2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gerçekten miiiiiiiiiiiiii benim kızımın ismide hafsa olucak ya ayşe hafsa yada hafsa melek çok sevindimm kızımın adaşı varmış topikte biz ismi 2 yıldır belirlemiştik ama minikimiz şimdi geldi çok şükürde kız oldu birde koymak nasip olur inşallah ayyy çok sevindiiiiimmmm
Söylemekte evet herkes güçlük çekiyor ama bir kez dili alışana kadar sonra hemencecik söleniyoo hafsa hafsa
Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim taliaacım ben çalıştığım yerden nete girebiliyorum geçmişi çok okuyamıyorum zaten çok sıkta yazamıyorum açıklamanı kaçırmışım demekki ama normal diyorsan normaldir demek senin 3. çocuktu sanırım sen nedersen o

bende kraft samba modelini beğendim ama gracoyuda çok beğeniyorum graco geniş boyu kısa,kraft ise dar ama boyu uzun.o nedenle hangisini seçeyim bilemiyorum.sen hangi modelini aldın kraftın canım?

bende kraft samba modelini beğendim ama gracoyuda çok beğeniyorum graco geniş boyu kısa,kraft ise dar ama boyu uzun.o nedenle hangisini seçeyim bilemiyorum.sen hangi modelini aldın kraftın canım?

Cnm ben gittigidiyor'dan sipariş ettim telden giriyorum link veremiyorum suam sana ama dün resmini paylaşmıştım geriye dönük bakarsan görürsün benimki büyük 70'e 110 ebatlarında yatağınıda kraft aldım 230 tl oyun Parkı'na 120tlde yatağına verdik

herkese merhaba arkadaşlar,
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım aklımda kaldığınca yazıyorum.

kasılma : bu haftalardan sonra yavaş yavaş normal diye biliyorum. ama çok sık oluyorsa gün içerisinde sorun teşkil edebiliyor buna da ancak doktor karar veriyor zaten. bu sebeple de nts'ye giriyoruz 32den sonra, kasılma şiddetini takip ediyorlar.

kilo : 1.75 boy 72.5 ile hamile kaldım bu sabah itibariyle 81.9'um 6 martta doktora gittim en son o sabah da 81.9dum. çok kızdı bana çok kilo almışsın diye halbuki tam 10 bile değil, ben de o günden beri dikkat ediyorum. 12 gündür hiç kilo almadım yani. bakalım bu cuma yani 22 martta tekrar doktor kontrolüm var bebişim iyiyse sorun yok ama yeterli kilo almadıysa o uzun saçlı doktor beyimizin saçlarını yolarım

park yatak : hiç sevemedim malesef o yüzden beyaz model tercihim

oda seçimi : iki takım koyan arkadaş bence ikinci daha güzel...

doğum izni : öğretmen değilim ama yine de söyliyim 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum yani 22 mayıs'a denk geliyor. 22 mayıs itibariyle de 16 hafta iznimi kullanıp eylül ortalarında işe döneceğim. sonra süt izni falan var. bakıcaz bakalım nasıl kullanıcam diye...

bu tatlı krizi psikolojikmi acaba diyordum ama kesinlikle değilll, daha önce tatlıyı ağzıma sürmeyen ben deli gbi çikolata tatlı yiyorum ksinlikle kendimi tutamıyorum çoook yiyorum çookk

sorma canım benim hamileliğin başından beri tatlı krizlerim oluyor hatta çok kişi bana bu yüzden bebeğimin erkek olduğunu söyledi ama benimki tatlı bir kız çıktı şimdi bile nasıl canım çekiyor bir bilsen dün gece de böyle oldum, eşim hemen çıkıp alayım dedi aldırmadım gece gece o tatlıyı yeseydim sabaha +2 kiloyla çıkardım heralde

bende çocuk odamızı gönlüme göre hazırladım ama kendi odamıza park yatak almıştım..pierre cardin almıştım,çok memnun kaldım..
yeniden kaldırması,toplaması,taşıması ws. pratik olduğu için tercih ettim..haşur huşur seste çıkartmıyor..sedosh dediğin gibi ; pratik toplanıyor..ben yazın yazlığa,yaylaya ws. gittiğimde onuda götürdüm yanımda

Melinnaz ben alttakini beğendim.

