- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
Ben varım ne yazık ki. Her akşam eşim masaj yapıyor. Birde yatmadan önce. Masaj esnasında hayat çok güzel ama bıraktığı an yine sar başa. Gündüz hiçbir şey yok hemen hemen. Geceleri çok şiddetli. Çok sinir bozucu bir şey. Sürekli germe ihtiyacı duyuyorum bacaklarımı.
arkadaşlar günaydınn dün gece ilk defa krap girdi bacağıma nasıl yerimden fırladım anlatamam nasıl bir acıymış bu sizde de oluyormu.Magnezyum eksikliğinden olduğunu söylüyorlar fakat ben beslenmeme cidden dikkat ediyorum:18::18::18:
günaydın kızlar...
zeyyyno cum bende ev için ana kucağı almak istiyordum ama nasıl bişey alacağımı bilmiyordum. bu çok güzel bir şeymiş bayıldım. peki fiyatını biliyor musun?
99 a düşmüşüm bende nihayett.
valaa kızlar siz yazınca bitek ben değilmişim dedim kendi kendime , eşimin ailesi hiç destek olmuyoo suanda , sormuyolar bile ne eksik ne değil diyeeee , ne düşünüyolar onu da bilmiyorum ama , onlara bıraksam mileten zaten gelecekmiş , hayır anlmadığım odasını , beşiğini ,arabasını da mı millet getirecekhayret bisey yaaaa , o konuda bende çok dertliyim zaten eşimin de morali sıfır düzgün biiş bulamadı , evde takılıp duruyooo , beni geçtim artık bebeğimi düşünürken bide kocama moral vermeye calışıyorum aman sen moralini bozma merak etmehersey cok güzel oalcak diye diyee ben sistim valaaa amaaa aileden destek olmayınca yanlz kalıyooo adamcağız napsın bisey de denmiyoo ailesine , hoş desem nolacak toz kondurmaz ki gene de
valaa kızlar siz yazınca bitek ben değilmişim dedim kendi kendime , eşimin ailesi hiç destek olmuyoo suanda , sormuyolar bile ne eksik ne değil diyeeee , ne düşünüyolar onu da bilmiyorum ama , onlara bıraksam mileten zaten gelecekmiş , hayır anlmadığım odasını , beşiğini ,arabasını da mı millet getirecekhayret bisey yaaaa , o konuda bende çok dertliyim zaten eşimin de morali sıfır düzgün biiş bulamadı , evde takılıp duruyooo , beni geçtim artık bebeğimi düşünürken bide kocama moral vermeye calışıyorum aman sen moralini bozma merak etmehersey cok güzel oalcak diye diyee ben sistim valaaa amaaa aileden destek olmayınca yanlz kalıyooo adamcağız napsın bisey de denmiyoo ailesine , hoş desem nolacak toz kondurmaz ki gene de
canım ben dikkat ettim, elevit içmedigim zaman kramp ve kalça agrısı sorunu yaşıyorum özellikle geceleri :44: ama eleviti 2 günde 1 bile içtigim zaman böyle şikayetlerim olmuyor.. 2 günde 1 mutlaka içiyorum artık, onun için uyurken sorun yaşamıyorum..
ne kadar dikkat etsende vücutta eksiliyor bi şekilde..
canım banada 3-4 gündür çok oluyor ve şuan sol bacağımın üstüne basamıyorum, magnezyum ilacı kullanmıyorum bir dahaki kontrolümde söyleyeceğim dotora
tebrikleeerrrr bende yarın isterim kutlamaa
Teşekkürler canımmyarın sana da yaparızen sona kalanlardanız biz zaten.
