2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

30. hafta bittiğinde yani 30+0 olunca 7 ay bitmiş oluyor. Tam 7 aylık oluyoruz.

ne güzel canım anlayışlı bir ailen varmış, biz şanssızız maalesef, benim kayınvalidem biraz cimri, işine gelince bir oğlum daha oluyor diyor sinir oluyorum benim çocuğum onun nerden oğlu oluyor acaba, yine sinirlendim neyse canım ben bayaa dertliyim açıldımmı susmuyorum bu arada beşiğin çok güzel güle güle yatsın içinde bebişinnn

Miracle kv borcuna neden yardım ediyorsunuz gelirimi yok
yoksa istiyormu
şimdi çok masraf gerektiren bir dönemdeyiz
birde ona destek olmak zor olsa gerek

canım hayırlı olsun aldıkların iyi günlerde kullanırsın inş benimde kayınvalide, kayınpeder çok iyiler ve düşünceliler bu akşam kaynanamlara gidicem gidince ikisine şöyle bir sarılıp öpimmm
burda kızların yazdıklarını okuduktan sonra onları bagrıma basasım geldii [/QUOTE]

Aynen canım .. hergün arar sorar ikiside bi ihtiyacın varmı diye.. ilk torun olacak onların .. benden heyecanlılar .. maaşlarını aldılarmı harçlık verirler bana ..asla eli boş gelmez kayınbabam .. sanırım çok şanslıyız =))

merhaba kızlar

ben haftayla gün sayısın çarpıp 30 a bölüyorum böylece kaç ay olmuş buluyorum. 30 hafta x 7 gün = 210 gün /30 = 7 ay yani 7 yi doldurdun 8.ay içindesin artık. darısı başıma

bende çok kötü durumdayım kramp 2 gecedir var ama kalça ağrısı 15. haftadan beri var. geceleri uyamıyorum ağrıdan. birde aman sağıma dönmeyeyim aman sırt üstü yatmayayım diye sol tarafımda kaskatı kesilip uyumaya çalışıyorum bundan dolayıda ağrım çok oluyor. Magnezyumu 12. haftamdan beri kullanıyorum 2 ye mi çıkarsam diye düşünüyorum bi zararı olur mu acaba. muz yiyemiyorum ben. feci kabız yapıyor çünkü bir de hemoroid olmamayayım mümkünse

Ne sanslisiniz kizlar benim ilkinde de simdi de en ufak bir alisveris gormedim kayinvalidemlerdn. Kendi annem ilkinde hastane cikisini almisti. İkincisinde onu da kendim aldim.

Bakındım biraz magnezyum içeren besinlere kuru üzüm ceviz muz kivi badem ıspanak kuru erik inanırmısım hamile kaldığımı öğrendiğim ilk günden beri hergün 1 kivi 3 ceviz 10 badem yiyiyorum bende de magnezyum eksikse artık bilemedim😳

Miracle kv borcuna neden yardım ediyorsunuz gelirimi yok
yoksa istiyormu
şimdi çok masraf gerektiren bir dönemdeyiz
birde ona destek olmak zor olsa gerek

Eşinden kalan maaşı var aslında ona yeter de, güya bizim düğün için kredi çekmiş misafirleri ağırlamak için, halbuki o paraya eşya aldı ve taşınma masrafı yaptı ve diğer çocuklarına da verdi içinden ama ası bizm için çekilmiş olduğundan biz yardımcı olmak zorundayız yoksa telefonlarla burnumuzdan getiriyor

ne sanslisiniz kizlar benim ilkinde de simdi de en ufak bir alisveris gormedim kayinvalidemlerdn. Kendi annem ilkinde hastane cikisini almisti. Ikincisinde onu da kendim aldim.

canım bizim de iki tarafın ilk torunu. Ama burda bu konuda dertli olan kızlardada ilk torun verecek olanlar var. Onla bir ilgisi yok galiba, tamamen insaniyet ve vicdanla alakalı bir durum oldugunu düşünüyorum. Inanırmısın benim iş arkadaşlarım, annemin komşuları bile kayıtsız kalmıyor herkes bişiler almak yardımcı olmak derdinde. Bu insanlar kendi çocuklarına sormuyorlarmış bir eksiginiz var mı diye Nasıl bir düşünce sistemleri var anlamak mümkün degill Dedeigin gibi aslında biz olmaları gerektigi gibi oldukları için şanslı gibi duruyoruz allah hem eşimin ailesini hem benim ailemi başımızdan eksik etmesin , anormal olan onların ki.. çok üzücü valla

Günaydın tonton anneler iyi bir gün geçirmeniz dilegi ile:)

Sahra89201 ve lala17 kizlar tebrik ediyorum sizleride 3. Haftalarida görürüz insallah

Zeyyno cnm siz hala elevit mı kullanıyorsunuz ben hiç kullanamadım ya sorun olmaz insallah cok büyükler tutamıyorum boğazımda kalıyor

