2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar ben de öyleyim, hiç aşırıya kaçmıyorum, çok geç yemiyorum dikkat ediyorum, şerbetli tatlı yemiyorum ama kilo alıyorum, şuan 58 im, 48 le hamile kalmıştım tam 10 kilo aldım.

canım sen zaten zayıf hamile kalmışsın yani o kadar kilo alman çok normal. ben 55 le hamile kaldım ama senin kadar kilo aldım nerdeyse dikkat etmek istiyorum ama olmuyor işte canım çok çekince yiyorum deli gibi tatlı tüketiyorum şerbetli merbetli hem de doktorum da dikkat et biraz dedi geçen ay ama olmuyor olmuyor bu ay diyetisyene gideyim diyorum. sonra da dikkat edebilsem diyetisyensiz de dikkat ederim zaten amaan boşver diyorum böyle deli deli haller içindeyim işte

Ben de hiç alışveriş yapmadım oradan

Doktor beni 3 hafta sonra çağırdı. Herşey yolundaysa çalışabilir raporu verecek. Sonra 2 haftada bir gideceğim. Yani 32.haftadan sonra 2 haftada bir bakıyor. NST'ye de bağlamaya başlayacakmış.

Buradan bir arkadaş haber vermişti. Unibaby yenidoğan ıslak pamuk mendil 9,75 tl mart sonuna kadar. Bugün iki paket aldım. Primalarda da ikinci ürüne %40 indirim var.

kesinlikle diyetisyenlik bişey yok canım ya, 30 kilo alanlar var biliyosun, şimdiye kadar 10 kilo çok ideal bence, bundan sonra her ay 2 alsak 16 yla doğuma gtcez, eee çok iyi işte

yok ya sanmıyorum ki erken doğum belirtisi olsun. hatta bence bebek hareketi bu tarif edilenler. bendede oluyor arada.

aynı şeyi yapacağım sanırım bende arkadaşım. bekledim bekledim yasadan ses seda yok. bende alacağım 3 hafta sonra 8 haftalık iznimi yatacağım evimde güzelce :)))

:)))) sanırım şu kilo olayına takılmayan hamile yok artık. rahat ol arkadaşım. hepimiz 10 civarı kilo aldık. aramızda ya 1 ya da 3 kilo oynar en fazla. ve bu kilolarda bu aylara cok normal. bundan sonraya gelince onu doktorun nereden bilecek ki. hiç kilo almayan bile oluyormuş bu aylardan sonra. ha diyelim ki aldın toplamda 20 kilo gene çok değil ki zaten

kesinlikle diyetisyenlik bişey yok canım ya, 30 kilo alanlar var biliyosun, şimdiye kadar 10 kilo çok ideal bence, bundan sonra her ay 2 alsak 16 yla doğuma gtcez, eee çok iyi işte

ay inşallah dediğin gibi olur da son iki ayı ikişer kiloyla kapatırız canım ne güzel olur benim asıl korkum son iki ay çok kilo almak zaten, hep diyorlar ya asıl kilo son aylarda alınıyor diye :18: kalan az zamanımızda dişimizi sıksak süper olucak inşallah

cnm aslında asıl kilo son aylarda alınıyor denmesinin en büyük nedeni, son aylarda büyüyen bebek ve vücuttaki şişlik ve ödemler oldugunu düşünüyorum.. eger normal yemeye devam edersen şişsen bile ki normaldir vucut su tutuyor çünküü dogumdan hemen sonra bir anda büyük kilo kaybedeceksin demektir... ama yok ben hamileyim diye tatlılar börekler çörekler yenirse o zaman kalıcı kilolarla ugraşmak zorunda kalınabilir diye düşünüyorum

aah zeynocum keşke tutabilsem zaten şu boğazımı da hiç olmazsa tatlıyı kessem var ya benim için on numara olur inan nasıl bir tatlı zaafım var bir bilsen yemek konusunda sıkıntım yok, normal yerim her zaman ama işte şu caanım tatlılar aslında var ya beyaz ekmeği bile kesmek benim için iyi bir adım olabilir diye düşünüyorum. hatta hepimiz için. bundan sonra tam buğday ya da çavdar ekmeği filan aldırayım dimi en güzeli

Kızlar beşik alıcaz ama 2 beşik arasında kararsız kaldık. Yardımınıza ihtiyacım var. Sizce hangisi?

