Canım ya inan üzüldüm Allah yardımcın olsun
Peki doktorun kaçıncı haftada alalım diyor bebeği 38'i bekleyecekmisiniz?
Canım çok geçmiş olsun.. Doktorun ne diyor peki?
Aman canım erkeklerede güven olmaz bakma öyle ailesine canı sıkıldığına
Allah bilir ailesini eleştirsen biraz üstüne gitsen savunmaya bile geçer erkekler böyle
En azından benim eşim.O yüzden artık hep sessiz kalıyorum ailesi ile yorum yaptığında
Önceden bende gaza gelirdim eleştirirdim bi bakardım kıymetlenirdi zenginliklerinden zırnık koklatmayan ailesi
Sende boşver kuzum.Hele bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalımda gerisi tırı vırı
Ama işte şu ev konusu baya can sıkıcı olmuş.Rabbim yardım eder inşallah hem bebeğiniz geliyor
Rızkıyla gelir inşallah
nerden aldın canım? fiyat çok iyi.
cnm bu siteden aldım
Tiny Love Tiny Love 3 ü 1 Arada Uykucu Ana Kucağı Kırmızı | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler
Hay allah geç kalmışım ben olsun iyi yapmışsın çok uygun bir fiyata almışsın güle güle kullansın benim damadım sağlıkla uyusunda büyüsün içinde
port bebe de çok güzelmiş onu da gülegüle kullanın canım...
tşk cnm benimevet uygun oldu böyle benimde içime sindii... daha güzelleri gelinimin olsun inşş
zeyyyno; Canım teşekkür ederim ikea tüyoları için bu detayları bilmiyordum, boşuna alış veriş gurusu demiyorum sana :)
zeyyyno; Gurucum aynı ana kucağını bende çok beğendim çok kullanışlı gelmişti hatta internette araştırdım kullananlar çok memnun ben kırmızı rengini beğenmiştim.. Ama fiyatı yüksek geldi şimdilik vazgeçtim.. Çok güzel bir seçim yapmışsın güle güle kullanın..
canım çok tşk ederimmbende kırmızıyı çok begendim uygun fiyata buldum.. yine düşünürsen sende bakarsın cnm dilca için yukarı link yazdım.. senin bana ilk alışveriş gurusu yazdıgını eşime söyledim, minikkuş bana alışveriş gurusu zeyno dedi çok güldüm diyee, eşimde ne gurusu piriiii padişahııı az bile söylemiş diyor... eşimde bu konuda çok dertli dee
ayy çok tatlıymışş yaaabende tam 3 çocuk istiyorum Allah nasip kısmet ederse
demek onlarda değişiyor illa kız babaya düşkün olucak diye bişey yok ayy sen anlattıkça benim çok hoşuma gitti kesin 3 çocuk yaa
Güya kendini birinci plana alıyor o soruyu sorarak annemi ikinci plana itekliyor ama bende o göz var mı annemi ezdirirmiyim hiç kendine
Uff deli oldum bak gene geldi aklımaa
evet canım yaa herkesin annesi bi tane benim annemde bi tanei daha alışamadım bile anne demeye ona, böyle yaptıkça dahada soğuyorum
Kızlar hiç iyi degilim durup durup ağlıyorumbugün hep anneme belli etmemek için banyoya girip girip gizlice agladim tam bir sulugözüm bugün . Akşam 9buçukta bindiler otobüse zor tuttum kendimi eve geldim aglamaya devam ben annemleri yolcularken duygulanırım ama hiç bukadar aglamamıştım sanırım hormonlarım bana komplo kurdular. Inşallah dogum zamanı yine gelecekler ve daha çok kalacaklar ozaman. Kendimi böyle avutarak aglama faslını kapamak istiyorum yeter artık psikolojim düzelsin ...
selam hanımlar nasılsınız umarım herşey yolundadır tüm geçmişi okumam mümkün olmadı çok sayfa birikmiş.. hepinize sağlık diliyorum..
bende durumlar iyi değil korktuğum başıma erken geldi 10 gündür yataktan kalkamıyorum omurgamda sorun var iler ki haftalarda bekliyorduk böyle birşeyi ama daha çok erkenağrılarım olsaydı sadece ama yürüyebilseydim sağ ayağımın üstüne basamıyorum.. .çok canım sıkkın yaa doğuma kadar böyle olacaksa çok zor olacak benim için şuan 58 kiloyum daha da kilo alırım daha da kötü olurum diyorum yattığım yerde yardımsız dönemiyorum bile
Söylediğin benim eşim için de geçerli canım, canı sıkılır içi içini yer ama laf söyletmez..
Ben de huyunu bildiğim için bir şey söylemiyorum, sadece giderek diğerlerine mesafe koymaya başladım..
Zamanla görecektir bazı şeyleri.. Sonuçta kimse yardım etmeye mecbur değil ama söz verdiklerinde onlara göre plan program yapıyorsun.. Çocuk değiliz ki hayatımızı bir şekilde planlamak zorundayız..
Ben de bebek sevmeye gelenleri görücem yakında sabredip bekliyorum şimdilik..
Çok şükür park yatağını, arabasını, ana kucağını, kıyafetlerinin çoğunu annem ve kardeşim aldı..
Ben de ufak tefeğini toparlıyorum.. Annem daha şimdiden doğunca takacağı altının hazırlamış bile:)
Bir de günlere katılıp para biriktirmiş benim doğumum ve bebeğin eksikleri için :)
Daha diğer taraftan hiç bir şey göremediğimiz gibi şimdiye kadar bize söz verdikleri şeyleri bile yapmadılar vazgeçtik dediler..
Görümceler zaten kendi hallerinde..
Bence böylesi daha iyi oldu.. Kendi başımızın çaresine bakmalıydık öyle de olacak.. Sonra kimse de hak iddia edemez dediğin gibi..
Aman ne biliyim, azıcık keyfimizin içine limon sıkmasınlar da halledilir herşey..
kızlar bişi sormak istiyorum..
şimdi evde kullanmak için ev tipi bir anne kucagına ihtiyaç duyuluyormu? bebek arabalarının anne kucagı mı kullanılıyor.. onlar tam yatık olmadıgı için rahat ederler mi? sonuçta bebek sürekli karyolasında olmayacak oturdugumuz yere yada mutfaga yanımızda taşıyabilmek için küçük bişi alsak mı?
ben şöyle bişi begendim, alınacaksa böyle bişi işimi görür mü? 6 ay kullansa yeter zaten... :26:
çok soru sordum galiba
çoğumuz bu konuda dertli, benim eşimin ailesininde maddi açıdan hiç bir sıkıntısı yok hatta gayet iyi, ama henüz çocuğumuz için hiiçç bir şey almadılar, konusunu bile konuşmuyolar, tamam tabiki almak zorunda değiller ama en azından bize karışmasalar, yok onun için erken yok bunun için erken deyip duruyolar, bende herşeyi son aya bırakıp eşimi zor durumda bırakmak istemiyorum, ufak tefek şeyler ama toplu olarak alınca bayaa maliyetli oluyor, kendi annem sağolsun hastane çokoşından beşiğine kadar aldı ama onada ne kadar yükleneyim babamın bir emeli maaşı varken, birde üniverstede okuyan kardeşim var... düşündükçe deli oluyorum ya bu kadar düşüncesiz oluyolar işte...
arkadaşlar günaydınn dün gece ilk defa krap girdi bacağıma nasıl yerimden fırladım anlatamam nasıl bir acıymış bu sizde de oluyormu.Magnezyum eksikliğinden olduğunu söylüyorlar fakat ben beslenmeme cidden dikkat ediyorum:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?