2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım maşaallah yine iyisin..
kiloyu sabit tutmayı başarabiliyorsun demek
doktorununda beklentisi yüksekmiş canım yaaa...bi dahaki sefere inş
aynı dediğin gibi; doğumdan sonra o koşturmacada hiç fazlalık kalmaz..yavruların canı sağolsunn

kaça aldın... marmara park a uğruyorum arada. uygun ve güzelse bende alabilirim

canım hastane çıkışı 47.500 gibi bişeydi battaniyesi de sanırım 35 gibi birşeydi ama ondan emin değilim. başka şeylerde aldığımız için ordan,tam olarak fiyatı söyleyemiyorum tatlım ama bu civardaydı yani.yumuşacık tavsiye ederim ama.

Kızlar beşik alıcaz ama 2 beşik arasında kararsız kaldık. Yardımınıza ihtiyacım var. Sizce hangisi?

Babyhope marka beşik
Eki Görüntüle 660717

Prego marka park yatak

Eki Görüntüle 660719

canım ben park yataklardan pek hoşlanmıyorum açıkçası çadır gibi böyle dandik duruyorlar sanki haşır huşur. diğer beşik güzel fakat anladığım kadarıyla büyüyen beşik değil. yani bebeğin bu beşiğe sığamayacak kadar olduktan sonra napıcaksın bunu orası önemli. yani kaldırırım bir kenara diyorsan tamam. benim evde fazla yerim olmadığından bir yere sığdıramazdım muhtemelen. büyüyenlerden olsaydı en azından yatağa çevirir kullanmaya devam ederdin. yani benim naçizane fikrim budur canım yani daha sonra bir kenarda durur ya da o zamana ikinci çocuğu yaparım zaten diyorsan ilk beşik daha mantıklı

Şimdilik sabit tutmayı başarabiliyorum canım. Ama ne kadar sürer muamma.

9 haftam kaldı doğuma. 4 kiloyla kapatabilmeyi çok istiyorum bu 9 haftayı. Ama ne kadar mümkün bilmiyorum. :44:
Benim doktorum kilo konusunda takıntılı biraz. Gerçi o biraz da kalbimle ilgili sıkıntımdan dolayı bana kilo aldırmama çabasında.

Bu arada minişine maşallah annesi.

selam kızlar hemoroid oldum ve gebelikte ne kullanabilirim bilmiyorum yardım istiyorum..ilerlemeden nasıl önüne geçerim

Canlar bende bu iki takım arasında çokk kararsız kaldım bu ayın sonunda sipariş vereceğiz kısmetse sizce hangisi güzel yardımlarınızı bekliyoruz teyzoşlar

selam kızlar hemoroid oldum ve gebelikte ne kullanabilirim bilmiyorum yardım istiyorum..ilerlemeden nasıl önüne geçerim

aynı sorun bende de var canım,hamilelikle birlikte oldu. Allahtan kanama ve acı yok ama bariz meme gibi bi oluşum var geçer inşallah hemoroidlerimiz. ama napılacağını bende bilmiyorum:44:

aynı sorun bende de var canım,hamilelikle birlikte oldu. Allahtan kanama ve acı yok ama bariz meme gibi bi oluşum var geçer inşallah hemoroidlerimiz. ama napılacağını bende bilmiyorum:44:

bende de o meme var şimdilik kanama yok hafiften sızlıyor tuvalette...böyle kalıcanı bilsem sorun etmicem ama ilerlerse napıcam...şimdiden önüne geçmek istiyorum.of doktora sorcam oda ilaç falan kullanma dicek sanırım bitkisel bişimi bulsam napsam bilemedim

kızlar baktım da hepiniz park yataklara tepkilisiniz

ben park yatak almayı düşünüyorum oğluşuma,1 yaşına kadar yanımda yatacak nasipse,1 yaşından sonrada odasını hazırlayıp oraya geçireceğiz inşallah.

park yataklar çanta haline getirilip taşınabiliyormuş en büyük tercih nedenim de bu oldu. kaliteli bi ürün aldıktan sonra çok da haşır huşur değiller yani. ben graco ya da kraft tercih edeceğim.

odasını yaptıktan sonrada oyun parkı haline getiririm diye düşünüyorum yatağını oğluşun

bu tatlı krizi psikolojikmi acaba diyordum ama kesinlikle değilll, daha önce tatlıyı ağzıma sürmeyen ben deli gbi çikolata tatlı yiyorum ksinlikle kendimi tutamıyorum çoook yiyorum çookk

banada çok fena tatlı krizi geliyor. zaten severdim tatlıyı ama şimdi dahada çok canım istiyor ve tutamıyorum kendimi. sonrada kilo olarak yapışıyor hepsi.27. haftadayım ve 14 kilo aldım tatlıyı yerken hem mutlu oluyorum hemde mutsuz :))

sağol canım bilgilendirdiğin için sanırım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz, endişe etmeye gerek yok anlaşılan teşekkürlerr

Bu imkan ve tercih meselesi cnm bende kraftin oyun parkını aldım hatta kurduk bile etrafımda hep bu yatak kullanıyor ve memnunlar şikayet edeni görmedim ben en cok kurulup kaldırılması özelliğinden dolayı tercih ettim

bence beşiik canım, şu park yatakları bir türlü sevemedim nedense ama kullanan arkadaşlar varsa daha iyi fikir verir tabiki

bence de beşik ama evin yerin durumuna da bağlı canlar... biz de park yatak aldık kayınvalidem aldı daha doğrusu ama biz öyle istedik seneye kendi evimize taşınacağız inşallah o nedenle park yatak ama bi yandan da ayrı odaya yatırmam ki ben daha minicik bebeişlerimiz yatağımızın yanına koyarız diye düşünüyorum..
oda yapan arkadaşlar nasıl yapmayı düşünüyorlar acaba gece kalkıp emzirmek gerektiğinde falan :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…