Benim kendi ailemden de eşimin ailesinden de maddi manevi hiçbir destek yok herseyimizi yine biz yapıyoruz evlenirken de bu böyle oldu şimdide böyle olacak Rabbim yardımcımız olsun

Milena cok gecmis oldun cnm ya insallah böyle gitmez düzelirsin Rabbim şifalar versin

bebek olucak doğum parası vs. deyip
doğuma kadar idare etsin.
onun yerine bebişe bişiler alırsın
benmki 10 tl bile almaz oğlundan
yoksa söyleyin der her seferinde
tek emekli maaşı var kpin
zeytindende geliyor yılda iki kere para
nişanlıyken ev almak için 50bin krediye ihtiyacımız vardı
hep öyle plan yaptık 5 sene öderiz diye
ev bulduk kv 50 bin çıkarıp verdi
bunca sene biriktirmiş oğlu için
yoksa orta halli insanlar
demek istediğim insanın içinde olsun değilmi ama

cnm bende hiç sevmiyorum eleviti, hastane gibi kokuyor ama doktorum 2-3 günde 1 mutlaka 1 tane iç diyor. ben içmiyordum baktım gece kramp ve kalça agrısı olmaya başladı, tekrar başladım o yüzden içince gece mışıl mışıl uyuyorum çünküü

Ben annemi 3 yıl önce trafik kazasında kaybettim o olsaydı herşeyimi alırdı kendini parçalardı. O vefat ettikten sonra ben 2. evliliğimi yaptım. Kayınvalidem tam bir cadı pislik iğrenç kadın. Bir kere bile bebek nasıl diye sormadı aksine ben o çocuğu bir kere sordum mu diyor pislik. Neymiş efendim elim karnımda durmuşum( başta çok sancım ve düşük tehlikem vardı dua okuyordum), herkese yayın etmişim böyle şeyler saklanırmış. Allahın yobazı cahili karşısında kim varsa gerizekalı( Şimdi hiiç arayıp sormuyorum herşeyini de kendim yapmaya çalışıyorum . Allahtan 2. çocuğum da tecrübeliyim. Rabbim meleklerimizi bize nasip etti ya sağ salim doğsunlar çarşaflara saralım kııızzzzz:)))

dün kızımı görmeye gittik kızımın kilosu 877 gr ve boyu da 33.6 cm olmuş gün geçtikçe büyüyolar allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..ayrıca şeker yüklemesi yapıldı moralim çok bozuk açlık 94 çıktı iyi fakat 60 dk glikozu 174 çıktı ve tekrarlanacak bu kadar yüksek neden çıktı anlamadım baklava börek çörek tarzı hiçbirşey yemiyorum çikolata vs toplamda 8 kilo aldım 54 le başlamıştım dikkat ettiğim halde olacak varsa oluyo demekki dikkat etmeyle olmuyor işte

dün bizde alışveriş yaptık beşiğimizi ve şifonyeri babaannesi aldı 1.170 lira gibi bir rakam tuttu ...anneaneside işbirden bayb bed yatak ve yorganı ve birde bebek arabasını aldı casualın cadillac modelini bunlarda 950 tuttu babasıyla bizde funnabayb den uykusu setini aldık şimdilik büyük parçaları bitirdik darısı almayanlara en iyisinden nasip olsun kızlar..

Son düzenleme:
kızlarrr bıse sorcam sıze
ben gittigidiyor.com dan mustela double action catlak kremi sipariş ettim. geldı. acıp kullandım ama derımın uzerınde topaklanıyormuş gıbı yaptı. yanı hanı derınız soyulurya ınceden öyle oldu. kullannalarda böle bısey yasayan varmı acep?
yoksa sadece bana mı oldu.

canımmmm aldıkların hayırlı olsun kızınla gule gule kullanın ınsallah
kızlarımızın kılosuda boyuda haftasıda eşit nerdeyse :) bu arada aldıgımız kılolarda aynı ama benım hamılelıge baslama kılom senden bır kac kg fazla :)
aldıklarının resmını eklermısın bızede fıkır olsunnnn

Canım ben kullanıyorum çok memnunum evet yapıyor beyaz topaklanma ama sabah akşam sürüldüğünden üstüne sürülmüş olduğundan yapıyor topaklanma ben üst üste sürmeyince topaklanma gitti tatlım birde öyle dene istersen.

demekkı kremın genelde yaptıgı bıseymış bende gerı göndermeyı dusunuyordum acmadıgım paketlerıde vardı cunku. kuruyup dokununca dökuluyor sankı sonra .. bıde dus aldıkdan sora temız cıldıme surerek deneyım :)

ınsallahhh catlamayızzzzzzzzzzzz lala17 :):)

ben de sevmiyorum ve çok kilo yaptığını sölemişti kullanan hamiş arkadaşlarım
ama 2-3 günde bir iiçiyorum kızlar eleviti.
hem içim rahatlıyor, multivitamin sonuçta.
kramp olayı henüz yok ama eleviti bırakmıcam.
beni koruyacağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…