2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ay canim benim ben bu aralar pek bir unutkanim kusura bakma... tost yapmak icin kasar yok diye gitmistim gecen hafta kasar aldim geldim... aldigimi unutup gidip iki tane almisim, hadi oda tamam bugün yine almisim 1 tane dolabin kenardaki yerine koydugumdan görmemisim de ... 2 saat önce fark ettim yuh dedim kendime tarihleri de 2 haftaya geciyor nasil yiyeceksem 4 paket kasari tek basima bilmiyorum artik

ben bu araba isini esime birakicam bu gidisle herseyini tamamladim araba da takildim ohh

Canım ya benim durumum riskli ondan mı acaba işte detaylıya girdim ben proftu gerçi
300 Tlydi 1 saate yakın muaneye sürmüştü belki 1 saattir ben 1 saate yakın diyorumda
bide açıklamalı bak şurası şu tüm organlarını gösterdi bana açıklamalı bi şekilde
Artık fenalık geçiriyordum ben yatmaktan belim tutuldu karnım üşüdü

Aşağıdakilerin hepsi kaçmış demekki böyle sayınca bereketi kaçıyor

canim sende sayma birdaha kacirmayalim topigin bereketini

mikailesra cok dogru dedin ya bende arkadaslara cok imreniyordum . hele ilk zamanlar canlari ne zaman isterse gidip bebeklerine bakiyorlardi biz bir ayin gecmesini beklede onuda görebilrisek

butunduamvesenam.. hosgeldin cnm bugun uyku tutmayanlardansin sende sanirim

Evet ya benim kocişin vardiyası bitti evdeydi hadi yatalım deyince aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma yoksa haber vermeden cikmazdim
Atarım cnm biraz daha alayım hepsini birden atarım
Ohh iyi yAptin güle güle kullanın ne markası aldın cnm yatağın ici derken

ohh masallahh canim evi peynirle doldurmusun bendede var cnm unutkanlik hamilelikte daha cok arti bu,
sende durmadan tost yersin artik sabahlari kasarli omlet fln bitirsinnama dikkat et kilo yapabilir sonra
ben iki haftada 2 kilo almisimm bugun cok sasirdimmmm

Yok canım bak inanki yarım saat sürüyor küçük küçük notlar alıyor benimle ilgili bebekle ilgili her defasında
İlaçlarımı kontrol eder.sormak istediğin bişey varsa sor der özellkle beni rahatlatır
Gönlünü ferah tut bebeğin çok iyi sağlıklı der ve muayene ücretimiz 40 tl çok uygun
Bebekle ilgili her defasında bütün ölçümleri yapar kafatasına kadar suyuma plasentama bakar inceler
Sağolsun iyi ya.ama ben hep duyuyprum ordaki doktor hastane şeylerini hiç hoşuma gitmedi şimdiye kadar

yok cnm sanmam riski oldugu icin okadar uzun baktigina, diger arkadaslara sormak lazim turkiyedeki onlar daha iyi bilir, bizim burda herzaman icin böyle oluyor, ne guzel baksada biraz uzun uzun belimin agrisina raziyim, uzanmamla kalkmam bir oluyor keyfine varamiyorum bir turlu

Söyle canımcım ne demek rica ederim

kızlar doğumdan sonra bebeklerinize nasıl bakıcaksınız ? yani anneleriniz mi yanınızda kalacak siz mi gideceksiniz ya da kayınvalideler mi yardım edicek yoksa tek mi idare ediceksiniz ? loğusalık zor mudur ki napıcaz ya beni korkusu sardı şimdiden :26:

Benim tüp bebek topiğinden bir arkadaşım var oda hollandada yanlış hatırlamıyorsam
Doğumuna bir gün var hala çatı muayenesi yapmamışlar elle karın ölçümü yapıyomuş
Özlem kusura bakma ne kadar ilkelce dedim bide Avrupa yani medeniyetin göbeğinde
Elle karın ölçümü Oda öyle dedi tuhaf ama mecburenmiş özel hastanede yokmuş

himm anladim cnm kocis cagirinca herseyi unututn yanitamam alinca at hepsini.

canim anladiigm kadariyla turkiyede bulunmuyor bu marka penaten diye bir marka bübchen var ama onu tercih etmedim ben
diger iki bebisimdede penaten kullandim devamli cok memnun kalmistim , hic kafasinda fln konak olusmadi . burdada yeni dogan oicin olan her üründe penaten markasi tercih ediliyor. 2 tanede sebamed ten krem aldim birisi pisik icin digeride tahsirler icin.

cnm yatagi derken ben besiginden bahsediyorum. icide yatak yani sunger olan:26: ne deniyorki tmm bir turlu cözemedim onu

