2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Aynen canım duştan sonra sürersen daha iyi😃umarım çatlamayız benim karnım cidden 9 aylık gibi gören öyle diyor daha hiç bir şey yok ama inşallah diyelimm.ayy ben bide takıntılıyımm çareside yokk.

Aynen bana da öyle diyorlar ve bu daha büyük bir sıkıntı oluyor, sanki bebeğe bakamıyormuşuz gibi düşündürüyorlar.
Aaa olur mu hiç 6,5 aylık karnın yok. Biraz kilo alman lazım.. Bıdı bıdı bıdıııı... Offf... Oysa hayatımda hiç yemediğim kadar yiyiroum bu dönem, 7 kılo da aldım ama beğendiremiyorum kimseye.. (

sendemi sanirim bu cok kilo alanlar olarak su icsem yariyor grubuna giren hatunlar oluyoruz... ne yapalim artik canim sen de sansli olanlardansin demekki

valla mikailesra hiç şanslı gibi hissedemiyorum ben, zayıfken hamile kaldım,
ben de çok yiyorum, bebek beslensin, diye ama belli olmuyor, bu defa da millete laf anlatıyorum, ben 20 kılo da alsam o ortalama 3-3,5 kilo alacak, diyorum, ne diye fazla alıyım, diyorum; sonra kım onları verecek diyorum. Cevap: Yok yok sne yine de al biraz, yahu 7 kılo ladım daha ne olsun.. (( şu kılo mevzuunda yorumlara sinir oluyorum, az ya da çok kime ne acaba. bu konuda bence hamılelere yorum yapmak yasaklanmalı...!

Ya ben neden sezeryan istiyorum yaa
Çok mu korkağım hayır ama sanki sezeryan bebeğimi daha az yorarmış sanki onun için daha iyiymiş gibi hissediyorum
Tuhaf bi insanmıyım ben ya

Bebeğinin o yorgunluğa, o mücadeleye, o anne ile olan işbirliğine, birlikte ilk defa birşeyi başarmanıza nasıl ihtiyacı var bir bilsen..
Bağısıklık sıstemı acısından, akciğerleri açısından ve psiko-gelişimi açısından vs normal doğum bir mucize; hislerini bir yana bırak ve biraz araştır, derim sana.. Sezeryanı mecbur kalmadıkça istemeyeceğine eminim..

Maalesef o konularda çok şansızım zaten eşim lise mezunu ben hukuk mezunuyum diye baya bi problemli evlendim eşim çok iyi bir insan ailem onu çok seviyor ama imkanları tabi iyi değildi ben de bunu bilerek evlendiğim için bi şey diyemiyorum ama aileme karşı da onu mahcup etmemek için çok çabalıyorum, ailesi çok sorumsuzluk yapmış zamanında eşimin çalışıp kazandığı parayı anne hep car cur etmiş evlenmesi için bir hazırlık dahi yapmamış, nişanda düğünde çok bunaldım ele güne rezil olmamak için şu anda da işte bebeğimden çok bu maddi işler kurcalıyor kafamı çok üzülüyorum, şükretmeye çalışıyorum ama millet iki maaşla hala borçlarımızın olmasına anlam veremeyip karışınca geriliyorum :2: Görümcemlerin,kaynımın durumu da iyi ama bir gün bile sorulmadı ne alalım diye kesinlikle bebeğimle ilgili sorulmuyor hiç bi şey

herkese selam,
bugün odamız boyanıyor. yarın da kurulum var. :)))) aslında anneme çok kırgınım, moralim bozuk ama takmamaya çalışıyorum. bugün 29. haftalık olduk :)))

kızlarr bişey sorcam.
şimdi doğuma bir ay kala mı vajinal muayne oluyoruz ve doktor normal yapabilirsin diyor?
ne zaman bakılcak yani.
bide nasıl bakılıyor, neyle bilen var mı ?
kemik darlığı varsa anlışılır mı bu muaynede de acaba?
bi arkadaşımın kemik darlığı yüzünden çok zor olmuş doğumu.
neden doğum öncesi anlaşılmamış acaba, çok iyi bakmıyolar mı?

