2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Tmm TATLIM syirli geceler Allah rahatlıklar versin kafana birsey takma iyi bak kendine ve damadıma :))) gelince cicileri at görelim topige buy öpüldünüz

Aslinda cok yeticek kadar kiyafet aldim oglusuma ilk 6 ay icin daha almayayim diyordum indirime girmis bebek kiyafetleri cokta güzeldi dayanamadim aldim tabi 6-12 ay arasi bu defa aldiklarim yine en kücügünü alip birdefa giydigiyle kalsin istemedim

Eki Görüntüle 660463

kızlar sizce bu pijama takımı nasıl fikirlerinizi alabılırmıyım ? Sipariş vericem de

çok hoş canım benmkine benziyor.ben eminonünden aldım 35 tl ye:)70 den inmişti fiyatlar biraz pahalı oluyor lohusa olunca.ben bir sabahlık gecelik set aldım birtanede pijama takımı aldım hastane için:)

gunaydın kızlar
oıjama takımı hos sade
bende boyle bırsey alıcam
mıllet 30. haftalara gelmıs ya
ben hala 26 dayım
neyse kı yarın 99 u gorucem

cok zevklısın
oglun ıcın aldıgın her seyı cok begendım
ıyı gunlerde kullanması dılegıyleeee

cok zevklısın
oglun ıcın aldıgın her seyı cok begendım
ıyı gunlerde kullanması dılegıyleeee

Tesekkür ederiz tatlim öyle sirf siyah beyaz acmiyor beni sade ama canli renkleri cok seviyorum ay nasil sabirsizim gelse de o minik kollarindan bacaklarin da giydirse annesi cicilerini... gün de kac kez bakiyorum dolabini acip acip birtek benmi böyleyim ki acaba

kızlar gunaydın
dun eşimle artık gıdıp bebek odalarına baktık
fıyat ve kalıte olarak en uygun belisin doğa modelını begendık
normalde 3 bının uzerınde oda takımları ama bu takım kampanyadaydı
ben de buyuyen besık old ıcın cok bebeksı bır sey olmasın bıraz buyuyuncedee uyum sağlasın ıstıyordum
bakın bakalım begenıcekmısınız
bırde belıs marka kullanan yakınlarınız falan varmıydı
erken mı acaba odayı almak ıcın onada karar veremedım

Bence gayet güzel senin de icine sindiyse eger fiyati da madem uygun al biran önce... 27 haftaya gelmisiz bence alisverise baslamak icin en uygun zaman.

ben de bu modeli beğenmiştim çok hoş bence

çook güzeller. şirinlere bayıldım özellikle. nerden kaça aldın. hepsi çok güzell

Bence gayet güzel senin de icine sindiyse eger fiyati da madem uygun al biran önce... 27 haftaya gelmisiz bence alisverise baslamak icin en uygun zaman.

sen oda takımı aldın mı mikailesra ?
ya acaba 30. haftalardan snra mı alsam dıyorum o zamanada kampanya bıter

Pijamayı ve bebek odasını beğendim.

Mikailesra şirinler ürünlerini netten mi aldın? Link atar mısın?

sen oda takımı aldın mı mikailesra ?
ya acaba 30. haftalardan snra mı alsam dıyorum o zamanada kampanya bıter

Canim benim bebk odasi olmadigi ve tasinmak zorunda oldugum icin 1 seneye kadar sadece yatagini aldim birde kiyafetleri icin dolap... Ben neredeyse herseyi tamamladim sadece bebek arabasi ve kücük seyler kaldi (bebek sampuani, kremi vs)
Eger gezer bakarim ben daha hesapli ve kalitelisini bulurum diyorsan acele etme.. gercekten begendiysen al derim ben gayet hos

Pijamayı ve bebek odasını beğendim.

Mikailesra şirinler ürünlerini netten mi aldın? Link atar mısın?

Evet hepsini h&m den online aldim ama simdi Türkiyedekine göz attim sirinlerin sadece corap ve sapkasi var... geceliklerini göremedim onun disinda aldiklarimin hepsi var, bakinca görürsün zaten

hepsine bayıldım iyi günlerde kullanın inş.

kızlar stylo çanta alan oldu mu hiç nasıl kullanışlı mı acaba

Evet hepsini h&m den online aldim ama simdi Türkiyedekine göz attim sirinlerin sadece corap ve sapkasi var... geceliklerini göremedim onun disinda aldiklarimin hepsi var, bakinca görürsün zaten
Türkiye için on-line satış yokmuş. Mağazadan bakarım artık. Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar. Ben 28 haftamı doldurmak üzereyim ve geçen hafta tartıldım. Yani toplamda 11 kilo almış oldum. Doktorla konuştuğumda fazla almışsın dedi, doğuma kadar 20 kilo olursun dedi Benimde haliyle moralim bozuldu tabi. Sizler kaç kilo aldınız?

Bebeğime ateşölçer olarak Arzum Bebbe AR863 aldım. Nette çok tavsiye edilmişti. Fiyatı da uygun. Gold mağazalarından 49 TL'ye 6 taksite aldım.

Özellikleri

Bebeğinizde normal koltuk altı ateşölçerle 45 saniyede yapabileceğiniz ölçümü, Arzum Bebbe Termometre 1 saniye gibi çok kısa sürede %98 doğruluk payı ile net ve doğru ölçümü yapmanızı sağlar.
Ölçüm yaptığınız esnada hiçbir şekilde bebeğiniz etkilenmez.
Oda ve mama ısısını da ölçüm yapmanızı sağlar.
Arzum Bebbe Ateş Ölçer Dijital Termometreyi diğer kulaktan ateşölçerlerde kullanılan Kullan - At ucu olmadan da kullanabilirsiniz.
32ºC- 42,9ºC arasında ölçüm yapabilme,
Kızılötesi teknolojisi ile kulaktan ateş ölçme özelliği,
Vücut sıcaklığı, oda sıcaklığı, yemek sıcaklığı ve de su sıcaklığı ölçebilme,
Alından ateş ölçme içinbaşlık,
Bebekler içinmama ve süt sıcaklığını ölçebilme özelliği,
Farklı ısı aralıklarını gösteren ısı LED ışığı ve göstergeleri,
LCD ekran ışığı,
30 adet ölçüm hafızası,
Her katdedilen ölçüm değerinin tarihi ile görüntüleme,
1 saniyede hızlı ve kolay ölçüm,
Uyku modu özelliği,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…