2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kizlar banada müsade cok yorulmusum, bugun bu boya isi beni mahvetti hepinizi öpüyorum hayirli geceler ALLAHA emanet olun guzel guzel ruyalar görun bebislere iyi bakin . fazla kasilmasin göbisler insallah .öptümmmmm kocaman

karnımı ağrıttınız gülmekten yaaa geridönüşümkutusu boşver kuzum bırak öyle kalsın çözüm yok napalım

tahret musluğu sanırım klozet için. ben şu an normal tuvaleti kullanıorum. klozet varda sifonu falan biraz sorunlu. onun kendiliğinden tahret musluğu var ama. googledaki resimlere göre konuşuorum tabi

ya ben bi zengin evinde gördüm de banyodaki duş aparatının küçüğünü yapmışlar hortumu uzun normal tuvalet için bi de sıcak su akıyo tam bizlere göre çekince uzuyo işin bitince yerine takıyosun

kizlar banada müsade cok yorulmusum, bugun bu boya isi beni mahvetti hepinizi öpüyorum hayirli geceler ALLAHA emanet olun guzel guzel ruyalar görun bebislere iyi bakin . fazla kasilmasin göbisler insallah .öptümmmmm kocaman

Tmm TATLIM yat dinlen sanada iyi geceler tatli rüyalar Allah rahatlıklar versin dizde öpüldünüz en emine Emanetsiniz

karnımı ağrıttınız gülmekten yaaa geridönüşümkutusu boşver kuzum bırak öyle kalsın çözüm yok napalım

Karnını fazla ağrıtmak cnm orda bebiş var
Bende öyle dedim ama yok illa kokar diyo:€))))

Kizlar bende çıkıyorum hepinize Hayirli geceler Allah'a emanet olun topikce öpüldünüz :)))

benimkide seninkinin vardiyasında 8 24 oluyor sanırım yarın sabah 8 ded gidicek

Günaydın Guzel annisler bugun çok Guzel bir gun
Gunes pırıl pırıl birazdan alışverişe gideceğiz inşallah
Trafik vardır diye çıkmıyoruz yoksa 6.30'da uyandım heyecanlıyım

Cuma günü şeker testimi yaptırdım açlık 88 , yükleme sonrası 120 çıkan sonuçlarımı doktorum iyi buldu beslenme şekline aynen devam dedi :))))) Oğlum 900 gr. olmuş, genel kontrolde her şey yolunda gözüküyor, plesanta da ufacıkta olsa yukarıya çekilme devam ediyor ama bu çekilmelerin normal doğum için yetersiz olduğu aşikar kendimi iyice sezeryana hazılıyorum... Allaha çok şükür bir ağrı sızı kasılma durumum yok şimdilik , sadece uzun yürüyüşlerde oğlum karnımın en alt kısmına oturuyor gibi bir his oluşuyor biraz tedirgin oluyorum ...32 haftada kesin izle ayrılıyorum dr. plesanta konumu nedeni ile 30. haftadan sonra dinlenmem gerektiğini düşünüyor ....Amcası ve yengesi oğluma çok güzel hediyeler almışlar

günaydın güzel anneler.bugün güzel güneşli bir hava var herkese güzel bir hafta olsun inş. Bu arada hesapladım kızlar 6 pazartesi daha işe gelicem az kaldı sanki he kızlar. sık dişini diyor kocam ama gel birde bana sor çok zorlanıyorum çoookkk

Son düzenleme:
Günaydınnn güzel anneler be minnoşları :) yenı bır haftaya daga başladık umarım su gibi geçer :))

Günaydın herkeseee

Bende öyle çok zorlanıyorum işe gelirkenn
Benimde 26 Nisan son inşallah sonra doğruuu anneciimin yanına

Günaydın herkese....
Güzel ve hızlı geçen bir hafta olur inş. herkes için
Benim için sıkıntılı bir hafta olacak doğrusu 26 sında dr randevuma kadar da böyle geçiçek. Çünkü doktorumun tüp bebek merkezine geçiçeğini ve sadece özelden hastalara bakacağını duydum. Bi yandan da "şuandaki hastalarımı bırakmayacağım" diyormuş. dün bütün gece rüyamda doktorumla uğraştım, aldığım haberin etkisiyle sanırım dr la konuşana kadar daha ne rüyalar kabuslar görürüm kimbilir bu haftadan sonra dr değiştiren ya da değiştirmeyi düşünen annişler var mı aramızda ne gibi dezavantajları olur acaba. benim biraz sıkıntılı bi hamileleik olduğu için çok endişeliyim

kızlar uykusuzluktan ölüyorum. gece 3 de yatınca böle oluyor tabi. ve anca işbaşı yaptığım saate yetiştiğim için kahvaltı yapmaya vakit kalmadı. açlıktan da ölüyorum

Butunduamvesenam Bebeğinin maşallah her şeyi var, güzel günlerde giysin.

uconn kızın çok şirin çıkmış. Güzel de poz vermiş

Geçmiş olsun. İyi olduğunu duymak rahatlattı.

Tüm anne adayları aldıklarını sağlık ve mutlulukla kullansın

Haftasonu kontrolüm vardı. Minik paşam gayet sağlıklıymış. Yaklaşık 1500 gram olmuş

Ama oğluşum annesini çok üzdü Ben bir ay bekledim gece uyuyamadım oğlumu görücem diye, o ise yüzünü karnıma gömdü, iki koluyla yüzünü tamemn kapattı ve hiççç kıpırdamadı Burnunun ucunu bile göremedim Öyle olunca resim de yok elimde Oğluş bu sefer sakladı kendini

kızlar bende 81 güne düşmüşüm
aynı askerler gibi şafak sayarım artık
eşimin memleketi olan düzcedeyim bugün:119:

canım plakalara düşünce daha hızlı geçiyor eşim askerde ya benim plaka saymaya başlayınca daha çabuk geçti gibi geldia bana babamızın şafağı 59 Tekirdağ darısı Adanaya

Kızlar nasılsınız, bebişler nasıl? İşlerimi devrettiğim için bu aralar yoğunum giremiyorum. Geçmişi de okuma fırsatım olmuyor. Minikuss falan iyidir inşallah.

Biz kızımla iyiyiz. Ayın 9 da kontrolümüz vardı gittik. kızım 1,50 kg olmuştu. Şimdi biraz daha büyümüştür tabi. Çok hareketli hiç durmuyor. Karnım deniz gibi dalgalanıyor sürekli Hafta sonu da ev, badana yaptık. Kızımın odasını boşalttık. Yeri hazır sadece oda takımı gelecek. Ama hamilelikte bu işler çok yorucuymuş ya. Canım çıktı haftasonu.

Bu haftayla beraber 3 hafta daha işe geleceğim. Sonra sanırım uzun bir süre benim için iş hayatı bitecek. Artık işten çıktıktan sonra düzenli sohbet edebilirim sizinle. Şimdilik hoşçakalın. Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın

kızlar sizce bu pijama takımı nasıl fikirlerinizi alabılırmıyım ? Sipariş vericem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…