2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Aaa canım dikkat et magnezyumunu düzenli kullanmıyormusun yoksa:26:
Aman ihmal etme günde iki kere
Bi<de iyiyiz çok şükür işte her zamanki gibi gram uyku yok

hosgeldin canim iyiyiz sükür rabbime karnimiz tok evimiz sicak... birara detayli bir sekilde anlatirsin sende tekrardan :) iyiki acmisim konuyu vallahi

bebisinin yatagini kuramamistiniz eksik parcalar geldimi ne yaptin ?

Talıaa canım sen bugün doktora gitmeyecekmiydin:44:

gecmite degilim cnm geldim mutfaga kactim biarada :26::26:bebis aciktim diye bagiyordu

evet cnm doktora gittim bugun ama kizimi göremedimmmm
dönmus arkasini eleriylede basini kapatmis iyice göstermedi kendini
zaten doktorunda hic ugrasmaya niyeti yoktuu bir dk bile bakmadi hemen biraktii bir program icin cekim yapiyorlardi
akli basindan gitmis gibiydi zaten herkesin ugramak hic kimse istemiyordu

canim ya bu arada unutuyordum cok gecmis olsun deprem olmus, istanbulda yasayan herkse cok buyuk gecmis olsun..

önemli değildir heralde kuzucum bakalım doktor ne diyecek
bugün de sanki moralim bozuk keyfim yok filan hamilelik işte hormonlarıma tüküreyim coştular gene

Anaaam aşağısı ne kalabalıkmışş

EVet bugun kalabaligiz cnm

Pdnk cnm bende de oluyor biraz güruhunda hemen sag veya sol kasığıma sancı giriyor o yüzden fazla yuruyeniyorum dinleniyorum hemen dikkat et sende fazla yorma kendini

hosgeldin canim iyiyiz sükür rabbime karnimiz tok evimiz sicak... birara detayli bir sekilde anlatirsin sende tekrardan :) iyiki acmisim konuyu vallahi

bebisinin yatagini kuramamistiniz eksik parcalar geldimi ne yaptin ?

hosbulduk canim amin insallah rabbim asilmiyacak dert keder vermesin, hehe anlatmazsam catlarim zaten .. gerci benimkide hic romantik degil ama olsun yinede

yok cnm hala evin ici alt üst duruyor zaten bugunde dotora gittim cok fena basim dönüyordu eve gelince yatim uyuyum dedim kalktigimdada bas agrisi aksama kadar gecmedi , hic birsey yapamadim bugun malesef
insallah yarin gelirde takariz biana önce...

Aaa canım dikkat et magnezyumunu düzenli kullanmıyormusun yoksa:26:
Aman ihmal etme günde iki kere
Bi<de iyiyiz çok şükür işte her zamanki gibi gram uyku yok

tatlım ben magnezyum kullanmıyorum ki doktorum vermedi bana :26: kontrolde istesem mi acaba ondandır mı diyorsun :26:

hosbulduk canim allah iyilik versin hepimize insallah. yok canim konu baskani ben degilim mikaikesra konuyu acti dun gece ortadan kayboldu ilk anlatan da ben olmustum masallah herkes ardimdan gelmis.

Amaan o ne canım ya baştan savar gibi yapmışlar hiç hoşuma gitmedi burda muaneye ücretli ama yarım saatten aşağı doktor salmıyor odasından zaten.Avrupada bi değişik demekki
Neyse iyi değilmi kızın öenmli olanda bu zaten annesi

ay canim oda cok gicik oluyor evin icin de darmadagin hepsi bizde esimle dolabini kuralim diye acmistik esime bi telefon geldi birakip gitmek zorunda kaldigi icin birgün yatak odasinin ortasinda kaldi komple bütün parcalar, kapiyi kapattim salonda uyumustuk o gece... bir an önce gelir de kurarsiniz insallah aradan cikar
birde sen bebek arabasi aldinmi ? biliyorsun ben hala almadim karar veremiyorum bir türlü

hosbulduk canim allah iyilik versin hepimize insallah. yok canim konu baskani ben degilim mikaikesra konuyu acti dun gece ortadan kayboldu ilk anlatan da ben olmustum masallah herkes ardimdan gelmis.

Amin insallah cnm evet bilgisayarı kasmış ne guzel ben gündüz yoktum yazamadım kocişkomla gezdik tozduk yedik ictik kızıma da bı takım aldım kendime binana baktım ama bulamadım ya İzmir'e gideceğim mecburen:)

tatlım ben magnezyum kullanmıyorum ki doktorum vermedi bana :26: kontrolde istesem mi acaba ondandır mı diyorsun :26:

aa deme canım ya tabi söyleyeceksin doktorunun sana sorması laızm kasılman kramp var mı diye:26:
Bak benimde vardı inanırmısın kullandım bıçak gibi kesildi ağrılarım

öyle valla bastan sagma yapiyorlar. birde bu normal muayene zamani degil 4 d icin girmistim kizim kendisni göstermyince bakmadi .
burda öyle yarim saat baksalar catlarlar ya en ayrintili ultrasyon 15 dk surmemistir

bakalim iki hafta sonra yada öbur aya son aytinrilim var yani ben ayrinti diyorum normal ultrasyon yani ozaman anliyacagiz bebisin iyi olup olmadiigna suan icin sadece kalbinin attigini biliyoz okadar . bunada cok sukur

aa deme canım ya tabi söyleyeceksin doktorunun sana sorması laızm kasılman kramp var mı diye:26:

ay arkadasim türkiye de hersey ücretli zor diyoruz ama bazi konularda imreniyorum vallahi ya doktor yarim saat bakmadan birakmaz demissin, sorar herseyi falan birde bebislerin boyu, kilosunu ölcüyormus her defasin da ne güzel.. burda giriyorsun, uzan diyor bakiyor kalbi atiyor tamam kalk sonra yazacagi ilac varsa yaziyor... bizim kiloyu, tansiyonu sekreteri ölcüp yaziyor biz doktoru beklerken hepsi bu:113::113::113::113::113::113:

tek yatak oodasi kalabalik olsa raziyim ama oturma odasina kadar yayilmis durumda . insallah cnm yarin gelir de kurtulurum.
evet cnm daha önce demistim aldim diye unutun sanirim. ama ben markali birsey almadim babyone dan aldim o firmanin kendisine ait bir marka oluyor cok ayrintilida bilmiyoruim aslinda. görduk begendik aldik okadar
bo1 la twist birlesimi oluyor

Aşağıdakilerin hepsi kaçmış demekki böyle sayınca bereketi kaçıyor

evet oyle olmus cnm ama sende onla birlikte kayboldun dun gece , birde ben cikiyorum diye yazmistim bi baktim cikmisin ben erkara baka kaldim ohhh iyi etmisin cnm ne guzel gezmek iyi oluyor . ne aldin kizina resmini ekle bakalim
bende bugun sampuanlarini kremlerini fln taammladim bir eksik yatagin icin kaldi galibaa

ay gerçekten mi :26: perşembe mutlaka söylicem ben de kullanayım canım ya çok acıyor bıçak gibi saplanıyor napıcamı şaşırıyorum resmen inşallah benimkini de bıçak gibi keser kuzum çok teşekkür ederim hatırlattığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…