Tatlım aynı durumdayı işteyim şuan ve sağ bacağım yok gibi benim kontrole çok var muz iyi diyorlar kramp için ama doktorum yasaklanıştı bana pek faydası yok diye onun yerine başka meyvalar önerdi.
kızlarrra düzenli olarak günde 1 avuç içi kadar ceviz tüketilemesi bebek zekası için çok faydalıymış bilginiz olsunn ben başladım bileee
cnm bi çok yerde 289 tl ve 269 tl ye (kahverengisi) bulunuyor ama ben dün bütün gün bunu araştırdım ve sonunda
Tiny Love Tiny Love 3 ü 1 Arada Uykucu Ana Kucağı Kırmızı | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler
burda 231 tl ye buldum ve aldımalmak istersen hiç düşünme hemen al daha uygunu yok
Doğru söylüyorsun ihtiyaçlar az ya da çok bir şekilde alınıyor ama herkes onlar bize yardım ediyor diye biliyor..
Eşim ailesine çok düşkün.. Onlara toz konduramıyor ama zoruna da gidiyor ben ona üzülüyorum.. Bir kaç gündür canı çok sıkkın..
Böyle bir durumda sizin istemenize bile gerek kalmaması lazım, sorup ihtiyaçlarınızı öğrenip eksiğinizi tamamlayalım demeleri lazım..
Yani olan bebeğimle geçireceğim zamana olacak, 3-4 ay belki de daha az birlikte kalıp çalışmaya başlamam gerekecek..
Kayınvalidem bakarım demişti ama artık ona da inanmıyorum.. Bu bize söz verip de yapmadıkları kaçıncı vaadleri..
Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın arkadaşım yoksa kimseye güvenemiyorsun bir yer de..
Bir de bizi daha pahalı evleri almamız için teşvik ediyorlardı.. Onlara uysak tamamen dibe vurmuştuk..
Hırsımı nasıl ve kimden alayım bilemiyorum düşündükçe sinirleniyorum..
KIZLAR ŞİMDİ BİRSEY SORUCAM SİZE BENİM GİBİ 30. HAFTANIN İÇİNDE OLANLAR 1 HAFTA SONRA BİZİM 7. AYIMIZ BİTİYORMU YOKSA BENMİ YANLIŞ BİLİYORUM GECEN HAFTA GİTTİĞİMDE DOKTORUM BANA 7.AYIN BİTTİ DEDİ ŞÖLEDE BİR LİSTE BULDUM AMA KAFAM KARIŞTI YAA :18::18::18:
1 - 6 hafta > 1 . Ay
7 - 10 hafta > 2 . Ay
11 - 14 hafta > 3 . Ay
15 - 18 hafta > 4 . Ay
19 - 22 hafta > 5 . Ay
23 - 26 hafta > 6 . Ay
27 - 30 hafta > 7 . Ay
31 - 34 hafta > 8 . Ay
35 - 38 hafta > 9 . Ay
40 . hafta da > 10 Gün oluyor
Zeyyynoo ana kucağınız hayırlı olsun tatlım bende benim zilli bir olsun bakalım ihtiyaca göre düşünüyorum şimdi birde aksiliği tutar sevmez
günaydın kızlar... bi hafta önce alışverişimizi yaptık.. hemen ertesi gün yazacaktım size .. hatta başlamıştım yazmaya ama elektrik kesildi kaldı öyle .. ancak vaktim oldu.. sizinkilerden farklı oldu benim alışverişim.. çünkü kayınbabam ve kayınvalidem aldılar bizi , götürdüler bi mağazaya (görüş bebe ) istediğinizi alın dediler.. benimkiler çok ilgili Allaha şükür.. beşiği araba koltuğu zıbın takımları kol çantası biberon emzik bornoz takımı nevresim takımı küveti yazlık kışlık battaniyesi ateş ölçer tırnak makası.. ıvır zıvır işte bisürü aldık.. bi kaç eksik kaldı işte.. cilt bakım ürünlerini almadım hala karar veremedim hangi marka alacağıma.. sonra puseti kangurusu kaldı ..onlarıda alırlardı aslında ama benim annemlere ayıp olurdu onlarıda babam alacak inşallah.. hastanede giyeceğim geceliği evde giymek için pijama takımı sabahlık falan onları aldı zaten annem .. bi gömme dolabım var oraya doldurdum hepsini gidip gidip bakıyorum.. herkese göstermek istiyorum =)))
beşiğimiz işte >> http://www.baby2go.com.tr/Upload/84071-C.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?