2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bu birazda kaç kg ile hamile kaldığına bağlı bence ben 25. Haftamdayım 11 kg aldım ama 52 kg ile hamile kaldım doktorumda normal olduğunu bundan sonra ger ay 2 kg almam gerektiğini söyledi amacım 70 kg ile doğuma girmek sen kaç kilosun şuanda pekii

Türkiye için on-line satış yokmuş. Mağazadan bakarım artık. Teşekkürler
Canim;
H&M ye gittim ben dun. Ustteki kisa kollu sort gibi olan tulumun bir baska rengi vardi. İkili 30 liraydi indirim de yoktu, yeni sezon diye. Ben hic h&mden bisey almadim bebek icin kalitesi nasildir acaba. Yetiskin kiyafetleri pek iyi olmuyor kumas kalitesi bakimindan

Ben yarın 29. haftamı bitiriyorum. 10 buçuk kilo aldım. Yediklerime 15 gündür dikkat ediyorum şekerden dolayı ve kilo alımım durdu. Sabit duruyorum.

54 ile hamile kaldım şu an 64,4 üm.

Ben ocak ayına kadar iyi gidiyordum. Ocakta içime bir canavar kaçtı, doymak bilmedim. O ay 3 kilo birden almıştım.

Benim doktorum hala doğuma 12 kiloyla gitseydik iyiydi diye sayıklıyor. Doğumdan sonra veririz bir şeycik olmaz.

Son düzenleme:
Bende 28. haftamdayım 9 kilo almışım toplamda bu ara çok hızlandı kilo alımım , çok yeiyorum ama alıyorum :18:

Ben 58 kiloyla hamile kaldım boyuma göre zayıftım yani. Geçen hafta tartıldığımda 69 dum. Görenler hiç kilo almamışsın bile diyolar ama sonuçta şuan için 11 kilo aldım. Benimde en fazla 73-74 kiloyla doğum yapmak hedefim ama malum doktor son iki ayda 9 kilo alabileceğimin sinyalini verince şaşırdım açıkcası.

58 le hamıle kaldım su an 74 kıloyum
toplam 14 kılo aldım 26. haftamdayım
umarım bundan sonra almam

kızlar kasılma dediğiniz şey mi
sanki bebek oraya toplanmış gibi orası geriliyor ve şişiyor çok sürmüyor geçiyor belki 5-10 saniye arası sürüyor
bu bana olan şey ben bebek hareket ediyor geriniyor filan sanıyordum bu bir kasılmamı kızlar :44::44::44::44::44:

kasılmamaıymıs o
bendede oluo
bebegın erken dogmasına mı sebep oluomus
ınan bende merak edıorm ,
bılen bırı yardımcı olsun bıze

öncelikle çok fazla giremiyorum kusura bakmayın...merhabalar benim doğum 10 haziranda görünüyor..3-4 hafta sonra rapor almam gerekiyor 32.haftada olacagım çünkü..6 aya uzama olayıda belli değil..yoksa 37.haftaya kadar çalışacaktım..ama bu belirsizlikte arkaya aktarmamın mantıgı yok zaten..agustos ortası bitiyor 8 hafta sonrası iznim..çıksa bile artık napalım ( sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz..yani ben 32.haftamda ayrılcam büyük ihtimal

Son düzenleme:

canım kafana takma..zaten 12 kiloya yakını doğumdan sonra gidiyormuş..birde 1 ay önce arkadaşım doğum yaptı 24 kilo aldı 10 kilosunu vermiş bile...
bende 29.haftaya g,recegim 7 kilo aldım..ama başlangıcım 59du zaten..yazın kilo almıştım..

kızlarrr hızınıza yetişemiyorum dün giremedim sayfalar ilerlemişde ilerlemişş bugün vakit bıuldukça okuyacağım rahatsız olanları merak ediyorum umarım iyisinizdirrr :26:

kasılmamaıymıs o
bendede oluo
bebegın erken dogmasına mı sebep oluomus
ınan bende merak edıorm ,
bılen bırı yardımcı olsun bıze

evet lütfen yaaa bu kasılmamı erken doğum yapabilririz demek mi oluyo bu doktorumu aramam gerekir mi ben bunlardan ona hiç bahsetmedim çünküü bide hazırlıklarım daha yarılanmadı bilee :18::18::18:
Amaaaaannn bir anda panikledim biri bize anlatsın :44::44::44::44:

Yok canım 2 ayda 9 kg mı 😳sanmam ama ben şöyle düşünüp rahatlıyorum doğumdan çıkar çıkmaz 7-8kg vermiş olucaz şuanda 3 kg fazlan var e bide hadi olsun 6 kg al 9 kg 3 ayda emxirirken bol su içersen gider gibime geliyor hoppp hamile kaldığımız kiloya gelmişiz😄😄hayalmikii😜

Hadi inşallah :) Benimde bir tanıdığım doğumdan sonra hemen tartılmış 12 kilo birden düşmüş. O yüzden aslında çokda kasmamak lazım. Çikolataya aşeriyorum onu yemesem bu kadarda almazdım. Allahtan şekerim çıkmadı da rahatım biraz. Ne gelirse Allahtan artık sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah...

Amin canım hepimiz için.bilinçli olmakta tabiki fayda var ama bende takıyorum böyle olacağını düşünüp tahatlıyorum tabiki dikkat ediyorum tatlı aşermek nasıl bileymiş anladım ilk günden beri tatlı yiyiyordum taki cuma günü doktora gidene kadar ama elimde değildi şekerim yüksek çıktı şimdi önümde açık büfe tatlı var yanaşmıyorum bile 😊tatlıyı kesince tamam dır.kısmetse doğumdan çıkar çıkmaz kaç kg gitmiş yazarız bakalım ne olcak😳

selam kızlar,herkese iyi haftalar.bende artık alışveriş yapmak istiyorum ama burası küçük bir ilçe olunca istediklerimi alamıyorum sitedende pek fazla anlamam,hangi site iyi hangisi çeşitli bilemiyorum

ben de hiç yemediğim kadar tatlı seviyorum, canım istiyor , bebiş mi istiyor ne oluyor
çok da kasmıyorum yemeyim diye kızlar ya, veririz kiloları yaza geliyor ya bol bol su içeriz az yeriz

canım ben de aynen öyle düşünüyordum ama ağırlaştıkça çalışamayacağımı anladım, yani izin durumu ne olursa olsun ben 32. haftamı doldurur doldurmaz alıcam iznimi, çok zor çalışmak, öğrencilerle uğraşmak çok zor geliyor

Bende 28. haftamdayım 9 kilo almışım toplamda bu ara çok hızlandı kilo alımım , çok yeiyorum ama alıyorum :18:

kızlar ben de öyleyim, hiç aşırıya kaçmıyorum, çok geç yemiyorum dikkat ediyorum, şerbetli tatlı yemiyorum ama kilo alıyorum, şuan 58 im, 48 le hamile kalmıştım tam 10 kilo aldım.

benim de bir hafta sonra kontrolüm var. en son kontrolde 8 kilo almıştım, bu geçtiğimiz bir ayda kaça çıktım allah bilir :18: aslında havalar düzeliyor, çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum ama anneannem yanımda kaldığı için onu bırakıp bir yere çıkamıyorum hayırlısı artık napalım doğumdan sonra vermenin yollarını aricaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…