mikailesra
şirinler tulumunu çok beğenmişitm. bugün özellikle h&m ye uğradım. maalesef yoktu. bi tane vardı o da hiç güzel değildi. sen senn kargolar gelince söle. kalitesi falan nasıl. ebaydan falan alınamaz mı acaba o
Tabi ya herseye inat iyi olalım sende iyi ol boşver kurarsınız geç olsun güç olmasın TATLIM sıkma canını saglık olsun bebeğinin canı sagolsun nede olsa yatacak rahat bı yeri var annesinin karnı gelene kadar elbet kurulur birde off çekme aff cek:)))
Selam canım biz iyiyiz ama sen niye canını sıkıyorsun boşver.. bir kaç güne kadar halledersin.. Ben taşınıyorum diye hiç birşeyi ortaya bile çıkaramıyorum çoğu paketli küçük odada duruyor.. Allah başka sıkıntı vermesin..
Tubice, pdnk, geridönüşümkutusu ne yapıyorsunuz kizlar aşağıda :))
Sona kiz sen hep Burdasin ama bı sesini duramadık gitti gel hele bı kimsin kimlerdendin sen:)))
Selam canım biz iyiyiz ama sen niye canını sıkıyorsun boşver.. bir kaç güne kadar halledersin.. Ben taşınıyorum diye hiç birşeyi ortaya bile çıkaramıyorum çoğu paketli küçük odada duruyor.. Allah başka sıkıntı vermesin..
Amin canım hepimizin miniklerini korusun Allah'ım.. İyi de ben bu çocuğu nasıl doğururum şimdi onu düşünüyorum.. bebeğim iri olacak belli de ben değilim :)) Senin minikin nasıl? Gece vardiyasına devam galiba :))
Kizlar benim göbis durup durup 4. Aydan sonra birden büyüdü ve son 2-3 aydir sanki hep ayni göbek daha cikmiyor hic sanki.. Veya banami öyle geliyor acaba
Eki Görüntüle 661583
Kizlar benim göbis durup durup 4. Aydan sonra birden büyüdü ve son 2-3 aydir sanki hep ayni göbek daha cikmiyor hic sanki.. Veya banami öyle geliyor acaba
Eki Görüntüle 661583
canım anneannemin uykusu kaçmış, yanıma geldi oturuyoruz beraber bir taraftan yazdıklarınızı okuyorum, bir taraftan da kulağı zar zor duyan anneannemle bağıra bağıra muhabbet ediyorum
Kızlar öpüyorum sizleri ve iyi geceler diliyorum uyku bastırmışken kaçayım yoksa sabaha kadar uyuyamam :))
mikailesra; Son fotoda biraz daha sivrilmiş gibi geldi bana belki çekildiği açıdandır
TALIAA; Canım toplanır her şey merak etme ki sen hepimizden tecrübelisin şip şak halledersin derdin bu olsun arkadaşım :)
ranana;​ Gözün aydın canım bir sonraki gece vardiyasına kadar :))
zaten oyle oluyor cnm 4. aydan sonra buyur. sana öyle gelmis cnm baya buyumus gördugum kadariyla cok fark olusmus,
benimde cok cikmamisti cektiminin önunu rahat kapatiyordum bir haftadir kapatamiyorum artik acik geziyoz
aksi gibi birde gecen hafta kar yagidii. donduk bebisimle
Aaa cok mü anormal şişmesi cnm tabiki şişecek hamilesin haha( bı çocukluk yapayım dedim ben esime birsey diyorum o da diyorki normal hamilesin sanki bı kac kez hamile kalmış nerden biliyosa:))))
Benimde 5. Aydan sonra şişmeye başladı bı arkadastan duymuştum günden güne bile fark var diye gercekten öyle
Bu arada bizim damadın cicişleri pek bı cici cok beğendim zevkli hatunsun belli benim Kizi kacirmamandan belli:))) güle güle iyi günlerde giyindir
Kızlar öpüyorum sizleri ve iyi geceler diliyorum uyku bastırmışken kaçayım yoksa sabaha kadar uyuyamam :))
mikailesra; Son fotoda biraz daha sivrilmiş gibi geldi bana belki çekildiği açıdandır
TALIAA; Canım toplanır her şey merak etme ki sen hepimizden tecrübelisin şip şak halledersin derdin bu olsun arkadaşım :)
Canim sen buzamana kadar yine kiyafetlerini giyebilmissin ben tam 19. Haftaya girdim hic bir kiyafetim olmadi daha önce 36-38 giyerken simdi 40 falan giyiyorum ama benim normal kiyafetlerimin icinde hic bol yoktu hep dar alirdim birazda oyüzden sanirim..
Mecbur birkac parca hamile kiyafetleri aldim nekadar da pahali hepsi yaa
Ben senin göbisi cok merak ediyorum birara sende ekle lütfeeen canim yaa
Birden bire karnim cikinca okadar yadirgamadim ama alistimmi ne sanki son aylarda dondu kaldi daha hic cikmiyor göbis gibi hissetmeye basladim :) göbekte ortadan kocaman kahverengi cizgi cikti asagi dogru, yirtik hic yok ama bacaklarim mahvoldu tamamen yirtildi
Begenmene sevindim canim senin cicilerin de pek güzeldi.. Oglusumuzu simdden hazirlayip kizimiza laik olmaya calisiyorum :)
mikailesra: yok canim nerde hepsi olmadi tabiki benimde pantolunumu fln daha hamileligin ilk haftalarinda attim hamile pantolunu giymeye basladim hemen üst kiyafetlerimde birazcik bol benim mecburu gögüslerden dolayi rahat edemiyorum yoksa o yuzden fazla birseye gerek duymamistim bu son aya kadar iki hafta önce bende aldim iki üst bir leggins. gercektende cok pahali o birde sadece bir kac ay giymek zorunda olmak cok sinir bozucu, evde oldugum icin surekli idare etmeye calistim ama olmadi mecbur kaldim almaya artik.. :)
diger hamileliklerimden bir kac tane pantolum vardi ama maleseff 36 beden oldugu icin olmadinekadar zayifmisim ya hayret ettim kendimi simdi onun kac mislini giyiyorum:26::26:
Merak etme daha cok şişeceğiz birden şiştiğin içindir gebelikte oluyor bende henuz yok belki don aylara dogru olur belki de olmaz doğumdan sonra gidiyormuş kafana takma çatlaklara gelince benimde bacaklarında ve göğsümde catlama oldu karnımda henuz birsey yok
Affedin kiz iyi bak damadımıza hizmette kusur etme bende gelinine iyi bakıyorum tesekkur ettik))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?