iyi akşamlar güzel bebişlerin anneleri, biz bugün doktora gittik kızım haftasına göre uyumlu çıktı kilosu 1328gr çıktı. dr. 32. hafta çağırdı bundan sonra 2 haftada bir gel, her geldiğinde nst ye girersin dedi. sanki nst için erken ne dersiniz.
geçmiş olsun.hastaneye giderek içini rahatlatmışsın.ama sanırım bu haftalarda ya idrar kaçırma ya da daha sıvı gelen vajinal akıntıdaki artıştan dolayı çamaşırında ıslaklık hissetmen normal.sadece ilişki sonrası gelmesi seni tedirgin etmiş.
aman allahım o nasıl düşmek öyle.çok geçmiş olsun.dikkat et kendine lütfen.umarım çabucak atlatırsın.nazar değiyor galiba sana.bende çok dengesizleştim.bir gün düşücem diye çok korkuyorum.evde yürürken bile ellerimi kapılara falan çarpıyorum.göründüğü gibi daha fazla dikkat etmek lazım sanırım.
canım sen tayinden dolayı gitmiştin doğuya sanırım.doğurana kadar falan eşini yalnız bırakıp annenin yanına gelip burda daha iyi bir doktor denetiminde olman mümkün değilmi.ya da yok gelemem diyorsan annen gelsin yanına sen iş güç yapmadan yat bari.bu arada doktor neye istinaden erken doğum tehliken var diyor.kasılmalar yüzünden mi?
24 haftadan sonra doğan bebeklerin yaşama şansı varmış ama asıl akciğer gelişimi 34. haftada tamamlanan bebek solunum cihazına bağlanmadan yaşayabiliyormuş.ama sen bunları aklına getirme. açıkcası doktorun gereksiz yere seni strese sokuyor diye düşünüyorum.
canım bende düzensiz yesemde meyve,süt,yoğurt mutlaka tüketiyorum.doktorum gerçi iyi dedi bebeğin ağırlığına ama telaş ettim burda kızların msjlarını okuyunca.bebişinin kalbi de düzene girer sen düzenli yemeye başlayınca eminim ki canım.gün içinde meyve-sebze ve protein mutlaka al
bende dün sormuştum arkadaşlara arzumunkini önerdiler bir de nett medifine temassız ateş ölçeri gördüm hoşuma gitti,yorumlarıda iyi.sanırım ikisinden birini alıcam canım.
güle güle kullansın bebişkocuk cicişlerini inşallah
çok geçmiş olsun canım,inşallah sende en kısa sürede iyileşirsin.bebişinin iyi olmasına da çok sevindim
geçmiş olsun tatlım yaa,ilacını kullan madem doktor verdi,dinlenmeye de dikkat et. 6 aylık doğan bi bebişin yaşadığını biliyorum bir arkadaşımın kuzeninin çocuğu. ama böyle şeyler düşünme olumlu ve güsel şeyler düşün.
Canım neden hemen umutsuzluğa kapılıyorsun dur bakalım illa erken doğacak diye bir şey yok
İlaçlarını kullan ve doktorunun tavsiyelerine uy hiç kalkma annen gelsin yanına sana bakmak için eğer mümkünse
Bu arada 28. haftadan itibaren diye biliyorum erken doğumda küvöze koyuyorlar zaten hemen
Ama sen böyle olumsuz şeyler düşünme ve bebeğini etkileme geçmiş olsun aman dikkat
bu satten sonra yaşatıyorlar canım genelde 28 derler ama hem sen bunu düşünme bebeişin okadar erken gelmicek sen dikkat et yat uzan durduruyorlar gelmesini bebeğinin en kötü hastanede yatıyorsun
bende dr. gitmeyi 4 gözle bekliorum. uzun zaman oldu. bu salı gitcem. sen önde gidiosun nst için erken mi bilemicem ama gir nolca
zaten dr. gir dedi ya girmesemde içim içimi yer , ama ben bu kadar erken başlamasının özel hastane mantığı olduğunu düşünüyorum, aman bebişlerimiz iyi olsunda gerisi kolay dimi canım, senden de salı günü iyi haberler alırız inşallah:))
bende dr. gitmeyi 4 gözle bekliorum. uzun zaman oldu. bu salı gitcem. sen önde gidiosun nst için erken mi bilemicem ama gir nolca
zaten dr. gir dedi ya girmesemde içim içimi yer , ama ben bu kadar erken başlamasının özel hastane mantığı olduğunu düşünüyorum, aman bebişlerimiz iyi olsunda gerisi kolay dimi canım, senden de salı günü iyi haberler alırız inşallah:))
nst ücretli mi....................