Ay benim hiç korkum yok nedenseee dört gözle bekliyorum o günleri
Annem gelir inşallah k.valide doğumdan 5 gün önce gelirim deyip üstüne üstelik
Annen gelecek mi doğum yapınca diye bile saçmaladı lohusa lohusa onu nasıl çekeceğim bende onun kayıtındayım
Senin nasıl olacal peki oh negüzel anneannenin tecrübelerinden yararlanırsın

ay canim zaten cok fazla kilo aldim birde okadar kasari yersem allah korusun.. benimki bu hafta sonu geliyor ona söyle bir bol kasarla yapilan yemek yaparim ziyan olmaz en iyisi :) sen toplam da kac kilo aldinki suana kadar ?

ama cidden son 1-2 aydir asiri bir unutkanlik basladi bende yine bugün olan birsey mesela.. bu bekledigim siparis gelmedi dedim bi email yazayim sunlara güzelce yazdim emaili gönderdim paketim neden hala gelmedi diye.. 4 saat falan gecti aradan cevap yok esimle konusurken dedim cevap bile yazmadilar askim diye oda bana birkez daha yaz canim ozaman dedi...
telefonu kapattim hem paketi normal süreden gec gönderiyorsunuz hemde cevap bile yazip bilgilendirmiyorsunuz diye güzelce yazdim yolladim, yarim saat sonra cevap geldi.. özür dileriz gecikme süresi icin ama sizden bize gelen ilk email bu.. nasil ya yolaldim ben diye emin birsekil de kizarken kendi kendime erkek kardesim aradi abla ne siparisi ne diyorsun sen diye... megerse ben email yazmadan önce facebookta geziniyordum kardesime yollamisim emaili... cok pis rezil oldum yaaa

aman ne bileyim her konuda okadar ilerdeler bi su doktorlarin ilgisizligi sinir ediyor beni.. her hastalikta böyle bunlar bogazim agriyor desen hic bakmadan bi öksürük surubu falan ne olursa artik yazip yolluyorlar... bu sebeten dolayi da hastaligina care bulamayip Türkiye ye gidip doktor doktor gezen gurbetci dolu

evet ya bu cati muayenesi nasil olur cnm, bende anladm onu nasil ölcüyorlar yani bana yapildimi yapiladimi hic bir fikrim yok.
her gidisimde altan muayne ediyor . sivi alip ona bakiyor mantar virus varmi diye idrar tahlili yapiliyor, sonra rutin ölcumler kilo tansiyon . alinmasi gerekiyorsa kan aliniyor. ve tabi nts ye basladik birde. aman cnm adi avrupa herseyi cok ilkek.
simdi burda birsey cikiyor dimi, turkiyeye 10 yil sonra gidiyor o sey, bi bakiyorum burdakileri hala yerinde sayiyor, turkiyedekiler almis basini yürümüs cok sey katilmis ustune cok ilerlemis sanki turkiyede 10 yil önce cikmisti burda yeni cikmaya baslamis gibi

Evet ya öyle oldu anladım bende mustela almayı düşünüyorum pahalı ama iyiymiş ben internetten kraftin aldım dün geldi cok guzel cnm

anneannem bir haftaya kadar memlekete gidecek canım ya yalvar yakar ikna edemiyoruz yaz gelince koşa koşa bahçelerine meyve ağaçlarına koşuyor kadın bu yaşta

kızım doğduktan sonra annem yanımda olucak üç hafta kadar, sonra onlar da memlekete gidecekler yani daha 40 ımız çıkmadan tek başıma kalıcam gibi görünüyor şimdiden onun korkusu sardı valla... kayınvalide desen kendine hayrı yok kaldı ki bana olsun istemem de zaten olmasını geriyor o kadın beni
böyle işte kuzum tedirginim biraz bakalım üç haftadan sonra belki bir arkadaşımdan rica ederim kalır benimle.

öyle yaparsin oaman cnm kasar cok pis kilo yapiyor, toplamda ben 2 kilo aldim zaten canim:26:
gecen ay bir kilo vermistim simdi ikisini birden almisim:44: bir veriyorum bir aliyorum bukadar dengesiz bir hamilelik kilosu olmaz yaaman canim yabanciya gitmemisya sonucta kardesin rezil olcak birsey yok

Sevildiğin için bekletiliyorsun; unutma!..
Sen dua edersin; ama kabul olmuyor sanırsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoşsohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın ya
Ama bilmezsin ki Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek...

Benim kayınbabamlarda Fransadalr Paris bölgesindeler adam bel fıtığı
Kıyafetini bile kendi giyinemiyormuş bazen o derece ağrısı oluyormuş
Bi merhem bile yazmıyomuş doktor iki masaj yapıp yolluyormuş
Ne tuhaf ya burda olsan neler yaparlar neler
Anlamadımki bura mı iyi oramı kafam karıştı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…