2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Söylediğin benim eşim için de geçerli canım, canı sıkılır içi içini yer ama laf söyletmez..
Ben de huyunu bildiğim için bir şey söylemiyorum, sadece giderek diğerlerine mesafe koymaya başladım..
Zamanla görecektir bazı şeyleri.. Sonuçta kimse yardım etmeye mecbur değil ama söz verdiklerinde onlara göre plan program yapıyorsun.. Çocuk değiliz ki hayatımızı bir şekilde planlamak zorundayız..
Ben de bebek sevmeye gelenleri görücem yakında sabredip bekliyorum şimdilik..
Çok şükür park yatağını, arabasını, ana kucağını, kıyafetlerinin çoğunu annem ve kardeşim aldı..
Ben de ufak tefeğini toparlıyorum.. Annem daha şimdiden doğunca takacağı altının hazırlamış bile:)
Bir de günlere katılıp para biriktirmiş benim doğumum ve bebeğin eksikleri için :)
Daha diğer taraftan hiç bir şey göremediğimiz gibi şimdiye kadar bize söz verdikleri şeyleri bile yapmadılar vazgeçtik dediler..
Görümceler zaten kendi hallerinde..

Bence böylesi daha iyi oldu.. Kendi başımızın çaresine bakmalıydık öyle de olacak.. Sonra kimse de hak iddia edemez dediğin gibi..

Aman ne biliyim, azıcık keyfimizin içine limon sıkmasınlar da halledilir herşey..

kızlar graco park yatak ve salıncak anacucağı vs. butikbebe de satışta. park yataklar 350 tl ve çok güzel renkleri var almayı düşünenler kaçırmasın derim

kızlarrr selammmm
bende hamilelik öykümü paylaşayım , evleneceğimiz sene eşim ürololoji doktoruna gitti kasıklarında biproblem vardı , doktorda aynı zamanda uzaktan akrabaları oluyoorrr , önemli bisey değil diyip göndermiş aradan 4 yıl geçti biz çocuk falan düşünmüyoruz henüz bigün eşimin halası aradı güyaaa doktora raslamışlar eşimi sormuş çocukları oldu mu diye o da yok düşünmüyolar daha deyince onda problem var onalr geç kalmışlar demesin mi , halası hemen beni aradı siz bi doktora gidin problem varmış dedi dün gibi hatırlıyorum o kadar moralim bozuldu ki.. eşime sordum eee bana bisey yok dedi diyor , neyseeee kapı kapı doktrorlara gittik varikosel denildi fakat daha önce bebek düşünmediğiniz için 1 yıl denemeniz gerek denildi , tabi bizi aldı biteleş , yaaa olmazsaaa diyee , bana sorsanız daha 1 yıl daha ertelerdik bu sorun cıkmasa ... neysee başladık çalışmalara 1ay -2 ay -3 ay yokkk olmuyooo , amannnnn dedim olmazsa olmaz , tüp bebek yaparız maddi gücümüz olunca tüp bebek deneriz demeye başladım , yaklaşık 11 ay böyle geçti artık son kez eşimin sperm sayısına falan baktıralımm ne alemde diye doktora gittik tekrar gayet iyi sonuçlar alınca artık akışına bırakalım dedik o ay meğer hamile kalmışım ben , tabi ümidimi yitirmeye başladığım için ben pek ihtimal vermeme rağmen hafif bilekelenme oldu adet günü , yok canım değilimdir dedim test aldım bisey cıkmadı amannnn yine olmadı diye üzülülürken , arkadaşıma baksettim adetim tam gelmedi sadece leke oldu falan dedim oda kan testi yaptır dedi ertesi gün en yakın hastanenin aciline gittik işdönüşü eşim yanımda ama : neyse verdik testi bekliyoruz aradan 2 saat sonra geldik kız sonucu söylüyooo yaniii dedim ne demek kız gülerek doktorunuz söyler ama hamilesiniz demezmiiiiiiiiiiiiiiii sevinçten saskınlıktan iki gözümüz iki çeşmeee ağlayarakkk eve geldik o anda eşimin yüz ifadesi herseye değerdi gerçekten miii bizim bebeğimiz mi olacak deyip deyip sarılıyoduu sonrasında doktoruma gittim 5 haftalıktı dahaaa minağımmm

hamile olduğumu ögrenmeden önce rüyamda çok güzel bir ağaç görmüştüm halaaaa bile hafızamdaa ve oğlumun işimi de rüyamda gördüğüm görkemli ağaçtan geliyoooo umarım aramıza gelir bizi sonsuza kadar mutlu eder ismi gibi uzun ömürlü olur çınarımm

yaşadığım en güzel andı bu , herseye bedel allahıma sükürler olsun bana nasip etti

bende 3 çocuk istiyoruuuummmm

günaydınnnnnn kızlar nasılsınızzzz ben bugune güzel başladım sabah aile hekımlıgıınde randevum vardı oraya gıttım hamılelıgın basından berı hıc tartılmamıstım bugun ebe tarttı 3 kg almısım toplam istikrarımı korurum inşallah zaten balık etlı bırıyım çok kılo almamam lazım bebegımde kılo almamamdan dolayı kötü felan değil gayet ii çok şükür

