yok canım benim önemli bir şey değil, kasıklarımda feci bir acı var demiştim de ondan bahsediyordu ranana. yürürken filan birden bir acı saplanıyor hareket edemez oluyorum bekliyorum o şekilde geçene kadarperşembe kontrolüm var sorucam bakalım doktora. sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor?
Slmmm geldim kizlar nasilsinz. bakalim naptiniz bensizbugun hic girmemistim gecmisi oku oku bitiremedim birakamadimda okumayi-- ay herkes ne guzel anlatmis hikayesini cok duyguladimm :2: zeynonun ki haric ona gulmekten kirldim dsem yeridir cok guzel ve romantik olmus ya ben dün gece öyle gelisi güzel özet gecmistim bende birara ayrintili anlaitm bari eksik kalmayim
Talıaa canım sen bugün doktora gitmeyecekmiydin:44:
Sahra : afiyet olsun TATLIM oğluşuna kalsiyum olarak dönsün:)
Pdnk TATLIM gecmis olsun hayırlısı insallah önemli birsey değildir canını da sıkma
Mikailesra: cnm tebrik ediyorum seni hafi gözün Aydın olsun
Mervecim cok gecmis olsun TATLIM Rabbim kazalardan belalardan korusun bizleri
Anaaam aşağısı ne kalabalıkmışş
hosgeldin canim iyiyiz sükür rabbime karnimiz tok evimiz sicak... birara detayli bir sekilde anlatirsin sende tekrardan :) iyiki acmisim konuyu vallahi
bebisinin yatagini kuramamistiniz eksik parcalar geldimi ne yaptin ?
Aaa canım dikkat et magnezyumunu düzenli kullanmıyormusun yoksa:26:
Aman ihmal etme günde iki kere
Bi<de iyiyiz çok şükür işte her zamanki gibi gram uyku yok
Melinnaz
Aysun20
Bütünduamvesenam
Ebrusen
Karakedi80
Pdnk
Kizlar aşağıda ne yapıyorsunuz bı kat üste çıkın :)))
Tallia;Ve aleykum selam cnm bizde iyiyiz cok şükür aman demek ki konu baskanı sensin tabi ya anlat:))
Amaan o ne canım ya baştan savar gibi yapmışlar hiç hoşuma gitmedi burda muaneye ücretli ama yarım saatten aşağı doktor salmıyor odasından zaten.Avrupada bi değişik demekkigecmite degilim cnm geldim mutfaga kactim biarada :26::26:bebis aciktim diye bagiyordu
evet cnm doktora gittim bugun ama kizimi göremedimmmm
dönmus arkasini eleriylede basini kapatmis iyice göstermedi kendini
zaten doktorunda hic ugrasmaya niyeti yoktuu bir dk bile bakmadi hemen biraktiibir program icin cekim yapiyorlardi
akli basindan gitmis gibiydi zaten herkesin ugramak hic kimse istemiyordu
canim ya bu arada unutuyordum cok gecmis olsun deprem olmus, istanbulda yasayan herkse cok buyuk gecmis olsun..
hosbulduk canim amin insallah rabbim asilmiyacak dert keder vermesin, hehe anlatmazsam catlarim zaten .. gerci benimkide hic romantik degil ama olsun yinede
yok cnm hala evin ici alt üst duruyor zaten bugunde dotora gittim cok fena basim dönüyordu eve gelince yatim uyuyum dedim kalktigimdada bas agrisi aksama kadar gecmedi , hic birsey yapamadim bugun malesef
insallah yarin gelirde takariz biana önce...
hosbulduk canim allah iyilik versin hepimize insallah. yok canim konu baskani ben degilim mikaikesra konuyu acti dun gece ortadan kaybolduilk anlatan da ben olmustum masallah herkes ardimdan gelmis.
tatlım ben magnezyum kullanmıyorum ki doktorum vermedi bana :26: kontrolde istesem mi acaba ondandır mı diyorsun :26:
Amaan o ne canım ya baştan savar gibi yapmışlar hiç hoşuma gitmedi burda muaneye ücretli ama yarım saatten aşağı doktor salmıyor odasından zaten.Avrupada bi değişik demekki
Neyse iyi değilmi kızın öenmli olanda bu zaten annesi
aa deme canım ya tabi söyleyeceksin doktorunun sana sorması laızm kasılman kramp var mı diye:26:
Bak benimde vardı inanırmısın kullandım bıçak gibi kesildi ağrılarım
ay canim oda cok gicik oluyor evin icin de darmadagin hepsi bizde esimle dolabini kuralim diye acmistik esime bi telefon geldi birakip gitmek zorunda kaldigi icin birgün yatak odasinin ortasinda kaldi komple bütün parcalar, kapiyi kapattim salonda uyumustuk o gece... bir an önce gelir de kurarsiniz insallah aradan cikar
birde sen bebek arabasi aldinmi ? biliyorsun ben hala almadim karar veremiyorum bir türlü
Amin insallah cnm evet bilgisayarı kasmış ne guzel ben gündüz yoktum yazamadım kocişkomla gezdik tozduk yedik ictik kızıma da bı takım aldım kendime binana baktım ama bulamadım ya İzmir'e gideceğim mecburen:)
aa deme canım ya tabi söyleyeceksin doktorunun sana sorması laızm kasılman kramp var mı diye:26:
Bak benimde vardı inanırmısın kullandım bıçak gibi kesildi ağrılarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?