seninle dogum tarihimiz aynı canımbende 2 gündür regl sancısı cekiyorum ve senin dediğin gibi çok korkuyorum :18:
allah kısmet ederse bende haziran annesi olucam.. şu anda bir aylık hamileyim.. Tahmini 22 haziran görünüyor.. çok heyecanlıyım.. 8 ay geçer mi hiç bilmiyorum.. Bide arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum.. Hem folik asit hem tiroid için hemde b12 vitamini ilaçları kullanıyorum .. Bu 3 ilaç birden benim minicik bebeğime zarar vermezmi ?? Içiyorum ama bi taraftanda panik oluyorum..
Yok canım psikolojik değil. Arkadaşımın doktoru 3. ayı itibariyle krem vermişti. Kiminin iç karnı dar olduğu için daha erken çıkıyor. Ufacık büyümeye başladığı an bile deri gerildiği için kaşınmaya başlıyor. Son 3 ay kullanırsan her şey için çok geç olabilir.Benim göbeğim kaşınmıyor mesela hiç. Alt karnım kaşınıyor. Çünkü orası gerildi ve taş gibi sert şu an.
Şu an 3 buçuk aylık hamile bir tanıdığım var ve karnı bildiğiniz 5 aylık hamile gibi. Ama eltimin karnı 5. ayında anca çıkmaya başlamıştı.
valla çok kaşıyınca kızarıyo benim baya kaşımamaya çalışıyorum .. yüz üstü yatamıyorum ağrıyo.. şimdi böleyse son aylarda nolcak bunlarrrrrrrr
tatlı tabi benim kuzum teyzesi çok teşekkür ederiz.evet ya daha büyücekler de doğurcaz.nasıl bi mucizedir yarabbim bir noktadan neler yaratıyosun, şükürler olsun o noktaya sahip olduğumaaramızda iki gün var senin meleğin de aşağı yukarı bu kadardır
Canım zaten benim söylemek istediğim şey kaşınmaların başlaması için daha erken olduğuydu. Bence ilk 3. ayı bitince başlanmalı o çatlak kremlerine falan. Hani Allah nasip ederde o günleri görürsem bende zaten önlemimi erken alırım :)
Kaşıntı için bana erken geldi, dediğin gibi herkesin biyolojik fizyolojik yapısı farklı. İç karınla falan alakalı olabilir bu tür şeyler. Sen alt karnım gerildi ve şuan taş gibi diyosun mesela bende bu bahsettiklerinden eser yok
Herkesin farklı demekki...
kızlar ya bebek kıyafetleri ayakkabısı,mama önlüğü vs...almak istiyom yaaaa...dayanamıyomm..ama erken bekleyeceğim 1 ay daha
Çok şükür bizde bugün kalp atışını duyduk yavrumuzun çok güzel bir duyguydu
Kızlar göbek kısmının kaşınması için henüz çok erken değilmi? Daha mercimek tanesi kadar dediğiniz şey nasıl kaşıntıya sebep olabilirki? Ben bu kaşıntıları gebeliğin son 3 ayında oluyor diye biliyorum. Oda karın kısmı genişlediği ve derinin gerildiği için...
Sanırım bazı şeyleri psikolojik yaşıyosunuz :26:
tebrik ederim cnmben de aynı senin gibiyim, pek yemek yiyemediğim için meyve ağırlıklı besleniyorum.kabuğuyla birlikte iyice yıkanmış salatalık, nar, mandalin, elma yemeye çalış
Hesaplayıcılarda benimde doğum tarihim 22 haziran gözüküyor...
Siz keseyi gördünüzmü?
Rica ederim, ne demek
Bakın ben normalde pekmez tüketen bir insan değilim. Ama faydalarını okudum az önce ve ağzım açık kaldı, bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum gerçekten. En kısa zamanda doğal ev yapımı satılan pekmezlerden alıcam inşallah. Buyrun sizde okuyun pekmezin faydalarını, inanıyorumki sizde en kısa zamanda başlarsınız pekmez yemeye
Pekmez yüksek şeker içeriği sebebiyle iyi bir karbonhidrat ve enerji kaynağıdır. Özellikle vücudun günlük kalsiyum, demir, potasyum ve magnezyum ihtiyacının büyük kısmını karşılar.
Özellikle üzüm pekmezinin içinde doğal olarak bulunan glikoz ve früktoz, vücutta hemen emilerek kana karışmakta ve metabolizmada enerjiye dönüşmektedir.
Vücutta kan yapımında kullanılması, enerji vermesi, iştah açması pekmezin belirgin özelliklerindendir.
Gebelikte bebek gelişimi ve anne adayları için çok faydalı bir besindir.
Ayrıca mide,bağırsaklar ve böbrekler üzerinde olumlu etkileri vardır.
Damar sertliğini gidermekte faydalıdır ve kan dolaşımını kolaylaştır.
Sabahları içeceğiniz iki yemek kaşığı pekmez, vücudunuz için çok değerli ve çok önemli olan 2 miligram demir, 80 miligram kalsiyum ve 58 kcsal enerji ihtiyacını karşılar.
Havalardaki ani soğuma ile birlikte soğuk algınlığına bağlı enfeksiyonların sayısı artmaktadır, Uzmanlar böyle havalarda vücudunuzun sıcaklık dengesini korumak için pekmez tüketmenizi tavsiye ediyorlar.
evet canım benim bile kaşınmaya başladı gerildiğimi hissediyorum resmen bünyeye göre değişiyo bebe yagı iyi diyolar ondan alıcam bende çatlaklar için sende dene istersen canımbunu biçok yerde söyledim tekrar söylüyorum herkes her belirtiyi aynı dönemde yaşayacak diye bşy yok.benim vücudum daha lisedeyken bile doğum yapmış bi kadın gibi her yerinden çatlaktı, 4 yıl önce olduğum ameliyat izim bile daha tam anlamıyla kapanmadı, tenim çok hassas.önceki sayfalarda fotoğraf paylaşmıştım bakarsan eğer göbeğimi görünce çatlak kaşıntılarının gebeliğin her döneminde olabileceğini anlarsın.karnım çok gerildi ve semsert.belimin yanlarında kızarıklıklar oluşmaya başladı psikolojinin fizyolojiye etkisi yoktur
hoşgeldin canım hayırlıolsun bebişin saglıkla kucagına alırsın inşallah..bende aranıza yeni katıldım beni de eklermsiniz daha sadece keseyi gördük kalp atışları için 2 hafta sonra gidicez benim adet dönemim biraz karıştıgı için tahmini dogum tarihimi ve hftamı doktor tam hesaplayamadı bebeği görünce hesaplarız dedi onları o zamn söylerim sizler nasılsınız neler yapıyosunuz kalp atışlarını duyanlar ne zaman duydular ben çok korkuyorum beni de aranıza alımısınız
Benim sürekli kasık ağrım var..Doktor PKO olduğu için dedi..Sizdede süreklimi ağrılar..
Birde gaz sancım çok oluyor..İki büklüm kalıyorum bazen
canım nar için hamileleiğin ilk aylarında düşüğe sebep olur diye okudum bir yerde rahim kaslarını uyarıyormuş :26:
ewet kesem görünüyor zaten bebek henüz görünmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?