Babyhope marka beşik

Prego marka park yatak

cokkkk guzeller canim güle güle giysin bebisin . icinde görmekte nasip olsun insallahhh sirinler cok sirin ggercekten

Kızlar ben iki takım pijama takımı aldım hastane için

İKİSİNİDE PEMBE ALDIM

canim diger yazdiklarimi okumadinmi. kasilma her hamilede olmasi gereken bir sanci diyim, özeliklee 28 haftadan sonra daha cok shissedebildigimiz bir agri oluyor. deigin gibi ayni bebek bir yere toplaniyormus gibi oluyor sertlesiyor sanki bebek ayagiyla yada kafayisla oraya kuvvetlice bir kac saniye baski yapiyor, sonra düzeiyor ve bebek hareket ediyor. 7

bunu her hamile yasiyor cünkü uterus yani rahim kendisini doguma hazirlamaya basliyor yavas yavas. bu kasilmalarin siddeti ve SIKLIGI cok önemli günde 4- 5 kerezden fazla ve uzun sürüyorsa siddeti cok fazlayla doktorla konusmakta yarar var. ancak ozaman erken dogum riski teskil edebilir normal seyrediyorsa erken dogum riski degil bur bir hazirliktir sadece .
insallah yardimci olabilmismdir eksik yada yanlis bir bilgi vermemisimdir.

sen her ihtimala karsi doktorunla konus o daha ayrintili bir sekilde seni bilinclendirir....

endiselenme canim öyle hemen sende hullyy lütfen bukadar olumsuz olmayin hemen. kasilmalarin cok nadir ve hafifse endiselenme
yinede her ihtimali düsünerek doktrunla konus bu konuyu . hakkaten hic kimse birsey yazmamis kimsenin bir fikri yokmu bu konuda:

buarada benim kizimin adida hafza olcak :)) dilay hafsa ama annem ve esimde dahil herkes soylemekte gucluk cekiyor napcam bilmiyorum esim ucak bileti alirken hafsa yerine havsa yazdirmis gecen bukadarinada pes dedim bende

selam kızlar..
kilolar konuşulmuş,bende şimdilik 12 kilo aldım
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin de, doğumdan sonra gider hepsii

bu arada 30 lu haftalarada geçmeye başladık, çok şükürr

bugün randevumda vardı, bebeğim 1560 gr olmuş teyzeleri..
doğumda 15-20 mayıs arasında belirlenenen bir günde olacakmış,bebeğim daha erkenden gelmek istemezse tabimevzusu bile olunca çok heyecanlandımm
Allahım cümleten sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görmeyi nasip etsin inş

canım bu haftalardan itibaren, doğuma kadar ara ara bu kasılmalar olacaktır..
önemli olan bu kasılmaların düzenli periyotlarda olmamasıdır.. düzenli olması erken doğum riski teşkil eder yani..rahat ol

Ben de hiç alışveriş yapmadım oradan

tebrik edeirm canim sende 30 lu haftalara düsmüsün. darisi diger arkadaslarin basian insallah :))

Kızlar beşik alıcaz ama 2 beşik arasında kararsız kaldık. Yardımınıza ihtiyacım var. Sizce hangisi?

Babyhope marka beşik
Eki Görüntüle 660717

Prego marka park yatak

Eki Görüntüle 660719
bence birincisi daha güzel duruyor hem de park yataklarini ben besik olarak kullanilmasini sevmiyorum bana göre birincisi

tebrik edeirm canim sende 30 lu haftalara düsmüsün. darisi diger arkadaslarin basian insallah :))

bence birincisi daha güzel duruyor hem de park yataklarini ben besik olarak kullanilmasini sevmiyorum bana göre birincisi

Teşekkür ederim fikrini paylaştığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…