2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ayyy evet sen beni anladın hergece yaşanır mı bu yaaa, delireceğim

canım banada 3-4 gündür çok oluyor ve şuan sol bacağımın üstüne basamıyorum, magnezyum ilacı kullanmıyorum bir dahaki kontrolümde söyleyeceğim dotora

günaydın kızlar...
zeyyyno cum bende ev için ana kucağı almak istiyordum ama nasıl bişey alacağımı bilmiyordum. bu çok güzel bir şeymiş bayıldım. peki fiyatını biliyor musun?

cnm bi çok yerde 289 tl ve 269 tl ye (kahverengisi) bulunuyor ama ben dün bütün gün bunu araştırdım ve sonunda

Tiny Love Tiny Love 3 ü 1 Arada Uykucu Ana Kucağı Kırmızı | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler

burda 231 tl ye buldum ve aldım almak istersen hiç düşünme hemen al daha uygunu yok

Ah hep aynı dertler..Benim eşimde doğru düzgün bir iş bulamadı.Gündelik işlerde çalışıyor sadece günü kurtarıyor..Eşimin babasının durumu gayet iyi ama sormuyor bir ihtiyaç varmı diye..Çünkü ben çalışıyorum adam rahat.Ama benim ailem çok tedirgin imkanları dahilinde yardım etmek için alışveriş yapıyorlar babağimiz için.Eşime geçenlerde dedim baban böyle devam ederse kızıma dede değil amca dedirttiririm görür gününü

emi canım bi sorun olsa toz kondurmazlar hepsi aynı bunların, kayınvalideler birde yakınlık bekliyorlar ben hiiiç yakın olamam onlar böyle davrandıkça uzaak olsunlar bana bende onlara

Evet olabilir bir hafta oldu eleviti bırakalı onun yerinr balık yağı hapına başladım.anladım canım büyük ihtimal ondan sorucam doktoruma

canım banada 3-4 gündür çok oluyor ve şuan sol bacağımın üstüne basamıyorum, magnezyum ilacı kullanmıyorum bir dahaki kontrolümde söyleyeceğim dotora

Tatlım aynı durumdayı işteyim şuan ve sağ bacağım yok gibi benim kontrole çok var muz iyi diyorlar kramp için ama doktorum yasaklanıştı bana pek faydası yok diye onun yerine başka meyvalar önerdi.

Zeyyynoo ana kucağınız hayırlı olsun tatlım bende benim zilli bir olsun bakalım ihtiyaca göre düşünüyorum şimdi birde aksiliği tutar sevmez

KIZLAR ŞİMDİ BİRSEY SORUCAM SİZE BENİM GİBİ 30. HAFTANIN İÇİNDE OLANLAR 1 HAFTA SONRA BİZİM 7. AYIMIZ BİTİYORMU YOKSA BENMİ YANLIŞ BİLİYORUM GECEN HAFTA GİTTİĞİMDE DOKTORUM BANA 7.AYIN BİTTİ DEDİ ŞÖLEDE BİR LİSTE BULDUM AMA KAFAM KARIŞTI YAA :18::18::18:

1 - 6 hafta > 1 . Ay
7 - 10 hafta > 2 . Ay
11 - 14 hafta > 3 . Ay
15 - 18 hafta > 4 . Ay
19 - 22 hafta > 5 . Ay
23 - 26 hafta > 6 . Ay
27 - 30 hafta > 7 . Ay
31 - 34 hafta > 8 . Ay
35 - 38 hafta > 9 . Ay
40 . hafta da > 10 Gün oluyor

Tatlım aynı durumdayı işteyim şuan ve sağ bacağım yok gibi benim kontrole çok var muz iyi diyorlar kramp için ama doktorum yasaklanıştı bana pek faydası yok diye onun yerine başka meyvalar önerdi.

