2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benimde aynısı oldu bugün.çoktandır böyle şiddetli ağrımamıştı.ama bugünkü ağrıdan çok böyle sağıma soluma çarpan sanki gaz sancısı gibi bişeydi.yarım saat sürdü geçti.size doktorlarınız magnezyum vermiş acaba bana neden vermiyor bu adam.aynen bende çok korkuyorum alahım şu 40 hafta bir olsa her ağrıda ödüm kopuyor.

güle güle kullan canım bende senin gibi düşünüyorum 1 sene kullanıp oda yapmayı markası tam olarak ne koduy var mı graconun hangi modeli acaba

7verengül

normalde park yatakları sevmem ama senn paylaştığın parkyatağı sevdim. ahşap olandan daha iyi duruyor

bugün dişeti kanaması ve çekilmesi için devlet hastanesine dişçiye gittim. bi tedavi uygulamadı. bişide demedi. doğumdan sonra gel dedi dişetlerinde çok çekilme yok dedi. ama dişetlerim zedelenmiş gibi. geçen ekmek arası bişi yedim onda bile kanadı dişim. çok kanıor

neyseki benim eşim bana bırakmadan bitirior hemen onu bir iki kaşık yedikten sonra ertesi güne kalmıor. anında bitirior eşim :)

güle güle kullan canım bende senin gibi düşünüyorum 1 sene kullanıp oda yapmayı markası tam olarak ne koduy var mı graconun hangi modeli acaba

graco contour prestige canım gri rengi daha şık duruyo gibi geldi bunu aldık termometresi gece lambası sallama süresi falan da var en rahatı alttan fermuarlı yeri var çocuk altta yatarken açık bırakırsan kendi emekleyerek çıkabiliyo

bence 2.si canım hem daha şık hem de sade

ben üsttekini beğendim canım

Ben alttakini beğendim. Sade ve şık.

ben üsttekini beğendim canımm

bence 2. si cnm.. sade güzel..

melinnaz Bende alttakini beğendim.

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplarınız için
sanırım 2. takım daha fazla oy almış

kızlar bebğinize odamı yapmayı düşünüosunuz yoksa park yatak almayımı
ben büyüyen beşiklı oda takımı almayı düşünüorum kafam karışık :)

Cnm yapanda var yapmayanda ben yapmayanlardanim düşüncem zaten bebek odasında yatırmıyoruz 2-3 yasına kadar beşikte yatırıp ondan sonra oda yapmayı düşünüyorum kullanmadıktan sonra yapmamin da bir anlamı kalmıyor

mikailesra; dilca; Tokoyay; ranana; Kızlar göbeklerinize maşallah

denizkizi57; Alışverişiniz hayırlı olsun canım güle güle kullanın sağlıklı günlerde..

zeyyyno; Canım ya nolmuş sana öyle.. Ama iyiymişsiniz keyfinin de yerinde olmasına sevindim.. Nazar çıktı diyelim tekrar geçmiş olsun..

ysmc; Çok geçmiş olsun..

nevinmat; Canım ben geçen haftaki kontrolümde NTS'ye bağlandım üstelik özele de gitmiyorum.. 29. haftada NTS kontrollerim başladı ve doktor artık iki haftada bir geleceksin dedi.. Uygulama hastaneye ve doktora göre değişiyor olabilir..
Ahsennnn; Çok geçmiş olsun canım.. umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsın bol bol dinlenmeye çalış..

tugok; Ben almıştım M beden aldım canım.. Sanki üzerime dikilmiş gibi oturdu özellikle de geceliğe bayıldım çok şeker :))
İki takım var pijama ve gecelik olarak ben ikisini de M aldım aslında S beden de olurmuş ama daha kilo alacağım için şimdi bile rahattı..

zeyyyno;Ben bir Merve'de böyle hafıza var sanıyordum senin de maşallahın var canımcım :))

kntsz; İçime oturdu anlattıkların bir de yaşı da küçükmüş nasıl hevesleri vardır şimdi.. Canım bizler bile bütçemize dikkat ederek alışveriş yapmaya gayret ediyoruz.. Ki ben daha şunu bunu alamadım diye şımarıklık yapıyorum içim ezildi daha da konuşmam artık..

