endiselenme canim öyle hemen sende hullyy lütfen bukadar olumsuz olmayin hemen. Kasilmalarin cok nadir ve hafifse endiselenme
yinede her ihtimali düsünerek doktrunla konus bu konuyu . Hakkaten hic kimse birsey yazmamis kimsenin bir fikri yokmu bu konuda:
Buarada benim kizimin adida hafza olcak :)) dilay hafsa ama annem ve esimde dahil herkes soylemekte gucluk cekiyor napcam bilmiyorumEsim ucak bileti alirken hafsa yerine havsa yazdirmis gecen bukadarinada pes dedim bende
Bu imkan ve tercih meselesi cnm bende kraftin oyun parkını aldım hatta kurduk bile etrafımda hep bu yatak kullanıyor ve memnunlar şikayet edeni görmedim ben en cok kurulup kaldırılması özelliğinden dolayı tercih ettim
Canlar bende bu iki takım arasında çokk kararsız kaldım bu ayın sonunda sipariş vereceğiz kısmetse sizce hangisi güzel yardımlarınızı bekliyoruz teyzoşlar
Eki Görüntüle 660805
Eki Görüntüle 660806
bende kraft samba modelini beğendim ama gracoyuda çok beğeniyorum graco geniş boyu kısa,kraft ise dar ama boyu uzun.o nedenle hangisini seçeyim bilemiyorum.sen hangi modelini aldın kraftın canım?
Canlar bende bu iki takım arasında çokk kararsız kaldım bu ayın sonunda sipariş vereceğiz kısmetse sizce hangisi güzel yardımlarınızı bekliyoruz teyzoşlar
Eki Görüntüle 660805
Eki Görüntüle 660806
kızlar yeşil çay içeyim mi ya bol limonlu?
siz içiyomusunuz?
siz içiyomusunuz?
bu tatlı krizi psikolojikmi acaba diyordum ama kesinlikle değilll, daha önce tatlıyı ağzıma sürmeyen ben deli gbi çikolata tatlı yiyorum ksinlikle kendimi tutamıyorum çoook yiyorum çookk
Bu imkan ve tercih meselesi cnm bende kraftin oyun parkını aldım hatta kurduk bile etrafımda hep bu yatak kullanıyor ve memnunlar şikayet edeni görmedim ben en cok kurulup kaldırılması özelliğinden dolayı tercih ettim
kızlar baktım da hepiniz park yataklara tepkilisiniz
ben park yatak almayı düşünüyorum oğluşuma,1 yaşına kadar yanımda yatacak nasipse,1 yaşından sonrada odasını hazırlayıp oraya geçireceğiz inşallah.
park yataklar çanta haline getirilip taşınabiliyormuş en büyük tercih nedenim de bu oldu. kaliteli bi ürün aldıktan sonra çok da haşır huşur değiller yani. ben graco ya da kraft tercih edeceğim.
odasını yaptıktan sonrada oyun parkı haline getiririm diye düşünüyorum yatağını oğluşun
siz içiyomusunuz?
Bence ilki. Park yataklar bana çok cazip gelmiyor.
canım ben park yataklardan pek hoşlanmıyorum açıkçası çadır gibi böyle dandik duruyorlar sanki haşır huşur. diğer beşik güzel fakat anladığım kadarıyla büyüyen beşik değil. yani bebeğin bu beşiğe sığamayacak kadar olduktan sonra napıcaksın bunu orası önemli. yani kaldırırım bir kenara diyorsan tamam. benim evde fazla yerim olmadığından bir yere sığdıramazdım muhtemelen. büyüyenlerden olsaydı en azından yatağa çevirir kullanmaya devam ederdin. yani benim naçizane fikrim budur canım yani daha sonra bir kenarda durur ya da o zamana ikinci çocuğu yaparım zaten diyorsan ilk beşik daha mantıklı
bence kesinlikle ahşap olanı tercih edin :))sürekli kullanım için park yataktan daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum...
Eki Görüntüle 660805
Eki Görüntüle 660806
bence beşiik canım, şu park yatakları bir türlü sevemedim nedense ama kullanan arkadaşlar varsa daha iyi fikir verir tabiki
canım bende sepet başik gibi bir beşik aldım, 8-9 ay yanımda yatırcam sonra odasında yatar zaten, odasınıda son ayda hazırlayacağım, hemen yatmayacak tabi odasında ama hazır olsun istiyorum, oda yapacak olan arkadaşlarda bu düşüncede canım, hemen odasında tek yatırmayız bebişlerimizibence de beşik ama evin yerin durumuna da bağlı canlar... biz de park yatak aldık kayınvalidem aldı daha doğrusu ama biz öyle istedik seneye kendi evimize taşınacağız inşallah o nedenle park yatak ama bi yandan da ayrı odaya yatırmam ki ben daha minicik bebeişlerimizyatağımızın yanına koyarız diye düşünüyorum..
oda yapan arkadaşlar nasıl yapmayı düşünüyorlar acaba gece kalkıp emzirmek gerektiğinde falan :44:
siz içiyomusunuz?
sorma canım benim hamileliğin başından beri tatlı krizlerim oluyorhatta çok kişi bana bu yüzden bebeğimin erkek olduğunu söyledi ama benimki tatlı bir kız çıktı şimdi bile nasıl canım çekiyor bir bilsen dün gece de böyle oldum, eşim hemen çıkıp alayım dedi aldırmadım gece gece o tatlıyı yeseydim sabaha +2 kiloyla çıkardım heralde
Kızlar şeker konusunda bilgili arkadaşlara sesleniyorum.
Doktorum takip istemese de parmaktan ölçen alet ile, ben pimpirikli insancık eşime aldırdım.
Birkaç günlük takibim sonunda farkettim ki benim şekerimin en yüksek olduğu zaman kahvaltıdan 1 saat sonra ki zaman. Beyaz ekmeği hamileliğimin başından beri yemiyorum. Tam buğday ekmeği yiyorum.
C.tesi günü kahvaltıdan 1 saat sonra 97 çıktı.
Pazar günü her zaman ki kahvaltımı yaptım sadece bir çay kaşığı nutella yedim. Çok canım istedi. 1 saat sonra şekerim 156 idi.
Bu sabah yine her zaman ki kahvaltımı yaptım 1 saat sonra 121 çıktı. :44:
Öğlen 3 köfte yedim birde armut 1 saat sonra 101 çıktı.
Geçen gün ne bulduysam yedim mesela.Doktorumun dikkat et yerken dediği her şeyi bir arada yedim akşam yemeğinde. Az az ama hepsinin tadına baktım. Kesin çok yükselmiştir derken 118 çıktı 1 saat sonra. :44:
Bir çay kaşığı nutella bile bu kadar fırlatıyor mu şekerimi benim şimdi. Doktorum haklıymış o çok canımın çektiği tatlıyı yemene asla izin vermiyorum derken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?