2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Tubice, pdnk, geridönüşümkutusu ne yapıyorsunuz kizlar aşağıda :))

Sona kiz sen hep Burdasin ama bı sesini duramadık gitti gel hele bı kimsin kimlerdendin sen:)))

Canim sendemi yurtdisindasin hangi ülkede baktin?
Siparis bugün gelicekti sözde ama gelmedi henüz geldigi zaman yazarim ben kalitesini.. Dedigim gibi ben tesadüfen nette gezerken indirimi gördüm hepsine toplam ödeyecegimin yarisini ödedim neredeyse..
Ebay e bebek kiyafetlerin de güvenmiyorum ben hic ama bilmiyorum varmidir bakmak lazim

MİNİKUS: tesekkür ederim canim senin kini de görmek isteriz kisa zaman da

saoalun cnm ikinizde cok tsk ederim dogru diyorsunuz hic birsey bebegimden kiymetli degil suan, ama insan ister isteemz morelini bozuyor iste, bebege aldiigm herseyi onun yatagini kurcagim yere yigmistim simdi hepsini cekek durumunda kaldim, birde yatak odasinda yatacagi icin odayida boyadik dün . ee haliyle ben heryeri kaldirdim simdi bebisin yatagi kurulmadan dogru duzgun hic birseyide yerlestiremedim salonda arabasi esyalari yatak odasi dersen berbat durumda, insallah cok gecikmezde bir an önce toplanir evin ici :)))

Tubice, pdnk, geridönüşümkutusu ne yapıyorsunuz kizlar aşağıda :))

Sona kiz sen hep Burdasin ama bı sesini duramadık gitti gel hele bı kimsin kimlerdendin sen:)))

canım anneannemin uykusu kaçmış, yanıma geldi oturuyoruz beraber bir taraftan yazdıklarınızı okuyorum, bir taraftan da kulağı zar zor duyan anneannemle bağıra bağıra muhabbet ediyorum

Kizlar benim göbis durup durup 4. Aydan sonra birden büyüdü ve son 2-3 aydir sanki hep ayni göbek daha cikmiyor hic sanki.. Veya banami öyle geliyor acaba

Dogru söylüyor minikkusu dinle bak:))

Amin insallah cnm doğurursun doğurursun orda kalacak degil ya Rabbim kolaylıklar verir onuda atlatiriz benim ablam 4 kilo doğurdu sen mı doguramayacan demekki imkansız degil benim kiz da iyi teyzesi arada tepik atıp duruyo babamizla meyve yedik gece vardiyası bitti cok şükür :))))

Kizlar benim göbis durup durup 4. Aydan sonra birden büyüdü ve son 2-3 aydir sanki hep ayni göbek daha cikmiyor hic sanki.. Veya banami öyle geliyor acaba
Eki Görüntüle 661583

zaten oyle oluyor cnm 4. aydan sonra buyur. sana öyle gelmis cnm baya buyumus gördugum kadariyla cok fark olusmus,
benimde cok cikmamisti cektiminin önunu rahat kapatiyordum bir haftadir kapatamiyorum artik acik geziyoz
aksi gibi birde gecen hafta kar yagidii. donduk bebisimle

Eki Görüntüle 661583

Aaa cok mü anormal şişmesi cnm tabiki şişecek hamilesin haha( bı giciklik yapayım dedim ben esime birsey diyorum o da diyorki normal hamilesin sanki bı kac kez hamile kalmış nerden biliyosa:))))

Benimde 5. Aydan sonra şişmeye başladı bı arkadastan duymuştum günden güne bile fark var diye gercekten öyle
Bu arada bizim damadın cicişleri pek bı cici cok beğendim zevkli hatunsun belli benim Kizi kacirmamandan belli:))) güle güle iyi günlerde giyindir

Son düzenleme:
canım anneannemin uykusu kaçmış, yanıma geldi oturuyoruz beraber bir taraftan yazdıklarınızı okuyorum, bir taraftan da kulağı zar zor duyan anneannemle bağıra bağıra muhabbet ediyorum

Ya anneannenin tontiş ellerinden öperim cok selam soyle cnm iyi yapıyorsunuz arada yazdıklarımıza cevapta ver sadece okuma okutulsa kaçanlardan olma:)))

Kızlar öpüyorum sizleri ve iyi geceler diliyorum uyku bastırmışken kaçayım yoksa sabaha kadar uyuyamam :))

mikailesra; Son fotoda biraz daha sivrilmiş gibi geldi bana belki çekildiği açıdandır

TALIAA; Canım toplanır her şey merak etme ki sen hepimizden tecrübelisin şip şak halledersin derdin bu olsun arkadaşım :)

ranana;​ Gözün aydın canım bir sonraki gece vardiyasına kadar :))

saol cnm tskler insallah dedigin gibi olur .. sende dogumu kafana takma orda kalacak degil merak etme bir sekilde cikacak
iyi geceler tatlim allah rahatlik versin tatli rüyalar bebise iyi bak .... öptük bizde seni ve bebisi...