iyi yapıyor annenler canım.artık biz ağır vasıtalarız hayatımızda aceleye yer yok.neyse bununla geçmiş olsun son olsun inşallah.tşkler kızlariiyiz dahada iyi olcaz,
uconn canım aslında öyle çok becerikli bir hatun sayılmam daha çok hazırcıyımdırbirde tez canlıı... başıma ne geliyorsa bu aceleci tarafım yüzünden geliyor.. annemle, kayınvalidemi görsen ellerinde sure kitapları sürekli okuyorlar onlar çok etkilendiler suratımı görünce baya korkmuşlar bildigin agzı burnu dagılmış gibiyim enterasan şekilde yinede çok iyi hissediyorum kendimii bebiş iyi ya ondan herhalde
ya dün benim 141 çıktı doktorum testi yenileyecek.offf ya neden ama.çok gereksiz bence...merhaba hanımlar bende seker yuklememi yaptırdım bugun aclık 89 tokluk 145 cıktı malesef
ama bekledıgım bı sonuctu son zamanlarda deli gibi sekerı yukseltcek seyler yemiştim durduramıyoum kendımı
doktor bıraz dıkkat et tatlıdan hamur ısınden uzak dur dedı
yinelemicek testi oyy oyyy ne zorrr bi gün hiç keyfim yok
32 hafta diye okumuştum bende internette.iyi akşamlar güzel bebişlerin anneleri, biz bugün doktora gittik kızım haftasına göre uyumlu çıktı kilosu 1328gr çıktı. dr. 32. hafta çağırdı bundan sonra 2 haftada bir gel, her geldiğinde nst ye girersin dedi. sanki nst için erken ne dersiniz.
Dun anıden kasılma olmustu bıkac defa pespese ve es zamanlı kalca ve kasık agrılarım oldu.Annemler Istanbul da bense Agrı dayım yaklasık ıkı aydır..annemın de orda ugrasları cok kardeslerım babam dıkıs kursu vs ıst.da olsam en azından haftada bır olsa gelır ısı yemegı halleder gıdersı ama sımdı olacak ıs degıl..Allahtan esımın ısı musaıt ıstedıgım zaman yanımda olabılıyo ısler de ona kalsın artık bana bısey olmasın yeter kı o herseyı yapmaya razı sagolsun su gun olmus bır dedıgımı ıkı etmemıstır.onu bıraksam ıst.a gıtsem dıye dusundum ama vıcdanım hıc rahat olmaz onun da burda benden baska kımsesı yok hıcbısey yapamasm da varlıgım yeter.oyle der hep yanı ..
Artık nasıbımız de bunları yasamak ta varmıs benı rahatlatmak adına oyle seyler anlattılar kı ınanın halıme sukrettım sonucunda bebegımı saglıklı sıhhatlı kucagıma alayım da razıyım hep yatmaya..
Oglusumun teyzelerı hepınıze tek tek tsk edıyorum bızım ıcın ozel dua edın olur mu ...
kızlar birde bişi sorcam bu bebeklerimizi yıkamak için neler kullanabiliriz. ipek kese mi ne var ya ondan olur mu
sanırım şu mermerşahi denen bezlerden alıp onla yıkamak lazım.bebek teni hassas ya öyle kese lif falan olmaz.
Kizlar bu suyun gelmesi durumu hakkin da özellikle tecrübeli anneler bildiklerini paylasirlarsa sevinirim... bu siralar cok fazla okudugum icin ben de korkuyorum ara sira.. aniden mi geliyor? belli bir kokusu falan varrmi? yani anlamak mümkünmü
sanırım şu mermerşahi denen bezlerden alıp onla yıkamak lazım.bebek teni hassas ya öyle kese lif falan olmaz.
Çok geçmiş olsun canım, iyiymişsiniz çok şükür.. umarım kasılmaların da geçer sakin olmaya çalış.. bize mutlaka haber ver yine
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu ya çok da korkmuşsundur . hiç panik yapma doktorun sorun yok dediyse korkma. bir şey olsaydı zaten hemen kanaman olurdu diye düşünüyorum. tedirgin olma kasılmalarında geçecek.daha dikkatli ol artık çok geçmiş olsun canım benim...
Geçmiş olsun canım ya..Bebeğininde seninde iyi olmınıza çok sevindim
çok geçmiş olsun. tehlikeli olmuş ama atlatmışsın canım, ikiniz de iyi olduğunuza göre... şimdi sadece şunu düşün gergin olduğun için kasılman artmış, rahatla, atlattık de, bebeğim iyi de, bedenin de rahatlasın ki kasılmalar geçsin.
çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın. dikkat et kendine.
canım cok gecmıs olsun sukur kı ıkınızde ıyısınız
dıkkat et hızlı haraket etmeyelım artık ya
Gecmis olsun acil sifalar... Bende düsmüstüm tamamen göbegimin üstüne 2 gün birakmamislardi hastane den bir sorun cikmamisti cok sükür...
Cnm çok geçmiş olsun Allah korumuş ikinizide
çok geçmiş olsun canım ya. neyse ki iyiymişsiniz...
çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim.Allah korusun.dinlenince kasılmaların geçecektir üzülme
cok gecmiş olsun canm Allah esirgesin seni bebegini dinlen bol bol:26:
zeyyyno Çok geçmiş olsun canımneyseki sen de pıtırcık da iyimişsiniz
canım çok geçmiş olsun dinlen güzelce, aklında hiçbi şüphe kalmasın öle evine dön
çok dikkatli olmak lazım artık bu dönemlerde kızlar
çünkü iyice ağırlaştık, göbişler büyüyor, kilolar artıyor...
Rabbim hepimize bu süreci sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.
Zeyyno; cok gecmis olsun Rabbim ikinizide korumuş cok şükür birseycikler olmamisş sende daha dikkatli ol
Zeyyno çok geçmiş olsun
Bu düşmeler çok korkutucuuuuu..
Geçmiş olsun canım allah şifa versin..
Denge merkezimiz değişti diye düşüoz herhalde..
Çok çok çok geçmiş olsun; sana nazar değdi bence....
Geçmiş olsun canım
Canım geçmiş olsun. Dinlenince ve rahatlayınca geçecektir kasılmaların.
Bizi habersiz bırakma.
çok geçmiş olsun zeyno.. çok şükür ki ikinizde iyisiniz canım..kasılmalarında geçer inş..
Allah esirgesin sizi
Zeynooo çok geçmiş olsun bende düşmekten çok korkuyorum. Aslında benim sorunum düşmekten çok elime aldığım herşeyi düşürmek. Acaip sakarlaştım sinir oluyorum.
çok geçmiş olsun canım, dikkat et aman diyim, neyse ki iyisiniz
Canım geçmiş olsun..
zeyyyno cok gecmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz
cokkkkkkkkk gecmis olsun cnm neyseki birsey olmamis sanada bebisede. insallah kasilmalarda gecer.
Bu arada kızlar zeyyynodan haber var mı? Ben kaçırdım mı haber verdide? En son hastanedeyim kasılmalarım var demişti. :44:
canım geçmiş olsun iyiymişsiniz çok şükür okuyun üfleyin kendinizi düşme haberleri çoğaldı sanki tatlı tatlı hamişlere nazar mı değiyor ne :44:
canım çok geçmiş olsun endişe etme doktoruna güven, hamilelikte herkes mutlaka bir kere düşüyor sanırım, kuzenimde düşüp ayağını kırmıştı
Ayy bi an okuyunca nasıl üzüldüm ama çok şükürki ikinizde iyisiniz zeynom çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine ay kıyamamm
çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim kasılmalar da bir an önce geçerde gününde sağlıkla gelir bebişin inşallah..
Canım bir daha yazmamışsın inşallah ikinizde iyisinizdir
Eki Görüntüle 658498 Eki Görüntüle 658499 kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bizim doğumdan 5-6 ay sonra taşınma ihtimalimiz var.ve şuan oturduğumuz evde bebek odası yapacağım yer yok.yatak odama bişey alıcam ama park yatak almak istemiyorum.ucuz yollu halletmek istiyorum bu kısa dönemi.inşallah başka eve çıktığımda kısmet olursa oda takımı almak istiyorum.ya ıkeadan beşik alıcam,yada saraylı beşik.sizce hangisi?ikisinede hevesim var ama karar veremiyorum.ikeanın beşikleri sallanmıyor.saraylı beşik sallanıyor ama onuda en fazla 5-6 aya kadar kullanabilicem.kafam çok karışık :44:
deniz süngeri mi mermerşahi mi peki??
deniz süngeri mi mermerşahi mi peki??
Ben gecen hamileligimde cok evhamliydim, gelen fizolojik bir akinti mi, amniyo sivisi mi nasil anlarim diye arastirip turnusol kagidi siparisi vermistim. Akinti oldugunda suphelendigin zamanlarda turnusol kagidi kullaniyorsun. Eger rengi degisirse amniyo sivisi demek. ( bu arada enfeksiyon durumu arsa o zaman da renk degisebiliyor ph arkli oldugu icin. ) Bir de ayrica idrar testine enzeyen evde yapilabilecek 1-2 test markasina a ulasmistim, ama siparis verebilecek hicbir yer bulamamistim.
Zeyyno e Ahsenn cok gecmis olsun. Az kaldi maraonun bitmesine, ha gayret. :)
Seker takibi yapan arkadaslar; 1. saat sonunda 140, 2. saat sonunda 120'nin altinda olmak gerekiyordu, degil mi?
uconn canım bebegine maşallahçok tatlı ve çok net resim bayıldımmmm
ahsenn canım sanada çok geçmiş olsun, umarım korktugun gibi olmaz
merve02, denizkızı57 ve ssedossh aldıklarınız hayırlı olsun şekerler
Butunduamvesenam tatlım oğluşunun odası çok güzel olmuşhazırlıkların bitmiş.. darısı başımıza
balmond canım sanada çok tşklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?