Beşik mi park yatak mı demişsiniz. Ben çok içime sinerek park yatak aldım. Kaldırıp bir köşeye koyacapğım ve nasipse ikinci çocukta da kullanacağım. Zaten 2 yıl yatak odamda duracak bebek, park yatakta. Sonra çocuk odası yapacağım.

37.haftaya kadar çalışmayı planlıyorum ben de

Bu arada ben malum kırmızı bahar meyvesinden sadece bir tanecik yedim ve yüzümde alerji çıktı İki gündür geçmesini bekliyorum

Bence ilki. Park yataklar bana çok cazip gelmiyor.

Hımm, beni en çok düşündüren park yatakların sallanabilme özellikleri

Dediğin çok doğru. Evet bu beşik büyüyen beşiklerden değil. Bebek beşiğe sığmadığında yatağımız hazır. O yüzden ben büyüyen beşiklere bakmadım. Ama bu mobilya beşikler yeniden demonte edilebiliyomu? Demonte edilip bi kenara kaldırıldıktan sonra montedilip tekrar kullanılabiliyomu orasını bilmiyorum :26:

bence kesinlikle ahşap olanı tercih edin :))sürekli kullanım için park yataktan daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum...

Teşekkür ederim :)

Ben ilk takımı beğendim. Sebebide ayrı bir dolabının daha olması. Ivır zıvır oyuncak vs. için :)

bence beşiik canım, şu park yatakları bir türlü sevemedim nedense ama kullanan arkadaşlar varsa daha iyi fikir verir tabiki

Teşekkür ederim fikrini paylaştığın için :)

canım bende sepet başik gibi bir beşik aldım, 8-9 ay yanımda yatırcam sonra odasında yatar zaten, odasınıda son ayda hazırlayacağım, hemen yatmayacak tabi odasında ama hazır olsun istiyorum, oda yapacak olan arkadaşlarda bu düşüncede canım, hemen odasında tek yatırmayız bebişlerimizi

canım bu arada fikrin olsun diye söylüyorum, komşumuzun kızı 4 yaşına girecek ve hala aldığı park yatağı kullanıyor o memnun. ama ben yine de hoşlanmıyorum . yani hem işini görmesi hem de içine sinmesi açısından hangisine yakınsan onu al derim

Kızlar şeker konusunda bilgili arkadaşlara sesleniyorum.

Doktorum takip istemese de parmaktan ölçen alet ile, ben pimpirikli insancık eşime aldırdım.

Birkaç günlük takibim sonunda farkettim ki benim şekerimin en yüksek olduğu zaman kahvaltıdan 1 saat sonra ki zaman. Beyaz ekmeği hamileliğimin başından beri yemiyorum. Tam buğday ekmeği yiyorum.

C.tesi günü kahvaltıdan 1 saat sonra 97 çıktı.
Pazar günü her zaman ki kahvaltımı yaptım sadece bir çay kaşığı nutella yedim. Çok canım istedi. 1 saat sonra şekerim 156 idi.

Bu sabah yine her zaman ki kahvaltımı yaptım 1 saat sonra 121 çıktı. :44:
Öğlen 3 köfte yedim birde armut 1 saat sonra 101 çıktı.

Geçen gün ne bulduysam yedim mesela. Doktorumun dikkat et yerken dediği her şeyi bir arada yedim akşam yemeğinde. Az az ama hepsinin tadına baktım. Kesin çok yükselmiştir derken 118 çıktı 1 saat sonra. :44:

Bir çay kaşığı nutella bile bu kadar fırlatıyor mu şekerimi benim şimdi. Doktorum haklıymış o çok canımın çektiği tatlıyı yemene asla izin vermiyorum derken.

ben cinsiyetini öğrendikten sonra başladı tatlı krizim, özellikle çikolata, sadece kahvaltıda bir kavanoz nutellayı yiyordum bir keresinde, bir daha eve alma dedim eşime ama dün yine almış ve ben dayanamıyorum yiyeceğim galiba

şu an çok şaşkınım canım ufacık bir kaşıkçık nutella mı çıkardı o şekeri o zaman bana eyvahlar olsun ben kavanozu elime alıp kaşıklıyordum daha düne kadar daha dikkatli olmaya çalışıcam canım sağol verdiğin bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…