2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
seninle dogum tarihimiz aynı canım bende 2 gündür regl sancısı cekiyorum ve senin dediğin gibi çok korkuyorum :18:

Benim sürekli kasık ağrım var..Doktor PKO olduğu için dedi..Sizdede süreklimi ağrılar..

Birde gaz sancım çok oluyor..İki büklüm kalıyorum bazen

hoş geldin adaşım..hayırlı olsunnn

Kızlar benim bebişimin başı kırmızıyla daire içine aldığım yer mi.
Eğer orası ise göz çukurları ve ağız kısmı belirginleşmeye başlamış sanki. Kurban olurum ben ona.

Canım zaten benim söylemek istediğim şey kaşınmaların başlaması için daha erken olduğuydu. Bence ilk 3. ayı bitince başlanmalı o çatlak kremlerine falan. Hani Allah nasip ederde o günleri görürsem bende zaten önlemimi erken alırım :)
Kaşıntı için bana erken geldi, dediğin gibi herkesin biyolojik fizyolojik yapısı farklı. İç karınla falan alakalı olabilir bu tür şeyler. Sen alt karnım gerildi ve şuan taş gibi diyosun mesela bende bu bahsettiklerinden eser yok
Herkesin farklı demekki...

valla çok kaşıyınca kızarıyo benim baya kaşımamaya çalışıyorum .. yüz üstü yatamıyorum ağrıyo.. şimdi böleyse son aylarda nolcak bunlarrrrrrrr

benim özellikle sabah kalktığımda doğrulurken çok fena ağrıyorlar, dokunamıyorum bile.. son aylarda napacağız bilmiyorum gerçekten..

Umarım büyüyordur, ben bayramdan sonra 01.11 e aldım randevumu kalp atışları ve testler için inşallah o zaman görebilicem.
Aslında benim tahmini doğum tarihim 02.06 olaması lazım bu takvimde bir gün ileri atıyor.

Kesinlikle herkesin yapısı farklı canım. Alt karnım gerildi ve taş gibi hatta arada sinek ısırıyor gibi oluyor. Ben hissediyorum, kocaman göbekli bir şey olucam. Mesela göğüslerimi ne sen sor ne ben söyleyeyim.

kızlar ya bebek kıyafetleri ayakkabısı,mama önlüğü vs...almak istiyom yaaaa...dayanamıyomm..ama erken bekleyeceğim 1 ay daha

Valla ben aldım cinsiyeti belli olmadığı için ara renkler aldım, annem ilk kez torun sahibi olacak pişik kremine kadar bir sürü şey aldı :)
Erken felan diyorlar ama ben hevesimi kırmak istemedim, iyi düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun.
Eşim benden daha temkinli o henüz erken diyip birşey alma taraftarı değil o zaman da benim moralim bozuluyor fasulyemi kimse bişeye saymıyor diye :)

bunu biçok yerde söyledim tekrar söylüyorum herkes her belirtiyi aynı dönemde yaşayacak diye bşy yok.benim vücudum daha lisedeyken bile doğum yapmış bi kadın gibi her yerinden çatlaktı, 4 yıl önce olduğum ameliyat izim bile daha tam anlamıyla kapanmadı, tenim çok hassas.önceki sayfalarda fotoğraf paylaşmıştım bakarsan eğer göbeğimi görünce çatlak kaşıntılarının gebeliğin her döneminde olabileceğini anlarsın.karnım çok gerildi ve semsert.belimin yanlarında kızarıklıklar oluşmaya başladı psikolojinin fizyolojiye etkisi yoktur

tebrik ederim cnmben de aynı senin gibiyim, pek yemek yiyemediğim için meyve ağırlıklı besleniyorum.kabuğuyla birlikte iyice yıkanmış salatalık, nar, mandalin, elma yemeye çalış

canım nar için hamileleiğin ilk aylarında düşüğe sebep olur diye okudum bir yerde rahim kaslarını uyarıyormuş :26:

bende aranıza yeni katıldım beni de eklermsiniz daha sadece keseyi gördük kalp atışları için 2 hafta sonra gidicez benim adet dönemim biraz karıştıgı için tahmini dogum tarihimi ve hftamı doktor tam hesaplayamadı bebeği görünce hesaplarız dedi onları o zamn söylerim sizler nasılsınız neler yapıyosunuz kalp atışlarını duyanlar ne zaman duydular ben çok korkuyorum beni de aranıza alımısınız

şimdi gittim bi pekmez şerbeti yaptım içtim =)) şifa oLsunnn... =)

evet canım benim bile kaşınmaya başladı gerildiğimi hissediyorum resmen bünyeye göre değişiyo bebe yagı iyi diyolar ondan alıcam bende çatlaklar için sende dene istersen canım

hoşgeldin canım hayırlıolsun bebişin saglıkla kucagına alırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…