bebeğin sağlıkla dünyaya gelecek Allahın izniyle

canım çok geçmiş olsun aklın kalmasın istersen git başka bir doktora daha, ama kötü düşünme bebeğin sağlıkla dünyaya gelecek Allahın izniyle

P.tesı baska doktora gıdıcez ıns bı umıt ıste bakalım belkı daha guzel seyler duyarız .. Yavrucum tutunabıldıgı kadar tutunsun annecıgıne bızde sabredıp yatarsak belkı sabrın ve sızlerın de dualarının hurmetıne guzel sonuclar alırız Allah buyuk ..stres yok umıt var sabır ve sonucunda saglık mutluluk var ıns ıns ...

kızlar bizim beşiğimiz belki incelemek isteyen olur, geldi kargoyla çok kısa zamanda, kurduk güzel oldu:)) bu arada ahsennn cok geçmiş olsun yeni okudum.

Son düzenleme:

inşallah dediğin gibi olur canim cok tesekkur ederim günde 1 kase yoğurt yemeye özen gösteriyorum zaten ek olarak kalsiyum da alıyorum bu gidiste bakalım kızım ne kadar olmuş gerçi doktorum gunü ile uyumlu dedi ama iste annelik duygusu hep olumsuzu düşünüyor

kızlaaarrr bu bacak krampları için ilaç veriyormu doktor, 2 gecedir acayip kötü oluyor, dün gece 4 defa kramp girdi 2 sağ 2 sol bacağıma bugün hiiç yürüyemedim ne yapmam gerekiyorki

Eki Görüntüle 659557

kızlar bizim beşiğimiz belki incelemek isteyen olur, geldi kargoyla çok kısa zamanda, kurduk güzel oldu:)) bu arada ahsennn cok geçmiş olsun yeni okudum.

Cok ta seker gorunuyo zaten gule gule kullanın canım bebısın mutlu mutlu konaklasın ıns:)ayrıca tesekkur ederım dualarınızı beklıyorum ..

kalbimin üzerinde bir ağırlık var ki sormayın kızlar nefesim daralıyor derin derin soluyorum ama yetmiyor ki mübarek nefes yaa... iki gecedir uyuyamıyorum nefes daraltısından. başımı yastığa koymamla boğulur gibi oluyorum iki yastıkta yatıyorum ama yok bir işe yaramıyor... uykudan ölüyorum ama mecbur kalkıp oturuyorum yatakta zavallı kocacım da beni eğlicem diye uyumuyor güya ama bir süre sonra dayanamayıp sızıyor beni de horultularıyla baş başa bırakıyor

kızlaaarrr bu bacak krampları için ilaç veriyormu doktor, 2 gecedir acayip kötü oluyor, dün gece 4 defa kramp girdi 2 sağ 2 sol bacağıma bugün hiiç yürüyemedim ne yapmam gerekiyorki

cnm bildigim kadarıyla magnezyum veriyor doktor, istersen doktorunla görüşüp isteyebilirsin

iyi olmana çok sevindim canım fiziksel açıdan zaten gereken yapılmış. psikolojin de gayet iyi anladığım kadarıyla, e o zaman bebiş de süperdir

cnm bebek pozisyonundan dolayı üst bölgene baskı yaptıgı için bu şekilde nesefsiz kalıyor hissedebilirsin.. böyle durumlarda dizlerinin üzerine çöküp ellerini yere koy yani popon havada göbişin boşlukta kalsın... bir süre böyle bekle. bacaklarını sırayla geriye dogru itersen eger bebegin pozisyonunu degiştirmeyi sağlayabilirsin. bebegin pozisyonunu degiştirdiginde rahatlayabilirsin.. denemende fayda var.

iyi geceler bayanlar benim günlerdir kafama takılan birşey var 28.haftaya geldim ama bebişime hiçbirşey alamadım ne alacağıma dair hiçbi fikrim yok kızım eylul de dogmustu hastane cıkısını kullanmıstım ama sımdı 6 hazıran a gun verdı dr ben de siirt te oturuyorum buranın sıcağı kavurucu dogdugunda cocuguma ne gıydırıcem çıtçılıyı da göbeği düşmeden gıydırılmez dıyolar hastane cıkışları da hep uzun kollu :// aklım çook karışıkk

canım haziran sıcagıda olsa bebek ilk dogdugunda kendi vücut ısısını ayarlayamazmış ve üşürmüş.. bunun için iç zıbın takımları var. uzun kollu ama kumaşı ince oluyor. göbegi düşene kadar ilk etapta zıbın giydirebilirsin. göbegi düştükten sonrada tulum çıtçıtlı duruma göre karar verirsinn.

ay çok teşekkür ederim canım benim yaa hemen denicem bunu inşallah işe yarar berbat bir duygu çünkü resmen kalbime öküz oturmuş gibi oluyorum boğuluyorum gibi oluyor... bir doğuraydık hayırlısıyla vaktinde kolay bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…