2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benimde bugün seker yüklemem 89 çıktı kızlar 25 haftalğız bebişimn ağırlığıda 830 grm =) ama annişle babişe yüzünü göstermemekte ısrarlı sıpam :)

kızlar trendyolda piere cardin gecelikler var bi bakın isterseniz belki istediğiniz gibi bişey vardır fiyatlarda çok iyi 30 ile 70 arası

iyi akşamlar güzel bebişlerin anneleri, biz bugün doktora gittik kızım haftasına göre uyumlu çıktı kilosu 1328gr çıktı. dr. 32. hafta çağırdı bundan sonra 2 haftada bir gel, her geldiğinde nst ye girersin dedi. sanki nst için erken ne dersiniz.

bende dr. gitmeyi 4 gözle bekliorum. uzun zaman oldu. bu salı gitcem. sen önde gidiosun nst için erken mi bilemicem ama gir nolcak :)

bu satten sonra yaşatıyorlar canım genelde 28 derler ama hem sen bunu düşünme bebeişin okadar erken gelmicek sen dikkat et yat uzan durduruyorlar gelmesini bebeğinin en kötü hastanede yatıyorsun

Dun anıden kasılma olmustu bıkac defa pespese ve es zamanlı kalca ve kasık agrılarım oldu.Annemler Istanbul da bense Agrı dayım yaklasık ıkı aydır..annemın de orda ugrasları cok kardeslerım babam dıkıs kursu vs ıst.da olsam en azından haftada bır olsa gelır ısı yemegı halleder gıdersı ama sımdı olacak ıs degıl..Allahtan esımın ısı musaıt ıstedıgım zaman yanımda olabılıyo ısler de ona kalsın artık bana bısey olmasın yeter kı o herseyı yapmaya razı sagolsun su gun olmus bır dedıgımı ıkı etmemıstır.onu bıraksam ıst.a gıtsem dıye dusundum ama vıcdanım hıc rahat olmaz onun da burda benden baska kımsesı yok hıcbısey yapamasm da varlıgım yeter.oyle der hep yanı ..
Artık nasıbımız de bunları yasamak ta varmıs benı rahatlatmak adına oyle seyler anlattılar kı ınanın halıme sukrettım sonucunda bebegımı saglıklı sıhhatlı kucagıma alayım da razıyım hep yatmaya..
Oglusumun teyzelerı hepınıze tek tek tsk edıyorum bızım ıcın ozel dua edın olur mu ...

iyi yapıyor annenler canım.artık biz ağır vasıtalarız hayatımızda aceleye yer yok.neyse bununla geçmiş olsun son olsun inşallah.
ya dün benim 141 çıktı doktorum testi yenileyecek.offf ya neden ama.çok gereksiz bence...
32 hafta diye okumuştum bende internette.

dualarımız senle canım.inşallah bişey olmayacak.

kızlar birde bişi sorcam bu bebeklerimizi yıkamak için neler kullanabiliriz. ipek kese mi ne var ya ondan olur mu

sanırım şu mermerşahi denen bezlerden alıp onla yıkamak lazım.bebek teni hassas ya öyle kese lif falan olmaz.

anladım. eminönüne gidince o kumaştan bolca alayım. herşeye lazım sanırım

Ben gecen hamileligimde cok evhamliydim, gelen fizolojik bir akinti mi, amniyo sivisi mi nasil anlarim diye arastirip turnusol kagidi siparisi vermistim. Akinti oldugunda suphelendigin zamanlarda turnusol kagidi kullaniyorsun. Eger rengi degisirse amniyo sivisi demek. ( bu arada enfeksiyon durumu arsa o zaman da renk degisebiliyor ph arkli oldugu icin. ) Bir de ayrica idrar testine enzeyen evde yapilabilecek 1-2 test markasina a ulasmistim, ama siparis verebilecek hicbir yer bulamamistim.

Zeyyno e Ahsenn cok gecmis olsun. Az kaldi maraonun bitmesine, ha gayret. :)

Seker takibi yapan arkadaslar; 1. saat sonunda 140, 2. saat sonunda 120'nin altinda olmak gerekiyordu, degil mi?

