Selam kizlar ben geldim geceniz hayr olsun
Denizkizi Allah kavuştursun cnm hassas donemindesin cok şükür ki annen baban var ya olmayanlar ne yapsın
Hoşgeldin ranana canikom
Ay öyle deme kıyamam sana
İyi geceler gece kuşları:)) Bbebişler çoktan uyudu annişler hala cin gibi:)) Ararız bugünleri :)) Şu bacak huzursuzluğu sendromu beni öldürecek hergece hergece bıktım artık. Yaşayan var mı aranızda
Allah kavuştursun canım. bende çok özlüyorum annemi... hep yanımızda olsalar keşkeee
Selam kizlar ben geldim geceniz hayr olsun
Denizkizi Allah kavuştursun cnm hassas donemindesin cok şükür ki annen baban var ya olmayanlar ne yapsın
Canım hamilelikten gerçektende bende kaç senedir gurbetteyim
Annem gelmişti 4 ay önce felan çocuklar gibi ağlamıştım anne diye diye
Allah kavuştursun.Yolları açık olsun gene gelecekler inşallah doğumda bak
Minikuss Bebeğim alttasın gördüm seninerelerdesin kaç gündür bir selam vereydin yaa:26:
İyi geceler gece kuşları:)) Bbebişler çoktan uyudu annişler hala cin gibi:)) Ararız bugünleri :)) Şu bacak huzursuzluğu sendromu beni öldürecek hergece hergece bıktım artık. Yaşayan var mı aranızda
Canım ya inan üzüldüm Allah yardımcın olsunselam hanımlar nasılsınız umarım herşey yolundadır tüm geçmişi okumam mümkün olmadı çok sayfa birikmiş.. hepinize sağlık diliyorum..
bende durumlar iyi değil korktuğum başıma erken geldi 10 gündür yataktan kalkamıyorum omurgamda sorun var iler ki haftalarda bekliyorduk böyle birşeyi ama daha çok erkenağrılarım olsaydı sadece ama yürüyebilseydim sağ ayağımın üstüne basamıyorum.. .çok canım sıkkın yaa doğuma kadar böyle olacaksa çok zor olacak benim için şuan 58 kiloyum daha da kilo alırım daha da kötü olurum diyorum yattığım yerde yardımsız dönemiyorum bile
Mervecim geçmişi okumayı bir gün kaçırınca geriden gelip yetişemiyorum valla :))
Dışarı dolaşmaya çıkıyorum gündüzleri, dün de görümcek misafir geldi:) Arada bir şeyler çıkıyor giremiyorum
Nasılsın canım? Naptın alışverişi ekledin mi fotoları ciciler sayfasına??
selam hanımlar nasılsınız umarım herşey yolundadır tüm geçmişi okumam mümkün olmadı çok sayfa birikmiş.. hepinize sağlık diliyorum..
bende durumlar iyi değil korktuğum başıma erken geldi 10 gündür yataktan kalkamıyorum omurgamda sorun var iler ki haftalarda bekliyorduk böyle birşeyi ama daha çok erkenağrılarım olsaydı sadece ama yürüyebilseydim sağ ayağımın üstüne basamıyorum.. .çok canım sıkkın yaa doğuma kadar böyle olacaksa çok zor olacak benim için şuan 58 kiloyum daha da kilo alırım daha da kötü olurum diyorum yattığım yerde yardımsız dönemiyorum bile
Anacım hiç kalkışma geçmişi okumaya valla sayfalarca birikmiştir yetiştiremezsin
Önemli bir haber yok sanırsam.Çok şükür herkes iyi kuzucuklarda iyi
Dışarıda ne işin varki her gün her gün yeni ev ile mi ilgileniyorsun yoksa
Evet canım hallettim alışveriş işini ama daha fotoğrafları yüklemedim
İnş müsait bir zamanda yükleyeceğim
ayy çok tatlıymışş yaaabende tam 3 çocuk istiyorum Allah nasip kısmet ederse
demek onlarda değişiyor illa kız babaya düşkün olucak diye bişey yok ayy sen anlattıkça benim çok hoşuma gitti kesin 3 çocuk yaa
Yok kuzum yeni evle ilgilenmeye henüz başlayamadım bir de onunla uğraşmam gerekecek..
Daha çok bebeğim için dolaşıyorum ufak tefek şeyleri toparlamaya çalışıyorum ayrıca aşırı kilo almamak için yürüyorum ama ipin ucunu kaçırıyorum sanırım..
Daha çok eksiğim var, kayınbabamlar ev alırken biz de destek oluruz dediler olmadılar, sonra bebeğin ihtiyaçları için yardımcı olacaklardı o da yok.. Sanırım hiçbirşey yapmayacaklar canımız sıkıldı iyice, eşimde moralsiz üzgün yalnız kaldı kimse destek olmuyor manevi olarak bile.. Bir tek benim annem var hevesle uğraşan.. Oda tek başına yeterli değil yüklenmek de istemiyoruz.. Benim aniden işten çıkıp üstüne bir de hamile kalmam sıkıntı oldu.. Çözüm yolları arıyoruz şimdi bakalım neler olacak..
Sen hala öğrenemedin bana nasılsın diye sormayacaksın dökülüyorum böyle :))
Canım lütfen öyle deme üzülürüm bak anlatacaksın tabiki olurmu öyle şey
Boşversene onlardan gelecek hayır Allah'tan gelsin hep öyle olur zaten
Sonra başa bile kalkılır biz yaptık biz ettik oğlumuza evi biz aldık
Torunumuzun masraflarını biz karşıladık diye az olsun öz olsun
Bizimki düşünsene babasıgil yurtdışında bir bebek arabası isteyemiyor
Ya inanamıyrum buna onlar için bir bebek arabası yarım günlük kazançları biliyormusun?
Böyle anneler babalarda var işte.bende aynen anneme bakıyorum emekli maaşıyla neler almaya kalkışıyor
Boşver ALlah gönül göz zenginliği versin
Doğru söylüyorsun ihtiyaçlar az ya da çok bir şekilde alınıyor ama herkes onlar bize yardım ediyor diye biliyor..
Eşim ailesine çok düşkün.. Onlara toz konduramıyor ama zoruna da gidiyor ben ona üzülüyorum.. Bir kaç gündür canı çok sıkkın..
Böyle bir durumda sizin istemenize bile gerek kalmaması lazım, sorup ihtiyaçlarınızı öğrenip eksiğinizi tamamlayalım demeleri lazım..
Yani olan bebeğimle geçireceğim zamana olacak, 3-4 ay belki de daha az birlikte kalıp çalışmaya başlamam gerekecek..
Kayınvalidem bakarım demişti ama artık ona da inanmıyorum.. Bu bize söz verip de yapmadıkları kaçıncı vaadleri..
Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın arkadaşım yoksa kimseye güvenemiyorsun bir yer de..
Bir de bizi daha pahalı evleri almamız için teşvik ediyorlardı.. Onlara uysak tamamen dibe vurmuştuk..
Hırsımı nasıl ve kimden alayım bilemiyorum düşündükçe sinirleniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?