öncelikle Allah kavuştursun canım, bende çok sulu gözüm senin yazıyı okurken bile ağlıyorum annem babam geliyor aklıma, sanırım hamilelikten dolayı böyle çok duygusalız, çok özlüyorum omları çook, Allah bize kocamaaaaan sabır versin

denizkızı57 üzülme tekrar geleceklermiş. allah kavuştursunn canım

milena cnm çok geçmiş olsun, allah şifa versin inşş, birilerine baglı yaşamak çok zor gerçekten özellikle hamileyken..

minikkuş-merve07 canım eşleriniz ailesine çok sinir oldum insan çocugu zor durumdayken nasıl kayıtsız kalabiliyor anlamış degilim, allah onlara akıl fikir versin ne diyimm..

gölgen canım bende hamile kaldıgım ay öğrenmeden önce rüya görmüştüm, sabah ezanı okunurken kalkıp namaz kılıyormuşum ve ellerimi açmış allahım verdigin bu bebek için şükürler olsun diyormuşum rüyamda.. sonra da inş sağlıklı ve hayırlı olur.. diyorum (normalde namaz kılan biri degilim) uyandıgım da biraz tuhaf uyandım.. regl olmama 10 gün vardı daha buna ragmen hemen test yaptım ve hamile oldugumu ögrendim..
sende yazınca şunu farkettim gercekten bir çok anneye rüyada beyan ediliyor.. ne büyük lütufff

Günaydın kızlar

Duygusallık hat safhada galiba hepimizde..Son 3 ay ondan sonrada lahusa depreyonuna girmeyiz umarım

Akşam uyurken karnım kaskatı kesildi sanki kalktım biraz hareket ettim.Kızım bir iki hareket edince rahatlayıp uyudum..Şimdi işyerinde uykusuzum

canım çook geçmiş olsun dualarım seninle

çoğumuz bu konuda dertli, benim eşimin ailesininde maddi açıdan hiç bir sıkıntısı yok hatta gayet iyi, ama henüz çocuğumuz için hiiçç bir şey almadılar, konusunu bile konuşmuyolar, tamam tabiki almak zorunda değiller ama en azından bize karışmasalar, yok onun için erken yok bunun için erken deyip duruyolar, bende herşeyi son aya bırakıp eşimi zor durumda bırakmak istemiyorum, ufak tefek şeyler ama toplu olarak alınca bayaa maliyetli oluyor, kendi annem sağolsun hastane çokoşından beşiğine kadar aldı ama onada ne kadar yükleneyim babamın bir emeli maaşı varken, birde üniverstede okuyan kardeşim var... düşündükçe deli oluyorum ya bu kadar düşüncesiz oluyolar işte...

arkadaşlar günaydınn dün gece ilk defa krap girdi bacağıma nasıl yerimden fırladım anlatamam nasıl bir acıymış bu sizde de oluyormu.Magnezyum eksikliğinden olduğunu söylüyorlar fakat ben beslenmeme cidden dikkat ediyorum:18::18::18:

kızlarrra düzenli olarak günde 1 avuç içi kadar ceviz tüketilemesi bebek zekası için çok faydalıymış bilginiz olsunn ben başladım bileee

günaydın kızlar...
zeyyyno cum bende ev için ana kucağı almak istiyordum ama nasıl bişey alacağımı bilmiyordum. bu çok güzel bir şeymiş bayıldım. peki fiyatını biliyor musun?

valaa kızlar siz yazınca bitek ben değilmişim dedim kendi kendime , eşimin ailesi hiç destek olmuyoo suanda , sormuyolar bile ne eksik ne değil diyeeee , ne düşünüyolar onu da bilmiyorum ama , onlara bıraksam mileten zaten gelecekmiş , hayır anlmadığım odasını , beşiğini ,arabasını da mı millet getirecek hayret bisey yaaaa , o konuda bende çok dertliyim zaten eşimin de morali sıfır düzgün biiş bulamadı , evde takılıp duruyooo , beni geçtim artık bebeğimi düşünürken bide kocama moral vermeye calışıyorum aman sen moralini bozma merak etmehersey cok güzel oalcak diye diyee ben sistim valaaa amaaa aileden destek olmayınca yanlz kalıyooo adamcağız napsın bisey de denmiyoo ailesine , hoş desem nolacak toz kondurmaz ki gene de

canım ben dikkat ettim, elevit içmedigim zaman kramp ve kalça agrısı sorunu yaşıyorum özellikle geceleri :44: ama eleviti 2 günde 1 bile içtigim zaman böyle şikayetlerim olmuyor.. 2 günde 1 mutlaka içiyorum artık, onun için uyurken sorun yaşamıyorum..
ne kadar dikkat etsende vücutta eksiliyor bi şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…