Çok geçmiş olsun canım, iyiymişsiniz çok şükür.. umarım kasılmaların da geçer sakin olmaya çalış.. bize mutlaka haber ver yine

Geçmiş olsun canım ya..Bebeğininde seninde iyi olmınıza çok sevindim

çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın. dikkat et kendine.

canım cok gecmıs olsun sukur kı ıkınızde ıyısınız
dıkkat et hızlı haraket etmeyelım artık ya

Gecmis olsun acil sifalar... Bende düsmüstüm tamamen göbegimin üstüne 2 gün birakmamislardi hastane den bir sorun cikmamisti cok sükür...

Cnm çok geçmiş olsun Allah korumuş ikinizide

çok geçmiş olsun canım ya. neyse ki iyiymişsiniz...

çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim.Allah korusun.dinlenince kasılmaların geçecektir üzülme

cok gecmiş olsun canm Allah esirgesin seni bebegini dinlen bol bol:26:

zeyyyno Çok geçmiş olsun canım neyseki sen de pıtırcık da iyimişsiniz

Zeyyno; cok gecmis olsun Rabbim ikinizide korumuş cok şükür birseycikler olmamisş sende daha dikkatli ol

Zeyyno çok geçmiş olsun

Bu düşmeler çok korkutucuuuuu..

Geçmiş olsun canım allah şifa versin..

Denge merkezimiz değişti diye düşüoz herhalde..

Çok çok çok geçmiş olsun; sana nazar değdi bence....

Geçmiş olsun canım

Canım geçmiş olsun. Dinlenince ve rahatlayınca geçecektir kasılmaların.
Bizi habersiz bırakma.

çok geçmiş olsun zeyno.. çok şükür ki ikinizde iyisiniz canım..kasılmalarında geçer inş..
Allah esirgesin sizi

Zeynooo çok geçmiş olsun bende düşmekten çok korkuyorum. Aslında benim sorunum düşmekten çok elime aldığım herşeyi düşürmek. Acaip sakarlaştım sinir oluyorum.

çok geçmiş olsun canım, dikkat et aman diyim, neyse ki iyisiniz

Canım geçmiş olsun..

zeyyyno cok gecmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz

cokkkkkkkkk gecmis olsun cnm neyseki birsey olmamis sanada bebisede. insallah kasilmalarda gecer.

Bu arada kızlar zeyyynodan haber var mı? Ben kaçırdım mı haber verdide? En son hastanedeyim kasılmalarım var demişti. :44:

canım geçmiş olsun iyiymişsiniz çok şükür okuyun üfleyin kendinizi düşme haberleri çoğaldı sanki tatlı tatlı hamişlere nazar mı değiyor ne :44:

canım çok geçmiş olsun endişe etme doktoruna güven, hamilelikte herkes mutlaka bir kere düşüyor sanırım, kuzenimde düşüp ayağını kırmıştı

Ayy bi an okuyunca nasıl üzüldüm ama çok şükürki ikinizde iyisiniz zeynom çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine ay kıyamamm

çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim kasılmalar da bir an önce geçerde gününde sağlıkla gelir bebişin inşallah..

Canım bir daha yazmamışsın inşallah ikinizde iyisinizdir

hepinize ilginiz için çok tşkler kızlar hepinizi öpüyorum

canmcım ben saraylı beşik aldım çok güzel çok rAhat, yatak odasınada sığıyor,2. gösterdiğim daha büyük sanki senin odan hangisine elverişliyse onu al canım nassıl olsa sonra oda yapacakmışsın

deniz süngeri mi mermerşahi mi peki??

bi çok insan mermerşahi diyor, ben deniz süngeri aldım ama mermerşahide almak istiyorum. havlu içine koyulması için için 2 tane büyük aldım ama agız bezi olarak henüz almadım.. baya lazım olacak sanırım.:26:

50 mgda 140 üzeri olmamsı gerekiyor 100 mgda daha farklı sanırım.haftaya yaptırıcam 100 mg ama açlık ve daha sonrasında 3 kez kan öçümü yapılacakmış.bunlardan ikisi istenilen değerden yüksek çıkarsa şeker söz konusuymuş.ama değerlerin kaç olduğunu bilmiyorum.

uconn canım bebegine maşallah çok tatlı ve çok net resim bayıldımmmm

ahsenn canım sanada çok geçmiş olsun, umarım korktugun gibi olmaz

merve02, denizkızı57 ve ssedossh aldıklarınız hayırlı olsun şekerler

Butunduamvesenam tatlım oğluşunun odası çok güzel olmuş hazırlıkların bitmiş.. darısı başımıza

balmond canım sanada çok tşklerr

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…