uconn; Canım benim de evim 2+1 misafir odasını çocuk odası yapacaktım ama kendi evime tanışınıyorum kısmetse orası buradan da küçük 75 m2 falandır.. Yine 2+1 olacak ben şöyle bir çözüm buldum.. Yeni evdeki oda zaten küçük misafir koyamazdım.. Salon takımımı değiştirip yataklı olanlardan almak istiyorum.. Misafirleri ancak bu şekilde yatırabilirim gerçi bana pek yatılı misafir gelmez ama doğumdan sonra annem ben de kalacak, kardeşimle birlikte sık sık gelecekler.. O yüzden ben ikeadan çocuk odasını tamamlayıp, salondaki köşe takımımı yatak olan 2 adet 2li koltukla değiştirmeyi düşünüyorum..

sevcey; Canım biz iyiyiz, şimdilik bir sorun yok 3 Nisan'ı bekliyoruz.. Sen de kendini fazla yorma artık giderek zorlaşıyor birşeylerle uğraşmak..

slm kizlar iyi aksamlar nasilsiniz bebisler nasil bakalim .:))

Ve aleykum selam cnm iyi diyelim iyi olalım insallah sen nasılsın

Minikus sagol tesekkur ettik senin gobişi ne zaman göreceğiz:)))

Melinnaz: cnm iki takımda cok şık guzel ben ustekini daha cok beğendim bebek odalarında cok da sadelikten yana değilim çiti piti olsun azıcık:)))

mikailesra

şirinler tulumunu çok beğenmişitm. bugün özellikle h&m ye uğradım. maalesef yoktu. bi tane vardı o da hiç güzel değildi. sen senn kargolar gelince söle. kalitesi falan nasıl. ebaydan falan alınamaz mı acaba o

Canım ben bu haftasonu annemdeydim.. Her gören doğum ne zaman diye sordu düşün artık benim göbeğin halini :))
Ben iyice ağırlaştım bazen oturup kalkmakta zorlanıyorum :S Bebeğimde 2 hafta önden gidiyor sağolsun :)

Müsait bir zamanda çekeyim de göbek görün şekerim :)) Bir de ben ufak tefek bir hatunum koca göbeği taşıyamıyorum :)
12 kilo almışım zaten ne zaman anneme gitsem fazladan kilo alıp geri dönüyorum..

saol cnm iyi olalim insallah herzaman. ben bugun öglene kadar iyidim sonra moralim bozuldu, kizimin yatagini kuracaktik bugun kartonlari actik sirayla kuralim diye ama ne yazikki monte etmek icin icinde olmasi gereken civatalari yoktuu
esim hemen ikeaya gitti almak icin onlarda ancak birkac gune kadar postayla göndeririz demis . cok canim SIKILDI hersey ortada kaldi evin icin cok daginin duruyor yatagida kuramadik .. off offf

Afiyet seker olsun Ohhh yarasın tosunumuza:))) valka soyle bı göbek göremedik daha sen at da görelim TATLIM ya masallAh Allah ikinizide nazarlardan korusun insallah bende yemek yediğimde sanki 9 aylık oluyorum kendimi kanepeye zor atıyorum yarım saat bir saat öyle yatıyorum

Tabi ya herseye inat iyi olalım sende iyi ol boşver kurarsınız geç olsun güç olmasın TATLIM sıkma canını saglık olsun bebeğinin canı sagolsun nede olsa yatacak rahat bı yeri var annesinin karnı gelene kadar elbet kurulur birde off çekme aff cek:)))

Selam canım biz iyiyiz ama sen niye canını sıkıyorsun boşver.. bir kaç güne kadar halledersin.. Ben taşınıyorum diye hiç birşeyi ortaya bile çıkaramıyorum çoğu paketli küçük odada duruyor.. Allah başka sıkıntı vermesin..

Amin canım hepimizin miniklerini korusun Allah'ım.. İyi de ben bu çocuğu nasıl doğururum şimdi onu düşünüyorum.. bebeğim iri olacak belli de ben değilim :)) Senin minikin nasıl? Gece vardiyasına devam galiba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…