Merhaba arkadaşlar. Ben 28 haftamı doldurmak üzereyim ve geçen hafta tartıldım. Yani toplamda 11 kilo almış oldum. Doktorla konuştuğumda fazla almışsın dedi, doğuma kadar 20 kilo olursun dediBenimde haliyle moralim bozuldu tabi. Sizler kaç kilo aldınız?
Canim;Türkiye için on-line satış yokmuş. Mağazadan bakarım artık. Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar. Ben 28 haftamı doldurmak üzereyim ve geçen hafta tartıldım. Yani toplamda 11 kilo almış oldum. Doktorla konuştuğumda fazla almışsın dedi, doğuma kadar 20 kilo olursun dediBenimde haliyle moralim bozuldu tabi. Sizler kaç kilo aldınız?
Bu birazda kaç kg ile hamile kaldığına bağlı bence ben 25. Haftamdayım 11 kg aldım ama 52 kg ile hamile kaldım doktorumda normal olduğunu bundan sonra ger ay 2 kg almam gerektiğini söyledi amacım 70 kg ile doğuma girmek sen kaç kilosun şuanda pekii
cnm oluyordur aslinda her hamileden hafif bir sekilde olurmus doguma hazirlarmis rahim kendisini, ama bazilarimiz bunu cok siddetli hissediyor . Karnin bir anda davurl gibi geriliyor ve bir yere toplaniyor benim nefesimi bile kesiyor bazen. Bir kac saniyelik bir olay ama agri da yapabiliyor hafif bir sekilde kasilma baylayip bittikten sonrada bebis hareket ediyor kasilma onuda etkiliyor sanirim .((
kızlar kasılma dediğiniz şey mi
sanki bebek oraya toplanmış gibi orası geriliyor ve şişiyor çok sürmüyor geçiyor belki 5-10 saniye arası sürüyor
bu bana olan şey ben bebek hareket ediyor geriniyor filan sanıyordum bu bir kasılmamı kızlar :44::44::44::44::44:
Ben yarın 29. haftamı bitiriyorum. 10 buçuk kilo aldım.Yediklerime 15 gündür dikkat ediyorum şekerden dolayı ve kilo alımım durdu. Sabit duruyorum.
54 ile hamile kaldım şu an 64,4 üm.
Ben ocak ayına kadar iyi gidiyordum. Ocakta içime bir canavar kaçtı, doymak bilmedim.O ay 3 kilo birden almıştım.
Benim doktorum hala doğuma 12 kiloyla gitseydik iyiydi diye sayıklıyor.Doğumdan sonra veririz bir şeycik olmaz.
kasılmamaıymıs o
bendede oluo
bebegın erken dogmasına mı sebep oluomus
ınan bende merak edıorm ,
bılen bırı yardımcı olsun bıze
Ben 58 kiloyla hamile kaldım boyuma göre zayıftım yani. Geçen hafta tartıldığımda 69 dum. Görenler hiç kilo almamışsın bile diyolar ama sonuçta şuan için 11 kilo aldım. Benimde en fazla 73-74 kiloyla doğum yapmak hedefim ama malum doktor son iki ayda 9 kilo alabileceğimin sinyalini verince şaşırdım açıkcası.
Yok canım 2 ayda 9 kg mı sanmam ama ben şöyle düşünüp rahatlıyorum doğumdan çıkar çıkmaz 7-8kg vermiş olucaz şuanda 3 kg fazlan var e bide hadi olsun 6 kg al 9 kg 3 ayda emxirirken bol su içersen gider gibime geliyor hoppp hamile kaldığımız kiloya gelmişizhayalmikii
Hadi inşallah :) Benimde bir tanıdığım doğumdan sonra hemen tartılmış 12 kilo birden düşmüş. O yüzden aslında çokda kasmamak lazım. Çikolataya aşeriyorum onu yemesem bu kadarda almazdım. Allahtan şekerim çıkmadı da rahatım biraz. Ne gelirse Allahtan artık sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah...
Hadi inşallah :) Benimde bir tanıdığım doğumdan sonra hemen tartılmış 12 kilo birden düşmüş. O yüzden aslında çokda kasmamak lazım. Çikolataya aşeriyorum onu yemesem bu kadarda almazdım. Allahtan şekerim çıkmadı da rahatım biraz. Ne gelirse Allahtan artık sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah...
öncelikle çok fazla giremiyorum kusura bakmayın...merhabalar benim doğum 10 haziranda görünüyor..3-4 hafta sonra rapor almam gerekiyor 32.haftada olacagım çünkü..6 aya uzama olayıda belli değil..yoksa 37.haftaya kadar çalışacaktım..ama bu belirsizlikte arkaya aktarmamın mantıgı yok zaten..agustos ortası bitiyor 8 hafta sonrası iznim..çıksa bile artık napalım( sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz..yani ben 32.haftamda ayrılcam büyük ihtimal
Bende 28. haftamdayım 9 kilo almışım toplamda bu ara çok hızlandı kilo alımım , çok yeiyorum ama alıyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?