2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Minikuss Bebeğim alttasın gördüm seni nerelerdesin kaç gündür bir selam vereydin yaa:26:

Hoşgeldin ranana canikom
Ay öyle deme kıyamam sana

Hoş bulduk sekerim nasılsın yine acıkdın mı sen kiyamam :))

Gercekler mervecim ne diyeyim canları sagolsun da uzak olsun ne yapacaksın herkesin evi düzeni var bir daha görme görebilme umudun var Rabbim kimsenin basından eksik etmedin annelerini cok zor birsey

İyi geceler gece kuşları:)) Bbebişler çoktan uyudu annişler hala cin gibi:)) Ararız bugünleri :)) Şu bacak huzursuzluğu sendromu beni öldürecek hergece hergece bıktım artık. Yaşayan var mı aranızda

Hoş geldin cnm sana da iyi geceler olsun

Allah kavuştursun canım. bende çok özlüyorum annemi... hep yanımızda olsalar keşkeee

Selam kizlar ben geldim geceniz hayr olsun
Denizkizi Allah kavuştursun cnm hassas donemindesin cok şükür ki annen baban var ya olmayanlar ne yapsın

Saolun Kızlar amin inşallah çabucak kavuşuruz. Ranana dogru diyosun Allah olmayanlara sabır versin ama elimde degil 12saat yol var aramzda ve 6aydır görmemiştim 6gün kalıp dönmek zorunda kaldılar :'(
Kızlar çok uykum geldi yatıyorum ben zaten cepten giriyorum bilgisayar eşimde , cepten okumak çok zor küçücük yazılar gözlerm yanıyo, iyigeceler hepinize öpüldünüz...

zeyyyno; Canım teşekkür ederim ikea tüyoları için bu detayları bilmiyordum, boşuna alış veriş gurusu demiyorum sana :)
nevinmat; Ben de akıntıda artış oldu, sağlık ocağındaki kontrolde söyledim doktor dikkat et doktoruna baktır dedi.. Akıntıda olabiliyor, bazen de böyle ufak ufak suyunu kaybediyormuş hamileler..

gazel81; Canım ben Lc waikiki kırmızı geceliği aldım ama M beden, benim de boy 1.55, kilo 62 hatta M beden bile biraz bol oldu..
Bu arada bu takımın sabahlığı var mağazasında gördüm ince ve uzun kollu

arzu_mu; arzucum doktora gidecektin bebişi gördün mü? Gelişimi nasıl?
zeyyyno; Gurucum aynı ana kucağını bende çok beğendim çok kullanışlı gelmişti hatta internette araştırdım kullananlar çok memnun ben kırmızı rengini beğenmiştim.. Ama fiyatı yüksek geldi şimdilik vazgeçtim.. Çok güzel bir seçim yapmışsın güle güle kullanın..

hepinize hayırlı geceler kızlar. benim de uykum geldii Allah rahatlık versin sizlere

selam hanımlar nasılsınız umarım herşey yolundadır tüm geçmişi okumam mümkün olmadı çok sayfa birikmiş.. hepinize sağlık diliyorum..

bende durumlar iyi değil korktuğum başıma erken geldi 10 gündür yataktan kalkamıyorum omurgamda sorun var iler ki haftalarda bekliyorduk böyle birşeyi ama daha çok erken ağrılarım olsaydı sadece ama yürüyebilseydim sağ ayağımın üstüne basamıyorum.. .çok canım sıkkın yaa doğuma kadar böyle olacaksa çok zor olacak benim için şuan 58 kiloyum daha da kilo alırım daha da kötü olurum diyorum yattığım yerde yardımsız dönemiyorum bile

Minikuss Bebeğim alttasın gördüm seni nerelerdesin kaç gündür bir selam vereydin yaa:26:

Mervecim geçmişi okumayı bir gün kaçırınca geriden gelip yetişemiyorum valla :))
Dışarı dolaşmaya çıkıyorum gündüzleri, dün de görümcek misafir geldi:) Arada bir şeyler çıkıyor giremiyorum

Nasılsın canım? Naptın alışverişi ekledin mi fotoları ciciler sayfasına??

Sanada iyi geceler canım hayırdır bacak sorunu ne ki ne oldu?

Ben varım ne yazık ki. Her akşam eşim masaj yapıyor. Birde yatmadan önce. Masaj esnasında hayat çok güzel ama bıraktığı an yine sar başa. Gündüz hiçbir şey yok hemen hemen. Geceleri çok şiddetli. Çok sinir bozucu bir şey. Sürekli germe ihtiyacı duyuyorum bacaklarımı.