herkese selam,
bugün odamız boyanıyor. yarın da kurulum var. :)))) aslında anneme çok kırgınım, moralim bozuk ama takmamaya çalışıyorum. bugün 29. haftalık olduk :)))

annene neden kırgınsın canım?
geçmişi okumaya çalışıyorum ama kaçırmış da olabilirm yazdıysann...

kızlar bu çok nemlendiriyor, normal yağlardan daha etkili
ben yatarken sürdüğümde bile sabah nemli oluyorum hala 12-14 saat etkili en azından
diğerleri de var, deneye deneye bunun çok etkili olduğunu farkettm
taksiye ediyorum
şimdiye kadar çatlağım yok gibi bişey ama selülitim oldu benim de
basenlerim çok çirkin aynada bakınca
bu arada asıl şimdiden sonra çatlayacağız
şimdiden sonra çok büyücek bebişler
hiç çatlamayıp doğuma bir hafta kala karnı , baseni çatlayanlar çoookkk
yağlanmaya devam sonuna kadar.

Eklentiler

• $z-johnsons-baby-oil-spray-200ml-sprey-yag-90885.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 41

dilca buna çatı muayenesi deniyor
burada 3 tane kemik muayenesi varmış ve vajinal muayenede sadece 2 tanesi belirlenebiliyormuş
1 tanesi de tahmini olarak değerlendiriliyor; buna göre de normal doğum olabilir mi, diye karar veriliyor
o bilinmeyen kemik yapısı hakkında yanlış tahmın yapılmıştır belki arkadasınızla ilgili
belkı de sınırda kalmıstır ve doktor bır sans vermek ıstemıstır

benim çatı muayenesi hakkında okudugum kadarı ıle mumkun oldugu kadar gec yaptırın, önerisi geçerli
çünkü vucut gun gectıkce normal doguma uyum ıcın catısal olarak genıslıyor, duzene gırıyor
belkı tam uygun olculere gelmesı ıcın ne kadar geç olursa o kadar ihtimal artar, diye böyle öneriliyordur.
36-37. haftalardan sonra sanırım yapılmaya başlanıyor ama doktordan doktora değişiyor
bı de genellıkle acılı bır uygulama oldugundan bırkac defa yaptırmak yerıne mumkun oldugunca gec yaptırmakta fayda var,
diye düşünüyorum şahsen..

benimde baldırıma giriyor kramp yataktan fırlatıyor yalnızca sabahları uyandığımda gerindiğimde oluyor geneldede sol bacakta hep sol tarafıma yatıyorum ondandır diye düşünüyorum ama haftaya doktora gidecem tekrar o zaman söyleyecem belki magnezyum verir...

bende gittigidiyordan aldım canım mustelayı kullanıyorum bir aydır henüz çatlamam yok fakat dediğin gibi topaklanma yapıyor açıkçası ben kir diye düşünüyordum çünkü hiçbir şekilde göbeğime herhangi bir kese filan yapmıyorum krem yumuşatıp kirleri çıkarıyor diye düşünüyordum açıkçası

teşekkürler canım amin inşallah hepimiz aldıklarımızı bebeişlerimiz sağlıklı sıhhatli kullansın ...sen benden 3 gün ilerde gözüküyorsun ama ne güzel aynıymışız demekki ...aldıklarım beşik ve şifonyer 1 ay sonra gelecek elimde olanlar şu anda bebek arabası pusati ve uykuseti yatağımızda bugün gelecek gelsin ekleyim canım ewet almayanlara fikir olsun ...

Günaydin kizlar...
Özellikle tecrübeleri anneler bi fikir verin lütfen bebekarabasi konusun da herkesin cok memnun oldugu Cybex marka bebek arabalarini arastirdim birsüre ama kafam cok karisti bu arabayi tek basina aldigin zaman bebegin bizi görücek sekil de dönük olmasi ve tamamen yatmasi mümkün degil, sadece yariya kadar yatirabiliyoruz. Bunun icin extradan anakucagi almak gerek benim sormak istedigim bu arabalar 3-4 yasina gelene kadar cok pratik ama ilk 6 ay icin de sadece ana kucagi ile tasimak mantiklimi bebegi...