benim kontrolümde 4 nisanda, o güne kadar dayanamazsam arar sorarım çünkü dün gece 3 defa aynı bacağıma kramp girdi delirdim resmen, muzu bilmiyordum,istersen nettende araştır bakalım mg içeren meyveler hangisiymiş diye, bende bakayımm

günaydın kızlar... bi hafta önce alışverişimizi yaptık.. hemen ertesi gün yazacaktım size .. hatta başlamıştım yazmaya ama elektrik kesildi kaldı öyle .. ancak vaktim oldu.. sizinkilerden farklı oldu benim alışverişim.. çünkü kayınbabam ve kayınvalidem aldılar bizi , götürdüler bi mağazaya (görüş bebe ) istediğinizi alın dediler.. benimkiler çok ilgili Allaha şükür.. beşiği araba koltuğu zıbın takımları kol çantası biberon emzik bornoz takımı nevresim takımı küveti yazlık kışlık battaniyesi ateş ölçer tırnak makası.. ıvır zıvır işte bisürü aldık.. bi kaç eksik kaldı işte.. cilt bakım ürünlerini almadım hala karar veremedim hangi marka alacağıma.. sonra puseti kangurusu kaldı ..onlarıda alırlardı aslında ama benim annemlere ayıp olurdu onlarıda babam alacak inşallah.. hastanede giyeceğim geceliği evde giymek için pijama takımı sabahlık falan onları aldı zaten annem .. bi gömme dolabım var oraya doldurdum hepsini gidip gidip bakıyorum.. herkese göstermek istiyorum =)))

beşiğimiz işte >> http://www.baby2go.com.tr/Upload/84071-C.jpg

bundan bende istiyorum yaaa.. çünkü beşiğimiz yatakodasında olmayacak gece uyurken yanımda yatabilir bunda .. ben internetten alışveriş yapmayı pek sevmiyorum .. hangi mağazalarda var acaba hemen bi araştırayım ...

Ne güzel eviniz var cnm, ne ev ne araba var ama bi sürü de borç var bizde aileler de destek olamıyor ama kayınvalidem her fırsatta oğlumu evlendiridim deyip duruyor altınlarıma kadar kendim aldım ve satmak zorynda kaldım, bebeğe de bi şey yapan olmıyacak bi annem yazık örgü falan yapabiliyor üstelik ikimizde çalışıyoruz aslında maaşım da iyi, bi de kayınvalidemin borcuna da yardım ediyoruz amaan bu konuda çok dertliyim,çok mutsuzum bi araba bari alabileydik doğuma kadar gene de çok şükür tabi eninde sonunda ödeyip düzelecek iş vermiş allah

onu bende çok karıştırıyorum ama sanırım bu hafta sonunda 7. ayı bitirmiş oluyoruz sanırım :)

Zeyyynoo ana kucağınız hayırlı olsun tatlım bende benim zilli bir olsun bakalım ihtiyaca göre düşünüyorum şimdi birde aksiliği tutar sevmez

saol cnm benim başka topiklerde aldıklarını söylerken yakaladım seni burada niye paylaşmıyorsun bakimm canım ben aldıysam oğluşumda paşa paşa oturcak içinde başka şansı yokk

canım hayırlı olsun aldıkların iyi günlerde kullanırsın inş benimde kayınvalide, kayınpeder çok iyiler ve düşünceliler bu akşam kaynanamlara gidicem gidince ikisine şöyle bir sarılıp öpimmm
burda kızların yazdıklarını okuduktan sonra onları bagrıma basasım geldii

Merak etmeyin kızlar aynı dertten bizde de var :)) Bende torunları olunca dğeişirler diyodum ama ne soran var ne eden.. Birşey lazım mı diye bile tek laf eden yok hoş ihtiyacımız da yok ççok şükür de bu hayınlık neyden kaynaklanıyor anlayabilmiş değilim. Kaynanamlar dışında 7 düvelim irili ufaklı bişeler alalımda bebişimize bizden olsun diye çırpındı. bir tek onlardan tık yok..
Eşimde eziklikten midir nedir hiç laf ettirmez benim annem mobilyasından ıvırına zıvırına herşyini aldı bir teşekkür bile etmedi. ben bunu kendi ailesinden görememesine bağlıyorum ama bilmiyorum valla hiçbiri umrumda bile değil artık önceden üzülürdüm artık takmıyorum ne halleri varsa görsünler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…