Akşam 6 da başlayan sağ kasık ağrım en son 7 buçuk gibi belime doğru yayılınca doktorumu aradım. Gel hemen dedi. Gittim nst ye bağladı hemen. Çok minik ağrılarım vardı. MAgnormu 2 den 3 e çıkar dedi.
Buscopan yazacaktı sonra vazgeçti. Yarın bir idrar tahlilini göreyim ona göre dedi. Ağrının olduğu yerler idrar yollarınla alakalı gibi görünüyor. Ama minik ağrılarında var. Çok mu gezdin hafta sonu dedi.
Öyle böyle gezmedim gerçektende. Şİmdi birkaç gün dinlenelim bakalım oğluşla.
bir saat önce ben de kasılmayla beraber kramp ve batma yaşadımhemen magnezyum içip yattım 45 dakkaya geçti ama ödüm koptu kasıklarım vajinamın içi ve belim çok ağrıdı sürekli iğne batma hissi ve kramplar bi de karnım yamulup toplanıp durdu doğurcam sandım yemin ederim normal mi bu yaa :44:
güle güle kullan canım bende senin gibi düşünüyorum 1 sene kullanıp oda yapmayı markası tam olarak ne koduy var mı graconun hangi modeli acababen de hep mobilya düşünmüştüm ama gezerken graco yu gördüm çok beğendim bir sürü fonksiyonu var katlanması kurulması çok kolay 2-3 yıl kullanıp çocuk odası almayı düşünüyorum nasıl isterse öyle alırız hempark yatağı hiç sevmezdim ama bir anda görüp aldık inşallah memnun kalırım aldığım model bu
Eki Görüntüle 661246
ben cinsiyetini öğrendikten sonra başladı tatlı krizim, özellikle çikolata, sadece kahvaltıda bir kavanoz nutellayı yiyordum bir keresinde, bir daha eve alma dedim eşime ama dün yine almış ve ben dayanamıyorum yiyeceğim galiba
güle güle kullan canım bende senin gibi düşünüyorum 1 sene kullanıp oda yapmayı markası tam olarak ne koduy var mı graconun hangi modeli acaba
Aslıhan Erkişi - Nennisine Nelediğim | İzlesene.com Video
kızlar çok güzel ninniler var buradan dinleyebilirsiniz.
ben de daha önceden vardı da ben dinlememiştim.
şimdi öğrenmek için dinliyorum.
bence 2.si canım hem daha şık hem de sade
ben üsttekini beğendim canım
Ben alttakini beğendim. Sade ve şık.
ben üsttekini beğendim canımm
herkese merhaba arkadaşlar,
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım aklımda kaldığınca yazıyorum.
kasılma : bu haftalardan sonra yavaş yavaş normal diye biliyorum. ama çok sık oluyorsa gün içerisinde sorun teşkil edebiliyor buna da ancak doktor karar veriyor zaten. bu sebeple de nts'ye giriyoruz 32den sonra, kasılma şiddetini takip ediyorlar.
kilo : 1.75 boy 72.5 ile hamile kaldım bu sabah itibariyle 81.9'um 6 martta doktora gittim en son o sabah da 81.9dum. çok kızdı bana çok kilo almışsın diye halbuki tam 10 bile değil, ben de o günden beri dikkat ediyorum. 12 gündür hiç kilo almadım yani. bakalım bu cuma yani 22 martta tekrar doktor kontrolüm var bebişim iyiyse sorun yok ama yeterli kilo almadıysa o uzun saçlı doktor beyimizin saçlarını yolarım
park yatak : hiç sevemedim malesef o yüzden beyaz model tercihim
oda seçimi : iki takım koyan arkadaş bence ikinci daha güzel...
doğum izni : öğretmen değilim ama yine de söyliyim 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum yani 22 mayıs'a denk geliyor. 22 mayıs itibariyle de 16 hafta iznimi kullanıp eylül ortalarında işe döneceğim. sonra süt izni falan var. bakıcaz bakalım nasıl kullanıcam diye...
bence 2. si cnm.. sade güzel..
Melinnaz ben alttakini beğendim.
Beşik mi park yatak mı demişsiniz. Ben çok içime sinerek park yatak aldım. Kaldırıp bir köşeye koyacapğım ve nasipse ikinci çocukta da kullanacağım. Zaten 2 yıl yatak odamda duracak bebek, park yatakta. Sonra çocuk odası yapacağım.
37.haftaya kadar çalışmayı planlıyorum ben de
Bu arada ben malum kırmızı bahar meyvesinden sadece bir tanecik yedim ve yüzümde alerji çıktıİki gündür geçmesini bekliyorum
Hımm, beni en çok düşündüren park yatakların sallanabilme özellikleri
Dediğin çok doğru. Evet bu beşik büyüyen beşiklerden değil. Bebek beşiğe sığmadığında yatağımız hazır. O yüzden ben büyüyen beşiklere bakmadım. Ama bu mobilya beşikler yeniden demonte edilebiliyomu? Demonte edilip bi kenara kaldırıldıktan sonra montedilip tekrar kullanılabiliyomu orasını bilmiyorum :26:
Teşekkür ederim :)
Ben ilk takımı beğendim. Sebebide ayrı bir dolabının daha olması. Ivır zıvır oyuncak vs. için :)
Teşekkür ederim fikrini paylaştığın için :)
ben birincisini begendim cicili bicili duruyor ama tabiki zevk meselesi bu hrkesin zevrki farkli :))
rica ederim cnm
evet benim bildigim kadariyla herkesin yasadigi, fakat unutmayin siddeti yada SIKLIGI artiyorsa doktora söylemek gerekiyor.