Cybex onyx + Anakucagi

2. Secenek olarak Cybex Callisto var Fakat hepsini toplam aldigim zaman cok pahaliya geliyor asagidaki resimde ilk hali olan extrayi da almak istersem 700-800 euro civari bir sey cikiyor... sizce bu ilk bastaki bebegi tamamen yatirmak icin olana kesinlikle ihtiyac varmi yoksa sadece anakucagi da ayni islemi görürmü??

benım bebe yagım bıtmek uzere bundan alayım o zaman bıter bıtmez.
ben her duştan sonra bebe yagı suruyorum. 3. ayımda basladım kullanmaya. 4 ayda esım yurtdısından weledanın yagını getırdı onu kullandım bıtınce gıdıp aktardan badem, jojoba, kakao , saf zeytınyagını karıştırdım bır sısede sabah akşam onu kullandım. sımdı mustelanın catlak kremını aldım onu suruyorum . gunde 1- 2 kere mustela . gun aşırı karışım yağ ve her duştan sonra bebeyagına devam edıyorum. annem harıta gıbı. teyzem falan da öle. kesın catlıcam bılıyorum ama sırf denemedım demeyım dıye elımden gelenı yapıyorum. bu arada selulıtler fenaaa bendede ... kullandıgım butun urunlerı tavsıye ederım kızlar karışım yağ bıras kötu kokuyo ama katlanıyor ınsan :)

bende baktım canım aynı senin yazdıkların gibi o zaman dr a telefon açıp sormakta yarar var

bende çok kötü durumdayım kramp 2 gecedir var ama kalça ağrısı 15. haftadan beri var. geceleri uyamıyorum ağrıdan. birde aman sağıma dönmeyeyim aman sırt üstü yatmayayım diye sol tarafımda kaskatı kesilip uyumaya çalışıyorum bundan dolayıda ağrım çok oluyor. Magnezyumu 12. haftamdan beri kullanıyorum 2 ye mi çıkarsam diye düşünüyorum bi zararı olur mu acaba. muz yiyemiyorum ben. feci kabız yapıyor çünkü bir de hemoroid olmamayayım mümkünse [/QUOTE]

canım dr a sor o zaman senin kalça ağrında varmış kendine görede mg miktarını arttırma derim önce sor dr arttır derse arttır bence gerçekten bu kramp ağrısı çok feci ben resmen yürüyemiyorum bugün

sağol canımmm

peki nasıl yapılıyor biliyor musun?
sadece elle mi?

Allah sabırlar versin canım, senin kaynanada gerçekten cadıymış boşver sen onu, o seni görmesin sende onu görme moralini bozmasın daha fazla hamile hamile

canım bu listeye hiç gerek yok son adet tarihinin gününe geldiğinde ay atlıyosun biz doktorumla böyle hesaplıyoruz mesela benim son adetim 24 ağustos bu ayın 24 ünde 7. ayı bitirmiş olcam en kesini bu

nasılsınız lokumlarr
yavruşlarınızda iyidir inşallah biz gayeet iyiz maşallah tekmelerimiz iyice arttı ve hissedilir biçimde
maşallah seslere karşıda duyarlıyız
sabahları babamız işe giderken sesini duyar duymaz tepinmeye başlıyo yeriim ben onu yaaa
artık gün saymaya başlamanın zamanı geldi 78lere düştük
allah yardımcımız olsun yarın kontrolümüz var bi aksilik çıkmazsa inşallah oğluşumu görüceemm
hepiciniziii öpüyoruuss kendinize ii bakın

ben de yarın oğlumu görcem bayağı büyümüş olcak çok heyecanlıyım kızlar süt sağma makinesi alan veya almayı düşünen var mı hangi markayı önerirsiniz ben bu aralar alcam da

ilksev maaşallah dee valala kayınvalideneee ne güzel

nurgu66 canm beee oldu mu simdi öyle lokumlar falaan bak simdi yaaaa cnmcmmm işte nerden bulalım simdi lokumu yaaa

burada hully nerelerde yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…