Kızlar beşik alıcaz ama 2 beşik arasında kararsız kaldık. Yardımınıza ihtiyacım var. Sizce hangisi?
Babyhope marka beşik
Eki Görüntüle 660717
Prego marka park yatak
Eki Görüntüle 660719
Ben yarın 29. haftamı bitiriyorum. 10 buçuk kilo aldım.Yediklerime 15 gündür dikkat ediyorum şekerden dolayı ve kilo alımım durdu. Sabit duruyorum.
54 ile hamile kaldım şu an 64,4 üm.
Ben ocak ayına kadar iyi gidiyordum. Ocakta içime bir canavar kaçtı, doymak bilmedim.O ay 3 kilo birden almıştım.
Benim doktorum hala doğuma 12 kiloyla gitseydik iyiydi diye sayıklıyor.Doğumdan sonra veririz bir şeycik olmaz.
kaça aldın... marmara park a uğruyorum arada. uygun ve güzelse bende alabilirim
Kızlar beşik alıcaz ama 2 beşik arasında kararsız kaldık. Yardımınıza ihtiyacım var. Sizce hangisi?
Babyhope marka beşik
Eki Görüntüle 660717
Prego marka park yatak
Eki Görüntüle 660719
canım maşaallah yine iyisin..
kiloyu sabit tutmayı başarabiliyorsun demek
doktorununda beklentisi yüksekmiş canım yaaa...bi dahaki sefere inş
aynı dediğin gibi; doğumdan sonra o koşturmacada hiç fazlalık kalmaz..yavruların canı sağolsunn
Babyhope marka beşik
Eki Görüntüle 660717
Prego marka park yatak
Eki Görüntüle 660719
selam kızlar hemoroid oldum ve gebelikte ne kullanabilirim bilmiyorum yardım istiyorum..ilerlemeden nasıl önüne geçerim
Canlar bende bu iki takım arasında çokk kararsız kaldım bu ayın sonunda sipariş vereceğiz kısmetse sizce hangisi güzel yardımlarınızı bekliyoruz teyzoşlar
Eki Görüntüle 660805
Eki Görüntüle 660806
Canlar bende bu iki takım arasında çokk kararsız kaldım bu ayın sonunda sipariş vereceğiz kısmetse sizce hangisi güzel yardımlarınızı bekliyoruz teyzoşlar
Eki Görüntüle 660805
Eki Görüntüle 660806
aynı sorun bende de var canım,hamilelikle birlikte oldu. Allahtan kanama ve acı yok ama bariz meme gibi bi oluşum vargeçer inşallah hemoroidlerimiz. ama napılacağını bende bilmiyorum:44:
aah zeynocum keşke tutabilsem zaten şu boğazımı da hiç olmazsa tatlıyı kessem var ya benim için on numara olur inannasıl bir tatlı zaafım var bir bilsen yemek konusunda sıkıntım yok, normal yerim her zaman ama işte şu caanım tatlılar aslında var ya beyaz ekmeği bile kesmek benim için iyi bir adım olabilir diye düşünüyorum. hatta hepimiz için. bundan sonra tam buğday ya da çavdar ekmeği filan aldırayım dimi en güzeli
Babyhope marka beşik
Eki Görüntüle 660717
Prego marka park yatak
Eki Görüntüle 660719
canim diger yazdiklarimi okumadinmi. kasilma her hamilede olmasi gereken bir sanci diyim, özeliklee 28 haftadan sonra daha cok shissedebildigimiz bir agri oluyor. deigin gibi ayni bebek bir yere toplaniyormus gibi oluyor sertlesiyor sanki bebek ayagiyla yada kafayisla oraya kuvvetlice bir kac saniye baski yapiyor, sonra düzeiyor ve bebek hareket ediyor. 7
bunu her hamile yasiyor cünkü uterus yani rahim kendisini doguma hazirlamaya basliyor yavas yavas. bu kasilmalarin siddeti ve SIKLIGI cok önemli günde 4- 5 kerezden fazla ve uzun sürüyorsa siddeti cok fazlayla doktorla konusmakta yarar var. ancak ozaman erken dogum riski teskil edebilir normal seyrediyorsa erken dogum riski degil bur bir hazirliktir sadece .
insallah yardimci olabilmismdir eksik yada yanlis bir bilgi vermemisimdir.
sen her ihtimala karsi doktorunla konus o daha ayrintili bir sekilde seni bilinclendirir....
kızlar baktım da hepiniz park yataklara tepkilisiniz
ben park yatak almayı düşünüyorum oğluşuma,1 yaşına kadar yanımda yatacak nasipse,1 yaşından sonrada odasını hazırlayıp oraya geçireceğiz inşallah.
park yataklar çanta haline getirilip taşınabiliyormuş en büyük tercih nedenim de bu oldu. kaliteli bi ürün aldıktan sonra çok da haşır huşur değiller yani. ben graco ya da kraft tercih edeceğim.
odasını yaptıktan sonrada oyun parkı haline getiririm diye düşünüyorum yatağını oğluşun
bence beşiik canım, şu park yatakları bir türlü sevemedim nedense ama kullanan arkadaşlar varsa daha iyi fikir verir tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?