hayırlı olsun
eline geçti mi,denedin mi nasıl ölçümleri? ben alsam evdeki normal ateş ölçerle karşılaştırarak deneyeceğiim bir süre
ben de öğretmenim ama ben çok kararsızım herşeyde olduğu gibi. geçen gün fatma şahin bahara kaldı gibi bişey demiş de niçin böyle yapıyorlar anlamadım. çıkacaksa şimdi çıksın niye oyalıyorlar.
bu seneki öğrencilerim seçilmiş gibi iyiler. çok seviyorum. bırakmayayım diyorum. bir yandan çıkayım izne diyorum.
eşim 32. haftada ayrılmamı istiyor.
acaba sadece 2 seçenek mi var ya 32 ya da 37 mi? mesela 34-35 olmaz mı?
ben ikinciyi beğendim. çok güzel.
yalnız tatlı yiyerek bebeği sağlıksız bir şekilde şişirirsiniz
bu tatlı meselesi bu aya mı özgü herkesin aynı sıkıntısı var
belki doktorlarda bu ayda o yüzden şeker testi yapıyor. şeker isteğinin tavan yaptığı ay olarak mı görülüyor ki?
ben de tatlı değil de hamur işine çok düştüm. canım pasta börek istiyor hep
bu gün öğlen ne aç ne tok bir şekilde tartıldım. 63 kilo olmuşum.54.5 ile hamile kalmıştım 8.5 kilo almışım.
ben tereyağı çok seviyorum. kahvaltıda yiyorum. yarın şeker testine gideceğim bakalım neler olacak.
bu arada benim popo göbekle yarışıyor. birlikte kardeş kardeş büyüyorlar.
melinnaz Bende alttakini beğendim.
kızlar bebğinize odamı yapmayı düşünüosunuz yoksa park yatak almayımı
ben büyüyen beşiklı oda takımı almayı düşünüorum kafam karışık :)
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplarınız için
sanırım 2. takım daha fazla oy almış
slm kizlar iyi aksamlar nasilsiniz bebisler nasil bakalim .:))
Ve aleykum selam cnm iyi diyelim iyi olalım insallah sen nasılsın
Minikus sagol tesekkur ettik senin gobişi ne zaman göreceğiz:)))
Melinnaz: cnm iki takımda cok şık guzel ben ustekini daha cok beğendim bebek odalarında cok da sadelikten yana değilim çiti piti olsun azıcık:)))
Ve aleykum selam cnm iyi diyelim iyi olalım insallah sen nasılsın
Minikus sagol tesekkur ettik senin gobişi ne zaman göreceğiz:)))
Melinnaz: cnm iki takımda cok şık guzel ben ustekini daha cok beğendim bebek odalarında cok da sadelikten yana değilim çiti piti olsun azıcık:)))
Canım ben bu haftasonu annemdeydim.. Her gören doğum ne zaman diye sordu düşün artık benim göbeğin halini :))
Ben iyice ağırlaştım bazen oturup kalkmakta zorlanıyorum :S Bebeğimde 2 hafta önden gidiyor sağolsun :)
Müsait bir zamanda çekeyim de göbek görün şekerim :)) Bir de ben ufak tefek bir hatunum koca göbeği taşıyamıyorum :)
12 kilo almışım zaten ne zaman anneme gitsem fazladan kilo alıp geri dönüyorum..
saol cnm iyi olalim insallah herzaman. ben bugun öglene kadar iyidim sonra moralim bozuldu, kizimin yatagini kuracaktik bugun kartonlari actik sirayla kuralim diye ama ne yazikki monte etmek icin icinde olmasi gereken civatalari yoktuu
esim hemen ikeaya gitti almak icin onlarda ancak birkac gune kadar postayla göndeririz demis . cok canim SIKILDI hersey ortada kaldi evin icin cok daginin duruyor yatagida kuramadik .. off offf
saol cnm iyi olalim insallah herzaman. ben bugun öglene kadar iyidim sonra moralim bozuldu, kizimin yatagini kuracaktik bugun kartonlari actik sirayla kuralim diye ama ne yazikki monte etmek icin icinde olmasi gereken civatalari yoktuu
esim hemen ikeaya gitti almak icin onlarda ancak birkac gune kadar postayla göndeririz demis . cok canim SIKILDI hersey ortada kaldi evin icin cok daginin duruyor yatagida kuramadik .. off offf
Afiyet seker olsun Ohhh yarasın tosunumuza:))) valka soyle bı göbek göremedik daha sen at da görelim TATLIM ya masallAh Allah ikinizide nazarlardankorusun insallah bende yemek yediğimde sanki 9 aylık oluyorum kendimi kanepeye zor atıyorum yarım saat bir saat öyle yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?