Canim sen buzamana kadar yine kiyafetlerini giyebilmissin ben tam 19. Haftaya girdim hic bir kiyafetim olmadi daha önce 36-38 giyerken simdi 40 falan giyiyorum ama benim normal kiyafetlerimin icinde hic bol yoktu hep dar alirdim birazda oyüzden sanirim..
Mecbur birkac parca hamile kiyafetleri aldim nekadar da pahali hepsi yaa
Ben senin göbisi cok merak ediyorum birara sende ekle lütfeeen canim yaa

Birden bire karnim cikinca okadar yadirgamadim ama alistimmi ne sanki son aylarda dondu kaldi daha hic cikmiyor göbis gibi hissetmeye basladim :) göbekte ortadan kocaman kahverengi cizgi cikti asagi dogru, yirtik hic yok ama bacaklarim mahvoldu tamamen yirtildi

Begenmene sevindim canim senin cicilerin de pek güzeldi.. Oglusumuzu simdden hazirlayip kizimiza laik olmaya calisiyorum :)

Hep ayni yerde ayni acidan cekmeyede gayret ediyorum aslinda ama suan tam son fotodaki gibi.. benimkisi sivri degil yani öne dogru cikmiyor da sanki daha cok genisliyor yuvarlak olarak

Tmm cnm git yat dinlen bizde seni ve Aslan parçasını öpüyoruz Allah rahatlıklar versin Hayirli geceler:))

Sagol cnm yani 2 haftaya kadar:)

mikailesra: yok canim nerde hepsi olmadi tabiki benimde pantolunumu fln daha hamileligin ilk haftalarinda attim hamile pantolunu giymeye basladim hemen üst kiyafetlerimde birazcik bol benim mecburu gögüslerden dolayi rahat edemiyorum yoksa o yuzden fazla birseye gerek duymamistim bu son aya kadar iki hafta önce bende aldim iki üst bir leggins. gercektende cok pahali o birde sadece bir kac ay giymek zorunda olmak cok sinir bozucu, evde oldugum icin surekli idare etmeye calistim ama olmadi mecbur kaldim almaya artik.. :)
diger hamileliklerimden bir kac tane pantolum vardi ama maleseff 36 beden oldugu icin olmadi nekadar zayifmisim ya hayret ettim kendimi simdi onun kac mislini giyiyorum:26::26:

Merak etme daha cok şişeceğiz birden şiştiğin içindir gebelikte oluyor bende henuz yok belki don aylara dogru olur belki de olmaz doğumdan sonra gidiyormuş kafana takma çatlaklara gelince benimde bacaklarında ve göğsümde catlama oldu karnımda henuz birsey yok

Affedin kiz iyi bak damadımıza hizmette kusur etme bende gelinine iyi bakıyorum tesekkur ettik ))

:)) olucak okadar canim yaa aradan 10 yil gecmis ama masallah 10 yil önceki hamis kiyafetlerini buzamana kadar saklamissin.. Almanya da yine fiyatlar normal ben bazan bakiyorum burda hersey oranin iki misli ben de uyaniklik yaptim bu bol tunika- gömlek aldim büyük beden hem daha hesapli hemde gayet rahat :) sirf pantolonu mecbur hamilelik aldim..
17. Haftam da bulantidan hep yataktaydim evde hep pjama üzerim de 19. Hafta hastaneye gitmek icin kalktim daha 2 hafta önce giydigim pantolonu giyicem oda ne, pantolon dizden yukari cikmiyordu resmen.. Bitaraftan kocamin elinde ki kovaya kusuyorum diger yandan oturdum agliyorum olmadi diye kocisim o siralar neler cekmisti benden

Ben sana hep sorucam unutuyorum taliaacim sen neresin desin almanyanin??

Kİzlar bu gece bizbizeyiz hadi bı konu acın da konuşalım

İyi bakmaz olurmuyum hic teyzesi normal de cok tembelim yataktan cikmam calismadigim da sindi sabah bi tekme geliyor hemen kahvaltiya :) cok merak ediyorum eminim hepimiz de aynidir kime benzeyecek nasil olucak off gecmiyor da günler

Canim ne yapalim artik dogumdan sonra gittigi kadar belki ilk hamilelikte oluyordur sadece vücut ilk kez bu derece esnedigi icin. Katlanacagiz kuzularimiz icin
Ayrica damat damat diyorsun amaa sık disini benden önce dogurma yarin abla demesin sonra bizimki
Tut ben dogurana kadar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…