özellikle sabahları oluyor ama gün içindede sıkıştırıyor.. PKO ? nedir ?
hoş geldin adaşım..hayırlı olsunnn
saol canım inşallah sende 5 haftalık mışsın nasıl gidiyor hamileleiğinhoşgeldin canım hayırlıolsun bebişin saglıkla kucagına alırsın inşallah..
aaa hiç bilmiyodum bak onu doktora da bi sormak lazım nar çok faydalı çünkü
evet canım benim bile kaşınmaya başladı gerildiğimi hissediyorum resmen bünyeye göre değişiyo bebe yagı iyi diyolar ondan alıcam bende çatlaklar için sende dene istersen canım
Kesinlikle herkesin yapısı farklı canım. Alt karnım gerildi ve taş gibi hatta arada sinek ısırıyor gibi oluyor. Ben hissediyorum, kocaman göbekli bir şey olucam.Mesela göğüslerimi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
bunu biçok yerde söyledim tekrar söylüyorum herkes her belirtiyi aynı dönemde yaşayacak diye bşy yok.benim vücudum daha lisedeyken bile doğum yapmış bi kadın gibi her yerinden çatlaktı, 4 yıl önce olduğum ameliyat izim bile daha tam anlamıyla kapanmadı, tenim çok hassas.önceki sayfalarda fotoğraf paylaşmıştım bakarsan eğer göbeğimi görünce çatlak kaşıntılarının gebeliğin her döneminde olabileceğini anlarsın.karnım çok gerildi ve semsert.belimin yanlarında kızarıklıklar oluşmaya başladı psikolojinin fizyolojiye etkisi yoktur
şimdi gittim bi pekmez şerbeti yaptım içtim =)) şifa oLsunnn... =)
kaç haftalıksın canım 5. haftada gözükür diye biliyoru ben benimki karından görüldü doktor 4 haftalık dedi ama kesin değil yani 5 haftalıkta olabilirKeseyi karındanmı yoksa vajinal ultrasonlamı gördünüz..
Dün karından gözükmedi benim..Bayramdan sonra yine gidecez inş..
regl agrıları dışında bi problem yok bide dün cok hafif bi lekelenme yaşadım devamı gelmez inşallah..bide canm yemek yemek istemiyor hiç..saol canım inşallah sende 5 haftalık mışsın nasıl gidiyor hamileleiğin
sor bakalım canım bizede haber verirsin..:26:
anladım canım senin tenin baya hassasmış olsun ccnım üzülme bebeişlerimiz için değerhoşgeldin canım aramıza.ben çatlayacağımı bildiğim için gözünmü karartıp biraz pahalı bi ilaç getirttim yoksa ben de bebe yağı yada zeytinyağı kullanmayı düşünüyodum.ama hiç faydası olmıycak sanırım çünkü belimin yanları kızardı bile
bende aranıza yeni katıldım beni de eklermsiniz daha sadece keseyi gördük kalp atışları için 2 hafta sonra gidicez benim adet dönemim biraz karıştıgı için tahmini dogum tarihimi ve hftamı doktor tam hesaplayamadı bebeği görünce hesaplarız dedi onları o zamn söylerim sizler nasılsınız neler yapıyosunuz kalp atışlarını duyanlar ne zaman duydular ben çok korkuyorum beni de aranıza alımısınız
benimde regl sancısı gibi oluyodu ama bu aralar daha azaldı bende bulntı falan hiç yok çok yiyorum çok kilo almaktan korkuyorum lekelmeler çoğu kişide oluyo canım içini ferah tut devamı olmaz inşallh kalp atışlarını bi duysak rahatlarız keseni ne zamn gördün canım senregl agrıları dışında bi problem yok bide dün cok hafif bi lekelenme yaşadım devamı gelmez inşallah..bide canm yemek yemek istemiyor hiç..onun dışında iyiyizz bebişimle senin nasıl gidiyor..
tamam canım ama ben kasım 15 ten sonra gidicem kontrole nerdeyse 1 ay var sen benden önce gidersen sormayı unutma iyimi?:44:
Hayırlısı bakalım, can yakmasında gerisi önemli değil, göğüs acısı dayanılmaz oluyo bazen Bu arada o ultrason görüntüsünde senin daire içine aldığın yer bebğin başı gibi görünüyor cidden :) Gözleri ve ağzı ne kadar da belli
teşekkür ederim canım evet buda insanlar birbirini tanımasalarda birbiriyle üzülüp birbirleriyle seviniyolar bütün sıkıntılar paylaşılıyo çok güzel bi ortamhoşgeLdin arkadaşım.. burası harika bi yer en doğru yerdesin.. ben hamile olduğumu öğrendiğimde baya bi kendime gelemedim.. eşimle paylaştım annemle kaynvalidemle yakın arkadaslarımla falan ama hiç biri kesmedi beni.. sonra internete girip araştırma yapmaya başladım.. ve burayı buldum.. benimle aynı duyguları paylaşan bi sürü anne adayı var ve deneyimlerimi sıkıntılarımı paylaşıp fikir alış verişi yapmak müthiş rahatlattı beni.. işte bü yüzden en dogru yerdesin hoşgeLdin.. =))
Keseyi karındanmı yoksa vajinal ultrasonlamı gördünüz..
Dün karından gözükmedi benim..Bayramdan sonra yine gidecez inş..
benimde regl sancısı gibi oluyodu ama bu aralar daha azaldı bende bulntı falan hiç yok çok yiyorum çok kilo almaktan korkuyorum lekelmeler çoğu kişide oluyo canım içini ferah tut devamı olmaz inşallh kalp atışlarını bi duysak rahatlarız keseni ne zamn gördün canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?