kızlar ben de öyleyim, hiç aşırıya kaçmıyorum, çok geç yemiyorum dikkat ediyorum, şerbetli tatlı yemiyorum ama kilo alıyorum, şuan 58 im, 48 le hamile kalmıştım tam 10 kilo aldım.
Ben de hiç alışveriş yapmadım oradanCanim;
H&M ye gittim ben dun. Ustteki kisa kollu sort gibi olan tulumun bir baska rengi vardi. İkili 30 liraydi indirim de yoktu, yeni sezon diye. Ben hic h&mden bisey almadim bebek icin kalitesi nasildir acaba. Yetiskin kiyafetleri pek iyi olmuyor kumas kalitesi bakimindan
canım sen zaten zayıf hamile kalmışsın yani o kadar kilo alman çok normal. ben 55 le hamile kaldım ama senin kadar kilo aldım nerdeysedikkat etmek istiyorum ama olmuyor işte canım çok çekince yiyorum deli gibi tatlı tüketiyorum şerbetli merbetli hem de doktorum da dikkat et biraz dedi geçen ay ama olmuyor olmuyor bu ay diyetisyene gideyim diyorum. sonra da dikkat edebilsem diyetisyensiz de dikkat ederim zaten amaan boşver diyorum böyle deli deli haller içindeyim işte
evet lütfen yaaa bu kasılmamı erken doğum yapabilririz demek mi oluyo bu doktorumu aramam gerekir mi ben bunlardan ona hiç bahsetmedim çünküü bide hazırlıklarım daha yarılanmadı bilee :18::18::18:
Amaaaaannn bir anda panikledim biri bize anlatsın :44::44::44::44:
öncelikle çok fazla giremiyorum kusura bakmayın...merhabalar benim doğum 10 haziranda görünüyor..3-4 hafta sonra rapor almam gerekiyor 32.haftada olacagım çünkü..6 aya uzama olayıda belli değil..yoksa 37.haftaya kadar çalışacaktım..ama bu belirsizlikte arkaya aktarmamın mantıgı yok zaten..agustos ortası bitiyor 8 hafta sonrası iznim..çıksa bile artık napalım( sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz..yani ben 32.haftamda ayrılcam büyük ihtimal
Merhaba arkadaşlar. Ben 28 haftamı doldurmak üzereyim ve geçen hafta tartıldım. Yani toplamda 11 kilo almış oldum. Doktorla konuştuğumda fazla almışsın dedi, doğuma kadar 20 kilo olursun dediBenimde haliyle moralim bozuldu tabi. Sizler kaç kilo aldınız?
kesinlikle diyetisyenlik bişey yok canım ya, 30 kilo alanlar var biliyosun, şimdiye kadar 10 kilo çok ideal bence, bundan sonra her ay 2 alsak 16 yla doğuma gtcez, eee çok iyi işte
ay inşallah dediğin gibi olur da son iki ayı ikişer kiloyla kapatırız canım ne güzel olurbenim asıl korkum son iki ay çok kilo almak zaten, hep diyorlar ya asıl kilo son aylarda alınıyor diye :18: kalan az zamanımızda dişimizi sıksak süper olucak inşallah
cnm aslında asıl kilo son aylarda alınıyor denmesinin en büyük nedeni, son aylarda büyüyen bebek ve vücuttaki şişlik ve ödemler oldugunu düşünüyorum.. eger normal yemeye devam edersen şişsen bile ki normaldir vucut su tutuyor çünküü dogumdan hemen sonra bir anda büyük kilo kaybedeceksin demektir... ama yok ben hamileyim diye tatlılar börekler çörekler yenirse o zaman kalıcı kilolarla ugraşmak zorunda kalınabilir diye düşünüyorum
Aslinda cok yeticek kadar kiyafet aldim oglusuma ilk 6 ay icin daha almayayim diyordum indirime girmis bebek kiyafetleri cokta güzeldi dayanamadim aldimtabi 6-12 ay arasi bu defa aldiklarim yine en kücügünü alip birdefa giydigiyle kalsin istemedim
Eki Görüntüle 660468 Eki Görüntüle 660469 Eki Görüntüle 660470 Eki Görüntüle 660471 Eki Görüntüle 660472 Eki Görüntüle 660473 Eki Görüntüle 660474 Eki Görüntüle 660475 Eki Görüntüle 660476 Eki Görüntüle 660477 Eki Görüntüle 660478 Eki Görüntüle 660479 Eki Görüntüle 660480 Eki Görüntüle 660481 Eki Görüntüle 660482 Eki Görüntüle 660483 Eki Görüntüle 660484
kızlar kasılma dediğiniz şey mi
sanki bebek oraya toplanmış gibi orası geriliyor ve şişiyor çok sürmüyor geçiyor belki 5-10 saniye arası sürüyor
bu bana olan şey ben bebek hareket ediyor geriniyor filan sanıyordum bu bir kasılmamı kızlar :44::44::44::44::44:
evet lütfen yaaa bu kasılmamı erken doğum yapabilririz demek mi oluyo bu doktorumu aramam gerekir mi ben bunlardan ona hiç bahsetmedim çünküü bide hazırlıklarım daha yarılanmadı bilee :18::18::18:
Ben de hiç alışveriş yapmadım oradan
bence birincisi daha güzel duruyor hem de park yataklarini ben besik olarak kullanilmasini sevmiyorum bana göre birincisiKızlar beşik alıcaz ama 2 beşik arasında kararsız kaldık. Yardımınıza ihtiyacım var. Sizce hangisi?
Babyhope marka beşik
Eki Görüntüle 660717
Prego marka park yatak
Eki Görüntüle 660719
Kızlar ben iki takım pijama takımı aldım hastane için Eki Görüntüle 660721 Eki Görüntüle 660722
İKİSİNİDE PEMBE ALDIM
tebrik edeirm canim sende 30 lu haftalara düsmüsün. darisi diger arkadaslarin basian insallah :))
bence birincisi daha güzel duruyor hem de park yataklarini ben besik olarak kullanilmasini sevmiyorum bana göre birincisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?