Canım ya inan üzüldüm Allah yardımcın olsun
Peki doktorun kaçıncı haftada alalım diyor bebeği 38'i bekleyecekmisiniz?

Anacım hiç kalkışma geçmişi okumaya valla sayfalarca birikmiştir yetiştiremezsin
Önemli bir haber yok sanırsam.Çok şükür herkes iyi kuzucuklarda iyi
Dışarıda ne işin varki her gün her gün yeni ev ile mi ilgileniyorsun yoksa
Evet canım hallettim alışveriş işini ama daha fotoğrafları yüklemedim
İnş müsait bir zamanda yükleyeceğim

Canım çok geçmiş olsun.. Doktorun ne diyor peki?

Yok kuzum yeni evle ilgilenmeye henüz başlayamadım bir de onunla uğraşmam gerekecek..
Daha çok bebeğim için dolaşıyorum ufak tefek şeyleri toparlamaya çalışıyorum ayrıca aşırı kilo almamak için yürüyorum ama ipin ucunu kaçırıyorum sanırım..
Daha çok eksiğim var, kayınbabamlar ev alırken biz de destek oluruz dediler olmadılar, sonra bebeğin ihtiyaçları için yardımcı olacaklardı o da yok.. Sanırım hiçbirşey yapmayacaklar canımız sıkıldı iyice, eşimde moralsiz üzgün yalnız kaldı kimse destek olmuyor manevi olarak bile.. Bir tek benim annem var hevesle uğraşan.. Oda tek başına yeterli değil yüklenmek de istemiyoruz.. Benim aniden işten çıkıp üstüne bir de hamile kalmam sıkıntı oldu.. Çözüm yolları arıyoruz şimdi bakalım neler olacak..

Sen hala öğrenemedin bana nasılsın diye sormayacaksın dökülüyorum böyle :))

insallah sanada rabbim nasip eder cnm , gönlünden gecen olur. evet öyle illaki babaya düskün olcak diye birsey yok asinda kizlar bence daha cok annelerine düskün oluyor yani bu benim fikrim , herkesi bilemiyecem.

Canım lütfen öyle deme üzülürüm bak anlatacaksın tabiki olurmu öyle şey
Boşversene onlardan gelecek hayır Allah'tan gelsin hep öyle olur zaten
Sonra başa bile kalkılır biz yaptık biz ettik oğlumuza evi biz aldık
Torunumuzun masraflarını biz karşıladık diye az olsun öz olsun
Bizimki düşünsene babasıgil yurtdışında bir bebek arabası isteyemiyor
Ya inanamıyrum buna onlar için bir bebek arabası yarım günlük kazançları biliyormusun?
Böyle anneler babalarda var işte.bende aynen anneme bakıyorum emekli maaşıyla neler almaya kalkışıyor
Boşver ALlah gönül göz zenginliği versin

Doğru söylüyorsun ihtiyaçlar az ya da çok bir şekilde alınıyor ama herkes onlar bize yardım ediyor diye biliyor..
Eşim ailesine çok düşkün.. Onlara toz konduramıyor ama zoruna da gidiyor ben ona üzülüyorum.. Bir kaç gündür canı çok sıkkın..

Böyle bir durumda sizin istemenize bile gerek kalmaması lazım, sorup ihtiyaçlarınızı öğrenip eksiğinizi tamamlayalım demeleri lazım..

Yani olan bebeğimle geçireceğim zamana olacak, 3-4 ay belki de daha az birlikte kalıp çalışmaya başlamam gerekecek..
Kayınvalidem bakarım demişti ama artık ona da inanmıyorum.. Bu bize söz verip de yapmadıkları kaçıncı vaadleri..
Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın arkadaşım yoksa kimseye güvenemiyorsun bir yer de..
Bir de bizi daha pahalı evleri almamız için teşvik ediyorlardı.. Onlara uysak tamamen dibe vurmuştuk..
Hırsımı nasıl ve kimden alayım bilemiyorum düşündükçe sinirleniyorum..

Aman canım erkeklerede güven olmaz bakma öyle ailesine canı sıkıldığına
Allah bilir ailesini eleştirsen biraz üstüne gitsen savunmaya bile geçer erkekler böyle
En azından benim eşim.O yüzden artık hep sessiz kalıyorum ailesi ile yorum yaptığında
Önceden bende gaza gelirdim eleştirirdim bi bakardım kıymetlenirdi zenginliklerinden zırnık koklatmayan ailesi
Sende boşver kuzum.Hele bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalımda gerisi tırı vırı
Ama işte şu ev konusu baya can sıkıcı olmuş.Rabbim yardım eder inşallah hem bebeğiniz geliyor
Rızkıyla gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…